-
Tωρα μαλιστα.Απο το στομα σας και στου Θεου το αυτι.Τελικα δεν ειναι ολοι χαζοι που ασχολουνται με το αυτοκινητο.Αλλα κυριε Πλατη πιστευετε οτι αυτο μπορει να γινει,μακαρι.
Αυτοι ομως γνωριζουν οτι αυτο δεν προκειτε να γινει.Αυτους εννοω σοαα μοαα και σοααβε που στις χρυσες εποχες χρηματος δεν κανανε τιποτε για το αθλημα και θα κανουν τωρα.Οι περισσοτεροι απ αυτους και ας τρεχουν χρονια δεν λεει τιποτα ειναι για in-car πλανα για youtube για twitter και facebook..Με ολο το σεβασμο που εχω για σας αν και δεν σας γνωριζω προσωπικα ισως να γνωριζεται εσεις τον αριθμο των licence που εκδιδωνται καθε χρονια και που εχει φτασει ο σειριακος αριθμος μεχρι σημερα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τελευταια (τουλαχιστον δικη μου) δημοσιευση στο θεμα. Με την παρακληση, οσοι πραγματικα ενδιαφερονται, να καταλαβουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που διαβαζουν.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. Οταν αναφερομαι σε ΣΟΑΑ, εννοω ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΑΑ, με πιθανη την προσθηκη ενος Ε (Ελλαδος) στο τελος, αν οι νομικοι συμβουλοι το κρινουν απαραιτητο. Οι περιφερειακοι συνδεσμοι δεν θα ειναι ΣΟΑΑΒΕ, ΣΟΑΑΚΡ, ΣΟΑΑΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΟΑΑΛΑΜΙΑ. Θα ειναι τοπικα γραφεια του ενος και μοναδικου ΣΟΑΑ , η ΣΟΑΑΕ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
A. Το ΔΣ του ΣΟΑΑ συναντα και δημοσια υποβαλει ερωτημα στον μοναδικο σημερα 2ο ΣΟΑΑ, τον ΣΟΑΑΒΕ, για την προθεση του να συμβαλλει στην δημιουργια ΕΝΟΣ Πανελληνιου Συνδεσμου , με την επωνυμια ΣΟΑΑ η ΣΟΑΑΕλλαδος, στον οποιον θα εκπροσωπουνται ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και με βαση απολυτα δημοκρατικες διαδικασιες, ολα τα τοπικα γραφεια, αναλογα με την δυναμη τους(αριθμο λισανς) . Η διοικηση του θα ασκειται απο 11 μελες διοικητικο συμβουλιο το οποιο θα λογοδοτει σε 'Κεντρικη επιτροπη' απο 50 μελη, εκλεγμενα απο τα τοπικα γραφεια. (Οι αριθμοι είναι ενδεικτικοι και μπορουν ν αλλαξουν) Η Κεντρικη επιτροπη θα υπεχει την θεση και θα ασκει την εξουσια που ασκει σημερα η Γενικη συνελευση. ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ η τηρηση της ασφαλειας στους αγωνες και η ΠΡΟΒΟΛΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ του σπορ με καθε ειδους εκδηλωσεις και πρωτοβουλιες.
B. Αν η απαντηση του ΣΟΑΑΒΕ ειναι θετικη (αν ειναι αρνητικη δεν τιθεται θεμα συζητησης), τοτε:
B1. Με αποφαση τους, τα σημερινα ΔΣ του ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, δεσμευονται ότι θα καταθεσουν τα χρηματα που θα προκυψουν απο την εκδοση των νεων λισανς 2010 σε λογαριασμο του Ταμειου παρακαταθηκων και δανειων, υπερ του Πανελληνιου ΣΟΑΑ, χρηματα τα οποια θα παραλαβει και θα διαχειριστει το νεο του συμβουλιο (του Πανελληνιου) , οταν αυτο εκλεγει. (Αυτο αποτελει απαντηση σε μομφες κακοδιαχειρισης)
Β2 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ ανακοινωνουν την προθεση τους στους κατά τοπους ενδιαφερομενους και τους ζητουν να εχουν οργανωθει εντος διμηνου, εχοντας πληρη αρχεια κατοχων λισανς και εχοντας εκλεξει από 2 εκπροσωπους της περιοχης.
Β3 Τα ΔΣ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΑΒΕ αναθετουν σε νομικους συμβουλους την διερευνηση της δυνατοτητας να επεκταθει και εκσυγχρονιστει το καταστατικο του ΣΟΑΑ η της δημιουργιας του ΣΟΑΑΕλλαδος, με αναστολη λειτουργιας των 2 σημερινων συνδεσμων, και ενημερωνουν διεξοδικα τα τοπικα γραφεια.
Β4.Μετα ένα μηνα,ΤΑ ΔΣ ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ καλουν σε Πανελλαδικη συγκεντρωση τους εκπροσωπους των τοπικων γραφειων , για την ανταλαγη εποψεων πανω στις οργανωτικες και λειτουργικες δομες του ΣΟΑΑΕ.
Β5. Πριν το καλοκαιρι, πραγματοποιουνται αρχαιρεσιες για την εκλογη των οργανων, όπως αυτά εχουν συμφωνηθει. Αποδεσμευονται τα χρηματα, υπερ του εκλεγμενου Δ.Σ.Στο μεσοδιαστημα, δεν θα υπαρχει καμμια δραστηριοτητα των ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ, περα από την οργανωση της παραπανω διαδικασιας. Αναστελλεται ακομη και η συμμετοχη τους στην ΕΘΕΑ, μεχρι να υπαρξει το Πανελλαδικο Δ.Σ.,για την αποφυγη μη συμφωνημενων ενεργειων,που μπορει να προκαλεσουν αντιδρασεις.
Εχοντας την επιγνωση ότι η παραπανω προταση εχει οικονομικες απαιτησεις και ότι με την καταθεση των χρηματων στο Τ.Π.Δ., οι συνδεσμοι δεν θα εχουν πορους, δεσμευομαι προσωπικα ( ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ) να συμβαλλω με ποσο 3.000 Ευρω για την καλυψη εξοδων οργανωσης , και καλω και αλλους φιλους που εχουν την δυνατοτητα, να κανουν το ιδιο.
Επισης δηλωνω ότι δεν θα συμμετασχω σε καμμια εκλογικη διαδικασια, όπως αυτή περιγραφεται πιο πανω,ενώ για την οργανωτικη δουλεια τιθεμαι στη διαθεση του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, με την προυποθεση παντα ότι η προταση μου θα τεθει σε εφαρμογη.
Χρ. Πλατης.Επιτελους μια θεση και αποψη που εντοπιζει το προβλημα την αδικια που δημιουργειται.Και κανει μια σοβαροτατη προταση που δινει λυση .
Αν μη τι αλλο γιατρε μου υποκλινομε στην νοοτροπια σου στο μεγαλειο σου.Νομιζω σε ενα τετοιο δημοκρατικο αντιπροσωπευτικο συνδικαλιστικο οργανο ωφειλεις και πρεπει να δηλωσεις παρων να εισαι μπροσταρης.
Οχι τιποτα αλλο για να μην επικρατησουν μυαλα ατομα με αποψεις οπως εκφραστηκαν εδω μεσα απαξιονοντας δηλ καποιους που τολμουν να διεκδικουν το δικιο τους και δυστυχως καποιοι απο αυτους εχουν διατελεσει διατελουν και θελουν να διατελεσουν ενεργα μελη του ΣΟΑΑ.
Αν εκανα μια ευχη για τον ΣΟΑΑ θα ηταν να επικρατησουν σε αυτον ατομα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ με την νοοτροπια που εκφραστηκε μεσα απο την δημοσιευση αυτη και οχι ατομα που δεν μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους που οπως δυστυχως διαπιστωσα σε αυτο το ποστ υπαρχουν πολλοι
-
Διευκρινήσεις για την εγγραφή μέλους του ΣΟΑΑ, εδώ:
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=1158 -
Εγω θέλω να ανεβάσετε το νόμο που λεέι οτι δεν μπορούμε να ανανεώσουμε τι λισάνς αν δεν γραφτούμε στο ΣΟΑΑ που το είδατε αυτό γραμένο με πιο δικαίωμα μας εκβιάζετε έχετε πάρει την έγκριση απο τη FIA ποια ΔΣ και κουραφέξαλα και ταμίες???
Απο τι στιγμή που δεν εκρεμούν σε βάρος μας ποινες αντι αθλητικές συμπριφορές και έχουμε ολα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν μπορείτε να προβείτε σε κανένα στη μη εκδοση λισανς.
και μετα ας μας προσεγγίσει δημοκρατικά ο ΣΟΑΑ να γίνουμε 1000 φορες μέλοιμηπως ετοιμάζετε καμια εταιρια ενοικιάσεων ΗΑΝς ???
-
Επιτρέψτε μου να σας πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το θέμα και το γιατί αντιδρούμε, οι Κρητικοί, στην καταβολή των 30€. Ο λόγος είναι απλός, και έχει να κάνει, εκτός των άλλων, με το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι αγωνιζόμενοι, οδηγοί-συνοδηγοί, είναι μέλη σε μία από τις 4 λέσχες αυτοκινήτου της Κρήτης, και οι οποίες λειτουργούν σαν σύνδεσμοι αγωνιζομένων. Και εξηγώ: Στις λέσχες μας συγκεντρωνόμαστε πάρα πολύ συχνά, και ΠΑΝΤΑ πριν ΚΑΙ μετά από αγώνα με σκοπό να εκφραστούν όλες οι απόψεις και οι γνώμες σχετικά με τα όποια προβλήματα υπάρχουν σε ένα αγώνα. Επίσης κάθε αγωνιζόμενος που έχει κάποιο πρόβλημα ή απορία σχετικά με οτιδήποτε, τεχνικό-αγωνιστικό, απευθύνεται στην λέσχη του για μία σωστή απάντηση. Και στα Δ.Σ. είναι ΚΑΙ αγωνιζόμενοι. Νυν ή τέως. Πιστεύω να σας έδωσα μια μικρή εικόνα, του τι και πως είναι οι Κρητικές λέσχες. Νομίζω πάντως αν αποφασιστεί, από τους αγωνιζόμενους, ότι δεν συμφωνούμε με την σχετική εγκύκλιο, να είστε σίγουροι ότι 'με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται...!!!!' Ο νοών, νοεί το...
Και για αποφυγή παρεξηγήσεων...
Ιωαννίδης Γεώργιος -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Epeidh kserw oti atoma toy syndesmoy diabazoyn to forum ayto, kai epeidh exw dokimasei na parw parw thl ston syndesmo kai den to shkwnei kanenas mporei na moy apanthsei kapoios?
Egw poytrexw eksw, an 8elw na bgalw eite ellhnikh lisnace international eite na parw no objection letter gia na bgalw ksenh (analogos ti 8a moy zhth8ei pali gia ta national prwta8lhmata sto Dubai) prepei na graftw ston syndesmo?
Μα δεν θα έπρεπε να το ρωτάς αυτό ούτε στο ΣΟΑΑ ούτε στο Forum, την ΕΘΕΑ πρέπει να ρωτήσεις. Εχω την εντύπωση πως αν δεν θέλεις ελληνική+διεθνή license αλλά μόνο το γράμμα για να βγάλεις license στο Dubai, δεν πρέπει να χρειάζεται ΣΟΑΑ -αλλά αν θέλεις να έχεις και ελληνική license μήπως τρέξεις καμία ανάβαση που λέει ο λόγος τότε προφανώς χρειάζεται ΣΟΑΑ.
Με άλλα λόγια:
+30 210 6068885
Naso moy den mporw (bash FIA) na exw 2 lisance. Apagoreyetai opote gia ayto den mporw na exw kai ellhnikh kai UAE. Apo thn allh an 8elw na treksw se die8nh agwna px 24 wro an treksw me thn international UAE 8a prepei h shmaia dipla sto onoma moy na einai UAE shmaia (ka8ws h shmaia paei analoga me thn xwra ekdoshs ths lisnace kai oxi toy odhgoy) bash kanonismwn FIA, pragma to opoio den 8elw.
Apo ekei kai pera elega na bgalw lisance shmera (nai einai kyriakh alla edw einai alles meres to weekend toys. Opote mallon 8a prepei na perimenw.
-
Ο κος Ευφραίμογλου και ο κος Πλατής τα είπαν όλα. Μακάρι να εισακουστούν.
Όσον αφορά τους 'επαναστατημένους' Κρητικούς, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη και απορία η όλη στάση. Ρε παλικάρια, με ελάχιστη οργάνωση ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε εκλογές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ και ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να βγάλετε εκπρόσωπό σας. Είναι πανεύκολο να στηθεί μια κάλπη για εσάς στη λέσχη του Ηρακλείου και άλλη μία στα Χανιά. Και επίσης είναι πανεύκολο για εσάς να μαζευτείτε και να δώσετε 200 ψήφους σε έναν δικό σας άνθρωπο και να τον βγάλετε πρώτο σε ψήφους σε όλη τη χώρα. Τώρα, αν τα 30 ευρώ φαίνονται πολλά σε έναν αγωνιζόμενο, ε, τότε εγώ μάλλον τρέχω σε άλλους αγώνες.Πάντως επιμένω ότι και για αποφυγή περίεργων φαινομένων θα ήταν καλό να γίνει μια οικονομική μελέτη και να μειωθεί η συνδρομή στο ποσό που πραγματικά απαιτείται για τη λειτουργία του ΣΟΑΑ. Το ετήσιο συνολικό ποσό είναι πλέον άκρως δελεαστικό ώστε να αποτελέσει πρόκληση για περίεργες ορέξεις. Και σίγουρα οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή ουδέποτε πήραν αυτές τις θέσεις για τέτοιους λόγους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιο λαμόγιο εμφανίζεται στο μέλλον. Καλό είναι να κρατηθεί μια δόση του ρομαντισμού που υπάρχει σήμερα.
Υ.Γ. Θα αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε τυχαία. Κάποια στιγμή βρισκόμουν στην ΕΘΕΑ για να αγοράσω μια ομολογκασιόν. Εκείνη τη στιγμή βρέθηκα μπροστά σε τηλεφώνημα ανάμεσα σε δύο μέλη της ΕΘΕΑ όπου ο αναφερόταν ότι ο κος Κοσμόπουλος απαιτούσε να αφαιρεθεί μια Ε.Δ. ενός αγώνα για λόγους ασφαλείας. Οι άνθρωποι της ΕΘΕΑ δεν έφεραν καμία αντίρρηση (παρόλο που το πρόβλημα που δημιουργούνταν για τη διεξαγωγή του αγώνα ήταν τεράστιο) και συζητούσαν τις εναλλακτικές λύσεις. Αν αυτό δε σας λέει κάτι για το τι μπορεί να κάνει ο ΣΟΑΑ, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Σκεφτείτε μόνο να μην είχε περάσει 1,5 μήνα πριν ο Κοσμόπουλος από εκεί, να μην είχε γίνει η αλλαγή και στον αγώνα να έφευγε αυτοκίνητο στο γκρεμό με 200+ (για τέτοια σημεία μιλάμε). Τι θα λέγαμε τότε;
-
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ
1.ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙOΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
2. Ο ΣΟΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.
3. Ο ΣΟΑΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ.ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟYΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ,ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ
- ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 5ΑΠΛΑΣΙΑ,ΑΝ Ο ΣΟΑΑ (ΚΑΙ Η ΕΘ.Ε.Α.) ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, Α Υ Τ Ο Β Ο Υ Λ Ω Σ . ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
- ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 30ΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΞΥ 60 ΚΑΙ 75,000 ΕΥΡΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΟΥΝ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ,ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
- ΑΝ Η ΕΘ.Ε.Α. ΕΚΟΠΤΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΗΣ LICENCE ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α (Η ΤΗΣ ΕΛΠΑ) Ο ΟΡΟΣ ΟΤΙ 'ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ'. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ !!!!!
- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΘ.Ε.Α ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 2010 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ. ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ 'ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. - ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ LICENCE ? ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ.
- ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LICENCE ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 30ΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΠΣΑ ... ΠΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.
- ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Platis ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ. ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λώρη, τα είπες πολύ καλά....
Είναι αναγκαία η θεσμοθέτηση σοβαρών διαδικασιών που θα εξασφαλίζουν τη διαφάνεια στη διαχείριση ενός τέτοιου ποσού....Το παράδειγμα της ηλεκτρονικής 'διακυβέρνησης' δεν είναι κακό...Άμεση δημοσιοποίηση εξοδολογίων και λοιπών δαπανών από τα μέλη του Συνδέσμου....Αν και άποψή μου είναι ότι το ποσό δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο αρχικά ακούγεται, αν υποθέσουμε ότι θα πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος του συνδέσμου τουλάχιστον σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα Ράλλυ, Κύπελα Ασφάλτου και Χώματος καθώς και Κύπελα Σπριντ).
Όσον αφορά την πρότασή σου για μείωση του κόστους λισανς με ταυτόχρονη παροχή στο σύνδεσμο του αντίστοιχου ποσού έκπτωσης, θεωρώ ότι θα ήταν το ιδανικό...Αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η ΕΘΕΑ ειναι κατώτερη των (δύσκολων) περιστάσεων....
Το σίγουρο είναι ότι ένας δυνατός και δημοκρατικά εκλεγμένος σύνδεσμος, με οικονομική ανεξαρτησία και διαφανείς διαδικασίες, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο άθλημα....
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
.....
Κατανοώ το πρόβλημα σας .
Τα WRC ξετρυπάνε τα BTCC στήν εκκίνηση..
Ομως νομίζω ότι σωστά η εθεα δέν έκανε δεκτό το αίτημα σας. Δέν ξέρω αν΄έχετε δίκιο ή όχι αλλά οι κανονισμοί δέν μπορούν να αλλάζουν στην μέση της χρονιάς και για έναν μόνο αγώνα.
Κακώς προσπαθείτε να πάρετε τους Κρήτες οδηγούς συμμαχους σας αφού εκείνοι ( οι πραγματικοι Κρήτες οργανωμένοι οδηγοί που μίλαγανε με τον συνδεσμο χθές το βράδυ καί είπανε ολα καλά αλλά θέλουμε να κατεβείτε για περισότερη ενημέρωση) πότε δεν ζητήσαν 'διευκολυνσεις' για συμπολίτες τους οδηγούς.Εάν θέλετε επανερχόμαστε με επιστολές προς εθεα και αλλα ωραίαΠρέπει να καταλάβετε αγαπητέ άλλο ΣΟΑΑ άλλο ΕΘΕΑ άλλο ΕΥΔΑΠ
Ο ΣΟΑΑ είναι Π.Χ. για να ελέγχει εάν υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο όταν αφήσετε 2 θεατές ανάπηρους να τους αποζημιώσει χωρίς να χρειαστει να πουλήσετε κανα δύο πολυκατοικίες , καί εάν εσας σας περισσεύουν , άλλοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Επίσης,γενικώς, να προσπαθεί μήπως επιστρέψει καμμια κάμερα στους αγώνες.
Η ΕΘΕΑ για να είσπράτει τα χιλιαπλάσια 30αρια καί να προσπαθεί να ασφαλίσει και να μοιράσει τήν πίττα από τσιγκάκια Τόσα πολλά πρωταθλήματα-κύπελα-έπαθλα και πάλι κάποιοι παραπονοιούνται.
H EΥΔΑΠ για να πίνουμε καθαρό νεράκι και να τραβάμε κανα καζανάκι γενικώς... και ειδικώς για καμμιά κρυφή .
καλημέρα
-
Λου Μου εγραψε...
5. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ **ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ **ΣΤΟ ΝΥΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ LICENCE ? ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ.Οπωσδηποτε δεν εχει καμια σχεση με την αντιστοιχη παραγραφο της ΕΘΕΑ που αν δεν τους αρεσει η φατσα σου δειχνουν την πορτα ......
Αντιθετα στο καταστατικο του ΣΟΑΑ πρεπει να κανεις τα αισχη απεναντι των συναθλητων σου, για να τιμωρηθεις ........
Κι οπως θα ξερεις ....ακομα και ολα τα γαιδουρια που προδοσαν τους συναθλητες τους στις αποφασεις των απεργιων ....... παλι μελη ειναι ...... συγχωρεμενοι .ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΣΕ , ΤΑΛΕΝΤΟΠΟΥΛΑ (Η μαθητιωσα νεολαια σου ) ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ .............
Υ.Γ. για τα τελευταια που εγραψες ...θα τα πουμε μια ...αλλη φορα ....
-
H ΠΡΩΤΑΣΗ ΠΛΑΤΗ ειναι η σωστη.
ΝΕΟΣ ΣΟΑΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και ολα τα λεφτα εκει ,οχι καλυψη παλαιων χρεων απο το νεο χαρατσι.
Και ο Λ.Μ. γραφει σωστα για το θεμα και το κυριοτερο θιγει το θεμα οτι εφοσον η εθεα ηθελε να βοηθησει το ΣΟΑΑ να μειωσει το παραβολο λισανσ και να βαλει εκει τα 30,αλλα μαλλον τα 80.000η 100.000 ευρω αρα μιλαμε για 2700 λισανς το λιγοτερο ειναι Π Ο Λ Λ Α λεφτα.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΗ.
-
Για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά ....
Το συνολικό ποσό που θα είσπράξει ο ΣΟΑΑ δύσκολα θα ξεπεράσει τα 20.000 e
Είναι κατανοητό ΚΑΙ επιθυμητό να υπάρξει εκπρόσωπος της Κρήτης ( βέβαια ήδη υπάρχει εάν παρατηρήσετε τα επώνυμα ) αλλά καί της Πελοπονήσου και όποιας άλλης περιοχής έχει έντονη δραστηριότητα στούς αγώνες μέ αποκλειστικές θέσεις στο Δ.Σ. Ευκολο θέμα η εκλογή τους μέσω τοπικών λεσχών και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει .
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
.....
Κατανοώ το πρόβλημα σας .
Τα WRC ξετρυπάνε τα BTCC στήν εκκίνηση..
Ομως νομίζω ότι σωστά η εθεα δέν έκανε δεκτό το αίτημα σας. Δέν ξέρω αν΄έχετε δίκιο ή όχι αλλά οι κανονισμοί δέν μπορούν να αλλάζουν στην μέση της χρονιάς και για έναν μόνο αγώνα.
Κακώς προσπαθείτε να πάρετε τους Κρήτες οδηγούς συμμαχους σας αφού εκείνοι ( οι πραγματικοι Κρήτες οργανωμένοι οδηγοί που μίλαγανε με τον συνδεσμο χθές το βράδυ καί είπανε ολα καλά αλλά θέλουμε να κατεβείτε για περισότερη ενημέρωση) πότε δεν ζητήσαν 'διευκολυνσεις' για συμπολίτες τους οδηγούς.Εάν θέλετε επανερχόμαστε με επιστολές προς εθεα και αλλα ωραίαΠρέπει να καταλάβετε αγαπητέ άλλο ΣΟΑΑ άλλο ΕΘΕΑ άλλο ΕΥΔΑΠ
Ο ΣΟΑΑ είναι Π.Χ. για να ελέγχει εάν υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο όταν αφήσετε 2 θεατές ανάπηρους να τους αποζημιώσει χωρίς να χρειαστει να πουλήσετε κανα δύο πολυκατοικίες , καί εάν εσας σας περισσεύουν , άλλοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Επίσης,γενικώς, να προσπαθεί μήπως επιστρέψει καμμια κάμερα στους αγώνες.
Η ΕΘΕΑ για να είσπράτει τα χιλιαπλάσια 30αρια καί να προσπαθεί να ασφαλίσει και να μοιράσει τήν πίττα από τσιγκάκια Τόσα πολλά πρωταθλήματα-κύπελα-έπαθλα και πάλι κάποιοι παραπονοιούνται.
H EΥΔΑΠ για να πίνουμε καθαρό νεράκι και να τραβάμε κανα καζανάκι γενικώς... και ειδικώς για καμμιά κρυφή .
καλημέρα
Κυριε ΖΗΒΑ
Εαν εκανε σωστα η εθεα η οχι,δεν ειναι θεμα δικο μου,γνωμη μου σωστα.
Οσο αφορα κατηγοριες αυτοκινητων ναι δεν ειναι ολα ιδια,αλλα βοηθιουντε καπου και αλλα......το θεμα ειναι παρασκηνιακο.
Ξερετε ποιος ειναι ο προεδρος του συλλογου στη ΡΟΔΟ?Μαλλον οχι οπως ουτε και στην κρητη που εχω το θαρρος να υποστειρηξω την αποψη τους χωρις οφελος.
Προεδρος ειναι οχι τα αδελφια χ........... -
Βρε ασημενιο βελος αφου γραφεις συνεχεια , και βλεπεις οτι ακομα και συντοπιτες σου οπως ο φιλος Ιωαννιδης βαζει την υπογραφη του απο κατω φαρδια πλατια ..... ειναι δυνατον να θελεις να λαβουμε σοβαρα την γνωμη σου υποψιν μας οταν δεν μπορεις με το ονομα σου σαν συνοδηγος καποιου οδηγαρα αν δεν κανω λαθος , να ανιπροσωπευσεις και εκεινον ................
Αυτο που διακρινεται παντως εδω μεσα ......ειναι οτι επι τελους αρχισατε εσεις οι κρητικοι που ζητε στον δικο σας αγωνιστικο κοσμο , να παιρνετε χαμπαρι τι ειναι ο ΣΟΑΑ και να μην τον μπεδευετε με τα καμοματα της αρχης του σπορ .....
Βεβαια παλιοι και ενεργοι οδηγοι και σοβαρα ατομα σαν τον Ανδρεα Περακη αν τους ρωτουσατε πριν αρχισετε τις επαναστασεις χωρις αιτια , ειμαι σιγουρος οτι θα σας ειχε κατατοπησει περι συνδεσμου και δεν θα κανατε σαν παρθενες που αντικρισαν κοκο !
Αντε συνεχιστε τις συζητησεις με μυαλομενους συντοπιτες σας να μαθετε , κι αφηστε στην ακρη τους ανεγκεφαλους και ανιστοριτους φαμφαρωνους πληκτρολογους ........
-
Κυριε ziva τελικα ποσες ειναι οι licence καθε χρονο.Γιατι αν ειναι 2700 ειναι 81000 ευροπουλα,απο την αλλη οπως λετε εσεις 20000/30.Καντε την πραξη .Ο θεος να μας βοηθησει
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά ....Το συνολικό ποσό που θα είσπράξει ο ΣΟΑΑ δύσκολα θα ξεπεράσει τα 20.000 e
Είναι κατανοητό ΚΑΙ επιθυμητό να υπάρξει εκπρόσωπος της Κρήτης ( βέβαια ήδη υπάρχει εάν παρατηρήσετε τα επώνυμα ) αλλά καί της Πελοπονήσου και όποιας άλλης περιοχής έχει έντονη δραστηριότητα στούς αγώνες μέ αποκλειστικές θέσεις στο Δ.Σ. Ευκολο θέμα η εκλογή τους μέσω τοπικών λεσχών και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει .
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΓΕΛΕ,
ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΩΣΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΡΑΛΛΥ-ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-ΣΙΡΚΟΥΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-4Χ4) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 666 ???????? (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ???)
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 2000 ΠΑΝΤΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α. ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Β.Ε. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
-
Τωρα αρχισαμε αλλο βιολι ........
-
Χαιρομαι πραγματικα γιατι σε αντιθεση με καποιους που μιλουσαν για 'ζυμωματα ','κοσκινισματα' και ελικοπτερα και που υποστηριζαν ανθρωποι σοβαροι με ιστορια και αποψη για τους ελληνικους αγωνες οπως ο Πλατης και ΕΛ-ΕΜ τοποθετησαν το ζητημα και ελπιζω καποιοι να καταλαβαν οτι δεν ειναι θεμα τοπικιστικο η υποκινουμενο.Ειναι θεμα κοινης λογικης.Πρεπει να ειναι ενας απολυτα δημοκρατικος και αντιπροσωπευτικος ΣΟΑΑ.Και με την παρουσα μορφη αντιπροσωπευτικος ολης της Ελλαδας δεν ειναι.
[quote='yugo']Ο κος Ευφραίμογλου και ο κος Πλατής τα είπαν όλα. Μακάρι να εισακουστούν.
Όσον αφορά τους 'επαναστατημένους' Κρητικούς, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη και απορία η όλη στάση. Ρε παλικάρια, με ελάχιστη οργάνωση ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε εκλογές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ και ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να βγάλετε εκπρόσωπό σας. Είναι πανεύκολο να στηθεί μια κάλπη για εσάς στη λέσχη του Ηρακλείου και άλλη μία στα Χανιά. Και επίσης είναι πανεύκολο για εσάς να μαζευτείτε και να δώσετε 200 ψήφους σε έναν δικό σας άνθρωπο και να τον βγάλετε πρώτο σε ψήφους σε όλη τη χώρα. Τώρα, αν τα 30 ευρώ φαίνονται πολλά σε έναν αγωνιζόμενο, ε, τότε εγώ μάλλον τρέχω σε άλλους αγώνες.Μηπως και ο Πλατης ειναι 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ' Κρητικος η ο ΕΛ-ΕΜ.Βρε παλικαρι μου yugo ολα καλα αυτα για στησιμο καλπης αλλα ΤΩΡΑ με το υπαρχον καταστατικο δεν ΓΙΝΕΤΑΙ.Και αρα φιλε μου ΠΡΕΠΕΙ πρωτα να αλλαξει να μπορουν να ψηφιζουν και στο Ηρακλειο και στα Χανια και στην Πατρα και στον Πυργο και μετα να τους αναγκασεις να γινουν μελη.Τι στο καλο τοσο νοημοσυνη χρειαζετε για να γινει κατανοητο.
[quote='zivas'][quote='WaGoN R']
.....Κακώς προσπαθείτε να πάρετε τους Κρήτες οδηγούς συμμαχους σας αφού εκείνοι ( οι πραγματικοι Κρήτες οργανωμένοι οδηγοί που μίλαγανε με τον συνδεσμο χθές το βράδυ καί είπανε ολα καλά αλλά θέλουμε να κατεβείτε για περισότερη ενημέρωση) πότε δεν ζητήσαν 'διευκολυνσεις' για συμπολίτες τους οδηγούς.Εάν θέλετε επανερχόμαστε με επιστολές προς εθεα και αλλα ωραια
Επειδη κυριε Ζηβα ξερω απο πρωτο χερι την συνομιλια ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Ο κυριος Κοσμπουλος μετα απο τον αιφνιδιασμο του οταν του τηλεφωνησαν απο την Κρητη τις πρωτες ωρες που εγινε γνωστο το μετρο δεχτηκε χθες το βραδυ τηλεφωνημα που τον ενημερωνε και του τονιζε τα προβληματα που προκυπτουν και που αν δεν λυθουν ΑΜΕΣΑ δεν θα γινει η 'παντρεια'.Και επειδη ο ανθρωπος ειναι σοβαρος δεν αρχισε να τους λεει οπως εσας για ελικοπτερα και αλλες βλακειες αλλα τους ειπε οτι αναγνωριζει οτι με την παρων κατασταση δημιουργουντε προβληματα και αδικιες στην εκπροσωπηση των μακρια απο την Αθηνα αγωνιζομενων το μελεταει και τους μετεφερε τις δικες του σκεψεις για την μετατροπη του ΣΟΑΑ σε ενα πραγματικο συνδικαλιστικο οργανο με επιτροπες σε ολες τα αγωνιστικα κεντρα της χωρας στην επαρχια.Σε αντιθεση λοιπον με καποιους σαν εσας που μιλουν για παλικαρια και επαναστατες χωρις αιτια ο ανθρωπος αναγνωριζει και αυτος το αυτονοητο προβλημα και προς τιμην του ζητησε να κανονιστει μια συζητηση μεσα στην βδομαδα για να ακουσει τα προβληματα που οδηγουν στο αδιεξοδο και τις λυσεις που προτεινουν οι οδηγοι της Κρητης για να ξεπεραστει αυτο.Ολα τα παραπανω νομιζω οτι απεχουν απο την φραση 'ειπανε ολα καλα'.Μαλλον και εσεις θα πρεπει να παραδειγματιστειτε απο τον προεδρο σας να ανασκευασετε τις βλακειες που γραψατε και να χαμηλωσετε λιγο την μυτη σας και να δειτε ετσι επιτελους τις δικαιες ενστασεις που δημιουργουντε.
[quote='sp0+']Λώρη, τα είπες πολύ καλά....
Χαιρομε πραγματικα spo+που αρχιζεις και εσυ να βλεπεις οτι δικαια δημιουργουντε ερωτηματα αντιδρασεις αλλα θα ηθελα να μπορεις να τα βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια ακομα και οταν ενας αγνωστος συνομιλητης σου ενας επαναστατης χωρις αιτια ενας που δεν θελει να ζημωσει σου το επισημαινει και να εχεις τα νεφρα να βλεπεις και να λες θαρετα το σωστο και οχι επειδη το ειδε ο EL-EM ο Πλατης να κανουμε κολοτουμπες και να αλλαζουμε αποψη σαν την ανεμοσημαδουρα.
-
Καλε μου rallylover κανε ενα κιτ κατ και δες ποσο απεχει ενα ........ παρτακιδες και παπαρακιδες απ'αυτα που εγραψες τωρα ...........
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ