-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΖΗΒΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΚαί εγώ θα σε εκτιμούσα , εάν δεν παραποιούσες τα γραφόμενα μου (ποτέ δέν έγραψα ότι θα σου στείλω απαντήσεις με pm) καί εάν το θάρρος που δείχνεις σάν πλήρωμα αγωνιστικού τό εδειχνες και εδώ υπογράφοντας σαν λεβέντης τα γραφόμενα σου .
Παρακαλώ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ALPINESTARME EKTIMHSH
DHMHTRHS S. -
Eνα εκλεγμένο Δ.Σ. πώς είναι δυνατό να είναι μυστικό?
κ Δημήτρη τό επωνυμό σας καί από ποιά περιοχή της Κρήτης δραστηριοποιηστε αγωνιστικά ?
-
Φίλοι Αγωνιζόμενοι,
Η απόφαση της ΕΘΕΑ με την συναίνεση του Σ.Ο.Α.Α.,
ίσως να είναι αντιδημοκρατική (διότι επιβάλλεται εκ των άνω),
ίσως να ακούγεται ως «διάταγμα» (διότι δεν προηγήθηκε διάλογος ),
ίσως να είναι αναποτελεσματική (διότι ζητά την εγγραφή κάποιου και όχι να γίνει ενεργό μέλος),
ίσως να είναι εισπρακτικού χαρακτήρα (διότι ζητείται μόνο η καταβολή του παραβόλου της εγγραφής και όχι η ουσιαστική στήριξη του συνδέσμου)
Όπως και να έχει πάντως, οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την απόφαση αυτή της ΕΘΕΑ είστε εσείς οι Αγωνιζόμενοι…
Έως τώρα (οι περισσότεροι από εσάς) δεν δίνατε δεκάρα τσακιστή για την συλλογική σας εκπροσώπηση και το μοναδικό μέλημά σας ήταν με ποιόν τρόπο να μην θίγονται τα προσωπικά συμφέροντά σας.
Υπήρχε ο Σ.Ο.Α.Α. , δημιουργήθηκε ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ( για να ακούγεται καλύτερα η φωνή του αγωνιζόμενου της Β. Ελλάδος !) και τώρα διαπιστώνω τάσεις ίδρυσης Σ.Ο.Α.Α.Ν.Ε., Σ.Ο.Α.Α.Κ.Ε , Σ.Ο.Α.Α.Δ.Ε , Σ.Ο.Α.Α.Ρ.Ε … !!!
Γιατί επιμένετε στις γεωγραφικού χαρακτήρα «διαιρέσεις» που σας κατακερματίζουν και αποδυναμώνουν ;
Γιατί πιστεύετε ότι οι αγωνιζόμενοι της Κρήτης , της Κεντρικής Ελλάδος, της Βορείου Ελλάδος , έχουν διαφορετικά θεσμικά προβλήματα ;
Πόσοι από εσάς έχουν το ψυχικό σθένος να βάλουν το συλλογικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό ;
Πόσοι αγωνιζόμενοι είναι έστω και απλά μέλη των συνδέσμων ;
Πριν ρωτήσετε τι έκανε ο σύνδεσμος για εσάς, αναρωτηθείτε τι πραγματικά προσφέρατε εσείς σε αυτόν ;
Πόσοι από εσάς θα στηρίζατε μία ενδεχόμενη απόφαση του συνδέσμου σας, που πιθανόν να έπληττε την συμφωνία με τον χορηγό σας ή τα προσωπικά συμφέροντά σας ;
Το ζήτημα έχει εξελιχθεί σε Βόρειοι και Νότιοι, Νησιώτες και Στεριανοί…, μήπως όμως ο σωστός διαχωρισμός θα ήταν «φίρμες» και «ταλαίπωροι»…
Ποια «φίρμα» θα συνταχθεί με τους αγώνες του συνδέσμου και θα αγνοήσει την (ενδεχόμενη) κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις συμφωνίες με τους χορηγούς, τις καλές σχέσεις με τους αρμόδιους φορείς, την προώθηση του προσωπικού συμφέροντος ;
Πόσοι από εσάς θα υπακούατε σε απόφαση του συνδέσμου σας, η οποία θα έδινε διέξοδο προοπτικής στον χώρο, εάν σας ζητούσε να απέχετε από κάποιον αγώνα, από την συμμετοχή του οποίου θα εξαρτάτο η κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, κλπ ;
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αν διασπαστείτε σε πολλούς μικρούς Σ.Ο.Α.Α., η όποια αρχή του σπόρ θα σας χτυπά φιλικά την πλάτη, θα σας δείχνει την πόρτα εξόδου και θα γράφει τα αιτήματά σας σε Α4 που θα τα κάνει σαΐτες …
Δεν πολυέχει σημασία εάν ο τρόπος εκλογής του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. θα είναι δημοκρατικός, ούτε εάν θα είναι γεωγραφικά αντιπροσωπευτικός, σημασία έχει ο σύνδεσμος να είναι «αποτελεσματικός, ισχυρός και να εκπροσωπεί σθεναρά τα συμφέροντα του συνόλου των αγωνιζομένων»…
Να κοιτάζει ίσια στα μάτια τον Πρόεδρο της ΕΘΕΑ, να στέλνει μηνύματα στους οργανωτές και να απαιτεί λύσεις, να «διαπραγματεύεται σκληρά» πριν από κάθε αγώνα και να «επιβάλλει», τα αυτονόητα…, να οραματίζεται την μεθεπόμενη μέρα, να θέτει κανόνες, να ασκεί σκληρή και δίκαιη κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις, να αντλεί την δύναμή του αποκλειστικά από τα μέλη του και να μην δέχεται οποιαδήποτε αντιπαροχή ή καρέκλα…
Έχετε επίγνωση ότι το σημερινό επίπεδο του αθλήματος είναι αυτό που σας «αξίζει» ;
Από ποιόν περιμένετε να αλλάξει τα πράγματα ;
Η πολιτεία, ανύπαρκτη…
Οι οργανωτές ενδιαφέρονται να συντηρείται η κατάσταση, να διεκπεραιώνουν τους αγώνες, να υπάρχει θετικό οικονομικό αποτέλεσμα και να κάνουν το χόμπι τους …
Η εξουσία του σπόρ προσπαθεί μόνη της, αλλά όχι πάντα αποτελεσματικά, έχοντας στα πόδια της βαρίδια διαφόρων ισορροπιών, ενδιαφερόμενη υπέρ του δέοντος για την υστεροφημία της…
Εσείς είστε ο πυρήνας του αθλήματος. Ο πρώτος και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας. Όλοι συμμετέχουν, όλοι ενδιαφέρονται, όλοι κουράζονται, αλλά μόνον εσείς πληγώνεστε…, ματώνετε…, σκοτώνεστε…(κυριολεκτικά…)
Πρέπει να νοιώσετε την δύναμή σας, έχετε υποχρέωση να σταθείτε πάνω από τα μικροσυμφέροντά σας και καθήκον να υπερβείτε τον εαυτό σας…, το οφείλετε στην κοινωνία του σπόρ, που στηρίζεται σε εσάς για μία αναγέννηση και ένα ελπιδοφόρο μέλλον…
Ένας μη Αγωνιζόμενος
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Οι οδηγοι εχουν αναγκη να διαβασουν εδω μεσα τις αποψεις των συναθλητων τους , που εχουν την σοβαροτητα και το σθενος να υπογραφουν αυτα που λενε .
Απο φλουδοφιλοσοφους εχει χορτασει ολη η ελληνικη επικρατια και τους εχουμε ολοι σιχαθει .
Εκατομυρια αρλουμπες μπορουν να ειπωθουν , ειδικα απο διαφορους που δεν εχουν πληρη εικονα των καταστασεων και των ενεργειων που γινοντε .............
Σταμάτα με την πιπίλα της υπογραφής,είμαι αγωνιζόμενος και δεν εκφράζω μόνο την δικιά μου γνώμη αλλά και άλλων αγωνιζόμενων.
Εσύ που δέν είσαι ούτε αγωνιζόμενος ούτε εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ τι μας τα πρήζεις??Τουλάχιστον έχει τα νεφρά να γράφει το όνομά του.....
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ Η Κ Ρ Η Τ Η ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΙ
1.ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
2.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ-ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.ΤΟ YES MASTER ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ-Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 160 ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΟΑΑ?
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ?
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ,ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΗΛΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ....ΘΑ....ΘΑ...ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΟΝ 30 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
Υ.Γ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ.?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΧΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΩΝ,ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Eνα εκλεγμένο Δ.Σ. πώς είναι δυνατό να είναι μυστικό?κ Δημήτρη τό επωνυμό σας καί από ποιά περιοχή της Κρήτης δραστηριοποιηστε αγωνιστικά ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Κ.ΖΗΒΑ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ. -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Eνα εκλεγμένο Δ.Σ. πώς είναι δυνατό να είναι μυστικό?κ Δημήτρη τό επωνυμό σας καί από ποιά περιοχή της Κρήτης δραστηριοποιηστε αγωνιστικά ?
Κυριε Δημητρη Σ.
Γραψε μας ολα τα στοιχεια της ταυτοτητος,το αφμ,λογαριασμο καταθεσεων και εαν το ε9 ειναι αυτο που θελουν θα σου πουν το ΜΥΣΤΙΚΟ Δ.Σ. Φασιστικη κινηση οπωσ και το χαρατσι των 30 ευρω.
Εχουν ολα τα δικια τα παιδια απ την κρητη.
Αλλα ξεχασα εμεις στην ροδο δεν ξερουμε να κανουμε ταχυτητες και grid εκκινησης.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ. -
Πρόεδρος: Γιώργος Κοσμόπουλος
Αντιπροέδρος: Νίκος Πλέσσας
Γραμματέας: Δημήτρης Μιχελακάκης
Ταμίας: Μάριος Ξανθάκος
Μέλη: Άγγελος Ζήβας, Ιωάννης Καραντάνας και Ιωάννης Μεσημέρης
Αναπληρωματικά μέλη: Κωνσταντίνος Κούλης και Λευτέρης Μανιαδάκης -
Που το έμαθες το μυστικο ???
-
[quote='APR
Πες και στα φιλαρακια σου εκει κατω να βαλουν το μυαλο τους να δουλευει σωστα , να καταλαβουν τι στην πραγματικοτητα κανει ενας ισχυρος συνδεσμος , και να κρατησουν τις επαναστατικες δυναμεις τους για εκει που χρειαζεται πραγματικα !και να μην τους δουλευουν μερικοι βαλτοι απο εδω πανω .........Νασαι καλα βρε συντεκνε κ συναδελφε ........[/quote]
Επειδη ομως πρεπει να μπορουν να εχουν αποψη δυνατοτητα παρεμβασης να μπορουν να ψηφιζουν επαναστατουν και δεν ειναι τζαμπα επαναστατες δεν ειναι δυνατο να τους ζητας υποχρεωτικα να ειναι μελη και οισιαστικα πρακτικα να τους απαγορευεις να συμμετασχουν σε αυτον ενεργα.Πραγματικα APR αλλα και spo+ πραγματικα πιστευετε οτι δεν υπαρχει θεμα με την δυνατοτητα ψηφου παρουσιας κλπ..
Και δεν εχουν δικιο ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ*Ο χρήστης **Ευφραίμογλου Μιχάλης'
Γιατί επιμένετε στις γεωγραφικού χαρακτήρα «διαιρέσεις» που σας κατακερματίζουν και αποδυναμώνουν ;Γιατί πιστεύετε ότι οι αγωνιζόμενοι της Κρήτης , της Κεντρικής Ελλάδος, της Βορείου Ελλάδος , έχουν διαφορετικά θεσμικά προβλήματα ;
Δεν πολυέχει σημασία εάν ο τρόπος εκλογής του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. θα είναι δημοκρατικός, ούτε εάν θα είναι γεωγραφικά αντιπροσωπευτικός, σημασία έχει ο σύνδεσμος να είναι [b** έγραψε:*
«αποτελεσματικός, ισχυρός και να εκπροσωπεί σθεναρά τα συμφέροντα του συνόλου των αγωνιζομένων»[/b:1mhlxyws]…
Ένας μη Αγωνιζόμενος
Καλα δεν μιλας σοβαρα δεν πολυεχει σημασια ο τροπος εκλογης αν θα ειναι δημοκρατικος η αντιπροσωπευτικος ?τι ΣΟΑΑ θα ειναι αυτος πλακα κανεις δεν μπορει θα τρελαθουμε τελειως.
Δεν ξερω αν αυτα που γραφοντε εδω ειδικα απο ατομα οπως τον κ ΖΗΒΑ που ειναι ενεργο μελος του ΣΟΑΑ αντιπροσοπευουν τον ΣΟΑΑ αλλα ειναι απαραδεκτες αποψεις δεν ειναι δυνατον να γινουν δεκτες και σιγουρα θα επαναστατησουν εδω κατω και δεν ειναι θεμα οτι καποιος τους βαζει να σαμποταρουν τον ΣΟΑΑ ειναι θεμα κοινης λογικης ρε παιδια ανοιξτε τα ματια σας.Πρεπει να αλαξει το θεσμικο πλαισιο εφοσον κανεις υποχρεωτικα μελη σε ολη την Ελλαδα.Πρεπει και αυτοι να μπορουν να ειναι ουσιαστικα μελη σε αυτο.Θα ΤΡΕΛΑΘΩ ....... -
Κύριε Ζήβα λυπάμαι πραγματικά που παρόλο που έχετε διατελέσει και πρόεδρος του ΣΟΑΑ
δεν είστε σε θέση να απαντήσετε στα εύλογα ερωτήματα που έχουν όλοι οι αγωνιζόμενοι.Δέν χρειάζεται να απαντήσετε σε κάποιον προσωπικά,γενικά θέλουμε. Τουλάχιστον επικοινωνήστε με τον ΣΟΑΑ και δώστε μας την θέση τους.
Και δέν είμαι από Κρήτη. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Eνα εκλεγμένο Δ.Σ. πώς είναι δυνατό να είναι μυστικό?
κ Δημήτρη τό επωνυμό σας καί από ποιά περιοχή της Κρήτης δραστηριοποιηστε αγωνιστικά ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Κ.ΖΗΒΑ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.σόρρυ αλλά θέλω στό συγκεκριμένο θέμα να συζητάω μόνο με αγωνιζόμενους.
τώρα που έμαθες τό μεγάλο μας μυστίκο θά ηθελα όταν πάς για λισανς στήν ΕΛΠΑ,εάν είσαι αγωνιζόμενος,
να ρωτήσεις με τόν ίδιο ζήλο τα δεκαπλάσια χαράτσια που πληρώνεις εκεί ποιος τα διαχειριζεται και που πηγαίνουν , γιατί εγώ τόσα χρόνια δέ κατάφερα να μάθω.Για το φιλαράκι από την Ρόδο αύριο γιατί πρέπει να βγώ τώρα.
καλυνήχτα
-
Για να καταλαβουν μερικοι τι παιζει γιατι μερικοι το παιζουν υπερανω χρηματων ενω την ιδια στιγμη περιμεναν εχθες στην ουρα να παραδοσουνε πινακιδες γιατι τους αδικουσε το ελληνικο κρατος.Ασ μας πουν οι ειδικοι ποσες licence εκδιδονται καθε χρονο για να κανουμε εμεις τους λογαριασμους.
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Που το έμαθες το μυστικο ???Στο google!
και μετα στο R40! -
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
Κύριε Ζήβα λυπάμαι πραγματικά που παρόλο που έχετε διατελέσει και πρόεδρος του ΣΟΑΑ
δεν είστε σε θέση να απαντήσετε στα εύλογα ερωτήματα που έχουν όλοι οι αγωνιζόμενοι.Δέν χρειάζεται να απαντήσετε σε κάποιον προσωπικά,γενικά θέλουμε. Τουλάχιστον επικοινωνήστε με τον ΣΟΑΑ και δώστε μας την θέση τους.
Και δέν είμαι από Κρήτη.καί εγώ λυπάμαι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θέλω να συζητάω μόνο με αγωνιζόμενους και δέν ξέρω εάν είστε αγωνιζόμενος ή η Νανά από τήν πρόσφατη ραδιοφωνική διαφήμιση των JUMBO
καληνύχτα
-
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΚΤΑ.
Η ΕΘΕΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΟΑΑ .
Ετσι θα βαλει λιγο αιμα,και θα συνεχισει να ρουφα αργα-αργα το αιμα των αγωνιζομενων.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑ.
Ευχαριστω
Υ.Γ.Ευχαριστουμε τον ποσειδον για το Δ.Σ.
.Κυριε ΖΗΒΑ οταν εισαστε αφαντοι στην κρητη γιατι θεωρητε δεδομενο να ξερουν τα ονοματα.σχεδον κανεις δεν τα ξερει μονο οι κολλητοι και οι τριγυρω. -
Ο χρήστης tonisM έγραψε:
Μετά από επικοινωνία μου με την εθεα και εγώ ζήτησα να ανανεώσω τη λισάνς μου εμού και του συνοδηγού,μου είπαν λοιπόν ότι το κόστος είναι 190€ για τη κάθε μια αφού μου αιτιολόγησαν το σκοπό της αύξησης ρωτάω λοιπόν αν δεν δεχτώ να πληρώσω τα 30 δεν μπορείτε να μου εκδώσετε λισανσ? μου απάντησαν όχι κατηγορηματικά και ποιος νόμος λέει ότι για να πας να ανανεώσεις το επαγγελματικό σου δίπλωμα πρέπει να γίνεις μέλος του συνδικάτου μηχανολόγων πχ??. ρε πάμε καλά αντι να μειώσουμε το κόστος το επιβαρύνουμε σε τέτοιες εποχές και συγκυρίες μερικοί έχουν νομίσει ότι όσοι παίρνουν μέρος σε αγώνες είναι ωνάσηδες και τζίγκερ
Εγώ είμαι ένας νέος αγωνιζόμενος που με κόπο και ιδρώτα έφτιαξα μόνος μου ένα αγωνιστικό και όταν απευθύνθηκα για τις διαδικασίες έναρξης μου στο χώρο δεν άκουσα πουθενά τη λέξη ΣΟΑΑ ο μοναδικός που μου εξήγησε και με καθοδήγησε ήταν ο Τ.Ε από τα Χανιά και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως όπως και κάποιους παλιούς αγωνιζόμενους από το Ηράκλειο και την Αθήνα.
Όπου δεν ήξερα και κολλούσα κάπου με τους κανόνες ασφαλείας κτλ και ενοχλούσα την εθεα να είστε σίγουροι ότι βοήθεια δεν βρήκα...Και ρωτάω εγώ τώρα πως ένας η μια που ξεκινάει να μπει στο χώρο του Μηχανοκ.αθλητισμού της τάξης των χαμηλόμισθων που απλά απο αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο η από πάθος πείτε το έτσι χωρίς χορηγούς και σπόνσορες χωρίς στήριξη από **κανένα **οπως εγώ που αν δεν ήμουνα μηχανικός το κόστος ήταν απαγορευτικό,πως θα μπουν στο χώρο αυτό??? Φωνάζετε όμως οτι δεν υπάρχουν συμμετοχές οτι δεν έρχονται νέοι στο άθλημα δεν είναι λοιπόν κύριοι τα 30 ευρώ η ουσία είναι όλα τα προηγούμενα που αυτήν την εποχή που ζούμε θα έπρεπε ο κάθε ΣΟΑΑ και η κάθε ΕΘΕΑ να έχουν οικονομικά στοιχεία που όχι ενα πρωτάθλημα να στηρίξουν αλλά δέκα που λέει ο λόγος.
Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε τι πήγε μπροστά και θα πάνε και οι αγώνες?
πως εγώ θα καταφέρω να τρέξω φέτος για να ξεδώσω και να ευχαριστηθώ εγώ πανό απ όλα και να υπάρχει δράση και κόσμος στους αγώνες τώρα που είμαι και άνεργος?
δυστυχώς του χρόνου.ΥΓ Δεν είναι τα 30 ευρώ είναι η νοοτροπία μας αντι να επενδύσουμε στα ουσιώδη κάποιοι πάνε ανάποδα.....εδώ πληρώνουμε τα χιλιαπλάσια για να τρέξουμε ενα αγώνα
Βγάλτε από το μυαλό σας ότι όσοι τρέχουν είναι λεφτάδες και πρέπει να τους γδάρουμε? και είναι πολλοί εδω μέσα απο αυτα που διάβασα προσεκτικά τώρα και 3μερες που μου στείλανε αυτο το λινκ.
ΑLPINESTAR Τα ζωνιανά και συντάξεις δεν αφορούν τους αγώνες αστό αυτό το ψωμοτύρι το τι είναι οι Κρητικοί και η Κρήτη ελάτε να το διαπιστώσετε σε κάποιον αγώνα.ίσως μετά αλλάξτε γνώμη, δηλαδή εσάς πως πρέπει να σας αποκαλούμε τρομοκράτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ? ντροπή μας δεν τα βάζουμε όλα σε ένα τσικάλι.
ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΡΗΤΗΑυτος ο ΑΝΤΩΝΗΣ απο το Ρεθυμνο που καταθετει την Ψυχη του ειναι δικαιο να μην μπορει να εκφρασει και αυτος την αποψη του να κρινει με την ψηφο του καποιους σαν τον Κ ΖΗΒΑ να νιωσει συμμετοχος και αυτος σε αυτο το νεο ξεκινημα και οχι μαλακας που πληρωνει μονο κυριε APR και spo+.Αυτη την στιγμη μονο το δευτερο νιωθει δεν το καταλαβαινετε
-
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΚΤΑ.
Η ΕΘΕΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΟΑΑ .
Ετσι θα βαλει λιγο αιμα,και θα συνεχισει να ρουφα αργα-αργα το αιμα των αγωνιζομενων.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑ.
Ευχαριστω
Υ.Γ.Ευχαριστουμε τον ποσειδον για το Δ.Σ.
.Κυριε ΖΗΒΑ οταν εισαστε αφαντοι στην κρητη γιατι θεωρητε δεδομενο να ξερουν τα ονοματα.σχεδον κανεις δεν τα ξερει μονο οι κολλητοι και οι τριγυρω.http://www.youtube.com/watch?v=HBiauBvQHOA
O πρωην και νυν προεδρος -
Τελευταια (τουλαχιστον δικη μου) δημοσιευση στο θεμα. Με την παρακληση, οσοι πραγματικα ενδιαφερονται, να καταλαβουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που διαβαζουν.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. Οταν αναφερομαι σε ΣΟΑΑ, εννοω ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΑΑ, με πιθανη την προσθηκη ενος Ε (Ελλαδος) στο τελος, αν οι νομικοι συμβουλοι το κρινουν απαραιτητο. Οι περιφερειακοι συνδεσμοι δεν θα ειναι ΣΟΑΑΒΕ, ΣΟΑΑΚΡ, ΣΟΑΑΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΟΑΑΛΑΜΙΑ. Θα ειναι τοπικα γραφεια του ενος και μοναδικου ΣΟΑΑ , η ΣΟΑΑΕ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
A. Το ΔΣ του ΣΟΑΑ συναντα και δημοσια υποβαλει ερωτημα στον μοναδικο σημερα 2ο ΣΟΑΑ, τον ΣΟΑΑΒΕ, για την προθεση του να συμβαλλει στην δημιουργια ΕΝΟΣ Πανελληνιου Συνδεσμου , με την επωνυμια ΣΟΑΑ η ΣΟΑΑΕλλαδος, στον οποιον θα εκπροσωπουνται ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και με βαση απολυτα δημοκρατικες διαδικασιες, ολα τα τοπικα γραφεια, αναλογα με την δυναμη τους(αριθμο λισανς) . Η διοικηση του θα ασκειται απο 11 μελες διοικητικο συμβουλιο το οποιο θα λογοδοτει σε 'Κεντρικη επιτροπη' απο 50 μελη, εκλεγμενα απο τα τοπικα γραφεια. (Οι αριθμοι είναι ενδεικτικοι και μπορουν ν αλλαξουν) Η Κεντρικη επιτροπη θα υπεχει την θεση και θα ασκει την εξουσια που ασκει σημερα η Γενικη συνελευση. ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ η τηρηση της ασφαλειας στους αγωνες και η ΠΡΟΒΟΛΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ του σπορ με καθε ειδους εκδηλωσεις και πρωτοβουλιες.
B. Αν η απαντηση του ΣΟΑΑΒΕ ειναι θετικη (αν ειναι αρνητικη δεν τιθεται θεμα συζητησης), τοτε:
B1. Με αποφαση τους, τα σημερινα ΔΣ του ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, δεσμευονται ότι θα καταθεσουν τα χρηματα που θα προκυψουν απο την εκδοση των νεων λισανς 2010 σε λογαριασμο του Ταμειου παρακαταθηκων και δανειων, υπερ του Πανελληνιου ΣΟΑΑ, χρηματα τα οποια θα παραλαβει και θα διαχειριστει το νεο του συμβουλιο (του Πανελληνιου) , οταν αυτο εκλεγει. (Αυτο αποτελει απαντηση σε μομφες κακοδιαχειρισης)
Β2 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ ανακοινωνουν την προθεση τους στους κατά τοπους ενδιαφερομενους και τους ζητουν να εχουν οργανωθει εντος διμηνου, εχοντας πληρη αρχεια κατοχων λισανς και εχοντας εκλεξει από 2 εκπροσωπους της περιοχης.
Β3 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΑΒΕ αναθετουν σε νομικους συμβουλους την διερευνηση της δυνατοτητας να επεκταθει και εκσυγχρονιστει το καταστατικο του ΣΟΑΑ η της δημιουργιας του ΣΟΑΑΕλλαδος, με αναστολη λειτουργιας των 2 σημερινων συνδεσμων, και ενημερωνουν διεξοδικα τα τοπικα γραφεια.
Β4.Μετα ένα μηνα,ΤΑ ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ καλουν σε Πανελλαδικη συγκεντρωση τους εκπροσωπους των τοπικων γραφειων , για την ανταλαγη εποψεων πανω στις οργανωτικες και λειτουργικες δομες του ΣΟΑΑΕ.
Β5. Πριν το καλοκαιρι, πραγματοποιουνται αρχαιρεσιες για την εκλογη των οργανων, όπως αυτά εχουν συμφωνηθει. Αποδεσμευονται τα χρηματα, υπερ του εκλεγμενου Δ.Σ.Στο μεσοδιαστημα, δεν θα υπαρχει καμμια δραστηριοτητα των ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, περα από την οργανωση της παραπανω διαδικασιας. Αναστελλεται ακομη και η συμμετοχη τους στην ΕΘΕΑ, μεχρι να υπαρξει το Πανελλαδικο Δ.Σ.,για την αποφυγη μη συμφωνημενων ενεργειων,που μπορει να προκαλεσουν αντιδρασεις.
Εχοντας την επιγνωση ότι η παραπανω προταση εχει οικονομικες απαιτησεις και ότι με την καταθεση των χρηματων στο Τ.Π.Δ., οι συνδεσμοι δεν θα εχουν πορους, δεσμευομαι προσωπικα ( ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ) να συμβαλλω με ποσο 3.000 Ευρω για την καλυψη εξοδων οργανωσης , και καλω και αλλους φιλους που εχουν την δυνατοτητα, να κανουν το ιδιο.
Επισης δηλωνω ότι δεν θα συμμετασχω σε καμμια εκλογικη διαδικασια, όπως αυτή περιγραφεται πιο πανω,ενώ για την οργανωτικη δουλεια τιθεμαι στη διαθεση του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, με την προυποθεση παντα ότι η προταση μου θα τεθει σε εφαρμογη.
Χρ. Πλατης. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τελευταια (τουλαχιστον δικη μου) δημοσιευση στο θεμα. Με την παρακληση, οσοι πραγματικα ενδιαφερονται, να καταλαβουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που διαβαζουν.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. Οταν αναφερομαι σε ΣΟΑΑ, εννοω ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΑΑ, με πιθανη την προσθηκη ενος Ε (Ελλαδος) στο τελος, αν οι νομικοι συμβουλοι το κρινουν απαραιτητο. Οι περιφερειακοι συνδεσμοι δεν θα ειναι ΣΟΑΑΒΕ, ΣΟΑΑΚΡ, ΣΟΑΑΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΟΑΑΛΑΜΙΑ. Θα ειναι τοπικα γραφεια του ενος και μοναδικου ΣΟΑΑ , η ΣΟΑΑΕ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
A. Το ΔΣ του ΣΟΑΑ συναντα και δημοσια υποβαλει ερωτημα στον μοναδικο σημερα 2ο ΣΟΑΑ, τον ΣΟΑΑΒΕ, για την προθεση του να συμβαλλει στην δημιουργια ΕΝΟΣ Πανελληνιου Συνδεσμου , με την επωνυμια ΣΟΑΑ η ΣΟΑΑΕλλαδος, στον οποιον θα εκπροσωπουνται ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και με βαση απολυτα δημοκρατικες διαδικασιες, ολα τα τοπικα γραφεια, αναλογα με την δυναμη τους(αριθμο λισανς) . Η διοικηση του θα ασκειται απο 11 μελες διοικητικο συμβουλιο το οποιο θα λογοδοτει σε 'Κεντρικη επιτροπη' απο 50 μελη, εκλεγμενα απο τα τοπικα γραφεια. (Οι αριθμοι είναι ενδεικτικοι και μπορουν ν αλλαξουν) Η Κεντρικη επιτροπη θα υπεχει την θεση και θα ασκει την εξουσια που ασκει σημερα η Γενικη συνελευση. ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ η τηρηση της ασφαλειας στους αγωνες και η ΠΡΟΒΟΛΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ του σπορ με καθε ειδους εκδηλωσεις και πρωτοβουλιες.
B. Αν η απαντηση του ΣΟΑΑΒΕ ειναι θετικη (αν ειναι αρνητικη δεν τιθεται θεμα συζητησης), τοτε:
B1. Με αποφαση τους, τα σημερινα ΔΣ του ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, δεσμευονται ότι θα καταθεσουν τα χρηματα που θα προκυψουν απο την εκδοση των νεων λισανς 2010 σε λογαριασμο του Ταμειου παρακαταθηκων και δανειων, υπερ του Πανελληνιου ΣΟΑΑ, χρηματα τα οποια θα παραλαβει και θα διαχειριστει το νεο του συμβουλιο (του Πανελληνιου) , οταν αυτο εκλεγει. (Αυτο αποτελει απαντηση σε μομφες κακοδιαχειρισης)
Β2 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ ανακοινωνουν την προθεση τους στους κατά τοπους ενδιαφερομενους και τους ζητουν να εχουν οργανωθει εντος διμηνου, εχοντας πληρη αρχεια κατοχων λισανς και εχοντας εκλεξει από 2 εκπροσωπους της περιοχης.
Β3 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΑΒΕ αναθετουν σε νομικους συμβουλους την διερευνηση της δυνατοτητας να επεκταθει και εκσυγχρονιστει το καταστατικο του ΣΟΑΑ η της δημιουργιας του ΣΟΑΑΕλλαδος, με αναστολη λειτουργιας των 2 σημερινων συνδεσμων, και ενημερωνουν διεξοδικα τα τοπικα γραφεια.
Β4.Μετα ένα μηνα,ΤΑ ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ καλουν σε Πανελλαδικη συγκεντρωση τους εκπροσωπους των τοπικων γραφειων , για την ανταλαγη εποψεων πανω στις οργανωτικες και λειτουργικες δομες του ΣΟΑΑΕ.
Β5. Πριν το καλοκαιρι, πραγματοποιουνται αρχαιρεσιες για την εκλογη των οργανων, όπως αυτά εχουν συμφωνηθει. Αποδεσμευονται τα χρηματα, υπερ του εκλεγμενου Δ.Σ.Στο μεσοδιαστημα, δεν θα υπαρχει καμμια δραστηριοτητα των ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, περα από την οργανωση της παραπανω διαδικασιας. Αναστελλεται ακομη και η συμμετοχη τους στην ΕΘΕΑ, μεχρι να υπαρξει το Πανελλαδικο Δ.Σ.,για την αποφυγη μη συμφωνημενων ενεργειων,που μπορει να προκαλεσουν αντιδρασεις.
Εχοντας την επιγνωση ότι η παραπανω προταση εχει οικονομικες απαιτησεις και ότι με την καταθεση των χρηματων στο Τ.Π.Δ., οι συνδεσμοι δεν θα εχουν πορους, δεσμευομαι προσωπικα ( ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ) να συμβαλλω με ποσο 3.000 Ευρω για την καλυψη εξοδων οργανωσης , και καλω και αλλους φιλους που εχουν την δυνατοτητα, να κανουν το ιδιο.
Επισης δηλωνω ότι δεν θα συμμετασχω σε καμμια εκλογικη διαδικασια, όπως αυτή περιγραφεται πιο πανω,ενώ για την οργανωτικη δουλεια τιθεμαι στη διαθεση του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, με την προυποθεση παντα ότι η προταση μου θα τεθει σε εφαρμογη.
Χρ. Πλατης.ΣΩΣΤΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Υ.Γ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΟ STARLET
-
Γιατί τόσο καιρό που εμφανίζετε η κυλιόμενη μπάρα στη σελίδα της ΕΘΕΑ οτι το χάνς θα είναι υποχρεωτικό από το 2010 δεν έγραφε ότι θα είναι και η συνδρομή υποχρεωτική???
και γιατί να πληρώσουν και οι συνοδηγοί το ποσό αυτό? άρα μου λες ότι είναι καθαρά για εισπρακτικό χαρακτήρα παίρνει ο ΣΟΑΑ το ποσό από τους οδηγούς και παίρνω εγώ την προμήθεια μου από τους συν οδηγούς ε?? κάπως έτσι....
και μετά θα ψάχνουμε και συν οδηγούς με τα κιάλια ερε βούρδουλαΤο ποσό όμως είναι εξωπραγματικό που μαζεύεται αν κάποιος κάνει τη πράξη
Και ρωτάω :
Θα βοηθήσει τις λέσχες να πάρουν εξοπλισμό αυτές που είναι αδύναμες να κάνουν ασφαλείς οργανωμένους αγώνες?
Θα προστατέψει τους αγώνες ώστε να είναι τίμιοι και να τηρούνται οι κανόνες του παιχνιδιού?
Γιατί μην μου πείτε ότι αν σε μια ειδική μαζεύουν κάποια αγωνιστικά 180 και βαλε χιλ. θα μας σώσουν τα ομολογκε γάντια όπως τα λέτε και τα ομολογκε παπούτσια μπροστά από τη θέα της μπαριέρας???
Στο HANS συμφωνώ ναι χαλάλι τα χρήματα, ορισμένα ομως είναι εισπραχτικού χαρακτήρα.
Για τους σένσορες θα είναι προσφορά του ΣΟΑΑ η θα κάνει δώρο στη λέσχη μας από μια βαλίτσα να εξυπηρετεί τους αγώνες???
Θα μας λύσει το πρόβλημα μεταφοράς των αγωνιστικών από το άγχος της κλήσης???
Θα μας λύσει την απορία αν χτυπήσουμε κάποιο στη διάρκεια του αγώνα τι μελιγενέσθε ποια ασφαλιστική φάντασμα κρύβετε απο πίσω???
Και στο κάτω κάτω μόνο πληρώνουμε-τε τι μας παρέχει? από τους γιατρούς, ομολογκασιον ΚΕΨΑ (που κατά τι γνώμη μου χαλάλι τα χρήματα και μακάρι να το περάσουν και στο σύστημα εξέτασης υποψήφιων οδηγών μπας και γλιτώσουμε από μερικούς και μερικές στους δρόμους) συμμετοχές, έλεος
Δεν είδα κάτι να αλλάξει αυτά τα 2χρόνια που ασχολούμαι μόνο χώσε...
Ας δω λοιπόν έργα και όχι λόγια διότι από ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ χορτάσαμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ
και οχι 30 αλλα 1030 θα δώσω.
ΟΧΙ νταβατζιλίστικα ΟΜΩΣ
μερικοί τρέχουν χρόνια και χρόνια έχουν διαπρέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με λίγα λόγια έχουν γράψει την δική του ιστορία ο καθένας πιο πάνω δεν γίνετε βοηθήστε λοιπόν και τους μικρούς και εμψυχώστε τους ετσι ωστε να μην τους πέφτει το ηθικό στο άκουσμα νέου χαρατσιού..... μάλλον βλέπει η ΕΘΕΑ πολύ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΤΣΕΛΗ και σια ΟΕ..ευχαριστώ πολύ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΛΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΡΗΤΗ
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ