-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O Κεντερης είχε στηρίξει ποτέ ναζιστικά στοιχεία; Αν ναι, κακώς δεν τον έφαγε και αυτός τον αποκλεισμό.Sent from my GNex using smoke signals.
Αρα κομμένα τα καραγκιοζιλίκια περι ρατσισμού και παραδεχτείτε οτι το πρόβλημα είναι η ΧΑ
Βέβαια αν εβγαινε με Ριζοσπάστη παραμάσχαλα θα ήταν αλλιώς κριάρια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει όταν ο Αίολος-Κεντέρης είχε πει ότι τσαντίζονταν πολύ που ένας λευκός ήταν πιο γρήγορος από τους μαύρους αθλητές. Πώς είχε τολμήσει να δηλώσει το αληθές;
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.
είναι μια αλήθεια, στην χώρο του εμπορίου, υπάρχουν και τα εργοστάσια παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, που κατά το μάλλον και ήττων, είναι αναβολικά ηπιότερης μορφής.
καποια απο αυτα που λες ειναι νομιμα ομως
Όλα ξεκινάμε σαν χρήσιμα και νόμιμα φίλε μου. όταν μάλιστα κατά την προώθηση τους, μοιράζουν και χρήμα από αυτό που παίρνουν!. Μέχρι κάποια στιγμή που μαθαίνουμε από αντιπολιτευτικό κάρφωμα, ότι είναι πχ καρκινογόνα….. πέθανε η κατσίκα μου?, να πεθάνει και του γείτονα. Δεν είναι ελληνικό προνόμιο.
Α.τελικα το πιο ειλικρινες αθλημα ειναι το body building εκει δε κοροιδευονται μεταξυ τους , ουτε τους υπολοιπους
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με τα βάζα τα πράσινα σκουλήκια!.
Α. -
O δεύτερος πληθυντικός προς τι; Αν είναι σεβασμού, δεν συνάδει με τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα. Το πρόβλημα είναι ότι
συνυπολογίζοντας τον πολιτικό της χώρο, το ανέκδοτο παύει να είναι ανέκδοτο και αποκτά ρατσιστική χροιά.Υ.γ. Το τι είναι κομμένο και τι όχι, άλλου. Αν είχε ριζοσπάστη, αδιάφορο μου είναι, καθώς δεν είμαι του χώρου.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να θυμηθούμε λίγο τι είχε γίνει όταν ο Αίολος-Κεντέρης είχε πει ότι τσαντίζονταν πολύ που ένας λευκός ήταν πιο γρήγορος από τους μαύρους αθλητές. Πώς είχε τολμήσει να δηλώσει το αληθές;
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.O Κεντερης είχε στηρίξει ποτέ ναζιστικά στοιχεία; Αν ναι, κακώς δεν τον έφαγε και αυτός τον αποκλεισμό.
Να ζητάνε και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ;
Η παπαχρήστου είχε επαφές (αν ισχύουν αυτά που λένε) με ένα νόμιμο κόμμα που είναι στην βουλή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O δεύτερος πληθυντικός προς τι; Αν είναι σεβασμού, δεν συνάδει με τα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα. Το πρόβλημα είναι ότι
συνυπολογίζοντας τον πολιτικό της χώρο, το ανέκδοτο παύει να είναι ανέκδοτο και αποκτά ρατσιστική χροιά.Υ.γ. Το τι είναι κομμένο και τι όχι, άλλου. Αν είχε ριζοσπάστη, αδιάφορο μου είναι, καθώς δεν είμαι του χώρου.
Δεν ηταν σεβασμού. Αναφερόταν -με αφορμή το μήνυμα σου- σε όλους όσους τραβάν τις κωλοτριχές τους με την άνοδο της ΧΑ.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Αλλά καλά να πάθει όσα έπαθε, γιατί έπαιρνε ντρόγκα, ενώ οι άφρικαν-αμέρικανς τρέχουν τα 200 σε 5' με τη βοήθεια του Μανιτού και t-bone steaks.O Κεντερης είχε στηρίξει ποτέ ναζιστικά στοιχεία; Αν ναι, κακώς δεν τον έφαγε και αυτός τον αποκλεισμό.
Η παπαχρήστου είχε επαφές (αν ισχύουν αυτά που λένε) με ένα νόμιμο κόμμα που είναι στην βουλή.
Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά, εκδηλώθηκε μόνη της και την πάτησε. Αν τα είχε κρατήσει εντός του κύκλου της, δεν θα είχε γίνει τίποτα καλώς η κακώς. Να δω τι θα έλεγε η ΧΑ αν κάποιος Τούρκος αθλητής είχε πετάξει καμία κρυάδα για 'καλός Έλληνας-νεκρός Έλληνας'.
Δεν ηταν σεβασμού. Αναφερόταν -με αφορμή το μήνυμα σου- σε όλους όσους τραβάν τις κωλοτριχές τους με την άνοδο της ΧΑ.
Η άνοδος αυτής καθεαυτής της ΧΑ αδιάφορη μου είναι, φασίστες πάντα υπήρχαν παντού (και εδώ μέσα) απλά τώρα βρήκαν νομιμοποιημένο τρόπο έκφρασης. Πιο πολύ με προβληματίζουν οι λόγοι που πολλοί ψήφισαν ΧΑ και στο ότι ως κόμμα πατάει εν πολλοίς στην αβελτηρία άλλων δυνάμεων.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά, εκδηλώθηκε μόνη της και την πάτησε. Αν τα είχε κρατήσει εντός του κύκλου της, δεν θα είχε γίνει τίποτα καλώς η κακώς. Να δω τι θα έλεγε η ΧΑ αν κάποιος Τούρκος αθλητής είχε πετάξει καμία κρυάδα για 'καλός Έλληνας-νεκρός Έλληνας'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά, εκδηλώθηκε μόνη της και την πάτησε. Αν τα είχε κρατήσει εντός του κύκλου της, δεν θα είχε γίνει τίποτα καλώς η κακώς. Να δω τι θα έλεγε η ΧΑ αν κάποιος Τούρκος αθλητής είχε πετάξει καμία κρυάδα για 'καλός Έλληνας-νεκρός Έλληνας'.Sent from my GNex using smoke signals.
Μήπως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ολοι οπως ορίζει η ντεμέκ αριστερίστικη συγκαμένη υποκουλτούρα που έχει επιβληθεί στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
συνυπολογίζοντας τον πολιτικό της χώρο, το ανέκδοτο παύει να είναι ανέκδοτο και αποκτά ρατσιστική χροιά.
Το ρατσιστικό που είναι ;
Η αναφορά στους αφρικανούς είναι ρατσισμός επειδή το λέει κάποιος που στηρίζει χρυσή αυγή ; Μα αφρικανοί είναι οι άνθρωποι όπως εμείς ευρωπαίοι όπως άλλοι ασιάτες και άλλοι αμερικάνοι.Δηλαδή αν κάποιος στηρίζει χρυσή αυγή απαγορεύεται να αναφέρει οτιδήποτε αφορά την αφρική και την ασία γιατί είναι παρεξηγήσιμο ;
Πολύ φοβάμαι ότι έχει χαθεί η κοινή λογική .
Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά, εκδηλώθηκε μόνη της και την πάτησε. Αν τα είχε κρατήσει εντός του κύκλου της, δεν θα είχε γίνει τίποτα καλώς η κακώς. Να δω τι θα έλεγε η ΧΑ αν κάποιος Τούρκος αθλητής είχε πετάξει **καμία κρυάδα για 'καλός Έλληνας-νεκρός Έλληνας'. **
.Εχει καμία σχέση αυτή η υπερχοντράδα με αυτό που είπε η παπαχρήστου για τα κουνούπια του νείλου που τρώνε σπιτικό φαγητό ;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μήπως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ολοι οπως ορίζει η ντεμέκ αριστερίστικη συγκαμένη υποκουλτούρα που έχει επιβληθεί στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Εεπ, τροποποίησα την προηγούμενη δημοσίευσή μου για να μην κάνω συνεχόμενες. Ως απλός πολίτης δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι όσον αφορά την συμπεριφορά σου, αν και ως μέλος της κοινωνίας ήδη έχεις αποδεχτεί κάποια.πρότυπα. Από κει και πέρα, ως δημόσια περσονα δεν μπορείς να κάνεις όπως σου καπνίζει χωρίς να έχουν συνέπειες οι πράξεις σου, όχι.
Αν η κουβέντα γίνεται για το αν έπρεπε να αποβληθεί, σύμφωνοι, σηκώνει κουβέντα, αν και οι κανονισμοί είναι σαφείς. Αν συζητάμε για το αν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο, imho ήταν, δεδομένης της ιδεολογίας που φαίνεται να έχει η κοπελιά.
@delsol: αν έλεγε κάποιο ανέκδοτο για εβραίους και για σαπούνια θα ήταν σωστό επειδή ήταν όντως εβραίοι και όντως κάποιοι έγιναν σαπούνια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποτε σε παράπονο μου, μα λάθος μου, απαντώντας σοφά φίλος mod μου έγραψε, μα εδώ Αντώνη, μπήκαν στην βουλή!. Πως εγώ θα απαγορεύσω!. Έλα ντε….. μα ο αποκλεισμός με παρέμβασης σε μια ενότητα δημοκρατική είναι σίγουρα λάθος. Τα κύτταρα αυτής πρέπει να εντοπίσουν και να απομονώσουν τα καρκινογόνα.
Φιλικά
Α. -
Αφρικανοί είναι μόνο οι μαύροι; Γιατί κατοικείται και από λευκούς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι συνυπολογίζοντας τον πολιτικό της χώρο, το ανέκδοτο παύει να είναι ανέκδοτο και αποκτά ρατσιστική χροιά.δηλαδη τα ανεκδοτα που λεμε πρεπει να ειναι 'συμβατα' με τον πολιτικο μας χωρο;
αν τη συγκεκριμενη μπαρουφα που ειπε, την ελεγε πχ ο Δημας, δεν θα υπηρχε θεμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εεπ, τροποποίησα την προηγούμενη δημοσίευσή μου για να μην κάνω συνεχόμενες. Ως απλός πολίτης δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι όσον αφορά την συμπεριφορά σου, αν και ως μέλος της κοινωνίας ήδη έχεις αποδεχτεί κάποια.πρότυπα. Από κει και πέρα, ως δημόσια περσονα δεν μπορείς να κάνεις όπως σου καπνίζει χωρίς να έχουν συνέπειες οι πράξεις σου, όχι.Αν η κουβέντα γίνεται για το αν έπρεπε να αποβληθεί, σύμφωνοι, σηκώνει κουβέντα, αν και οι κανονισμοί είναι σαφείς. Αν συζητάμε για το αν ήταν ρατσιστικό το σχόλιο, imho ήταν, δεδομένης της ιδεολογίας που φαίνεται να έχει η κοπελιά.
Ούτε σαν δημόσιο πρόσωπο πρέπει να καταπιέζεσαι και να μην λές την άποψη σου για να μη θιχτούν οι κάθε λογής συγκαμένοι.
Στην ουσία αν δεν είχε σχέσεις με τη ΧΑ θα το είχανε γράψει ολοι στ'αρχίδια τους. Αλλα είπαμε ρατσισμός
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όσοι γουστάρετε ολυμπιακούς έχετε υποχρέωση να συμπεριφέρεστε ως αθλητές με την ντεμέκ αθλητική υποκουλτούρα όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@delsol: αν έλεγε κάποιο ανέκδοτο για εβραίους και για σαπούνια θα ήταν σωστό επειδή ήταν όντως εβραίοι και όντως κάποιοι έγιναν σαπούνια;
Μα είναι το ίδιο πράγμα τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί, με τα κουνούπια που τσιμπάνε καθημερινά ανθρώπους και τα αφρικάνικα κουνούπια που τώρα εκτός από τους ντόπιους τσιμπάνε και τους συμπατριώτες τους ;
Της την είχαν φυλαγμένη την δουλειά και περίμεναν πότε θα γράψει κάτι που θα το υπερδιογκώσουν για να την βγάλουν εφημερίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η όλη ιστορία ήρθε στην δημοσιότητα από ακροαριστερό δημοσιογράφο μέλος του Ανταρσύα.
-
@spiros: Το τι ανέκδοτα λες στους φίλους σου δεν αφορά κανέναν. Αν ήσουν δημόσιο πρόσωπο, πάλι μπορούσες να λες o,τι θέλεις, επιλογή.σου θα ήταν άλλωστε, ξέροντας όμως ότι αυτό μπορεί να έχει συνέπειες. O Δημας δεν ξέρω τι απόψεις έχει γενικότερα, οπότεδεν μπορώ να σου απαντήσω για το αν θα έπρεπε να τιμωρηθεί, προσωπικά όμως δεν θα μου άρεζε. Στα @@ όλων βέβαια το τι μου αρέσει.
@delsol: Όμοια, τα εγκλήματα πολέμου, για μένα δεν είναι και το ανέκδοτο είναι άκακο μπροστά τους. Για ορισμένους βέβαια ισχύει το αντίστροφο, ας τα αφήσουμε όλα λοιπόν ελεύθερα;
Τωρα, αν της την είχαν φυλαγμένη και το ξέρεις ακόμα και εσύ, είναι και χαζή η κοπέλα που δεν φυλαγε τα νώτα της και έγραφε ό,τι ήθελε δημοσίως.Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όσοι γουστάρετε ολυμπιακούς έχετε υποχρέωση να συμπεριφέρεστε ως αθλητές με την ντεμέκ αθλητική υποκουλτούρα όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικόΒγάζει το αστειόμετρο η ολυμπιακή επιτροπή και μετράει.
hur durr derp
-
ξυδάκι αν δε σου αρέσει, η επιτροπή όταν έμαθε τί παίχτηκε απαίτησε κι αυτή τον αποκλεισμό της
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ξυδάκι αν δε σου αρέσει, η επιτροπή όταν έμαθε τί παίχτηκε απαίτησε κι αυτή τον αποκλεισμό τηςΣτηρίζω την υπερφασιστική Ολυμπιακή επιτροπή. Αποκλείει ανθρώπους για τα πολιτικά τους πιστεύω.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;