-
Λετε να ελληνοποιηθουν οι λαθρομεταναστες τωρα η οχι? Αυτοι αντεχουν στην πεινα η εμεις ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm, ακομα περιμενω να μου απαντησεις, για την Χουντα που ανεφερες. Δεν ξεκαθαρισες αν ηταν κατι θετικο αυτο που περασες μαζι με το Πολυτεχνειο ή κατι αρνητικο. Εσυ ειπες πως περασες Χουντα και πολυτεχνειο, αλλα με εναν τροπο σαν της Πυθειας. Τελικα ηταν καλη ή κακη η χουντα και το πολυτεχνειο;
Μαθε να εχεις το θαρρος της γνωμης πριν το παιξεις ειρωνεια. Ξερω και εγω το παιχνιδακι της. Χαλαρα κιολας με τρελα.Και θα περιμένεις.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι με αγνώστους, όλα τα βιώματα της ζωής μου και ειδικά εδώ μέσα που η λέξη 'φασίστας' είναι 'καραμέλα'. Και φυσικά δεν δέχομαι και υποδείξεις.Αν έχω να γράψω κάτι (νέο) σε κάποιο θέμα θα το γράψω, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια και οι απόψεις μου είναι καταγεγραμμένες για όλα τα θέματα.
Απλά δεν μου αρέσει να επαλαμβάνομαι και να γράφω διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, ειδικά σε άσχετα θέματα.
Για αυτό το λόγο επικεντρώνομαι στο 'παρών' και σε αυτούς που κυβερνούν τώρα.Αν θεωρείς ότι σε ειρωνεύτηκα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Απλά πέταξα σπόντα στον Insanedriver ότι 'κακώς' κάθεται και μπαίνει σε διαδικασία αντιπαράθεσης, γιατί είναι φανερό ότι υπάρχει διαφορετική αντίληψη των θεμάτων, το οποίο έχει καταγραφεί πολλάκις.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το καταλαβαίνεις και εσύ. Όλα τα μέλη εδώ μέσα ούτε από το ίδιο καλούπι βγήκαμε, αλλά ούτε είναι υποχρεωτικό οι απόψεις μας να ταυτίζονται. Και φυσικά προκαλεί 'κούραση' η επανάληψη των ίδιων και των ίδιων και των ίδιων... ειδικά όταν αφορά πολιτικές, κομματικές και ιδεολογικές απόψεις.
Εκτός φυσικά αν κάποιο μέλος νοιώθει ότι ανεβαίνει η ψυχολογική του διάθεση και τονώνεται το 'εγώ' του, όταν επαναλαμβάνει διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, οπότε ελεύθερα μπορεί να 'ξεσπάσει'. Κανένα πρόβλημα...
Steve μπορείς να γράφεις ότι θέλεις. Κανείς δεν σε εμποδίζει.
Αλλά ελπίζω να επιτρέπεις και σε μας να γράφουμε ότι θέλουμε, από την στιγμή που ψηφίζουμε κιόλας στην χώρα αυτή.Γιατί εσύ από ότι ισχυρίζεσαι δεν ψηφίζεις Ελλάδα, οπότε μάλλον είσαι Αμερικάνος υπήκοος.
viewtopic.php?f=13&t=54157&hilit=%25CE%25B5%25CE%25BC%25CF%2586%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2582&start=5670#p3121078Οπότε αν σκάσει καμιά 'βόμβα' στην ελλάδα εσύ παίρνεις το αεροπλανάκι και απλά την κάνεις.
Ενώ εμείς θα μπούμε στις σαπιόβαρκες και θα πάμε 'άπατοι'.Φυσικά μπορείς να έχεις τις απόψεις σου και να τις εκθέτεις, αλλά απόψεις έχουμε και εμείς που γεννηθήκαμε εδώ και έχουμε φάει τα σκατά από την εποχή του πολυτεχνείου και έχουμε ζήσει και μία στρατιωτική χούντα.
Δηλαδη πες το ρε μαγκα καθαρα. Θα καθεσε θα λες οτι ειμαι Αμερικανος υπηκοος, ενω εχω πει οτι εχω Ελληνικη Καταγωγη, θα αμφισβητησεις το οτι ειμαι Ελληνας, θα μου πετας το οτι μπορει να φυγω και οταν σε ρωτω τι σε ενοχλησε η θεση σου θα ειναι; '**Και θα περιμένεις. **' Τα ακουω, ρωτω τι συμβαινει, και εισπρατω το 'Θα Περιμενεις'; Ok.
Καθεσαι και αυθεραιτα μου λες οτι εγω αν γινει κατι θα την κανω εκτος Ελλαδας και οταν σου ζητω να μου εξηγησεις γιατι μου τα λες αυτα μου απαντας 'Θα Περιμενεις'; Δλδ να μου την λες, να σε ρωτω τι συμβαινει και μου τη λες και εσυ να μην μου απαντας και να μου λες και απο πανω να μην σου κανω υποδειξεις. Ενω εσυ μου λες οτι αν γινει κατι εγω θα παρω το αεροπλανακι και θα φυγω!! Ποιος ρε κανει υποδειξεις σε ποιον;
Οταν λες για εμενα πως θα παρω το αεροπλανο και θα φυγω και σε ρωτω τι τρεχει και τα λες αυτα, κανονικα πρεπει να απαντησεις γιατι μιλας για εμενα χωρις να εχω δωσει αφορμη για να πεις τετοιο πραμα. Αν δεν θες να απαντας μην μιλας για κατι που δεν ξερεις αν θα το κανω.
Οταν σου χωθηκε καποιο αλλο μελος του ειπες να μην ασχολειται μαζι σου. Εσυ ομως, μου βγαζεις ιστοριες φαντασιας για εμενα και οταν ζητω να μου εξηγησεις γιατι τις λες, αρνησε να ξεκαθαρισεις. Αντε μην αρχισω, γιατι δεν θελω να μπαναριστω. Τα δικα μου δικα μου, τα δικα σου, δικα μου. Κατα κει το βλεπω το γραμμα.
Τεσπα. Κατανοητο απολυτα το επιπεδο αντιληψης που εχεις περι διαλογου. Καλα εκανες και μου το διευκρυνησες για να ξερω. Εγω πολλες φορες δεν χαρακτηριζω. Αφηνω τους αλλους να δειχνουν τι ειναι. Γιατι λες οτι καποιοι εδω κανουν χαρακτηρισμους. Δεν σου ζητω να γινεις συγκεκριμενος γιατι ξερω: 'Θα Περιμενω'.
Οσο για τα βιωματα σου που δεν θελεις να μοιραζεσαι. Δεν σε αναγκασε κανεις. Μονος τα γραφεις, μονος σου τωρα λες πως δεν τα μοιραζεσαι. Αλλος θα εγραψε για το πολυτεχνειο και την χουντα που περασε. Αλλα ειπαμε, θες να μην τα μοιραζεσαι, αλλα τα γραφεις και οταν σε ρωταω μου ξεκαθαρησες πως.....θα περιμενω για απαντηση. Δεν εχω προβλημα να μην δεν μου απαντησεις. Μην ζοριζεσαι. Χαλαρα. Ειπαμε θες να μιλας δεν θες να απαντας. Οπως και να μην μοιραζεσαι, αυτα που.....γραφεις. Το επιασα το σουρεαλιστικο σκεπτικο.Τωρα με το εγω μου και το οτι γραφω τα ιδια και τα ιδια. Σε εβαλα να με ψηφισεις; Οχι γιατι 40 χρονια απο πολιτικους και εκει ακους τα ιδια και τα ιδια και πας και τους ψηφιζεις και απο πανω. Εγω τουλαχιστον σε απαλασω απο το να ζητω να κανεις κατι για εμενα που ακους τα ιδια και τα ιδια να λεω. Και θα τα λεω και τα λενε ολοι οσοι προβληματιζονται με κοινωνικα, οικονομικα και πολιτικα θεματα, οχι μονον σε αυτο το φορουμ σημερα. Σε ολο τον κοσμο, εδω και αιωνες. Μεχρι και θεωρειες εχουν βγει, αναλυθει, συζητηθει.
Αν δεν θες να τα διαβαζεις ή σε κουραζουν, θεμα σου. Οσο για το 'εγω' μου. Να ναι καλα. Το 'εγω' μου εκφραζω και οχι, το εγω και στειρες, χωρις επιχειρηματα, θεσεις αλλων. Και οτι εκφραζω το εκφραζω με επιχειρηματα και με πηγες. Δεν πεταω παπαγαλιες ή αφορισμους ανυποστατους. Γιατι μερικοι πετανε εκει μια εξυπναδα, μια παπαγαλια που τους εμαθαν και οταν τους ρωτας να στην εξηγησουν, ψαχνουν πως να σε βγαλουν εσενα φταιχτη που οι ιδιοι δεν ξερουν τι να απαντησουν.
Και οσοι παρεξηγουνται που ζητω να μου εξηγησουν τι λενε, να ξεκαθαρισουν πως θελουν να γραφουν, χωρις να γινονται ερωτησεις και χωρις να υπαρχει αντιλογος ή διαλογος. Θα ρωτω αν πρεπει να απαντησω ή να ρωτησω; Που ζουμε ρε;
Εγω το εχω πει. Οποιος θελει να με ρωτησει, ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Δεν εχω προβλημα. Και οποιος ενοχλειται με το υφος μου, πολλες φορες ειναι αναλογο του δικου του. Οταν εκανα λαθη ζητησα ΣΥΓΝΩΜΗ. Δεν εχω προβλημα, οπου κανω λαθη να ζητω και συγνωμη και να λεω πως δεν το καταλαβα σωστα. Και το εχω κανει στο φορουμ οποτε δεν καταλαβα, να πω sorry δεν το καταλαβα. Δεν πηγα να δικαιολογησω την μλακια μου. Και εσενα δεν ειχα προβλημα σε ενα θεμα να σου ζητησω συγνωμη. Αυτο γιατι καποιοι πανε να με βγαλουν οτι με θεωρω ΥΠΕΡΑΝΩ. Περαστικα τους. -
Ευρώπη-φρούριο: Αυτοί είναι οι φράχτες της ντροπής ανά χώρα
Ο χορός των συρματοπλεγμάτων καλά κρατεί. Δεκαπέντε χρόνια μετά την πτώση και του τελευταίου συνοριακού φράχτη, εκείνου στην Αλβανία, τα συρματοπλέγματα επιστρέφουν
H εικόνα σε κάποια σύνορα ευρωπαϊκών χωρών, κυρίως όσων προήλθαν από το πρώην ανατολικό μπλοκ, καταθλιπτική, παραπέμπει στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Πυκνή ομίχλη, συρματοπλέγματα και πίσω από τον φράχτη ένοπλοι αστυνομικοί και συνοριακοί φρουροί, περιπολούν με θερμικές κάμερες και κάποιοι με σκυλιά.
Τούτη τη φορά, όχι για να προστατεύσουν την Ευρώπη από την επιθετικότητα κάποιων 'αντιπάλων', αλλά να εμποδίσουν τη μαζική εισβολή μεταναστών από την Ασία και την Αφρική, αλλά και προσφύγων από εμπόλεμες περιοχές.
http://news247.gr/eidiseis/afieromata/eyrwph-frourio-aytoi-einai-oi-fraxtes-ths-ntrophs-ana-xwra.3899848.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget
Ειναι ντροπη αυτα τα πραγματα. Δεν ξερω αν υπαρχει σχεδιο ισλαμοποιησης της Ευρωπης. Αυτο που βλεπω ειναι πως τα παιχνιδια με τα οικονομικα συμφεροντα στην Μ.Ανατολη τα πληρωνουν αθωοι ανθρωποι μεσα στους οποιους μπαινουν και τζιχαντιστες που θελουν να σκοτωσουν κοσμος στην Ευρωπη, αλλα την πληρωνει και η Ευρωπη. Αλλα η Ευρωπη για το προσφυγικο, αντι να κρατησεις σκληρη σταση προς την Τουρκια, παει και διαπραγματευεται.
Η Τουρκια ειναι μερος τους προβληματος. Θελει να παρει μερος απο την Συρια. Ειναι μπλεγμενη στον πολεμο της Συριας. Εχει οικονομικα ωφελη και προσβλεπει και σε εδαφικα. Και σε αυτον τον παραδοσιακο της επεκτατισμο οι Ευρωπαιοι πανε και συνομιλουν μαζι της. Το χαιδεμενο παιδι των ΗΠΑ γινεται και της Ευρωπης. Η Τουρκια ομως αν της δειξεις αδυναμια δεν χαριζεται. Στην διπλωματια ειναι σε υψηλα επιπεδα. Εχει υπερτιμησει η Ευρωπη τον γεωστρατηγικο ρολο της Τουρκιας. Ομως εχει εγκλωβιστει και προς την Ρωσια. Ο μονος που σημερα φοβαται η Τουρκια ειναι ο Πουτιν. Και καταφερε η ΕΕ να μην τα πηγαινει καλα μαζι του. Η Ευρωπη που συνορευει με την Ρωσια καταφερε να την στρεψει εναντιον της με την αντιπυραυλικη αμυνα και προσπαθει να τα παει καλα με την Τουρκια η οποια δειχνει στους Ευρωπαιους το μαξιμαλιστικο της προσωπο και την αδιαλαξια της. Παραλογισμος. Ειναι ο παραλογισμος των συμμαχων των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ ομως δεν ειναι στην Ευρωπη, ειναι στην αλλη μερια του Ατλαντικου και ειναι θεατες στον προσφυγικο. Πρωταγωνιστες ομως στην επικρατηση των συμφεροντων τους στην Μ.Ανατολη. Περαστικα στην Ευρωπη. -
Σάλος από ρατσιστικό εξώφυλλο στην Πολωνία (Photo)
Η φωτογραφία του τελευταίου εξωφύλλου του περιοδικού wSieci παρουσιάζει μια λευκή γυναίκα ντυμένη με τη σημαία της Ευρωπιακής Ενωσης που την αρπάζουν αντρικά σκουρόχρωμα χέρια. Η φωτογραφία συνοδεύεται από τον τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης», ακολουθούμενη από την υπότιτλο, «η έκθεσή μας: Ποια μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ελίτ στις Βρυξέλλες κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Το εξώφυλλο έχει προκαλέσει οργή στην Πολωνία με τους χρήστες του Twitter να συγκρίνουν το εξώφυλλο με αφίσες της ναζιστικής προπαγάνδας πριν και κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που εικόνιζαν γυναίκες να δέχονται επιθέσεις από Εβραίους και βορειοαφρικανούς.
http://www.topontiki.gr/article/160166/salos-apo-ratsistiko-exofyllo-stin-polonia-photo#.VsV1MgBF4TU.twitter -
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
Το σχέδιο διάλυσης της Ευρώπης προχωρά κανονικά.http://www.protothema.gr/greece/article ... ti-lesvo-/
-
Δυσαρέσκεια Τσίπρα σε Μέρκελ για τη μη τήρηση της συμφωνίας για το προσφυγικό
http://www.avgi.gr/article/6297804/dusareskeia-tsipra-se-merkel-gia-ti-mi-tirisi-tis-sumfonias-gia-to-prosfugiko
Τι εγινε; Επεσε ξεπουλημα απο τους Γερμανους; -
Το προσφυγικο τελικα πηγε οπως το ειχε προγραμματισει ο Σοιμπλε. Θα κρατησουμε τους προσφυγες και οι Ευρωπεοι θα ζησουνε την ευρωπη των λαων τους, των 'δημοκρατιων' τους. Δημοκρατιες με φραχτες. Λεγανε την Σοβιετικη Ενωση που εκανε το τειχος του Βερολινου και αυτοι υψωσαν πολλαπλασια, κανοντας φυλετικες διακρισεις για να σωσουν τις οικονομιες τους. Η Ελλαδα δεν ντρεπεται που δεχτηκε τους προσφυγες ενω τα οικονομικα της ειναι τα ποιο χαλια απο ολους τους πολιτισμενους Ευρωπεους.
Η Ελλαδα ξερει ποιοι ειναι οι Συμμαχοι της. Της το υπενθιμησαν και παλι. Ειναι οι ιδιοι που στην Μικρασιατικη Καταστροφη την αφησαν Μονη της, οπως κανουν και σημερα. Οσοι λοιπον υποστηριζετε το Ευρωπαικο Ονειρο, να θυμαστε οτι οι ιδιοι υποστηριζουν και παλι την Τουρκια που εκμεταλευεται τους προσφυγες, προσκυνανε την ηγεσια της και Σηκωνουν το δαχτυλο στον Εταιρο τους την Ελλαδα.
Εμεις Δεν καταπατησαμε το Διεθνες Δικαιο. Για αυτο Μονο, μπορουν να μας κατηγορησουν οσο θελουν. -
Σήμερα, λόγω έκτακτης και σοβαρής ανάγκης έπρεπε να κατέβω Πλατεία Βικτωρίας και μετά να πάω στην Μάρνης και στην οδό Μάγερ.
Καταρχήν να πω ότι 'χέστηκα' πάνω μου. Είχα μαζί μου και τον πατέρα μου που είναι και κάποιας ηλικίας και έπρεπε να τον προσέχω για να μην συμβεί τίποτα.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί πουθενά. Ξένοι στην ίδια την χώρα που γεννηθήκαμε.
Δεν γράφω κάτι παραπάνω γιατί θα ξεκινήσουν πάλι οι γνωστές καραμέλες και δεν έχω καμιά διάθεση να διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Λυπάμαι πραγματικά που η πρωτεύουσα μίας χώρας της Ευρώπης έχει καταντήσει έτσι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σήμερα, λόγω έκτακτης και σοβαρής ανάγκης έπρεπε να κατέβω Πλατεία Βικτωρίας και μετά να πάω στην Μάρνης και στην οδό Μάγερ.Καταρχήν να πω ότι 'χέστηκα' πάνω μου. Είχα μαζί μου και τον πατέρα μου που είναι και κάποιας ηλικίας και έπρεπε να τον προσέχω για να μην συμβεί τίποτα.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί πουθενά. Ξένοι στην ίδια την χώρα που γεννηθήκαμε.
Δεν γράφω κάτι παραπάνω γιατί θα ξεκινήσουν πάλι οι γνωστές καραμέλες και δεν έχω καμιά διάθεση να διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Λυπάμαι πραγματικά που η πρωτεύουσα μίας χώρας της Ευρώπης έχει καταντήσει έτσι.
Παιζει να εχουμε το πιο υποβαθμισμενο κεντρο αναμεσα στις πρωτευουσες ολου του κοσμου!!!! Θελει πολυ κοπο για να το καταφερεις αυτο......
-
Ποιας Ευρωπης;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιζει να εχουμε το πιο υποβαθμισμενο κεντρο αναμεσα στις πρωτευουσες ολου του κοσμου!!!! Θελει πολυ κοπο για να το καταφερεις αυτο......Το κέντρο ήταν υποβαθμισμένο.
Τώρα ποια είναι κάτι άλλο, το οποίο πλέον δεν έχω λόγια να το περιγράψω. -
Η σύγχρονη Ελληνική αριστερή ιδεολογία.
Το δημογραφικό δεν θα λυθεί με παραμονή των Ελλήνων στο τόπο που γεννήθηκαν και με βοήθεια στα νέα ζευγάρια,
αλλά με εποικισμό νέων εθνικοτήτων, νέων θρησκειών με διαφορετικές πολιτισμικές κουλτούρες από άλλους τόπους.Και πραγματικά αναρωτιέμαι. Το δημογραφικό πως στην ευχή θα λυθεί, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι μαντράχαλοι;
Με λίγα λόγια και απλά η Ελλάδα τέλος.
**ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ
Μουζάλας: Οι πρόσφυγες που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα **...«είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει»...
http://www.iefimerida.gr/news/254374/mo ... imografiko
-
Και οι Γερμανοι το παραδεχονται οτι μας την ειχαν στημενοι. Μονον εδω καποιοι θελουν να....αυτομαστιγωνονται!!
Bild: Σχέδιο της ΕΕ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα «super hot spot»
Σχέδιο της ΕΕ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα «super hot spot», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία κάνει αναφορά και στον νέο μηχανισμό βοήθειας για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης, ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.Η Bild επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές, αποκαλύπτει σχέδιο 6 σημείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, μεταξύ των οποίων, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, προβλέπεται και η μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο hotspot:
http://www.enikonomia.gr/timeliness/51558,Bild-Sxedio-ths-EE-gia-th-metatroph-ths-Elladas-se-ena-super-hot-spot.html -
Αδελφος συναδελφου ειναι στη φυλακη,προφυλακιστεος,διοτι σφαλιαρωσε Πακιστανο που τον επιασε στο μαντρι του!!!! Ο αλλοδαπος του εκανε μηνυση. Οποιαδηποτε αντιδικια πλεον με αλλοδαπο θεωρειται κακουργημα,βαση του αντιρατσιστικου νομου! Ακριβως το ιδιο σκηνικο μεταξυ Ελληνων ειναι πλημμελημα!
Θελω την Ελλαδιτσα μου.....νιωθω μονος εδω και φοβαμαι! -
Φαντάζομαι ότι για να το λες είσαι σίγουρος. Αλλά μου κάνει εντύπωση η έλλειψη ισονομίας. Δεν είναι δυνατόν αλλιώς να δικάζεσαι για επίθεση σε αλλοδαπό και αλλιώς σε Έλληνα.
Στο τελευταίο σχόλιο σου όμως διαφωνώ. Όλοι άνθρωποι είμαστε και κάτω η ξενοφοβία!!!
-
δεν το έχω ψάξει!το έγραψα έτσι,γιατί έτσι μου είπε ο αδελφός του και μάλιστα μου το τόνισε!
η ξενοφοβία μου πλέον πηγάζει απο αυτή ακριβώς την έλειψη ισονομίας!!!!!
πόσο λάθος είναι που γενήθηκα Έλληνας και ζώ στην Ελλάδα;;;
αν για χαβαλέ κάποιος αλλοδαπός,μου κάνει μήνυση οτι ........εγώ πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας;;;
κινδυνεύω να χάσω τη δουλεία μου;;;
θέλω να γράψω πολλά αλλά τώρα είμαι γεμάτος οργή! και θα γράψω μαλ@κίες...... -
Το να δειρεις καποιον δεν ειναι κακουργημα. Πλημελημα εινα. Και ο ξαδερφος σου μπορει να του κανει μηνυση, για ξυλοδαρμο. Να πει οτι και ο αλλοδαπος τον χτυπησε. Το θεμα ειναι τι θα πει ο ιατροδικαστης. Ο αλλοδαπος θα διωχθει που μπηκε στο μαντρι. Δεν την γλυτωνει ειτε αλλοδαπος ειτε ημεδαπος.
Σημερα ακουσα κατι για αργοτερα αν μεινουν στην Ελλαδα, να τους βρουνε δουλεια. Εδω για εμενα υπαρχει οπως και παλιοτερα υπηρχε θεμα. Αλλο να βοηθησω καποιον που φευγει απο την χωρα του λογω πολεμου και οταν ληξει να επιστρεψει και αλλο αν η οικονομια δεν ειναι σε καλη κατασταση να εργαστουν. Και θα εργαστουν και με χαμηλοτερα μεροκαματα οπως γινεται στην Γερμανια και τριβουν τα χερια τους οι μεγαλες επιχειρησεις. Αυτα ειναι τα δωρακια της παγκοσμιοποιησης στις πολυεθνικες.
Θα εχουμε κοινωνικο θεμα αν αρχισουν να δινουν δουλειες σε μεταναστες. Και δεν ειναι απλως μεταναστες. Ειναι λαθρομεταναστες οσο και αν θελουν να τους λενε οικονομικους μεταναστες.
Εμεις, οι γονεις μου δλδ, ηταν οικονομικοι μεταναστες. Τους πηραν συγγενεις στις ΗΠΑ για εργασια, μετα κανανε μαγαζι δικο τους, μεινανε χρονια, κλπ κλπ. Ομως νομιμα τα παντα. Αν παει ενας Ελληνας και ληξει η βιζα δεν μπορει με το ετσι θελω να εργαστει εκει. Το αλλοδαπων πακετο στην Ελλαδα τον στελνει. Μεχρι την εισοδο του αεροπλανου με συνοδεια απο το αλλοδαπων μπαινει. Ετσι ηταν παλια τουλαχιστον. Τεσπα στην Ελλαδα με 27% ανεργια δεν υπαρχει περιθωριο για οικονομικους μεταναστες κατα την γνωμη μου παντα.Ξυδάκης : Οι μετανάστες μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του δημογραφικού
Έντονη αντίδραση από τη ΝΔ: «Στέλνει λάθος μήνυμα η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά»
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν, να ενσωματωθούν» δήλωσε συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FΜ ο κ. Ξυδάκης.
Ο κ. Ξυδάκης ανέφερε ότι «όσοι δεν δικαιούνται διεθνή προστασία πρέπει να επιστρέψουν, όσοι δικαιούνται άσυλο και διεθνή προστασία θα μείνουν»
http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=314546&artTitle=xydakis__oi_metanastes_mporoun_na_voithisoun_stin_epilysi_tou_dimografikou_
Αυτες οι δηλωσεις για εμενα ειναι περιεργες. Δλδ τι θα κανουμε για το δημογραφικο προβλημα; Κρατος ειμαστε. Δεν ειμαστε ποδοσφαιρικη ομαδα για να κανουμε μεταγραφες μεσω ασυλου. Αυτα το Ελληνικο ασυλο που το δινουν αερα - πατερα σε οποιον να ειναι, δημιουργησε την αυξηση του εθνικισμου. Και δεν νοειται λυση του δημογραφικου με την ενσωματωση στην Ελληνικη κοινωνια.....αλλοδαπων
Το δημογραφικο μας προβλημα, ειναι καθαρα Ελληνικο. Αυτος ο mister Xidakis δλδ ποιο ευκολα μπορει να δωσει ασυλο σε λαθρομεταναστες απο το να βοηθησει τους Ελληνες να κανουν παιδια; Ο Ελληνικος λαος για αυτον τι ειναι; Για πεταμα; Μονον για να του δινει ψηφους και να βγαινει στην βουλη και να λεει εξυπναδες ειναι οι Ελληνες ψηφοφοροι;
Χαιρομαι που βοηθαμε τους προσφυγες, ειναι θεμα ανθρωπιας. Δειχνουμε στην Ευρωπη οτι εμεις οι φτωχοι βρισκουμε λυσεις που δεν θελουν να βρουνε οι πλουσιοι 'πολιτισμενοι' ευρωπαιοι που 'δημοκρατικα' σηκωσαν συνορα.
Ομως με τους μεταναστες μπαινουν παραμετροι οπως οι δυνατοτητες της Ελληνικης οικονομιας, τα επιπεδα της Ανεργια στην Ελλαδα και το αν εχουμε αναγκη ειδικοτητες που δεν υπαρχουν. Απο οσο ξερω ειμαστε καλυμενοι. Δεν ειμαστε σαν την Γερμανια που καποτε δεν ειχε εργατικο δυναμικο για τα εργοστασια της. Ως ενα σημειο μπορουμε να βοηθαμε. Δυστυχως. Μακαρι να γινοταν αλλιως. Δεν μπορει η Ελλαδα να κανει ευτυχισμενους τους απανταχου μεταναστες. Υπαρχουν και αλλες χωρες με αναγκη για εργατες και μαλιστα πλουσιες χωρες. Εδω θα πειναμε ολοι. Και η πεινα φερνει εγκληματικοτητα. Δλδ να προκαλεσουμε κοινωνικη αναταραχη πρεπει; Τεσπα μπορει να τα βλεπω λαθος.
Ο κομματισμος και καποιες ιδεολογικες εμμονες υπονομευουν την κοινωνικη συνοχη και το χειροτερο, την λογικη. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...
θέλω να γράψω πολλά αλλά τώρα είμαι γεμάτος οργή! και θα γράψω μαλ@κίες......Συγκρατήσου, γιατί το ίντερνετ δεν είναι για πολλά-πολλά...
Ειδικά τα φόρουμς. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...νιωθω μονος εδω και φοβαμαι!Πολύ κακώς. Θα έπρεπε να είσαι και χαρούμενος που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε σκοτώσουν σαν το κοκόρι.
Κατέβα βράδυ στο κέντρο της πρωτεύουσας να δεις τι όμορφα που είναι. Γλέντι γιορτινό... -
Το ξερω οτι μας σκαναρουν!!!!
Πολλα χαλια πλεον σε ολα τα επιπεδα......
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;