-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κανεις δεν κατηγορησε τους βουλευτες που δεν παρουσιαστηκαν στην εκκλησια. Δικαιωμα τους. Αυτο δεν τους κανει και καλα ''γνωστες του δικαιου'' ομως.
Στηβ αυτη τη στιγμη η Τουρκια προσπαθει να αλλειωσει το Χριστιανικο πνευμα στη χωρα μεσο των προσφυγων. Παγια τακτικη που ξεκινα απο την εποχη της τουρκοκρατιας. Ο ανθρωπισμος του ελληνα ειναι οπλο της πολιτικης της.Εχω διαβασει Θαναση για αυτο, για την Ισλαμοποιηση της Ευρωπης, για το Μουσουλμανικο Τοξο Χωρων πανω απο την Ελλαδα. Δεν τα δινω σημασια για τον απλο λογο. Αν μας κανουν κανενα ντου, ολοι οι Ελληνες ανεξαρτητου κομματος, θρησκειας κλπ, θα αντιδρασουν. Δεν πανε να κανουν σχεδια και ονειρα; Το εχω γραψει ξανα. Μου αρεσει να ξερω ιστορια για να μπορω καπως ποιο ασφαλες να βλεπω τι θα γινει. Η ιστορια μας δειχνει πως ειμαστε κατσικια. Δεν μπορουν να μας μαντρωσουν. Τωρα λιγο εχουμε κουραστει και ζαλιστει με τους πολιτικους, αλλα και εδω θα δειξουμε την 'τρελα' μας και θα τρεχουν και δεν θα φθανουν οσοι θελουν να μας κανουν κακο.
Υποθετικό έρωτημα/σκέψη/απορία.
Αν υπήρχε ένα παρόμοιο γενικευμένο περιβάλλον με έλληνες δουλέμπορους που είχαν ως επάγγελμα να βάζουν λαθρομετανάστες σε σαπιοκάικα ή σαπιοβάρκες στα δυτικά παράλια της χώρας (π.χ. στην Ήπειρο) για να τους διώξουν στην Ιταλία, η επίσημη πολιτεία τι θα έκανε;
Θα άφηνε όλους αυτούς τους αχρείους παράνομους να αλωνίζουν όλο το Ιόνιο και θα έκανε τα στραβά μάτια;
Θα μπορούσε μία τέτοια κατάσταση χάους να εξυπηρετούσε μία εξωτερική πολιτική αλλά και συμφέροντα;Και από την άλλη πλευρά η Ιταλία ως χώρα εισόδου τι θα έκανε;
Storm οι Ιταλοι δεχονται τους μεταναστες που πανε και εκει πολλοι και εχουν και πνιγμους. Εμεις οταν φευγουν χωμενοι σε νταλικες οι μεταναστες για Ιταλια, οταν τους πιανουν οι Ιταλοι μας τους στελνουν πισω. Αν ειχαμε δολοφονους διακινητες η πολιτεια θα τους κυνηγουσε κατω απο την καταγραυγη του κοσμου. Κυνηγαει και πιανει κατα καιρους διακινητες που με αυτοκινητα μεταφερουν προσφυγες μεσα στην Ελλαδα.
-
Άρα και συνεπώς η επίσημη Τουρκία σιγοντάρει το φαινόμενο, προς ίδιον όφελος.
Και δυστυχώς το 'φαινόμενο' αρέσει και σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους εντός της Ελλάδος γιατί τους προσφέρει έδαφος για να υπάρχουν πολιτικά, να βρίσκονται στην ειδησεογραφία καθημερινά, αλλά και για να το παίζουν 'δήθεν' αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άρα και συνεπώς η επίσημη Τουρκία σιγοντάρει το φαινόμενο, προς ίδιον όφελος.Και δυστυχώς το 'φαινόμενο' αρέσει και σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους εντός της Ελλάδος γιατί τους προσφέρει έδαφος για να υπάρχουν πολιτικά, να βρίσκονται στην ειδησεογραφία καθημερινά, αλλά και για να το παίζουν 'δήθεν' αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές.
Αρέσει και στα σώματα ασφαλείας που μας φυλάνε τα σύνορα...
Για τις ψυχές που πεθαίνουν, κανένα ενδιαφέρον. Μόνο για εσωτερική κατανάλωση... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άρα και συνεπώς η επίσημη Τουρκία σιγοντάρει το φαινόμενο, προς ίδιον όφελος.Και δυστυχώς το 'φαινόμενο' αρέσει και σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους εντός της Ελλάδος γιατί τους προσφέρει έδαφος για να υπάρχουν πολιτικά, να βρίσκονται στην ειδησεογραφία καθημερινά, αλλά και για να το παίζουν 'δήθεν' αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές.
To ti κανει η Τουρκια το ξερει ολη η Ευρωπη. Η Μερκελ δεν πηγε για να δει τον Ερντογαν αν ειναι ομορφος. Ναι αρεσει και εδω. Τον πονο γενικα τον εκμεταλευονται ολοι. Εκεινοι που ειναι ηρωες ειναι οσοι βρισκονται στα νησια και σωζουν τους προσφυγες οπως λιμενικοι, απλοι πολιτες και ψαραδες αλλα και ξενοι εθελοντες. Οπως θες βαφτιστους. Εγω δεν μπορω να βλεπω να βουλιαζει σαπιοβαρκα και να ξερω πως εχει μεσα παιδακια και να καθομαι και να κοιτω. Οσοι βγαινουν στα καναλια κρινονται.
-
Οταν εχεις χασει την πιστη σου σε ιδανικα αυτα κανεις. Τα χαλια μας φαινονται απο αυτα που λετε λεμε στα τελευταια posts. Απλα ειτε με το εναν ειτε με τον αλλο τροπο ξεβρακονωμαστε εδω μεσα. Ενας λεει δεν χρειαζεται η εκκλησια αλλος παραδεχεται οτι δεν βοηθουν τα σωματα ασφαλειας οποτε ας το κλεισουμε το μαγαζι και ας κανει ο καθενας οτι θελει.
Ελπιζω να εχετε ακρες να φυγετε γρηγορα απο τη χωρα.
Και του χρονου !!...........δυο πουλακια was sitting!!!Φυσικα δεν κατηγορω κανεναν εδω . Απλα η πολυ φιλοσοφια και δημοκρατια μας κατεστρεψε.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
....Δεν θα ήθελα να προσωποποιήσουμε το θέμα.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει όποια οπτική θέλει προς το θέμα 'πόνος', 'παιδάκια', 'βάρκες', 'λαθρομετανάστες' κλπ...Από εκεί και πέρα εγώ (όπως έχω πει πολλάκις) δεν έχω την τάση να θεωρώ ότι για όλα τα προβλήματα του πλανήτη φταίει η κακιά Ευρώπη, γιατί πρωτίστως επικεντρώνομαι στα του 'οίκου μας' στον οποίο ζούμε.
Υπάρχει όμως κάποια αντίφαση με όλα αυτά που συμβαίνουν ε;
Φταίει η κακιά και μοχθηρή Ευρώπη.
Αλλά όλοι θέλουν να πάνε 'κολυμπώντας χωρίς να ξέρουν κολύμπι' στην κακιά Ευρώπη με σοβαρό ενδεχόμενο να πνιγούν ή να μην γίνουν δεκτοί στην Ευρώπη. Αντιφατικό.
Κανείς δεν πάει οδικώς ή πεζός ή πάνω σε μουλάρι σε άλλες χώρες π.χ. στην Ιορδανία, στην Σαουδική Αραβία, στο Κουβέιτ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Μπαχρέιν, στο Ντουμπάι, στο Κατάρ, στο Ιράν. Ή και κανείς δεν θέλει να κάτσει στην υπερδύναμη και φιλική προς αυτούς Τουρκία!Εκτός αν θέλουν όλοι να πάνε στη κακιά και μοχθηρή Ευρώπη, που φταίει για όλα τα κακά του πλανήτη, για άλλους λόγους...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Απλα η πολυ φιλοσοφια και δημοκρατια μας κατεστρεψε.+1000!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....
Δεν θα ήθελα να προσωποποιήσουμε το θέμα.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει όποια οπτική θέλει προς το θέμα 'πόνος', 'παιδάκια', 'βάρκες', 'λαθρομετανάστες' κλπ...Από εκεί και πέρα εγώ (όπως έχω πει πολλάκις) δεν έχω την τάση να θεωρώ ότι για όλα τα προβλήματα του πλανήτη φταίει η κακιά Ευρώπη, γιατί πρωτίστως επικεντρώνομαι στα του 'οίκου μας' στον οποίο ζούμε.
Υπάρχει όμως κάποια αντίφαση με όλα αυτά που συμβαίνουν ε;
Φταίει η κακιά και μοχθηρή Ευρώπη.
Αλλά όλοι θέλουν να πάνε 'κολυμπώντας χωρίς να ξέρουν κολύμπι' στην κακιά Ευρώπη με σοβαρό ενδεχόμενο να πνιγούν ή να μην γίνουν δεκτοί στην Ευρώπη. Αντιφατικό.
Κανείς δεν πάει οδικώς ή πεζός ή πάνω σε μουλάρι σε άλλες χώρες π.χ. στην Ιορδανία, στην Σαουδική Αραβία, στο Κουβέιτ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Μπαχρέιν, στο Ντουμπάι, στο Κατάρ, στο Ιράν. Ή και κανείς δεν θέλει να κάτσει στην υπερδύναμη και φιλική προς αυτούς Τουρκία!Εκτός αν θέλουν όλοι να πάνε στη κακιά και μοχθηρή Ευρώπη, που φταίει για όλα τα κακά του πλανήτη, για άλλους λόγους...
Μιλας ρε Storm σαν να στελνεις τελεσιγραφο σε καιρο πολεμου. Για ποιος λες πως την θεωρουν την Ευρωπη κακια; Εσυ αν καιγεται το πλοιο που ταξιδευεις αν δεν ξερεις μπανιο θα κατσεις να καεις ή θα βουτηξεις στην θαλασσα και οτι γινει; Οι ανθρωποι πολεμο εχουν. Απο την μια οι Τζιχαντιστες, απο την αλλη οι μετριοπαθεις αντιστασιακοι κατα του Ασαντ, απο την αλλη ο ιδιος ο Ασαντ, απο την αλλη οι βομβαρδισμοι απο Αμερικη και Ρωσια. Θα κατσουν δλδ να μεινουν να τους φανε σαν το σκυλι στ αμπελι; Ερχονται Ευρωπη για ενα καλυτερο μελλον. Η Τουρκια εχει 2 εκατομυρια προσφυγες στα συνορα της. Το Ιρακ ειναι διαλυμενο, το Ιραν ειναι κλειστο. Για Ντουμπαι και Σαουδ. Αραβια δεν ξερω, ξερω παντως πως η Σ.Αραβια χρηματοδοτει τους τζιχαντιστες. Το ιδιο και το Καταρ.
Οταν εχεις χασει την πιστη σου σε ιδανικα αυτα κανεις. Τα χαλια μας φαινονται απο αυτα που λετε λεμε στα τελευταια posts. Απλα ειτε με το εναν ειτε με τον αλλο τροπο ξεβρακονωμαστε εδω μεσα. Ενας λεει δεν χρειαζεται η εκκλησια αλλος παραδεχεται οτι δεν βοηθουν τα σωματα ασφαλειας οποτε ας το κλεισουμε το μαγαζι και ας κανει ο καθενας οτι θελει.
Ελπιζω να εχετε ακρες να φυγετε γρηγορα απο τη χωρα.
Και του χρονου !!...........δυο πουλακια was sitting!!!Φυσικα δεν κατηγορω κανεναν εδω . Απλα η πολυ φιλοσοφια και δημοκρατια μας κατεστρεψε.
Θαναση η αλλαγη ξεκιναει απο τον καθεναν μας. Εμεις πρωτα αλλαζουμε φιλε, γινομαστε αυτο που θελουμε να γινουν και οι αλλοι και μετα προχωραμε. Και εμεις εχουμε κακα. Δεν χρειαζεται φιλε μου η ισοπεδωση. Ειναι μια δυσκολη φαση, θα περασει. Η Δημοκρατια ειναι καλο πραγμα. Προς τα πανω δεν υπαρχει δημοκρατια. Δεν καθεται κανενας να σε παρακολουθει που πας και τι κανεις ή να σε κυνηγαει για τα πιστευω σου. Ανομια να μου πεις να συμφωνησω.
Εγω μπορω αυριο να ειμαι Florida και οπου στο καλο θελω. Εδω θα μεινω. Και οι Εν. Δυναμεις μας δουλευουν και ολα πανε μια χαρα αν σκεφθει καποιος πως οι κυβερνωντες παιζουν το πουλακι τους. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μιλας ρε Storm σαν να στελνεις τελεσιγραφο σε καιρο πολεμου.Καλά μην τρελαίνεσαι. Την άποψή μου είπα.
Ελπίζω να μου δίνεις το δικαίωμα να μην συμφωνώ και να έχω τις απόψεις μου.
-
Ένας, ένας παρακαλώ! Στην ουρά γιατί είστε πολλοί...
Συνολικά 30 άτομα
Την Τετάρτη η πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων από την ΕλλάδαΠρόκειται για έξι οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ που θα μεταβούν στο Λουξεμβούργο - Παρουσία των Σουλτς και Τσίπρα η πρώτη «συμβολική» μετεγκατάσταση
Την Τετάρτη το πρωί θα ξεκινήσει η πρώτη, έστω και συμβολική, μετεγκατάσταση των πρώτων προσφύγων από την Ελλάδα με χώρα προορισμό το Λουξεμβούργο. Όπως επιβεβαίωσε σήμερα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόκειται για τριάντα πρόσφυγες, έξι οικογένειες από τη Συρία και το Ιράκ, οι οποίοι θα μεταβούν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις Βρυξέλλες και από εκεί με λεωφορείο στο Λουξεμβούργο.Η πρώτη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα θα γίνει παρουσία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν, του Επιτρόπου για τη Μεταναστευτική Πολιτική Δημήτρη Αβραμόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Οι έξι οικογένειες, τέσσερις από τη Συρία και δύο από το Ιράκ, θα είναι οι πρώτοι πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν σε άλλο κράτος- μέλος της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος μετεγκατάστασης συνολικά 160.000 προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία που αποφάσισε το Συμβούλιο της Ε.Ε.
http://www.protothema.gr/greece/article ... in-ellada/
υ.γ. Θα κάνουν και εγκαίνια; Θα κόψουν και κορδέλα;;;;
-
Κατσε καλα, αναπαυτικα, Storm γιατι σε βλεπω να μπριζωνεσαι
Για αδράνεια στο προσφυγικό κατηγορεί την Ελλάδα η Διεθνής Αμνηστία
Η Διεθνής Αμνηστία, εν μέσω της κορύφωσης της προσφυγικής κρίσης, κατηγορεί την χώρα μας για αδράνεια και έλλειψη πολιτικής βούλησης.
Όπως καταγγέλλει η διεθνής οργάνωση, τα αυξημένα μέτρα φύλαξης των χερσαίων συνόρων με τη Τουρκία και η ανέγερση εκεί του φράχτη μήκους 12.5 χιλιομέτρων το 2012, έχει αναγκάσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να επιλέγουν την πιο επικίνδυνη διαδρομή μέσω των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας με την Τουρκία.
«Πόσους πνιγμένους πρόσφυγες και πόσα νεκρά παιδιά απαιτούνται ώστε να ενεργοποιηθούν οι ευρωπαϊκές αξίες» διερωτάται και προσθέτει ότι τα ναυάγια δεν είναι φυσικό φαινόμενο και πολλές ζωές μπορούν να σωθούν εάν υπάρξει η πολιτική βούληση.Η Διεθνής Αμνηστία έχει επίσης διαπιστώσει συνεχιζόμενες και πολύ κακές συνθήκες υποδοχής για τους πρόσφυγες στη Λέσβο, αλλά και σε άλλα ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα. Η μεγάλη πλειοψηφία δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής, που έχουν την ευθύνη να αναγνωρίζουν άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
«Είναι αναγκαία η ουσιαστική και αποτελεσματική αλληλεγγύη της Ευρώπης προς τη χώρα, καθώς και συντονισμένες και επαρκείς επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, αλλά και οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να βελτιώσουν σημαντικά το συντονισμό τους και να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τους διαθέσιμους από την Ε.Ε., πόρους» καταλήγει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της.
http://www.skai.gr/news/world/article/297833/gia-adraneia-sto-prosfugiko-katigorei-tin-ellada-i-diethnis-amnistia-/?utm_source=rss_news_world&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss
Τα ακουμε και απο πανω. Καμια κουβεντα για την Γερμανια, την Κροατια (αυτη δεν μιλησε ρατσιστικα και μας την ειπε να στειλει πολεμικα να προσεχει να συνορα μας; ) κλπ. Εμεις φταιμε για ολα. Εμεις εναν φραχτη εχουμε και τα αλλα κρατη εχουν κλεισει ολοκληρα συνορα. Εεετσι εκει. Αφου δεν βγαινουν στην αντεπιθεση οι δικοι μας, ας κατσουν να τους παρουν και το βοδι.
Δεχτηκαμε και δεχομαστε καθε μερα προσφυγες. Σωζουμε πολλους, τους δινουμε απο τα λιγοστα που εχουμε και ερχεται η Δ. Αμνιστεια και αντι να τα χωσει στην Γερμανια που δεν δινει φραγκο τα χωνει σε εμας. Γελοιοι. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κατσε καλα, αναπαυτικα, Storm γιατι σε βλεπω να μπριζωνεσαι
...Τώρα θα μπω στην πρίζα;
Από τον Οκτώβριο του 1990 έχω μπει στην πρίζα.
Μέχρι τότε ήμουν ένας εκκολαπτόμενος κεντροαριστερός φοιτητής με πέρασμα στο ΚΚΕ. Έφαγα τα σκατά και με δαύτους τους αριστερούς, έγινε το μπαμ και με τον Δρακουμέλ και από τότε άλλαξα ως άνθρωπος.
Μην βλέπεις που εδώ το παίζω μετριοπαθείς και 'καλούλης'. Εδώ τηρώ τους κανόνες του φόρουμ.Αν δεν ησουν καλος ανθρωπος καποια στιγμη θα φαινοταν. Ο Δρακουμελ....Εχει ξεφτυλισει την επιστημη φιλε μου
Θαναση, εχω γραψει πως ολα εχουν ενα οριο. Εμεις πλεον με τους προσφυγες δεν εχουμε αλλο περιθωριο. Δεν εχουμε λεφτα και δεν μπορουμε αυτους τους ανθρωπους να τους συντηρησουμε. Τωρα εβλεπα στον ΣΚΑΙ που φωναζανε στην Μυτιληνη γιατι οι λιμεναργατες κανουν απεργια και ξεσηκωθηκαν οι προσφυγες. Εχουμε και εμεις την δικη μας μανουρα με τους πολιτικους, τα οικονομικα κλπ, δλδ μην γινει κανενα μειγμα ασχημο και τρεχουμε και δεν φτανουμε. Οι ανθρωποι αυτοι πρεπει να πανε στην Ευρωπη. -
Το βαζω εδω γιατι ειχαμε και παλιοτερα προσφυγες και μαλιστα Ελληνες, Ποντίους, οχι απο εθνοκαθαρση, αλλα απο γενοκτονια.
Ο Χάρρυ Κλυνν τα «χώνει» στον Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων
«Αρνητή της Ποντιακής Γενοκτονίας Νίκο Φίλη, είσαι το όνειδος της Αριστεράς» τιτλοφορεί το κείμενό του στο προσωπικό του blog, ο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος επιτίθεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον υπουργό Παιδείας για την δήλωσή του, σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.Tο ανατριχιαστικό χρονικό που διαβάσατε αφιερώνεταιστα «υπέρλαμπρα άστρα της Θεωρίας του ιστορικού ενταφιασμού» Παναγιωτόπουλο, Λιάκο, Λούκο, Νικολακόπουλο, Πεσματζόγλου, Ρεπούση, Κουλούρη, Δήμου, Μανδραβέλη, ΣΤΟΝ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ και στα κραυγάζοντα δημοσιογραφικά απομεινάρια των νεοταξικών «εκσυγχρονιστικών φυλλάδων»… Κάποτε πρέπει επί τέλους να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Απευθύνομαι λοιπόν, στους εντός και εκτός των τειχών προοδευτικούς μονοπωλητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…. Στους εντός και εκτός των τειχών προοδευτικούς υμνητές του σφαγέα «απελευθερωτή» Κεμάλ…
http://www.topontiki.gr/article/148219/o-harry-klynn-ta-honei-ston-fili-gia-ti-genoktonia-ton-pontion -
Εντάξει, έχουμε καταλάβει ότι το **trojan **αφού δεν κατάφερε να διαλύσει τις χώρες της Ευρώπης με τα νταούλια και τους ζουρνάδες έχει βρει άλλο τρόπο να πετύχει το σκοπό του.
Αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θα κάτσουν να ασχοληθούν και πολύ με το **trojan **που ανέβηκε στην εξουσία του ελλαδιστάν.
...
Έχουμε επίγνωση ότι οι 30 πρόσφυγες είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στους χιλιάδες που επιζητούν την ελπίδα. Θέλουμε, αυτή η διαδικασία να γίνει ρυάκι και ποτάμι αλληλεγγύης, τόνισε ο κ. Τσίπρας.http://www.protothema.gr/politics/artic ... n-elllada/
-
Ελα ρε Storm. Πιστευεις οτι αυτος θελει να διαλυσει την ΕΕ; Ποιο συνεταιρακι τους δεν γινεται. Με τους προσφυγες εκανε οτι του ειπαν. Αυτος δεν ειναι επαναστατης οπως εμφανιζοταν. Την Ελλαδα θα διαλυσει.
-
Εννοείται ότι πιστεύω ότι η μόνιμη σκέψη του **trojan **είναι η διάλυση της ευρώπης.
Από τότε που γεννήθηκε διατυμπανίζει ότι ο μόνιμος εχθρός του είναι η Ευρώπη και τα πολιτικά συστήματα των άλλων χωρών.
Το ελλαδιστάν λίγο τον απασχολεί.
Αυτός γεννήθηκε, μεγάλωσε και γαλουχήθηκε ώστε να γίνει ο δούρειος ίππος για την διάλυση της Ευρώπης με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει.Και επειδή δεν το πέτυχε με τις μαϊμουδιές της 'πρώτης φοράς αριστεράς', βρήκε γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά το σχέδιο που ζούμε με την 'δεύτερη φορά αριστερά'.
Και κάνει πάλι το ίδιο παιχνίδι. Η Ευρώπη φταίει. Η Ευρώπη να αλλάξει. Η Ευρώπη να πάρει αποφάσεις. Οι χώρες της Ευρώπης να αλλάξουν.Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ελλαδιστάν.
Για αυτόν απλά το ελλαδιστάν είναι το 'μέσο' για την 'ευρωπαϊκή ταξική πάλη' και για την 'ευρωπαϊκή ανατροπή'.Και αυτά τα ξέρουν καλά οι άλλες χώρες που με τη σειρά τους παίζουν και αυτές το παιχνίδι τους, για τα δικά τους συμφέροντα.
-
O Αβραμοπουλος που ειναι Κοινοτικος Επιτροπος και δεν εχει καποια διαφροποιηση σε αυτα που κανει ο Τσιπρας με τους προσφυγες και αυτος στο ιδιο κολπο ειναι; Ο Αβραμοπουλος γεννημα θρεμα της δεξιας στελνει και λεφτα για καταυλισμους.
-
Ο Αβραμόπουλος ο καλοχαιρέτας;
Αυτός είναι ο καλύτερος του χωριού. Πληρώνεται για να το παίζει επίτροπος... Αυτός μπαίνει σε οποιοδήποτε κόλπο αν είναι να έχει μία καρέκλα και ένα τίτλο.
Για αυτό δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να είναι και ο επόμενος πρόεδρος της δημοκρατίας...
-
Οι ντενεκέδες είτε μπλε είτε κόκκινοι, δεν παύουν να είναι ντενεκέδες και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην πολιτική
(και όχι μόνο) -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Οι ντενεκέδες είτε μπλε είτε κόκκινοι, δεν παύουν να είναι ντενεκέδες και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στην πολιτική
(και όχι μόνο)Παντου υπαρχουν ανικανοι και αυτοι πρωοθουνται για να μπορουν να τους κουμανταρουν οι απ' εξω.
Storm τι να πω. Η ΝΔ εχει 4 γνωμες για καθε θεμα. Αντε να βγαλουν προεδρο να δουμε την βασικη αποψη, που θα την αμισβητουν οι υπολοιποι που χασανε. Χαμος στο ισιωμα γινεται με αυτους. Ο Φιλης το εκανε καλα το παιχνιδι του. Πεταξε την βλακεια του και αντι να συζητουμε για τις κατασχεσεις κλπ, μιλαμε για ενα μπαλονι με γυαλια.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;