-
Άνθρωποι κι εσύ τώρα...
Είπαμε να λέτε και καμια μαλακία αλλά το χοντραίνεις -
ειπε ο πονοψυχος..
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ουτε εγω τους γουσταρω και ας κανουμε οτι ειναι δυνατον για να μην ερθουν.............οταν ομως ερθουν,ειναι ανθρωποι σαν εσενα,εμενα..........
προληψη,οχι θεραπεια.....Αυτοοργανωτικά κλπ θα βάλει όποιος θέλει το χρόνο** του **το χρήμα **του **και τον κόπο του και ας τους ταίσει ποτίσει ξεχαρμανιάσει κλπ.
Ο kouliscd σαν γνήσιος αριστερός θέλει να δώσει πράγματα που δεν του ανήκουν. Έτσι δεν κάνουμε δουλειά.
-
Ο Κουλης ειναι αριστερουλης;;
-
Ενώ η μάνα/παιδί/λοιπές γίδες μου ανήκουν; Ενδιαφέρουσα οπτική...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ειπε ο πονοψυχος..
Φίλε μου δεν μιλάμε για τους τσόγλανους εγγράφοντες όσοι είναι. Αυτούς τους έχω χεσμένους , δηλώνοντας εθνικιστής, και κατά συνέπεια μέχρι κάποιο σημείο ρατσιστής.
Μα υπάρχουν παιδάκια, και εκεί ο ρατσισμός τελείωσε. Ο άνθρωπος που δεν φταίει είναι αθώος, και αυτά δεν φταίνε.
Κάποια τσογλάνια που γράφουν , ας αποδεχτούν το αξίωμα του φίλου GGAB, ότι πρόληψη, προ της θεραπείας, δεν αφήνει να εκδηλωθεί το πρόβλημα. Και η πρόληψη, πολιτειακά, είναι ανύπαρκτη.
Δεν θέλω το αίμα αυτών των παιδιών στα χέρια μου, και θα ενεργήσει ο «ρατσιστής» ανάλογα…..
Α. -
+900
Δ.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
.....
Α.συμφωνώ 100 %..
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ειπε ο πονοψυχος..
Μα υπάρχουν παιδάκια, και εκεί ο ρατσισμός τελείωσε.
Α.Στα σκυλιά είστε ρατσίστας κύριε αντώνη?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ειπε ο πονοψυχος..
Μα υπάρχουν παιδάκια, και εκεί ο ρατσισμός τελείωσε.
Α.Στα σκυλιά είστε ρατσίστας κύριε αντώνη?
Βασικά όχι…. Μα μου αρέσουν τα ράτσας!!!!.....
Η καινούργια μου αγάπη, κατά παραγγελία ¾ κανίς, ¼ γκριφόν. Ο τέλειος συνδυασμός ομορφιάς και χαρακτήρα.
Α. -
Κυρ Αντωνη ειμαστε οφ τοπικ αλλα πως γινεται αναλογια 3/4 με 1/4 ?
Θελω να πω συνηθως ενα ημιαιμο δεν ειναι 1/2 απο την μια και 1/2 απο την αλλη ρατσα; -
Ο Κουλης ειναι αριστερουλης;;
….είναι ο Τσε Γκεβάρα των Πατρών!!!!!!
Α. -
-
Θελω να πω συνηθως ενα ημιαιμο δεν ειναι 1/2 απο την μια και 1/2 απο την αλλη ρατσα;Παρεξηγησις..Συνταγη για ζυμη γραφει ο συντροφος Αντονωφ.
-
Θελω να πω συνηθως ενα ημιαιμο δεν ειναι 1/2 απο την μια και 1/2 απο την αλλη ρατσα;ως συνηθως τα σκυλια κανουν π@ρτουζες...
οποτε εαν βαλεις μια θηλυκια γκριφον με 3 αρσενικα κανις.....βγαινει η παραγγελια του κυρ Αντωνη... -
Θελω να πω συνηθως ενα ημιαιμο δεν ειναι 1/2 απο την μια και 1/2 απο την αλλη ρατσα;
Μάνα 5 γενεές 100% κανίς. Πατέρας ½ καθαρό κανίς ½ καθαρό γκριφόν.
Α. -
Τι Mendel κι αρχιδιες, αντωνης-ομαδα και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
-
Μη χαθεί η μαγια.. ..-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι Mendel κι αρχιδιες, αντωνης-ομαδα και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
Μα σαφώς είσαι ήδη…… περισσότερο????!!!!!.......
Α. -
Γράνα
Θ.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;