-
Καλησπερα,
Οπως λεει και ο τιτλος πωλουνται ρουχα, καποια ειναι αφορετα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, καποια αλλα ειναι φορεμενα λιγες φορες μιας και πλεον εχω χασει κιλα και δεν μου κανουν.Δε θελω ομως να τα χαρισω δεξια και αριστερα γιατι τα λυπαμαι εχω δωσει ποσα λεφτα.Ολα ειναι επωνυμες εταιριες και ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παντα...θα αναφερεται σε καθε ρουχο πιο ειναι ΑΦΟΡΕΤΟ και πιο φορεμενο λιγες φορες.Εγγυώμαι προσωπικα για την ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ και την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που βρησκονται.
μπλουζα Malboro μεγεθος Large (ΦΟΡΕΜΕΝΗ λιγες φορες) 20 ευρω
μπλουζα GANT μεγεθος Μedium (ΦΟΡΕΜΕΝΗ λιγες φορες) 20 ευρω
παντελονι Replay μεγεθος 30 (ΦΟΡΕΜΕΝΟ λιγες φορες) 50 ευρω - εχει φαρδια γραμμη
παντελονι Moschino μεγεθος 32 (ΑΦΟΡΕΤΟ) 70 ευρω
παντελονι LEE μεγεθος 30 (ΑΦΟΡΕΤΟ) 40 ευρω - νορμαλ γραμμη
Η τιμες ειναι συζητισιμες, δεχομαι και προσφορες οποιος ενδιαφερεται μου λεει
Ευχαριστω -
Καλησπερα,
Οπως λεει και ο τιτλος πωλουνται ρουχα, καποια ειναι αφορετα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, καποια αλλα ειναι φορεμενα λιγες φορες μιας και πλεον εχω χασει κιλα και δεν μου κανουν.Δε θελω ομως να τα χαρισω δεξια και αριστερα γιατι τα λυπαμαι εχω δωσει ποσα λεφτα.Ολα ειναι επωνυμες εταιριες και ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παντα...θα αναφερεται σε καθε ρουχο πιο ειναι ΑΦΟΡΕΤΟ και πιο φορεμενο λιγες φορες.Εγγυώμαι προσωπικα για την ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ και την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που βρησκονται.
Ευχαριστω -
Καλησπερα,
Ευχαριστω -
playmobil εγινες????
-
Kαλά σου λέει ρε φίλε, αν αδυνάτισες από το 30, τι φοράς τώρα???
-
Παρότι δεν μπορώ να μην κλαίω απο τα γέλια με το σχόλιο του ποπολάρου, να παρακαλέσω για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ να μη σχολιάζετε τις αγγελίες!
-
σε καποιες μαρκες φοραω ακομα 30 αλλα ειναι στενη η γραμμη, τα 30αρια εδω μου ειναι 'χαχολικα' στη μεση...τεσπα νομιζω ομως οτι τετοια σχολια δεν αφορουν την αγγελια.
-
Απευθύνομαι κυρίως προς administrator και φορουμίτες. Οι αγγελίες δεν θα πρέπει να έχουν σχέση κάπως με αυτοκίνηση και άντε κατά παραχώρηση, με κάποια χόμπι, καταναλωτικά ηλεκτρονικά κλπ. ?/ Ρωτάω δηλαδή.
Υπό αυτή την έννοια ο καθένας μπορεί να πουλάει απίθανα πράγματα. Π.χ. σε άλλο site ένας πουλούσε μέλι παραγωγής του. -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Απευθύνομαι κυρίως προς administrator και φορουμίτες. Οι αγγελίες δεν θα πρέπει να έχουν σχέση κάπως με αυτοκίνηση και άντε κατά παραχώρηση, με κάποια χόμπι, καταναλωτικά ηλεκτρονικά κλπ. ?/ Ρωτάω δηλαδή.
Υπό αυτή την έννοια ο καθένας μπορεί να πουλάει απίθανα πράγματα. Π.χ. σε άλλο site ένας πουλούσε μέλι παραγωγής του.Ο καθένας μπορεί να πουλάει ό,τι θέλει, αρκεί να μην έχει επαγγελματικό συμφέρον από αυτά που πουλάει εδώ μέσα.
-
ανανεωθηκε το αρχικο ποστ μιας και 2 jean πουληθηκαν...
-
ανανεωθηκε παλυ το πρωτο ποστ...πουληθηκε η μια μπλουζα
τιμες συζητισιμες,δεχομαι προσφορες
ευχαριστω
-
υπαρχουν ακομα...δεχομαι προσφορες
Πωλουνται ρουχα...(Replay Jeans,Moschino,Trusardi...)