-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Οταν εμφανιζονται χρηματα και η δυο μεριες τα θελουν.
ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ 2009 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΡΑΣΜΕΝΟ.
Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι πιο λαθος απ τον αλλο
αλλα τι ειναι σωστο να γινει το 2010.
Και επειδη φαινεται οτι υπαρχουν χρεη και πρεπει να βοηθησουν ολοι ,ασχετως εαν η γνωμη του καθενος απ αυτους που συμμετεχει ειναι γραμμενη καπου......στο κα'ιρο της αιγυπτου.
Επειδη παλι φαινεται οτι θελουν νεους ανθρωπους,αλλα δεν ξερουν οι νεοι κανουν παντα λαθος,εχουν αδικο οταν εχουν αποψη και οταν βλεπουν οτι χανουν απο τους νεους τους γυρνουν την πλατη με μπινελικια γιατι αυτα εμαθαν.
Καλος δασκαλος δεν ειανι αυτος που τα εμαθε αλλα αυτος που αυτα που εμαθε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΤΟΥ 2010 ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΝ 30 Ε.
-
Μεχρι αγαπητε αντωνη να μπορω και εγω απο το Ηρακλειο και ο αλλος απο τον Πυργο και τα Ιωαννινα να μπορουμε αμεσα να βγαζουμε και να ξηλωνουμε το Δ.Σ.Μεχρι να μπορει αμεσα και ο ΣΟΑΑ να μας εκπροσωπει σε ολες τις γωνιες τις Ελλαδος και σε καθε αγωνα που οδηγοι θα συμμετασχουν μεχρι δηλ να αλλαξει καταστατικο να τεθουν οι κανονες για ολα αυτα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σε αυτο το καταναγκαστικο μετρο.
Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο τοτε συνδικαλιστης η υποστηριχτης του συνδικαλισμου δεν ειναι. Ειναι κοντοφθαλμος αδικος και βαθυτατα αντιδημοκρατης. -
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
πως εγώ θα καταφέρω να τρέξω φέτος για να ξεδώσω και να ευχαριστηθώ εγώ πανό απ όλα και να υπάρχει δράση και κόσμος στους αγώνες τώρα που είμαι και άνεργος?
δυστυχώς του χρόνου.ΥΓ Δεν είναι τα 30 ευρώ είναι η νοοτροπία μας αντι να επενδύσουμε στα ουσιώδη κάποιοι πάνε ανάποδα.....εδώ πληρώνουμε τα χιλιαπλάσια για να τρέξουμε ενα αγώνα
Σιγα ρε μεγαλε τους αγωνες που κανεις και αυτους που κανεισ πας στα χανια και στο ρεθυμνο
ποια δραση λες τωρα και συ μας δουλευεις.....
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ Χανεις την σοβαροτητα σου. Το θεμα ειναι σοβαρο μην γραφεις τετοιες βλακειες.Μοιζεις με μερικους που εμπλεξαν Ζωνιανα αναπηριες και τραγουδια.Αν θες να προκαλεσεις οχι απο εδω.
Εχει τα κοτσια και τρεχει εστω και λιγους αγωνες ειναι οδηγος αγωνων εχει δικαιωμα να συμμετεχει στο συνδικαλιστικο του οργανο.Αυτη πρεπει να ειναι η σκεψη ολων.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...Το ΟΧΙ το είπε μόνον ο Μεταξάς......και μας κατάστρεψε, γιατί αν έλεγε ναι, θα είμασταν... Ιταλική αποικία!!! Με ότι καλό συνεπάγετε για το μηχανοκίνητο της χώρας
-
10000!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ
-
αφου τελειως φασιστικα και ανανδρα καποιοι εκλεψαν την ιδεα μου και την οικειοποιηθηκαν ,
ας καταθεσω την ψηφο μου εδω λοιπον.Το θέμα σου είναι αμέσως παρακάτω, κλειδωμένο. Δεν είναι προφανές πως δύο θέματα για το ίδιο ζήτημα θα ήταν υπερβολή και περισσότερο θα μπέρδευαν παρά θα βοηθούσαν ? Εννοείται ότι η ιδέα της ψηφοφορίας ήταν δική σου και συγνώμη που δεν αναφέρθηκε όταν μπήκε η ψηφοφορία. Κατά τα λοιπά, οι χαρακτηρισμοί μπορούν να λείπουν. [Mod]
παρεπιπτοντως...........
ειπε καποιος μια κουβεντα , για να γελασουμε.Ο χρήστης papavasiliou έγραψε:
10000!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟεσυ ρε , τι γραφεις ?
που να σηκωθει η σοφια βεμπο ( να μην πω κανεναν αλλο ) και να σε κυνηγαει. -
Ο χρήστης papavasiliou έγραψε:
10000!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΑυτό μας το εξηγεις βρε φιλαρακι?
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
πως εγώ θα καταφέρω να τρέξω φέτος για να ξεδώσω και να ευχαριστηθώ εγώ πανό απ όλα και να υπάρχει δράση και κόσμος στους αγώνες τώρα που είμαι και άνεργος?
δυστυχώς του χρόνου.ΥΓ Δεν είναι τα 30 ευρώ είναι η νοοτροπία μας αντι να επενδύσουμε στα ουσιώδη κάποιοι πάνε ανάποδα.....εδώ πληρώνουμε τα χιλιαπλάσια για να τρέξουμε ενα αγώνα
Σιγα ρε μεγαλε τους αγωνες που κανεις και αυτους που κανεισ πας στα χανια και στο ρεθυμνο
ποια δραση λες τωρα και συ μας δουλευεις.....
ΕΙΣΤΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΕ??? Δι ότι αν ήσασταν δεν θα γράφατε αυτές τις
αλλά είσται απο αυτούς τους κουτσομπόληδες τους ξεκατινιασμένους που πάνε έξω απο κάθε τεχνικό έλεγχο και απονομή και κάνουν γκάλοπ για το ποιος θα τρέξει η οχι στον επόμενο αγώνα βρε αει....Αλλα μόνο οταν σταματήσουμε να ψηφίζουμε σε αυτή τη χώρα βάση ΣΥΜΦΕΡΟΝ αλλά βάση
ΗΘΙΚΟΥ
τότε μόνο θα πάμε μπροστά.ΜΑΡΙΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΡΗΤΗ -
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ (33-27 NAI/OXI) ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
εμενα μου δειχνει αποχη.
64 ψηφοι μεχρι τωρα , απο ποσες lisance ειπαμε ?
( ψιλοαγνωστο το νουμερακι , αλλα δεν ειναι και μικρο )Υ.Γ.
χαρακτηρισμοι = δικαιοι , απεναντι σε εναν αχρωμο και αοσμο μοδ που κοβει-ραβει οπως θελει
δινωντας λακωνικες εξηγησεις. -
ποιες μερες και ωρες ειναι ανοιχτος ο σοαα?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ (33-27 NAI/OXI) ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΩΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εάν αυτό το forum είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ελλήνων αγωνιζομένων καλύτερα να πάμε να πέσουμε στη θάλασσα όλοι μαζί
μα ΟΛΟΙ μαζί
καλημέρα
-
Οταν θα μαζεψουν τα φραγκα θα ανοιξουν.Τελευταια μπααζα πριν το φαλιμεντο. .Και κατι αλλο αν θελουν τα λεφτα για ενοικια να κανουν και ενα site της προκοπης.Τουλαχιστον.!!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ (33-27 NAI/OXI) ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εάν αυτό το forum είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ελλήνων αγωνιζομένων καλύτερα να πάμε να πέσουμε στη θάλασσα όλοι μαζί
μα ΟΛΟΙ μαζί
καλημέρα
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ FORUM ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ?
ΑΝ ΝΑΙ,ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
-
Γιατί και εδώ υπάρχουν αγωνιζόμενοι σωστοί , μέ αγάπη καί πραγματικό ενδιαφέρον για τό μέλλον του αθλήματος που έχουν ανάγκη την φροντίδα των παλαιοτέρων.
Αλλά είναι μειοψηφία πια εδώ μέσα ..δυστυχως !
Μήν παιρνεις παράδειγμα το εαυτό σου ,που λόγω οδηγού, ότι χρειάζεσαι μπορείς νά το ζητάς απ’ευθείας από τήν ΕΛΠΑ.Οσο γιά την πόλωση που γράφεις πιό πάνω είναι αναγκαια ανάλογως ποιός την ξεκινάει καί τι σκοπό εξυπηρετει.
Μήν ξεχνάς, γιά παράδειγμα , ότι η πόλωση από το ΣΟΑΑ στόν Μανιατόπουλο έφερε τα FIV ώστε τήν επόμενη φορά που θα βρεθεί ο κάθε ‘EL-EM’ σφηνωμένος μεταξύ βράχου και καθισματος του οδηγού του να μπορούν να του προσφέρουν ΑΜΕΣΗ καί αποτελεσματικότερη βοήθεια. Είτε έχει πληρώσει το τριαντάρι είτε όχι -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Γιατί και εδώ υπάρχουν αγωνιζόμενοι σωστοί , μέ αγάπη καί πραγματικό ενδιαφέρον για τό μέλλον του αθλήματος που έχουν ανάγκη την φροντίδα των παλαιοτέρων.
Μήν παιρνεις παράδειγμα το εαυτό σου ,που λόγω οδηγού, ότι χρειάζεσαι μπορείς νά το ζητάς απ’ευθείας από τήν ΕΛΠΑ.ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. ΕΥΓΕ !! ΛΟΓΩ ΠΟΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ?
Οσο γιά την πόλωση που γράφεις πιό πάνω είναι αναγκαια ανάλογως ποιός την ξεκινάει καί τι σκοπό εξυπηρετει.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο nass. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?
Τη δημοσκόπηση την ξεκίνησε ο kakofonix σε ένα άλλο θέμα, το οποίο κλείδωσα και μετέφερα τη δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα, για να μη διασπαστεί η συζήτηση. [Mod]
Μήν ξεχνάς, γιά παράδειγμα , ότι η πόλωση από το ΣΟΑΑ στόν Μανιατόπουλο έφερε τα FIV ώστε τήν επόμενη φορά που θα βρεθεί ο κάθε ‘EL-EM’ σφηνωμένος μεταξύ βράχου και καθισματος του οδηγού του να μπορούν να του προσφέρουν ΑΜΕΣΗ καί αποτελεσματικότερη βοήθεια. Είτε έχει πληρώσει το τριαντάρι είτε όχι
ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΗ ΔΙΝΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!
ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΑΝ ΘΕΛΩ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πάλι διαμάχη? Για την έκδοση μιας απλής αγωνιστικής άδειας? Ο χώρος έχει τόσα προβλήματα και ταυτόχρονα προστέθηκε και το θέμα έκδοσης αγωνιστικής άδειας? Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε γίνει από την ίδρυση της ΕΛΟΑΜ αλλά έγινε τώρα προκειμένου η ΕΛΠΑ να δελεάσει-προστατεύσει το δικό της αγωνιστικό κομμάτι? Τόσα χρόνια γιατί δε το έκανε?
Κάθονται τώρα και τσακώνονται άνθρωποι του χώρου γιατί ένας ΣΟΑΑ ο οποίος δυστυχώς είναι παραγκωνισμένος και ολίγον τι αφημένος στο έλεος.. δεν έχει τη δυναμική που είχε.. Τη δυναμική όμως που είχε δε την έκανε ποτέ το μπαρουτοκαπνισμένο 'υπόγειο' της Μιχαλακοπούλου αλλά τα μέλη της, οι οδηγοί αγώνων. Το χειρότερο είναι ότι αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη κατάντια των αγώνων προκειμένου να συνεχίσουν να υπάρχουν αγώνες.. Συνέβησαν πολλά αυτά τα χρόνια- σοβαρή μείωση αριθμού οδηγών, τραγικές ελλείψεις στην ασφάλεια των αγώνων (τραγικές κυριολεκτικά.. ) αλλά ε.. έγιναν ε?
Το θέμα είναι ότι ο ΣΟΑΑ και ο ΣΟΑAΒΕ μπορεί να υπήρχαν αλλά με συγχωρείτε τα τελευταία χρόνια είναι σα να μην υπήρχαν.. Μη με παρεξηγήσετε δεν έχω κάτι εναντίον των συνδέσμων. Απλά λυπάμαι που ο ρόλος τους δεν είναι αυτός που ήταν και ιδιαίτερα του πρώτου από τους δύο.
Τώρα έτυχε.. να κάνει αυτή τη κίνηση η ΕΛΠΑ. Τέλος. Έγινε. Τι να κάνουμε? Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι. Δε πειράζει όμως. Καλό στο σύνδεσμο θα κάνει. Είναι όλα στο κεφάλι μας όμως. Μια απόφαση είναι. Κάνεις την αίτηση παίρνεις άδεια τρέχεις. Βοηθάς και το σύνδεσμο.
Τώρα το πόσοι ψήφισαν δε σημαίνει ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των οδηγών!Κάποιοι δε διαβάζουν το φόρουμ, άλλοι δε ξέρουν ότι υπάρχει. Είναι υποχρεωμένοι? Όχι! Βέβαια στη σύγχρονη εποχή θα έπρεπε αλλά.. έτσι είναι.
Ας ηρεμήσουμε λίγο. Το πρόγραμμα αγώνων είναι έτοιμο-γεμάτο από αγώνες, η τελική μορφή του όπως πολλοί από εσάς είδατε στο site της ΕΘΕΑ δημοσιεύτηκε στις 15/1.
Τέλος παραθέτω και αυτά που διάβασα στο site της ΕΡΤ για την αίτηση συμμετοχής και τις πληροφορίες εγγραφής.. Τώρα δε ξέρω πόσο σωστό είναι που η αίτηση δίνεται μέσω ΕΡΤ(θέμα εμπιστοσύνης αίτησης εννοώ..), ο κύριος Ζίβας τα ξέρει καλύτερα αυτά.
http://news.ert.gr/sports/mixanokinito/ ... -ston-soaa
Ηρεμία παιδιά.. Αγώνες αυτοκινήτου είναι. Αφού το αγαπάτε.. Μη τρώγεστε!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μήν παιρνεις παράδειγμα το εαυτό σου ,που λόγω οδηγού, ότι χρειάζεσαι μπορείς νά το ζητάς απ’ευθείας από τήν ΕΛΠΑ.ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. ΕΥΓΕ !! ΛΟΓΩ ΠΟΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΒΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ?
Οσο γιά την πόλωση που γράφεις πιό πάνω είναι αναγκαια ανάλογως ποιός την ξεκινάει καί τι σκοπό εξυπηρετει.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο nass. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?
Τη δημοσκόπηση την ξεκίνησε ο kakofonix σε ένα άλλο θέμα, το οποίο κλείδωσα και μετέφερα τη δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα, για να μη διασπαστεί η συζήτηση. [Mod]
Μήν ξεχνάς, γιά παράδειγμα , ότι η πόλωση από το ΣΟΑΑ στόν Μανιατόπουλο έφερε τα FIV ώστε τήν επόμενη φορά που θα βρεθεί ο κάθε ‘EL-EM’ σφηνωμένος μεταξύ βράχου και καθισματος του οδηγού του να μπορούν να του προσφέρουν ΑΜΕΣΗ καί αποτελεσματικότερη βοήθεια. Είτε έχει πληρώσει το τριαντάρι είτε όχι
ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!
ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΑΝ ΘΕΛΩ !!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΓΩ,(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ) ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ.
ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ 'ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ¨?
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ (ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) ΤΟΤΕ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ !!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ NA ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
-
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ?(ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ).
-
ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΤΕ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ 'ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'.
-
ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ?
-
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ, (ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ (ΣΩΣΤΕΣ) ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 30ΑΡΙ?
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
τον σεβασμό που σου έχω σαν ανθρωπος τον ξέρεις καλά , αλλοιώς δέν θα σου άνοιγα το σπίτι μου αυτό πού απάντησες επιβεβαιωνει τήν ουσία του σχολίου μου
Εδώ έχουμε πρόβλημα εάν το θεωρείς αυτό ευχή ή εγώ δέν μπορώ να εκφραστώ σωστά ή εσύ να κατανοήσεις σωστά .
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ?Ελπίζω να σέ κάλυψε ο δάσκαλος από πάνω , αν όχι εδώ είμαι
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!
ΓΙΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,σωστά αυτό ισχύει γιά όλους τό ίδιο
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΑΝ ΘΕΛΩ !!!
Δέν σε προσβάλω(συγνώμη αν τό έκανα άθελα μου ) αλλά ευχαρίστως σέ προκαλώ άν θέλεις άν υπάρχει κάτι που μέ προσβά λει στά 20τόσα χρόνια μου στο σπόρ , ευχαρίστως να το διαβάσω καί να απολογηθω
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
- ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΜΕΝΑ, (ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ (ΣΩΣΤΕΣ) ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 30ΑΡΙ?
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'el-em
ΚΑΛΑ ....
ΤΩΡΑ....... ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ..........
γεια σου ρε Λωρη τρομερε γιεεεε
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ