-
Εδω μεχρι και τωρα που μαζευονται καποιοι και κραζουν διαφορους πολιτικους παλι οι αλλοι γκρινιαζουν γιατι λεει ειναι δυνατον να τους λετε κλεφτες εξω απο το σπιτι τους
Υπαρχει λογος που οι πορειες γινονται στο κεντρο και αυτος ειναι
1)Ολα τα σημαντικα κεντρα αποφασεων συμβολικα και μη βρισκονται εκει
2)Η προσβαση ειναι ευκολη για ολη την ΑΘηναΣτη Γλυφαδα στο γκολφ?Περισσοτερο για πικ νικ μου κανει..Η καθηστικη διαμαρτυρια και αρνηση εισοδου των χομπιστων
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ευτυχώς στη δεύτερη παράγραφο απαντάς στον εαυτό σου για το άτοπο της πρώτης, οπότε δεν χρειάζεται να γραφτεί και τπτ
δεν ειναι ατοπη η πρωτη παραγραφος.... Λεω φανταζει παραλογο ... και εννοω το χαρισμα των χρεων.. για να ξεπλοκαρει το οικονομικο των τραπεζων.... δεν ειναι ομως..... Οσο για τις δημοκρατικες διαδικασιες - φιλανθρωπιες σιγουρα δεν πιανουν τοπο οταν θα εφαρμοσθουν απο ευαισθητοποιημενες ομαδες.... πολιτων.... Ο απελπισμενος- εξαθλιομενος κανει την επανασταση .... το εχει πει και ο Λενιν αλλα δεν χαμπαριαζετε και δεν θελετε να το κατανοησετε... νομιζεται οτι θα την κανει ο καλοπληρωμενος των Δεκο επειδη θα του κοψουν κανενα επιδοματακι....
Ακομα 100 χρονια υπομονη και βαλε... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο καμία μα καμία πολιτική παράταξη ή εξωκοινοβουλευτική συσπείρωση δεν έχει οργανώσει έναν καθιστικό αποκλεισμό του κοινοβουλίου όταν βρίσκονται μέσα και οι ~300? Έχεις αναρωτηθεί το γιατί ποτέ καμία πορεία δεν έχει περάσει από την Πατριάρχου Ιωακείμ ή την Ερμού? Γιατί καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν εχει γίνει με επίκεντρο την πλατεία Κεφαλαρίου ή το γκόλφ της Γλυφάδας?
Καλά δεν είναι και κανά φοβερό quiz.
Και στην τελευταία μεγάλη πορεία, μέσα ήταν οι 300. Λες να μας άφηναν να κάτσουμε πολύ απ' έξω; Ακόμα και μετά τις φάσεις με τα επεισόδια, όταν κάποιοσ κόσμος ξαναμαζεύτηκε, πάλι μας 'ξαπόστειλαν'.
Για κεφαλάρια και γλυφάδες, αν βρεις εσύ πόσο έυκολα μπορεί να μετακινηθεί προς τα εκεί κανά 100.000-200.000 κόσμου χωρίς αυτοκίνητο, τα ξαναλέμε.
Α, από ερμού (κυρίως) και πατριάρχου ιωακείμ σαφώς και περνάνε.
Μερικές φορές είναι πολύ απλοί οι λόγοι...
To KKE δεν πάει Κεφαλάρι γιατί δεν έχει τρόπο μετακίνησης? Ερμού περνάγανε και απ όσο ξέρω περνάνε οι '3 και ο κούκος προντάκσιονς' για τον τσαμπουκά με τους φύλακες/ματατζίδες του υπουργείου - Ιαωακείμ δεν έχω δεί ποτέ τίποτα εκτός από τα γνωστά σποραδικά σπασίματα.
Όσο για τα 100/200 χιλιάδες άτομα, ας καταφέρουμε να μαζευτούμε πρώτα καμιά 10αριά χιλιάδες οργανωμένα έξω από τη βουλή και όχι καραπουτσαριό σκορποχώρι - πλατεία ταχρίρ κατά αλέκο - και μετά λύνουμε τα προβλήματα μετακίνησης.
-
Με ενοχλεί η εγκληματικότητα όπως λες η οποία είναι απόρροια των μεταναστών. Και επειδή δεν ακούς κι εσύ Πακιστανικά όπως λες αστο,δεν μου αλλάζεις γνώμη,μόνος μου παραδέχτηκα ότι είμαι χαζός και αφού έχω αντίθετη άποψη από εσένα και είμαι και ξενοφοβικός άρα είμαι και φασίστας, τέλος. Παίξτε το δήθεν φιλάνθρωποι όσο σας παίρνει ακόμα,σύντομα το πρόβλημα θα ακουμπήσει κι εσάς και μπορεί να εκπλαγείτε από τον εαυτό σας...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση παντως..Ουτε να σου αλλαξω τη γνωμη προσπαθω,θετεις ερωτηματα και κανω μια προσπαθεια να τα αποσαφηνισω.Αλλωστε φαινεσαι πολυ κατασταλαγμενος στην αποψη σου δεν θα χε νοημα..
Εγω απλα ερωτω.Σε ενοχλει αν το κεντρο εχει πολλους Πακιστανους(πχ) που ζουν,εργαζονται και στελνουν τα παιδια τους σχολειο?Αυτο δεν σερνει απο πισω του εγκληματικοτητα.
-
Κατ' αρχάς καμία επίθεση δεν έγινε από μέρους μου και κατά δεύτερον >Ο χρήστης faflas έγραψε:
Εγω απλα ερωτω.Σε ενοχλει αν το κεντρο εχει πολλους Πακιστανους(πχ) που ζουν,εργαζονται και στελνουν τα παιδια τους σχολειο?Αυτο δεν σερνει απο πισω του εγκληματικοτητα.
Εκεί διαφωνούμε, έχω δει με τα μάτια μου κι έχω ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια μου την εγκληματικότητα που αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι έχουν καταφύγει. Όπου υπάρχουν μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών υπάρχει και εγκληματικότητα όπως είναι λογικό. Και ναι η γκετοποίηση του κέντρου με ενοχλεί, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
- Μαλλον εχεις μαντικες ικανοτητες και ξερεις πολυ καλα ποσο δραστηριος ειμαι και τι κανω
όσο σίγουρος είσαι κι εσύ για το τί καπνό φουμάρω
- Αν λοιπον το αθρο της real εχει εστω και 1% αληθεια τοτε σημαινει οτι δεν κανανε ολοι οι μεταναστες απεργια πεινας τουλαχιστον μερικοι τρωγανε . Παντως ειναι θαυμα το οτι δεν πεθανε κανεις
ξεκίνησες τις εκπτώσεις βλέπω
- Καλα ασε την καραμελα με τα φασιστο μπλογκ και την φασιστοφοβια και κοιτα να ανοιξεις τα ματια σου και να παιρνεις σφαιρικη αποψη απ'ολες τις παραταξεις , το indymedia , ο ριζοσπαστης και το enosy.blogspot ειναι η επιτομη της αντικειμενικης ενημερωσης ?
Μην φοβασαι να επισκευτεις και να διαβασεις φασιστομπλογκ οπως εσυ τα χαρακτηριζεις που ξερεις μπορει να διαβασεις 1000 μαλακιες εκει μεσα και το 1 πραγμα να ειναι σωστο , ή αυτα που θα διαβασεις να δυναμώσουν ακομα περισσοτερο τα πιστευω σου , οπως σου ειπα και πριν οι παρωπιδες ειναι μονο για τα αλογα , αν εσυ γουσταρεις να τις φορας τοτε παω πασο.
Επεισδη το ξερω οτι θα θελησεις να εχεις τον τελευταιο λογο go ahead γραψε οτι θες , οριστικα τελος απο εμενα .
ποιος σου είπε ότι δεν διαβάζω φασιστομπλογκ ή ότι έχω το ιντυ για θέσφατο το λινκ που ανέβασες το έψαξα απο 10 μεριές για να δώ τί και πως, εσύ κόλησες σε δαύτο και γουστάριζες
Υ.Γ
Αυτη την στιγμη εχω ανοιξει αλλα 2 tabs και θα διαβασω indy και eglimatikotita ,
ειμαι αριστερος , δεξιος ΄η διχασμενος ?[/quote]
παρα είναι εύκολο για τρολάρισμα
-
' ...Tο Newsit, σε μια προσπάθεια αποτύπωσης της πραγματικότητας, ξεκινά ένα κύκλο παρουσίασης των στατιστικών στοιχείων απογραφής της εγκληματικότητας και ανασύνθεσης της με βάση την εθνική προέλευση των δραστών, αρχής γενομένης με τους συνολικούς δείκτες και την επιρροή. Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από απόρρητη έκθεση της αστυνομίας, που υποβλήθηκε στην ηγεσία στις αρχές Νοεμβρίου του 2010 και σχετίζεται με την προσπάθεια απογραφής, καταγραφής και μελλοντικής του προβλήματος της μετανάστευσης.
Είναι γενικά αποδεκτό, κατά τους συντάκτες της έκθεσης, “επιβεβαιούμενο από τους στατιστικούς δείκτες εγκληματικότητας, ότι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας. Από πολλούς η αύξηση της εγκληματικότητας, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μετά, αποδίδεται αρχικά στο μαζικό μεταναστευτικό ρεύμα που εισέρρευσε κυρίως από τα βόρεια σύνορά της, μετά την κατάρρευση των καθεστώτων του λεγόμενου “υπαρκτού σοσιαλισμού” και τις συνακόλουθες ανακατατάξεις στη χερσόνησο του Αίμου και στη ραγδαία αύξηση τη δεκαετία του 2000 της μεταναστευτικής ροής Ασιατών και Αφρικανών προς την Ελλάδα, στην προσπάθειά τους να μεταβούν στις Χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
Η εμφανής παρουσία των αλλοδαπών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει την εκπροσώπησή τους και στην εγκληματικότητα. Στο μεγάλο όμως ερώτημα που ανακύπτει και αποτελεί θέμα προβληματισμού και έρευνας σε ευρωπαϊκό πλαίσιο, είναι η υπερεκπροσώπηση των αλλοδαπών στους στατιστικούς δείκτες εγκληματικότητας ....”.
Από την επεξεργασία των στατιστικών δεικτών προκύπτει ότι οι αλλοδαποί μετανάστες ευθύνονται για την καταγεγραμμένη έκταση των εγκλημάτων της ανθρωποκτονίας, της ληστείας και του βιασμού σε ποσοστό πολλαπλάσιο αυτού που αντιπροσωπεύει στο συνολικό πληθυσμό της χώρας, εγκλημάτων με υψηλή θεατότητα και χαμηλό σκοτεινό αριθμό υποθέσεων. Βέβαια, το ποσοστό μειώνεται αν γίνει αναγωγή στις ηλικιακές κατηγορίες που κατά πλειοψηφία ανήκουν οι μετανάστες (18-40) αλλά πάλι η υπερεκπροσώπηση παραμένει.
“Στο πλαίσιο της παρούσας εργασίας θα καταβληθεί προσπάθεια να αποδοθεί μια εικόνα της συμμετοχής των μεταναστών στην εγκληματικότητα στην ελληνική επικράτεια, στηριζόμενη στη στατιστική διαπραχθέντων αδικημάτων. Στην προσπάθειά μας αυτή, σημειώνουν οι αναλυτές, δεν θα επιχειρήσουμε να «δαιμονοποιήσουμε» αλλά ούτε να «αγιοποιήσουμε» τους αλλοδαπούς μετανάστες, αλλά θα προσπαθήσουμε να «διαβάσουμε» τους αναλυτικούς πίνακες εγκληματικότητας”.
Από :
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 59&catid=4Αναλυτικά στοιχεία:
http://www.ekato.gr/images/stories/NEW/ ... new%29.pdf
ιστότοπος: http://www.ekato.gr/index.php?option=oz ... =254&lang=
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κατ' αρχάς καμία επίθεση δεν έγινε από μέρους μου και κατά δεύτερον >Εγω απλα ερωτω.Σε ενοχλει αν το κεντρο εχει πολλους Πακιστανους(πχ) που ζουν,εργαζονται και στελνουν τα παιδια τους σχολειο?Αυτο δεν σερνει απο πισω του εγκληματικοτητα.
Εκεί διαφωνούμε, έχω δει με τα μάτια μου κι έχω ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια μου την εγκληματικότητα που αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι έχουν καταφύγει. Όπου υπάρχουν μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών υπάρχει και εγκληματικότητα όπως είναι λογικό. Και ναι η γκετοποίηση του κέντρου με ενοχλεί, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό.
Και μενα με ενοχλει μια γκετοποιημενη περιοχη.Οπως για παραδειγμα ειναι το ιστορικο κεντρο
Γκετο ομως ειναι αυτο.Μια γκέτο θεωρείται συνήθως ως υποβαθμισμένων περιοχών, όπου κάτοικοι ζουν σε άθλιες συνθήκες και πρέπει να αντιμετωπίσουν τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, η φτώχεια, ο αναλφαβητισμός και η σημαντική ανεργία. Διότι ένα γκέτο αναγνωρίζεται γενικά ως ταραγμένη περιοχή, που λαμβάνουν τις βασικές υπηρεσίες της πόλης μπορεί επίσης να είναι προβληματική.
http://www.patofa.com/greek/7282/-932-953-949-943-957-945-953-941-957-945-947-954-941-964-959(χαλια μεταφραση)
Παντως η συγκεντρωση πολλων Πακιστανων σε μια περιοχη(επειδη εχει φτηνα ενοικια) δεν δημιουργει αυτοματως γκετο.Γκετο δημιουργειται οταν αυτοι οι ανθρωποι ζουν στην εξαθλιωση,10-10 σε δωματια που χρεωνονται απο τους ντοπιους με το κεφαλι και δουλευουν μεσα στην ανωνυμια χωρις χαρτια για ψιχουλα ειτε μεσα στην ανωνυμια παλι για ντοπια δικτυα..
Ο Πακιστανος φτωχος που ζει και εργαζεται με ισους ορους σαν ολους τους αλλους(χεσε μεσα δηλαδη) δεν προκυπτει απο πουθενα οτι θα εχει ροπη προς την εγκληματικοτητα περισσοτερο απο εναν Ελληνα.
Οι περιπτωσεις αυτων που δεν θα βρισκαν εργασια εδω παλι θα ηταν σε καλυτερη μοιρα γιατι δεν θα ζουσαν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας αλλα βαση ενστικτου αυτοσυντηρησης θα μπορουσαν ειτε να μετακινηθουν προς την ΕΕ ειτε στη χειροτερη περιπτωση να γυρισουν.Και παλι ομως δεν θα προεβαινε στην εγκληματικοτητα τοσο ευκολα εχοντας χαρτια.
Αν δεν ειχαμε προβλημα με το χρωμα τους η τη γλωσσα τους θα μπορουσαμε να δουμε πιο καθαρα ποια θα ηταν τα πλεονεκτηματα για ολους μας η ενδεχομενη νομιμοποιηση τους και παραλληλα το ανοιγμα των συνορων προς τα δυτικα.
Δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα.Αφορμη παιρνω για να δουμε πως αν σκεφτουμε εξω απο ξενοφοβικα προτυπα μπορουμε να ζουμε καλυτερα ολοι.Αν μπορουμε να τα αποβαλλουμε βεβαια.
-
Κάποιος που θεωρεί ότι θα πρέπει όλοι οι μετανάστες να πάρουν άδειες παραμονής μπορεί ακριβώς να μας αναφέρει ρεαλιστικά και τεκμηριωμένα αν θεωρεί αυτό το πράγμα βιώσιμο;
Είναι σαφές ότι η υπαρξη μεταναστών απομάκρυνε τους νέους Έλληνες από χειρωνακτικές δουλειές που μάλλον δε θα είχαν διάθεση να κάνουν, οπότε το 'μας τρώνε το ψωμί μας' δεν είναι κατ' ανάγκη σωστό. Από την αλλη όμως, δε νομίζω ότι θα αμφισβητήσει κανείς ότι η υπβάθμιση του κέντρου αποτελεί μεγάλη τροχοπέδη στην ανάπτυξη - και η ύπαρξη τόσο πολλών μεταναστών σίγουρα συντελεί.
Θεωρώ ότι δυστυχώς η Ελλάδα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ τόσο πολλούς, ουτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά. Τόσα χρόνια τώρα το πρόβλημα το έκρυβαν κάτω από το χαλί, πρέπει όμως να το λύσουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους δυστυχισμένους αυτους ανθρώπους.
-
άντε πάλι με όλους τους μετανάστες
ρε τιφόσι, ειδικά για το συγκεκριμένο περιστατικό μιλάμε για ανθρώπους που ζούσαν τόσα χρόνια στην ελλάδα, εργάζονταν κανονικά και ζούν μονίμως υπό το φόβο μιας σκούπας
-
Ούτε ζουν,ούτε εργάζονται κανονικά τόσα χρόνια, Είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ! Ας μείνουν στην χώρα τους να δουλέψουν ή να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες ζωής και για δικαιώματα... Στο κάτω κάτω οι χώρες τους είναι πολύ πλουσιότερες από την δική μας,απλά είναι ακόμα πιο χαζοί και χεστες από εμάς και δεν τολμάνε εκεί να διεκδικήσουν για τις οικογένειές τους παρά μαζεύονται εδώ και καθοδηγούμενοι από πολιτικά συμφέροντα κάποιων δήθεν επαναστατούν. Γιατί δεν πας να επαναστατήσεις στην χώρα σου ρε Χασάν και να διεκδικήσεις ότι σου αναλογεί παρά διεκδικείς εδώ τα δικά μου?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Το 'όλοι οι μετνάστες' δεν αναφερόταν στους συγκεκριμένους 300, αναφερόταν σε 'ολους ανεξαιρέτως'. Συγνώμη αν δεν έγινε κατανοητός.
-
@ zx
μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτό που πόσταρα?
Αν όλοι αυτοί που θες να φύγουν έφευγαν την άλλη στιγμή θα είχες βαρέσει διάλυση. Όταν τους χρησιμοποιούσες ως χώρα ώς εργάτες τόσα χρόνια ήταν καλά ε?
-
Καθόλου καλά δεν ήταν τρίφτη, όταν βουλιαξε η Ελλάδα και πέθανε το μεροκάματο εξαιτίας τους.Ας φύγουν, ας επέλθει κατάρρευση και ας πάνε στις αντίστοιχες δουλειές Έλληνες. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πόσα δις από πεινασμένοus περιμένουν έτσι? Και επειδή βλέπω ότι παίζει και να το παίρνεις και προσωπικά, πες μου τι σχέση έχεις πχ εσύ σαν μετανάστης, με τις ορδές πεινασμένων που καταφθάνουν εδώ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ zxμπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτό που πόσταρα?
Αν όλοι αυτοί που θες να φύγουν έφευγαν την άλλη στιγμή θα είχες βαρέσει διάλυση. Όταν τους χρησιμοποιούσες ως χώρα ώς εργάτες τόσα χρόνια ήταν καλά ε?
καλά μην είμαστε υπερβολικοί.
ούτε φωτισμένοι επιστήμονες ήταν ούτες τεχνίτες ειδικής μόρφωσης ούτε τίποτα. απλά κοινά γρανάζια μια οικονομικής μηχανής που έχει βαρέσει διάλυση. αν παρέτειναν το χρόνο πριν απο τη διάλυση δεν βλέπω που έκαναν καλό δικό τους ή δικό μας. -
συγχέεις συνεχώς τις έννοιες αίτιο και αιτιατό.
Αυτές τις δουλειές κανένας δεν θα τις έκανε, όπως κανένας δε θα πήγαινε να ξεσκατίζει γριές κλπ κλπ.όπως ο ολλανδός δεν καθαρίζει τα ξενοδοχεία, ή ο γάλλος το μετρό στο παρίσι.
Όλα τα έργα που βλέπεις γύρω σου και καμαρώνεις, απ την Αττική οδό, μέχρι τη γέφυρα και την εγνατία αν δεν ήταν οι άπλυτοι ούτε που θα τα έβλεπες. Αν κάποιον θα πρέπει να συχτιρίζεις είναι τους εργοδότες όλων αυτών.
Δεν παίρνω τπτ προσωπικά μαζί σου, άλλωστε ξεκαθάρισες απ την αρχή την θέση σου και γι αυτό συζητάω
Πάντως ειλικρινά, διάβασε αυτό τοhttp://www.daskalopoulou.gr/2010/10/17/ ... %85%CE%BD/
Η πρώτη απεργία των μεταναστών πραγματοποιήθηκε το 2006 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τότε οι Λατινοαμερικάνοι αποφάσισαν να απεργήσουν ονομάζοντας αυτήν την ημέρα «Φανταστείτε μια μέρα χωρίς τους Λατινοαμερικάνους». Το αποτέλεσμα ήταν να παραλύσουν ολόκληρες πόλεις, αφού η βιομηχανική παραγωγή σταμάτησε, τα παιδιά των μεταναστών δεν πήγαν στο σχολείο και η εμπορική κίνηση μειώθηκε αρκετά. Σε ολόκληρη την Ευρώπη -στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία- με απόφαση των μεταναστευτικών οργανώσεων, αλλά και με την κάλυψη των συνδικάτων, οι μετανάστες απήργησαν την 1η Μαρτίου του 2010.
@ wannabe ποιός δεν χρειάστηκε το φτηνό εργατικό δυναμικό? δε μίλησα για επιστήμονες, απ αυτούς έχουμε μπόλικους και τους περιποιούμαστε καταλλήλως ως χώρα, δεν χρειαζόμαστε άλλους
-
Δρομο ΤΩΡΑ σε ολους τους μεταναστες. Στην Γαλλια βλακες ειναι που βγαζουν κομμα που λεει οτι θα διωξει του μεταναστες?Ο Σαρκοζι παιρνει πουλο και ερχεται το ακροδεξιο κομμα.
Το βρωμερο Πασοκ ,ως αλλος Ιμπραημ πασας, θελει να διωξει τους Ελληνες και να φερει Πακιστανους στην θεση τους. Θανατος στους προδοτες!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ούτε ζουν,ούτε εργάζονται κανονικά τόσα χρόνια, Είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ! Ας μείνουν στην χώρα τους να δουλέψουν ή να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες ζωής και για δικαιώματα... Στο κάτω κάτω οι χώρες τους είναι πολύ πλουσιότερες από την δική μας,απλά είναι ακόμα πιο χαζοί και χεστες από εμάς και δεν τολμάνε εκεί να διεκδικήσουν για τις οικογένειές τους παρά μαζεύονται εδώ και καθοδηγούμενοι από πολιτικά συμφέροντα κάποιων δήθεν επαναστατούν. Γιατί δεν πας να επαναστατήσεις στην χώρα σου ρε Χασάν και να διεκδικήσεις ότι σου αναλογεί παρά διεκδικείς εδώ τα δικά μου?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΠαλι με αυτο το παρανομοι..Γιατι δεν προσπαθουμε να ξεφυγουμε λιγο απο αυτο?Παρανομοι ειναι επειδη εμεις το επιλεγουμε να ειναι παρανομοι..Καλως η κακως οι χωρες απο τις οποιες προερχονται δεν εχουν περιθωριο βελτιωσης αυτη τη στιγμη για λογους που εχουν χιλιοειπωθει αλλα θα τους ξαναπω.(Πολεμος απο τους δυτικους(δικες μας κυβερνησεις),εμφυλιος πολεμος,δικτατορικα καθεστωτα(πολιτικοι προσφυγες),φτωχεια που εμεις δεν εχουμε φανταστει).
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να φανταστουμε γιατι φτωχεια μιλαμε..Οχι κοψιμο επιδοματων ομως σιγουρα..Ο Χασαν δεν διεκδικει τα δικα σου αλλα διεκδικει το δικαιωμα του για κανονικη ζωη.
Ακομα και ωφελιμιστικα στη τελικη να το δεις κερδιζεις απο τη νομιμη παρουσια του Χασαν εδω και οχι τα γκετο,την εξαθλιωση και οτι αυτα συνεπαγονται αλλα ακομα και τις κοινωνικες αναταραχες που θα ξεσπανε απο την παρουσια εξαθλιωμενων ανθρωπων.Επισης το μεροκαματο δεν επεσε λογω της παρουσιας μεταναστων αλλα οι μεταναστες χρησιμοποιηθηκαν ως αφορμη για να πεσει.Σε λιγο θα ακουσουμε και οτι ο βασικος μισθος του ιδιωτικου η το δημοσιου πεφτει εξαιτιας των μεταναστων που προσφερουν ιδιες υπηρεσιες χαμηλοτερα...
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Δρομο ΤΩΡΑ σε ολους τους μεταναστες.** Στην Γαλλια βλακες ειναι που βγαζουν κομμα που λεει οτι θα διωξει του μεταναστες?**Ο Σαρκοζι παιρνει πουλο και ερχεται το ακροδεξιο κομμα.Οχι οχι δεν λεγεται ετσι καπως αλλιως λεγεται..Ειχε γινει και τη δεκαετια του 30 σε μια γειτονικη τους χωρα(για αλλους λογους βεβαια)..
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;