-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Άσχετο με τον αγώνα αλλά επειδή ακούγονται υπερβολές....
Το Ηans των 900€ σε επίπεδο ασφάλειας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με το φθηνό των 500€, γιατι πολύ απλά πληρούν και τα δύο τις ίδιες αυστηρότατες προδιαγραφές....ΜΟΝΗ τους διαφορά το βάρος, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε άνεση ή επιδόσεις.....αλλά και η εμφάνιση με το καρμπον να κλέβει εντυπώσεις....Για να μην παραμυθαζόμαστε, έτσι;
Νίκο, η μετατροπή του cage, ανάλογα με το τι θα κάνεις βέβαια, είναι λίγο πιο ακριβή απ' ότι αναφέρεις χωρίς να είναι απαγορευτική όμως...
Σπυρο, οκ, ίσως εμένα μου πήρε λίγα για την κόλληση, γιατι ειναι φίλος.
και μιλάω απλά για 2 οριζόντια κομμάτια για τις ζωνες.
Σε αυτο ομολογω ότι η τιμη δν ξέρω πόσο θα πάει κανονικά.
Ο σωλήνας όμως τόσο κάνει και σας φέρνω και απόδειξηΓια τα δύο μόνο οριζόνια κομμάτια, όντως η τιμή είναι αυτή που λες....
-
ωστε δεν μου έκανε καλη τιμη ε????
γιααα κατσε να του το πω....
χα0χα0χ0α0χαχ0α0 -
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ....
ΑΛΑΜΑΠ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Απαντώντας στα δημοσιεύματα που έχω πληροφορηθεί και αφορούν το πρόσωπό μου, αν και λίγο καθυστερημένα λόγω της εργασίας μου με τις χιονοπτώσεις και το ότι δεν έχω και την καλύτερη σχέση με τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, και σχετικά με τον αγώνα του κ. Τάσου Αθανασίου (ΠΑΛΜΑ) που επρόκειτο να διοργανωθεί στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010 στην Μάνδρα Αττικής έχω να πω τα εξής:
Δεν έχω καμία σχέση με τις φήμες που κυκλοφορούν για τα αίτια αναβολής του αγώνα και απαιτώ δημόσια από αυτούς που διαδώσανε τα παραπάνω να σοβαρευτούν και να τεκμηριώσουν με στοιχεία ή να ανακαλέσουν τα γραφόμενα τους. Με τον Τάσο Αθανασίου είχα και έχω άριστες φιλικές σχέσεις και είμαστε εδώ και δύο μήνες σε συνεχή επαφή για να τον βοηθήσω στη διαμόρφωση της ειδικής διαδρομής.
Στα 53 μου χρόνια φοράω πάντα παντελόνια και ότι λέω το λέω στα ίσια και δεν κρύβομαι πίσω από αναληθή κουτσομπολιά και σχόλια και ας μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε τα αίτια που δυστυχώς φέτος με τη δύσκολη χρονιά που ζούμε θα ξαναεπαναληφθούν.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΜΑΠ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ -
sorry alla Και εγω τσμεδε ειμαι και τοσα χρονια παω σε συμβεβλημενο γιατρο που ειναι στη περιοχη μου δινω τα 20+20ευρω που οριζει το ταμειο και τα παιρνω πισω και τελειωσε η ιστορια.
δε χρειαζεται να πας σε δικο σου αξιοπιστο γιατρο για να σου υπογραψει τη λισανς.
και μαλιστα το βλεπουν το χαρτι της ελπα και ξερουν πολυ καλα τι ειναι αυτο που υπογραφουνεπισης σκεφτομουνα απο του χρονου να κανω και το τεστ του εργομετρικου (περασαμε τα 30 και τα εμφραγματα ειναι εδω...) αφου ειναι μικρη η διαφορα και ισχυει για 2 χρονια το χαρτι
τη μπαρα του χανς την αγορασα εγω στο νικο απο υδραυλικο. εχουν ξεμεινει 2-3 μετρα αν θελει κανεις
απλα ειναι βαρια για δεν ειναι 38 επι κατι που οριζει κανονισμος αλλα 40 επι (ιδιο παχος).
το θεμα ειναι να μην εχει ραφες και το σωστο ελαχιστο παχος.τα χανς ηταν απο ορεκα του νικου
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Και εγω περσυ το πηρα... Πριν το παλλαδιο...
Και εγω στην ιδια μοιρα με εσενα ειμαι...
Αλλα εκανα σπριντ, οχι ραλλυ, για να μαζεψω σιγα σιγα λεφτα... 4 σπριντ ολο τον χρονο και το παλλαδιο στο τελος...Έχοντας δώσει πρόπερσι 340 (ως πλήρωμα) για εσώρουχα και πέρυσι άλλα 350 για ληγμένο πολυεστερικό κάθισμα, κάποια στιγμή αηδιάζεις και απλά θέλεις να κάνεις και κανένα χιλιόμετρο μέσα σε Ε.Δ.
Το Ηans των 900€ σε επίπεδο ασφάλειας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με το φθηνό των 500€, γιατι πολύ απλά πληρούν και τα δύο τις ίδιες αυστηρότατες προδιαγραφές....ΜΟΝΗ τους διαφορά το βάρος, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε άνεση ή επιδόσεις.....αλλά και η εμφάνιση με το καρμπον να κλέβει εντυπώσεις....Για να μην παραμυθαζόμαστε, έτσι;
Όσον αφορά το HANS, έχω διαφορετική πληροφόρηση από Ιταλό φίλο, γνωστό σε όσους παρακολουθούν Ιταλικούς αγώνες για κάτι κουφούς τερματισμούς με Α6. Η διαφορά είναι στη γωνία στήριξης η οποία αποτελεί παράγοντα ασφαλείας και όχι άνεσης ή επιδόσεων.
Σύμφωνα με εκείνον, φτηνά HANS δεν παράγονται για γωνία 10 μοιρών που, σύμφωνα και με το site της ΟΜΡ είναι η κατάλληλη για ράλλυ. Δεν έχω ψάξει τι σημαίνει αυτό και δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. Αν τελικά αποφασίσω να τρέξω φέτος και αν καταφέρω να βρω συνοδηγό θα το ψάξω περισσότερο. Προς το παρόν, κανείς δε μου έχει απαντήσει αν αξίζει. -
εγώ στο γιατρό του ΤΕΒΕ είχα ένα μεγάλο όχι... όπως και στον οφθαλμίατρο
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ στο γιατρό του ΤΕΒΕ είχα ένα μεγάλο όχι... όπως και στον οφθαλμίατροΝικο και εγω σε ΤΕΒΕ ειμαι και ποτε δεν μου αρνηθηκαν... ειδικα με τον οφθαλμιατρο πίανουμε και συζήτηση για αγώνες... Μην σου πω μπορει να γράφει και στο φορουμ...
χαχαχαΠαντως περαν της πλάκας και σε μία 'στριμένη' παθολογο που πηγα περσυ, μου εκανε την δυσκολη, αλλα τελικα με εξετασε κανονικα και ολα οκ...
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Και εγω περσυ το πηρα... Πριν το παλλαδιο...
Και εγω στην ιδια μοιρα με εσενα ειμαι...
Αλλα εκανα σπριντ, οχι ραλλυ, για να μαζεψω σιγα σιγα λεφτα... 4 σπριντ ολο τον χρονο και το παλλαδιο στο τελος...Έχοντας δώσει πρόπερσι 340 (ως πλήρωμα) για εσώρουχα και πέρυσι άλλα 350 για ληγμένο πολυεστερικό κάθισμα, κάποια στιγμή αηδιάζεις και απλά θέλεις να κάνεις και κανένα χιλιόμετρο μέσα σε Ε.Δ.
Όσον αφορά το HANS, έχω διαφορετική πληροφόρηση από Ιταλό φίλο, γνωστό σε όσους παρακολουθούν Ιταλικούς αγώνες για κάτι κουφούς τερματισμούς με Α6. Η διαφορά είναι στη γωνία στήριξης η οποία αποτελεί παράγοντα ασφαλείας και όχι άνεσης ή επιδόσεων.
Σύμφωνα με εκείνον, φτηνά HANS δεν παράγονται για γωνία 10 μοιρών που, σύμφωνα και με το site της ΟΜΡ είναι η κατάλληλη για ράλλυ. Δεν έχω ψάξει τι σημαίνει αυτό και δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. Αν τελικά αποφασίσω να τρέξω φέτος και αν καταφέρω να βρω συνοδηγό θα το ψάξω περισσότερο. Προς το παρόν, κανείς δε μου έχει απαντήσει αν αξίζει.Συγκρίνω HANS με ίδια χαρακτηριστικά (κλίση, μέγεθος) από διαφορετικό υλικό κατασκευής...
Μια χαρά είναι των 20 μοιρών για ράλλυ....
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Σύμφωνα με εκείνον, φτηνά HANS δεν παράγονται για γωνία 10 μοιρών που, σύμφωνα και με το site της ΟΜΡ είναι η κατάλληλη για ράλλυ. Δεν έχω ψάξει τι σημαίνει αυτό και δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. Αν τελικά αποφασίσω να τρέξω φέτος και αν καταφέρω να βρω συνοδηγό θα το ψάξω περισσότερο. Προς το παρόν, κανείς δε μου έχει απαντήσει αν αξίζει.Κοιτα, για αν βγαινει 10 μοιρες, δεν το ξερω... Παντως δεν ξερω αν οι 10 μοιρες γενικα σε βολέψουν....
Ίσως σε ενοχλει... και χτυπαει το κρανος πανω στο χανς...
εγω με τις 20 σκεψου οτι ειναι ηδη αρκετα κοντα...
Βεβαια παίζει ρόλο και ο σωματοτυπος...
Απλα δοκιμασε και τα 2 στο αγωνιστικο, δεμενος με κράνος να δεις ποιο θα σε βολευει...
Κανε και μια βολτα στην αναγκη... -
Ρε παιδιά, πολύ καλά όλα αυτά που λέτε και πολύ χρήσιμες κάποιες πληροφορίες, αλλά υπολογίζοντας ότι θέλω τουλάχιστον 7000 ευρώ για μια Αμφίκλεια, έναν Αχλαδόκαμπο και ένα Αττικό (110 χλμ σύνολο) δεν μπορώ παρά να κάνω τη διαίρεση 7000/230 εργάσιμες=30,4 ευρώ ανά εργάσιμη ημέρα (εξωφρενικό νούμερο) και να καταλάβω απόλυτα γιατί η Μάνδρα είχε 7 συμμετοχές. Λυπάμαι, αλλά με αυτά τα κοστολόγια οι αγώνες δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής. Ανεξαρτήτως προβολής, ομοσπονδίας ή οτιδήποτε άλλο, δεν ειναι δυνατόν να επιζήσει μια αθλητική δραστηριότητα όταν απευθύνεται μόνο στους πάμπλουτους, στους φοροκλέφτες και στους απατεώνες. Οι αγώνες, πλέον, έχουν χάσει κάθε 'λαϊκό' έρισμα, έχουν αποκοπεί εντελώς από την υπόλοιπη κοινωνία και κινούται ως αιθεροβάμων, σνομπ νεόπλουτος που δεν έχει καμία επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο παρά μόνο ως ενόχλησή του. Και όσο οι αγώνες λειτουργούν έτσι, καμία προβολή δε θα φέρει τον κόσμο ούτε εντός τους ούτε κοντά τους.
Υ.Γ.1 Μη μου πει κανείς ότι κάποια έξοδα όπως το HANS είναι πάγια, γιατί θα απαντήσω ότι τα τελευταία 7 χρόνια έχω πληρώσει ήδη για 2η φορά φόρμες, κράνη, καθίσματα, ζώνες, πυροσβέσεις, παπούτσια, γάντια έχοντας βάλει όλα τα παλιά σε μια αποθήκη ως 'άχρηστα'. Οπότε, κάθε άλλο παρά πάγια είναι. Το μέσο κόστος για τα διάφορα 'ληγμένα' του πληρώματος την τελευταία 7ετία είναι 400 ευρώ/έτος. Οπότε τίποτε από αυτά δεν το θεωρώ πάγιο πια. Ακόμα και τις πολύ ωραίες φαρδιές ζώνες που ξαφνικά ξαναέγιναν στενές.
Υ.Γ.2 Επιμένω: μελετήστε τους Άγγλους. Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω περί motorsport. -
γενικά καλά τα λες αλλα νομίζω οτι το ''φοροκλέφτες και απατεώνες'' δεν το εννοείς...και σου ξέφυγε!
γενικά σε όλους τους τομείς όταν τελειώνουν τα λεφτά αρχίζει η γκρίνια...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
γενικά καλά τα λες αλλα νομίζω οτι το ''φοροκλέφτες και απατεώνες'' δεν το εννοείς...και σου ξέφυγε!γενικά σε όλους τους τομείς όταν τελειώνουν τα λεφτά αρχίζει η γκρίνια...
Γιατί; Θεωρείς ότι στο χώρο των αγώνων, όπως και σε άλλους χώρους, όπου η οικονομική ευρωστία είναι, αν όχι προϋπόθεση, σίγουρα συντριπτικό πλεονέκτημα, δεν υπάρχουν φοροκλέφτες και απατεώνες;
-
98 ποστς, για έναν αγώνα που δεν έγινε ποτέ...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
γενικά καλά τα λες αλλα νομίζω οτι το ''φοροκλέφτες και απατεώνες'' δεν το εννοείς...και σου ξέφυγε!
γενικά σε όλους τους τομείς όταν τελειώνουν τα λεφτά αρχίζει η γκρίνια...
Γιατί; Θεωρείς ότι στο χώρο των αγώνων, όπως και σε άλλους χώρους, όπου η οικονομική ευρωστία είναι, αν όχι προϋπόθεση, σίγουρα συντριπτικό πλεονέκτημα, δεν υπάρχουν φοροκλέφτες και απατεώνες;[/quote
KAI γιατροι ΚΑΙ δικηγοροι?
Βρεεε, που το πατε Βρεεεε ]
-
-
Δεν είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι απατεώνες, υπάρχουν αξιόλογα άτομα στο χώρο που πρέπει να τα σεβαστείτε.Δυστυχώς το άθλημα δεν είναι για όλους τους ανθρώπους,κάποιος έγραψε οτι έτρεξε 4 αγώνες χωρίς να αλλάξει λάδια!! Καλύτερα να μην τρέξει καθόλου..ζημιά θα κάνει και στον ίδιο αλλά και στους άλλους.Με τέτοιες κακομοιριές μην περιμένετε πατροναρίσματα..καλύτερα πηγαίντε για ψάρεμα..!
-
θελεις δεν θελεις ομως, ετσι τρεχουν πολλα ατομα...
Αν ειχε πατροναρισμα, δεν θα εκανε κακομοιριες οπως λες....
ζημια στους αλλους γιατι θα κανει?? Των αλλων το μοτερ θα κολλησει? -
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
-
Kala to pe o SAXOFT gia psarema hahahahahaha!
-
Για όσους δεν κατάλαβαν, δεν είπα ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι φοροκλέφτες και απατεώνες. Μίλησα για ένα άθλημα που με τα σημερινά του κοστολόγια έχει φτάσει να απευθύνεται 1. σε πάμπλουτους, 2. σε φοροκλέφτες 3. σε απατεώνες. Ουδείς άνθρωπος, με οικογένεια, ο οποίος ανήκει ακόμα και στο ανώτερο 10% των δηλώσεων στην εφορία, δηλαδή εργάζεται ή έχει μια φυσιολογική επαγγελματική δραστηριότητα με εισόδημα 30 χιλιάδες το χρόνο, μπορεί να αντέξει πια το κόστος των αγώνων. Εκτός και αν έχει περίσσευμα, το οποίο σε ελάχιστες περιπτώσεις προκύπτει από απόλυτα σύννομες δραστηριότητες. Και όποιος λέει το αντίθετο, είτε δεν έχει τρέξει ποτέ, είτε δε ζει στην Ελλάδα, είτε κοροϊδεύει.
Οι αγώνες, με αυτοκίνητο της πλάκας, με πολύ προσωπική εργασία, χωρίς ποτέ να έχω σέρβις και χωρίς ποτέ να έχω πατήσει σε 'προετοιμαστή' μηχανικό μου έχουν στοιχίσει κατά μέσο όρο περίπου 2.500 ευρώ ανά αγωνιστική ημέρα. Η αλήθεια, μάλιστα, είναι το 90% των αγωνιζόμενων ξεπερνάει αυτό το νούμερο, φτάνοντας μέχρι και σε αστρονομικά ποσά που ξεπερνάνε κάθε όριο γελοιότητας.
Για το ΜΕΣΟ εισόδημα, όμως, ακόμα και αυτό το ποσό των 2.500 για μια ώρα, μια Κυριακή, είναι σκέτη πρόκληση. Και αν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, ε, τότε καλύτερα να ασχοληθούν με το κέρλινγκ ή το τένις. Η ύπαρξή τους στο χώρο κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά γιατί απλά οδηγούν το χώρο αρχικά στο μαρασμό των 20-30 συμμετοχών ανά αγώνα και τελικά σε πλήρη αφανισμό.Ο χρήστης SAXOFT έγραψε:
Δυστυχώς το άθλημα δεν είναι για όλους τους ανθρώπους,κάποιος έγραψε οτι έτρεξε 4 αγώνες χωρίς να αλλάξει λάδια!! Καλύτερα να μην τρέξει καθόλου..ζημιά θα κάνει και στον ίδιο αλλά και στους άλλους.Με τέτοιες κακομοιριές μην περιμένετε πατροναρίσματα..καλύτερα πηγαίντε για ψάρεμα..!SAXOFT, πριν συνεχίσεις τα σχόλια, καλά θα κάνεις να ρωτήσεις παλιότερους πραγματικούς μάγκες, όπως Κατζούρηδες, Ερωτόκριτους κ.λπ. πώς έτρεχαν. Και σου εύχομαι κάποια στιγμή τουλάχιστον να κάτσεις δεξιά σε κάποιον σαν αυτούς μπας και δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή είναι εμφανές ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ιστορία των ελληνικών αγώνων και πώς έχουν φτάσει καν να υπάρχουν.
Αγωνας στη Μανδρα