-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!
Διαφορετικά αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ΕΠΩΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οταν θα τελειωσει ολο αυτο και θα γινει η νεκροψια....
εγω θα βρεθω απεναντι σε ολους επωνυμα, αλλα καποιοι δεν θα εχουν προσωπο ουτε για πριν αλλα ποσο για το παρον.......η θα πινουν στην υγεια των κοροιδων γι αλλη μια φορα.Υ.Γ.ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ 1,DIMOS R,TYPE R,TOYOTA,SPOT,DAKAR,ΜΠΕΚΑΣ,ΣΜΑΡΥ,............ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο wagon r .....
οσο για το σεβασμο,λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟΙ,σβηστε το παρελθον το κακο και της κληκας........γιατι οσο δεν ξεκαθαριζετε πραγματα.......Bρέ καλώστην με τόν φερετζέ , που ήρθε να μιλήσει γιά κάθαρση
Τί σέ εμποδίζει ; σέ κόβει το στριγκάκι ;Γίά λέγε ρε να μάθουν όλοι τί γίνεται γύρω μας που μόνο εσύ ξέρεις
Nάσσο , σαφώς δέν είναι προσωπικό , μήν το σβήσεις.
-
Χωρις να απευθυνομαι προσωπικα σε καποιον χωρις να τον βριζω απλως αναφερω.
Πεταει ο γαιδαρος ? Μα και βεβαια εκει πανω στα κεραμιδια ειναι.
Για οποιον καταλαβε.Υ.Γ. Περιμενω αν κοψατε το σχολιο μου επειδη το κρινατε προσβλητικο να δω αγαπητοι mods τι θα κανετε με το σχολιο του κυριου Ζηβα.
-
EΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!!!!! (26 ΣΕΛΙΔΕΣ/26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ)
2,16 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
370 + ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
ΚΡΙΜΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
...Υ.Γ. Περιμενω αν κοψατε το σχολιο μου επειδη το κρινατε προσβλητικο να δω αγαπητοι mods τι θα κανετε με το σχολιο του κυριου Ζηβα.... ναι ρε, το ίδιο περνιέσε με τον κ. Ζήβα?
...αυτός πιθανών έχει το .... ακαταλόγιστο...πάω για κόψιμο
-
Έχουν γραφτεί 25 σελίδες από δεν ξέρω κ εγώ πόσες παραγράφους αλλά ο ΑΣΘΕΝΗΣ (ΣΟΑΑ)
άφαντος και σκέφτομαι εγώ τώρα με το μυαλό το δικό μου γιατί δεν βγαίνει κάποιος εδώ να βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση τους όπως αρμόζει σε ένα σύνδεσμο(και κάθε τέτοιου είδους σωματείου) που απευθύνετε σε να αρκετά μεγάλο πληθυσμό του χώρου όπως στη παρούσα φάση αφορά το ΜΧΝΤ αθλητισμό???Επίσης αυτή η απόφαση δεν ήρθε εξ ουρανού αλλά προ υπήρξαν συζητήσεις και συζητήσεις για να βγει η ΕΘΕΑ και να επιβάλει αυτή τη χιτλερική απόφαση που στην ουσία αφορά άλλο όργανο με διαφορετική αρμοδιότητα και σκοπό στο χώρο του ΜΧΝΤ αθλητισμού,το ΣΟΑΑ για να μην γράφει λοιπόν ο καθένας εδώ τη μ@λ@κι@ του ας μας παρουσιάσουν υπεύθυνα και επώνυμα
το πρόγραμμά τους και το χρονοδιάγραμμα τους και όχι αρλούμπες που γράφει εδώ ο κάθε πολύξερος.Βέβαια αυτό που με έχει εξοργίσει είναι ότι είναι ένας σύνδεσμος οδηγών (και είμαι υπέρ της ύπαρξης του και της επιβίωσης του) αλλά δεν είναι συν οδηγών και δεν μπορούν να απαιτούν 60€ και με αυθάδη τρόπο εκεί πάνω.Αν νομίζουν ότι με αυτό το ποσό θα στηρίξουν μεγάλους αγώνες στη χώρα μας όπως το ελπα και το ακρόπολης αφού δεν υπάρχουν εν όψη οικονομικής κρίσης οι χορηγίες που απαιτούνται για να διοργανωθεί ένας τέτοιου επιπέδου αγώνας και αυτές είναι δικές τους κουβέντες και όχι δικές μου, είναι γελασμένοι.. αν πάλι ο ΣΟΑΑ υποχρέωσε την ΕΘΕΑ να το κάνει έτσι για να ξεχρεώσει είναι ΦΑΟΥΛ ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας δηλ βγάζουμε μια ωραία πρωινή μια ανακοίνωση χωρίς το γιατί...και το πως???
ΝΑΙ στα 30 όχι στα 60 γιατί 30 x2???
ΝΑΙ στα ΈΡΓΑ και στις ΠΡΆΞΕΙΣ
ΌΧΙ στην ΑΡΠΑΧΤΉ ΑΡΠΑΓΉ
ΣΩΣΤΉ και ίση ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ του αθλήματος από ΠΑΝΩ ως ΚΑΤΩ
Και τι θα κάνουν και για το άθλημα και με πιο τρόπο? από κοινού με αυτούς που το φτάσανε σε αυτή τη κατάσταση??? αφήστε το θέατρο του παραλόγου που λέει και ο ΨΩΜΙΑΔΗΣΚΑΙ
ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο η ΑΘΗΝΑ και η πάνω ΕΛΛΑΔΑ έχει και νησιά κάπου στο χάρτη μικρά και μεγάλαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΡΙΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ -
Ξανακοιμησου Αντωνη. Λαθος ονειρο ειδες
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
EΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!
2,16 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
370 + ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
ΚΡΙΜΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
***************************************************************8
….και βεβαίως καλέ μου ΛΟΡΗ, όταν βρίζω ΕΘΕΑ ΕΛΠΑ ΣΩΜΑΤΙΑ, αυτοί είναι απέναντι, είναι οι εχθροί μας ‘σχήμα λόγου’!!. Κατά συνέπεια με έχουν ‘χεσμένο’. Ο ΣΟΑΑ?, Το αίμα μας?, οι συναθλητές μας?, οι φίλοι μας?, οι εκπρόσωποι μας?. οι άνθρωποι που θα στηρίξουμε επάνω τους την ασφάλεια μας?. τους δίνουμε τα όσα λεφτά,(μέχρι τώρα λίγα), για να αγοράζουν μελάνη, να μας γράφουν στα @ρχιδι@ τους?.
φίλε ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ. μπας και νομίζεις ότι δεν έχουμε γκόμενες, παιδία, γυναίκες, καφετέριες, να περάσουμε την ώρα μας. μπας και νομίζεις ότι είμαστε βιτσιόζοι ανώμαλοι, να δουλεύουμε για εσένα και τον ΣΟΑΑ μας?.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ‘ΝΑΙ’?.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ,
ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ.
ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ.
ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Με αφορμη τις τελευταιες εξελιξεις , στο θεμα ΣΟΑΑ και Lisance , ως μελη του ΑΟΚ και αγωνιζομενοι , πρεπει να κανουμε μια συγκεντρωση στην λεσχη , ωστε να συζητησουμε με ποιο τροπο θα μπορεσουμε να εχουμε εκπροσοπιση στο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ . Μια σκεψη που εχει πεσει στο τραπεζι ειναι και η δημιουργια ΣΟΑΚρητης .
SOAK = Syndesmos Odhgwn Agwnwn Kart (den kserw na yparxei akoma)
opote mallon gia SOAAK prepei na ginei.Αυριο θα εχεις απαντηση.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ .....
ΚΥΡΙΕ
Κταρχην δεν ειναι φιλος μου,ειναι γνωστος μου.
Μπορει να κανει οποιον αγωνα θελει και οπου θελει οποτε μην ασχολησε με εναν ανθρωπο αλλα με τα προβληματα τα πραγματικα.
Σε αλλο ποστ ειπα οτι συμφωνω οτι μεσα στη χρονια δεν μπορεις να αλλαζεις κανονισμους ,αλλα μαλλον δεν προσεχεις γιατι φορας παροπιδες,οπως ενας φιλανδος????απο τα χαν..
Ναι σε ενα σωσο ΣΟΑΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Υ.Γ. Περιμενω αν κοψατε το σχολιο μου επειδη το κρινατε προσβλητικο να δω αγαπητοι mods τι θα κανετε με το σχολιο του κυριου Ζηβα.
... ναι ρε, το ίδιο περνιέσε με τον κ. Ζήβα?
ΚΥΡΙΟΙ
Απ οτι καταλαβατε
ηΚΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ
ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Μετα λεμε για ξεκαθαρα πραγματα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΠΡΑΒΟ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ
ΕΝΙΣΧΥΕΣΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.
ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ.
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.
ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΝ (ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΑΕΙ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΕ BLOG ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μήπως μπορεί κάποιος από όσους θέλουν να τρέχουν χωρίς να πληρώνουν για τις υπηρεσίες του ΣΟΑΑ να απαντήσει γιατί ΔΕΧΕΤΑΙ τις υπηρεσίες του ΣΟΑΑ;
Κε Κοσμόπουλε, κε Ξανθάκο κλπ, μην ξαναελέγξετε καμία Ε.Δ., μην ξαναπεράσετε ποτέ ως ελεγκτές πριν από το 1ο αυτοκίνητο, μην ασχοληθείτε ξανά με κανένα ασφαλιστήριο, μην ασχοληθείτε ξανά με τίποτε που αφορά αγώνες. Αφήστε το Στράτη και το γέρο-Αναγνωστόπουλο να λένε. Πάρτε τα καταπληκτικά σας αυτοκίνητα και τρέξτε και μην ξανασχοληθείτε ποτέ με κανέναν μας. Πέρα από το ότι απαιτούμε να το κάνετε με τη δική σας τσέπη, δεν το αξίζουμε. Και πραγματικά μας πέφτει ΠΑΡΑ πολύ ακόμα και το επίπεδο των αγώνων έτσι όπως είναι τώρα.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Ουδέν περαιτέρω σχόλιο από εμένα για το θέμα. Πάω να ξοδέψω τα 30 ευρώ για μία πίτσα και μια σαλάτα.
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ , ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ .
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
...Υ.Γ. Περιμενω αν κοψατε το σχολιο μου επειδη το κρινατε προσβλητικο να δω αγαπητοι mods τι θα κανετε με το σχολιο του κυριου Ζηβα.
... ναι ρε, το ίδιο περνιέσε με τον κ. Ζήβα?
ΚΥΡΙΟΙ
Απ οτι καταλαβατε
ηΚΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ
ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Μετα λεμε για ξεκαθαρα πραγματα.
Διαβασα σε blog
oti μελος του Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ παρακηνει αγωνιζομενους να μην τρεξουν γιατι δεν ειναι υποχρεομενοι για hans?????
Bγαλε εσυ συμπερασμα.Υ.γ.Εαν ζητουσα λεφτα επρεπε να ελεγα το επωνυμο μου.
Τωρα οποιος δινει δεν ειναι υποχρεομενος να γραψει.Ειναι ανωνυμη δωρεα -
Ο τίτλος , όπως το θέμα .... προχωρεί , θα μπορούσε να γίνει ' Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ των σημερινών Ελληνικών Αγώνων Αυτοκινήτου και των συμμετεχόντων (απο κάθε πλευρά) σε αυτούς '
-
http://greekmotorsport.blogspot.com/201 ... _5437.html
Η απάντηση στα περί υποκειμένων !
Όταν του έδινες 'ειδήσεις' ήταν καλός ?
Τώρα ?
Αυτά για να προσέχεις τι λες και που το λες αγαπητέ EL-EMΦιλικά
-
ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ!!!!!
-
Ο χρήστης kostas750 έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/01/blog-post_5437.htmlΗ απάντηση στα περί υποκειμένων !
Τώρα ?
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (κ.ΚΑΡΟΥΖΟΥ), ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ .
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΣΥ kostas 750, ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ? ΓΙΑ ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ ?
-
Εγω στη θεση το blogger , πολυ απλα θα αναφερομουν με διαφορετικο τροπο στον Ελληνα πρωταθλητη. Μονο και μονο για το καλο του σπορ που μου δινει υλικο για να υπαρχω επαγγελματικα.
Υπαρχουν χιλιοι αλλοι τροποι να εκφρασει κανεις τα ευγενικα του αισθηματα. Αλλα δυστυχως εχουμε γινει ολοι ...Βατανεν. Τα εχουμε κανει ολα ισιωμα
Ας ξαναγυρισουμε στο θεμα μας... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/01/blog-post_5437.html
Η απάντηση στα περί υποκειμένων !
Τώρα ?
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (κ.ΚΑΡΟΥΖΟΥ), ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ .
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΣΥ kostas 750, ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ? ΓΙΑ ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ ?
ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ !
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ !
ΑΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
κ.Πλατη,επιτρέψτέ μου να σας αναλύσω-επαναλάβω το γιατί αντιδρούν οι αγωνιζόμενοι στο σχετικό θέμα.
1)Στον επιτακτικό (για να μην τον χαρακτηρίσω διαφορετικά) τρόπο καταβολής και σύνδεσης με την έκδoση lisance,'παράβολο' πρός ένα όργανο-σύνδεσμο άγνωστο ΟΛΑ τα χρόνια στην Κρήτη.Και δεν εννοώ απο εμάς τους Κρητικούς οι οποίοι πάρα πολύ καλά γνωρίζομαι τον ΣΟΟΑ.Αυτός όμως??? Και να μην γράφονται βλακείες οτι έχει βοηθήσει τους αγώνες της Κρήτης, με την χάραξη της πίστας στο Τυμπάκι που γίνονται αγώνες απο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Λέσχη και δεν μας ενδιαφέρει μιας και είναι αγώνες ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΥ Πρωτ/τος Ταχύτητας.Οι εδω αγωνιζόμενοι είναι 'ραλάκηδες' και τώρα τελευταία και 'αναβασάκηδες'.Ούτε κάτι άλλα σχόλια, ότι δήθεν είμαστε ευνοημένοι έχοντας 1 Πρωταθληματική Ανάβαση, του Ομαλού,και φέτος μετά απο 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ξανά το Κρήτης στο κύπελλο Ασφάλτου.Διότι και τα δύο ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.Γι'αυτό άλωστε η ανάβαση Ομαλού είχε την στήριξη του ΣΟΟΑ.Να σας θυμίσω, οτι πλήν ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, φίλων δηλ., κανείς δεν πατάει τα πόδια του,ή τα χέρια του ,στο νησί.Τι κι'αν δίνονται ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ για οποιαδήποτε άλλη λέσχη τέτοιες παροχές (50% στα καράβια,ΔΩΡΕΑΝ διαμονή,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στα πάντα κλπ-κλπ) Ενήργησε ποτέ ο ΣΟΟΑ στην ενθάρρυνση-αποστολή πληρωμάτων προς το νησί????Τι κι'αν στέλναμε τις παροχές στον ΣΟΟΑ για ενημέρωση των μελών του...Πικρία λοιπόν στο θέμα...
2)Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω, και με βάση το γεγονός ότι οι εδώ Λέσχες υπάρχουν από, και για τους αγωνιζόμενους, οι οποίοι είναι και ενεργά μέλη,και πολλάκις έχουν 'ΜΑΤΩΣΕΙ' ΓΕΡΑ, έχει αναπτυχθεί η δομή του αθλήματος σε απλησίαστα για τον ΣΟΟΑ, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, επίπεδα σε θέματα παροχών-ασφάλειας-επικοινωνίας μεταξύ οργανωτών και αγωνιζομένων. Και κάτι ΠΟΛΥ σπουδαίο: Ο ένας γνωρίζει τον άλλο. Ξέρουμε το ποιός είναι και το τι κάνει. Και αν δεν το κάνει καλά, τα ακούει ΑΜΕΣΑ, και αν δεν συμμορφωθεί, στις επόμενες εκλογές ή και νωρίτερα αν θεωρηθεί αναγκαίο, πάει σπίτι του. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι στον ΑΟΛ ο πρόεδρος ειναι ο ίδιος για πάνω απο 10-12 χρόνια. Το ίδιο και στην ΑΛΑΧ, και στην ΡΕΛΑ. Ενω στον ΑΟΚ, μέσα σε 35 χρόνια έχουν περάσει μόλις 8!!! πρόεδροι.Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό...
Οσο για τον σημερινό ΣΟΟΑ, η γνώμη που έχουμε σχηματίσει θα καταλάβετε πια είναι αφού σας αναφέρω το εξής. Την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία του ΑΟΚ είχαμε συγκέντρωση για το σχετικό θέμα. Για να λύσουμε λοιπόν κάποιες απο τις απορίες μας, σε θέματα πληρώνειν-εκλέγειν-εκλέγεστε, υπήρξε τηλ.επικοινωνία με τον κ.Κοσμόπουλο, στο κινητό του, διάρκειας περίπου 1 ώρας!!!, αλλά συγκεκριμένες απαντήσεις δεν πήραμε... Του εζητήθη δε να αποσταλεί με fax το καταστατικό του ΣΟΟΑ,στα γραφεία του ΑΟΚ για να το μελετήσουμε. Λίγο αργότερα τον πήρα και ο ίδιος τηλ. γνωστοποιώντας του το όνομά μου και το ότι είμαι ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ αντιπρόσωπος των αγωνιζομένων στον ΑΟΚ και του ζήτησα και εγώ με την σειρά μου την αποστολή με fax του καταστατικού. Αλλά εμείς, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!Φανταστείτε τι ωραία εντύπωση μας έχει δώσει ο πρόεδρος τού προς (καταναγκαστική εγγραφή) συνδέσμου.Τι μπέσα να έχουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και τι καλό να περιμένουμε, όταν ΑΚΟΜΑ και σήμερα μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...!!!
Το θέμα μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ χρηματικό. Είναι ότι δεν προσδοκούμε, με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αντιθέτως, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο forum, καλούμαστε εμείς σήμερα να ξεπληρώσουμε απο την τσέπη μας, τα χρέη που έχουν δημιουργήσει ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ?????
Να μας πουν τα σχέδια τους, το τι προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να πράξουν, τι θα γίνει με το υπάρχον καταστατικό, πως θα έχουν λόγο και επικοινωνία, πως θα αντιπροσωπευτούμε.... ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
Να ακούσουμε, να κρίνουμε, να προτείνουμε και να συμπράξουμε. ΟΧΙ όμως έτσι στα τυφλά. Και σίγουρα ΟΧΙ σε αυτό που μας είπε ο κ.Κοσμόπουλος, ότι την παραμονή των εκλογών θα αλλάξουν το καταστατικό και την επομένη θα ψηφίσουν!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Γιώργος Ιωαννίδης.
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ