-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
@octavia699 , βάλε τωρα και αυτό http://goo.gl/028mD να δέσει η σάλτσα.
Αυτόν τον συνέλαβαν. Βέβαια άλλα επίπεδο η κλοπή και άλλο ο βιασμός. Άλλα φυλακή και στους 2 άμεσα. Ή για τον Πακιστανό πιο καλά απέλαση. Ευνουχισμός.
Αυτό σου κάνει;
Αυτός είναι ο 'δράκος' των βορείων προαστίων που είχε γίνει ο εφιάλτης των γυναικών
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=188759&catid=4Να εφαρμοστούν οι νόμοι τόσο για τον Πακιστανό όσο και για τον Έλληνα.-
Κατά τ' άλλα, δεν έχεις ούτε το θάρρος της γνώμης αφού σβήνεις αυτά που γράφεις.
ΥΓ. Ευνουχισμός -> Τυπικός Ελλημπάν.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σίγουρα σε όλα.
Αν δεν θέλεις να καταλάβεις ότι αυτά τα φαινόμενα http://goo.gl/9C9WN μαζί με πολλά άλλα χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας και τα παράδοξα της οικονομικής ζωής του τόπου εξέθρεψαν την κρίση , πάω πάσο.Η χρυση αυγη εχει επαναλαβει πολλες φορες προς τους εργοδοτες,να μην παιρνουν παρανομους στην δουλεια τους.
Ποσο μαλλον χωρις να τους πληρωνουν.
Τα συγκεκριμενα λαμογια,σιγουρα δεν ψηφησαν χρυση αυγη στις εκλογες.Γενικη μου αποψη ,οσον αφορα την κοινωνια μας;
Ο Ελληνας φιλε μου,θελει μαστιγιο,θελει δικτατορια για να παει μπροστα συνολικα η χωρα.
Αν τον αφησεις λασκα,κανει την χωρα μπ@ρδελο,οπως και εγινε. -
Γι αυτό είναι εδώ ο Απριλιανός
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@octavia699 , βάλε τωρα και αυτό http://goo.gl/028mD να δέσει η σάλτσα.
Αυτόν τον συνέλαβαν. Βέβαια άλλα επίπεδο η κλοπή και άλλο ο βιασμός. Άλλα φυλακή και στους 2 άμεσα. Ή για τον Πακιστανό πιο καλά απέλαση. Ευνουχισμός.
Αυτό σου κάνει;
Αυτός είναι ο 'δράκος' των βορείων προαστίων που είχε γίνει ο εφιάλτης των γυναικών
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=188759&catid=4Να εφαρμοστούν οι νόμοι τόσο για τον Πακιστανό όσο και για τον Έλληνα.-
Κατά τ' άλλα, δεν έχεις ούτε το θάρρος της γνώμης αφού σβήνεις αυτά που γράφεις.
ΥΓ. Ευνουχισμός -> Τυπικός Ελλημπάν.
Ευνουχισμός και στον δράκο των βορείων προαστίων και σε όποιον άλλο βιάζει. Ο βιασμός είναι αποτρόπαιο έγκλημα (ικανό να καταστρέψει τη ζωή μιας γυναίκας) που απαιτεί σκληρή και παραδειγματική τιμωρία. Στη Νότια Κορέα αν δεν κάνω λάθος ισχύει.
-
Ευνουχισμός και στον δράκο των βορείων προαστίων και σε όποιον άλλο βιάζει. Ο βιασμός είναι αποτρόπαιο έγκλημα που απαιτεί σκληρή τιμωρία. Στη Νότια Κορέα αν δεν κάνω λάθος ισχύει.
Παραδίδουμε μαθήματα πολιτισμού προς τους ξένους. Ταλιμπανική δημοκρατία της Ελλάδας.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ευνουχισμός και στον δράκο των βορείων προαστίων και σε όποιον άλλο βιάζει. Ο βιασμός είναι αποτρόπαιο έγκλημα που απαιτεί σκληρή τιμωρία. Στη Νότια Κορέα αν δεν κάνω λάθος ισχύει.
Παραδίδουμε μαθήματα πολιτισμού προς τους ξένους. Ταλιμπανική δημοκρατία της Ελλάδας.
Έχεις καταλάβει τι εστί βιασμός;
-
Δεν υπάρχει ελπίδα.
-
Έχεις καταλάβει τι εστί βιασμός;
Σιγουρα δεν μπορει να καταλαβει τι εστι βιασμος για μια γυναικα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γενικη μου αποψη ,οσον αφορα την κοινωνια μας;
Ο Ελληνας φιλε μου,θελει μαστιγιο,θελει δικτατορια για να παει μπροστα συνολικα η χωρα.
Αν τον αφησεις λασκα,κανει την χωρα μπ@ρδελο,οπως και εγινε.Πέσ'τα ρε φίλε, να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου!
Όχι που μας βγαίνει τώρα το κάθε τσουτσέκι και δηλώνει με θράσος ότι θα αρχίσει να κόβει αποδείξεις όταν το κράτος σταματήσει να είναι μπουρδέλο!Ποιός το έλεγε αυτό, να δεις... Oh wait!
-
Σύμφωνα με την ελληνική αλλά και την ευρωπαική νομοθεσία, η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης δεν προβλέπει τέτοιες ενέργειες.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν τον αφησεις λασκα,κανει την χωρα μπ@ρδελο,οπως και εγινε.Πέσ'τα ρε φίλε, να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου!
Όχι που μας βγαίνει τώρα το κάθε τσουτσέκι και δηλώνει με θράσος ότι θα αρχίσει να κόβει αποδείξεις όταν το κράτος σταματήσει να είναι μπουρδέλο!Ποιός το έλεγε αυτό, να δεις... Oh wait!
Που θες να καταληξεις;
Κι εγω δεν κοβω αποδειξεις.
Εδω οι ιδιοι οι πελατες μου ζητανε να μην κοψω αποδειξη.
Τι παριστανεις , οτι δεν καταλαβαινεις;
Ολοι ευθυνομαστε για την καταντια μας.
Διαφωνεις; -
Που θες να καταληξεις;
Κι εγω δεν κοβω αποδειξεις.
Εδω οι ιδιοι οι πελατες μου ζητανε να μην κοψω αποδειξη.
Τι παριστανεις , οτι δεν καταλαβαινεις;
Ολοι ευθυνομαστε για την καταντια μας.
Διαφωνεις;Τώρα χωρίς απόδειξη έχουμε δικαίωμα να μην πληρώσουμε πάντως σαν πελάτες.
-
Και βεβαια εχετε δικαιωμα αλλα εσεις οι ιδιοι μας ζητατε να μην κοψουμε.
Ξεφυγαμε λιγακι. -
Εγώ ζητάω μέχρι και σε περίπτερα
-
Καθόλου δεν ξεφύγαμε εμπόριε ελαστικών μου.
Το θέμα είναι ότι είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που με τις πράξεις τους ακριβώς έκαναν τη χώρα μπουρδέλο, και τώρα ζητάνε τα ρέστα, βγάζοντας τάχα την ουρά τους απ'έξω ως μωρές παρθένες. Αμ δε....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καθόλου δεν ξεφύγαμε εμπόριε ελαστικών μου.Το θέμα είναι ότι είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που με τις πράξεις τους ακριβώς έκαναν τη χώρα μπουρδέλο, και τώρα ζητάνε τα ρέστα, βγάζοντας τάχα την ουρά τους απ'έξω ως μωρές παρθένες. Αμ δε....
+00
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καθόλου δεν ξεφύγαμε εμπόριε ελαστικών μου.Το θέμα είναι ότι είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που με τις πράξεις τους ακριβώς έκαναν τη χώρα μπουρδέλο, και τώρα ζητάνε τα ρέστα, βγάζοντας τάχα την ουρά τους απ'έξω ως μωρές παρθένες. Αμ δε....
Εγω δεν βγαζω την ουρα μου απεξω φιλε μου.
Γιαυτο και ειπα οτι εγω ο ιδιος δεν κοβω αποδειξεις,καθαρες κουβεντες.
Την χωρα την καναμε μπουρδελο και εγραψα ο Ελληνας ,χωρις να βγαλω τον εαυτο μου απεξω.
Παλι καθαρες κουβεντες.Εσυ μενεις στο Λονδινο οπως καταλαβαινω.
Τις υποδειξεις να τις κανεις στους ανεκδιηγητους βρετανους και οχι σε μενα.
Οταν καμια φορα κατεβεις Ελλαδα, ελα να σε κερασω κανα ουζακι.
Να σε χτυπησει λιγο το φως του ηλιου ,γιατι σου λειπει βιταμινη D. -
Το θέμα είναι ότι είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που με τις πράξεις τους ακριβώς έκαναν τη χώρα μπουρδέλο, και τώρα ζητάνε τα ρέστα, βγάζοντας τάχα την ουρά τους απ'έξω ως μωρές παρθένες. Αμ δε....
Την χωρα την καναμε μπουρδελο και εγραψα ο Ελληνας ,χωρις να βγαλω τον εαυτο μου απεξω.
Να σε χτυπησει λιγο το φως του ηλιου ,γιατι σου λειπει βιταμινη D.(ζητώ συγγνώμη από τους συμφορουμίτες για το quote, αλλά το κρατώ για ιστορικούς λόγους)
Το ξέρεις βέβαια ότι η μη απόδοση ΦΠΑ αποτελεί ποινικό αδίκημα. Λεπτομέρεια θα μου πεις αφού ψηφίζεις μια εγκληματική συμμορία όπως η χρυσή αυγή.
Τα λεγόμενα σου επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω (και όχι μόνο εγώ) εδώ και τόσο καιρό περί ανομίας και εύκολης απόκτησης πλούτου εξηγώντας την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Είναι λογικό τώρα που έσφιξαν οι κώλοι, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα να συντάσσονται με ανορθολογικούς λαϊκιστικούς δημαγωγούς που υπόσχονται εύκολες λύσεις.
Και φυσικά, όπως και οι όμοιοι σου, όταν δεν έχεις επιχειρήματα, αρχίζεις τις επιθέσεις επί προσωπικού (αναφερόμενος στον τόπο διαμονής και εργασίας του zorz).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να σε χτυπησει λιγο το φως του ηλιου ,γιατι σου λειπει βιταμινη D.(ζητώ συγγνώμη από τους συμφορουμίτες για το quote, αλλά το κρατώ για ιστορικούς λόγους)
Το ξέρεις βέβαια ότι η μη απόδοση ΦΠΑ αποτελεί ποινικό αδίκημα. Λεπτομέρεια θα μου πεις αφού ψηφίζεις μια εγκληματική συμμορία όπως η χρυσή αυγή.
Τα λεγόμενα σου επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω (κι όχι μόνο εγώ) εδώ και τόσο καιρό περί ανομίας και εύκολης απόκτησης πλούτου εξηγώντας την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Είναι λογικό τώρα που έσφιξαν οι κώλοι, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα να συντάσσονται με ανορθολογικούς λαϊκιστικούς δημαγωγούς που υπόσχονται εύκολες λύσεις.
Εαν ψαξεις ολες μα ολες τις επιχειρησεις της ελλαδος,θα διαπιστωσεις οτι ολες κλεβουν ΦΠΑ.
Το ξερει και η κουτση μαρια.
ΦΠΑ αποδιδουμε κανονικα αλλα το προσπερνω.Οταν καποια στιγμη καταλαβεις οτι οι περισσοτερες επιχειρησεις στην ελλαδα ,εχουν θεματα επιβιωσης και οτι φετος θα κλεισουν καμια 60ρια χιλιαδες για πλακα(τουτεστιν αυξηση ανεργιας ,λιγοτερα εσοδα για το κρατος),τοτε θα σταματησεις τον λαικισμο που σε χαρακτηριζει σε καθε ποστ.
Ισως εχεις νευρα που δεν βγαινει το προγραμμα της συγκυβερνησης .
Λυπαμαι ,σαυτο δεν μπορω να κανω κατι.Και κατι που ειδα τωρα.
Σε λενε Zorz; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αστο και παμε παρακατω.Δεν ειναι ετσι απλα παμε παρακατω .
Οταν ο αλλος κανει edit το Post του γιατι εγραψε μαλακια και αναθεωρησε , εσυ κανεις 2 φορες μαλακια που τον εκθετεις ετσι .
Δηλαδη η έννοια σου ηταν να κανεις copy το αρχικο μηνυμα του που δεν συμφωνεις και paste για να αποδειξεις κατι ?
Συγνωμη αλλα εγω ετσι το εκλαμβάνω , και θα ελεγα το ιδιο για τον οποιοδηποτε εκανε το ιδιο
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;