-
RALLYLOVER ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΣΑΝΣ Η ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ!!! ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
RALLYLOVER ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΣΑΝΣ Η ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ!!! ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ?
Αρα δηλαδη θα εισηγηθεις να εξαιρεθουν ολοι οσοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα η θα τους τα πληρωσεις Παντως ολοι σχεδον εδω κατω αλλα και οχι μονο εδω στην Κρητη εχουν την ιδια αποψη και αν μπορουσαν με καποιο τροπο θα σου τα επρηζαν.
Καλα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι θεμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ειναι οπως το λεει και ο Πλατης ΘΕΣΜΙΚΟ. ΕΛΕΟΣ !!!!!
Απαντησε μου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ και μην προσπαθεις να ξεφυγεις απο αυτην. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Σίγουρα είναι κάτι πολύ καλό!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, ΕΠΕΙΔΕΙ ΕΤΣΙ Κ@ΒΛ@Σ@ΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ, ΦΕΤΟΣ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να ανακοινωθεί ότι θα ισχύσει από το 2011, να έρθουνε σε επαφή οδηγοί και εκπρόσωποι από τα περειφεριακά έπαθλα - κύπελλα με το ΣΟΑΑ και να ξεκινήσει σωστά το νταλαβέρι.
Αυτό που γράφεις γιατρέ στο Υ.Γ., ναι είναι δημοκρατία και σίγουρα όλοι το θέλουνε, για να γίνει όμως χρειάζετε λίγος χρόνος, όχι από τη μία στιγμή στην άλλη.
Αυτό που λέει η ανακοίνωση της ΕΘΕΑ (πρέπει να γίνει αυτό τώρα) αυτό είναι δικτατορία ή μοναρχία ή κάτι άλλο, πάντως δεν είναι δημοκρατία.
Δική μου γνώμη ότι αυτή η απόφαση θα πρέπει να ξανασυζητηθεί και να έχει ισχύ από το 2011, ώστε να έχει και ουσία για όλους, αλλοιώς είμαστε άξιοι της τύχης μας...Φιλικά
Γιώργος Δαμανάκης -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
RALLYLOVER ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΣΑΝΣ Η ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ!!! ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Αρα δηλαδη θα εισηγηθεις να εξαιρεθουν ολοι οσοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα η θα τους τα πληρωσεις Παντως ολοι σχεδον εδω κατω αλλα και οχι μονο εδω στην Κρητη εχουν την ιδια αποψη και αν μπορουσαν με καποιο τροπο θα σου τα επρηζαν.
Καλα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι θεμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ειναι οπως το λεει και ο Πλατης ΘΕΣΜΙΚΟ. ΕΛΕΟΣ !!!!!
Απαντησε μου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ και μην προσπαθεις να ξεφυγεις απο αυτην.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ Η ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ Η ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?
Κατσε ομως ειπες οτι θα εισηγηθεις οποτε αντε παρε ΣΟΑΑ ΕΘΕΑ και πεστα.
Τρεχω καθε μερα παντα και παντου στους αγωνες της ζωης
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
.....
- Με υποχρεώνει να γίνω μέλος σε ένα σύνδεσμο που εκτός από τα γενικόλογα του καταστατικού του δεν ανακοινώνει τουλάχιστον τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά που θα μπουν στο ταμείο και ποια θα είναι πρακτικά η ανταποδοτικότητα για όλους εμάς που για όποιο λόγο δεν θα είμαστε ποτέ 'κανονικά' μέλη του παρά μόνο αιμοδότες του.....
Είναι αλήθεια ότι καλομαθημένος όπως θα είστε , από τήν ανταποδοτικότητα και την διαφάνεια των ταμείων της ΕΛΠΑ θα έχετε απαιτήσεις.
Θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε , και σε κάθε περίπτωση τα βιβλία του ΣΟΑΑ εί ναι πάντα ανοιχτά καί πάνω στο τραπέζι.
Καταρχήν Άγγελε καλημέρα και καλή χρονιά !
Σε ευχαριστώ που εσύ ειδικά που σε σέβομαι απόλυτα μου έδωσες έστω και σε ένα σημείο από όσα γράφω απάντηση. Είπα 5 πράγματα που είναι η άποψη μου και αν δεις ελάχιστα γράφω εδω μέσα .... παρά μόνο όταν κάτι με αγγίζει.
Φυσικά και ειμαι - είμαστε εντελώς καΚομαθημένοι με τα οικονομικά της ΕΛΠΑ αλλά η ουσία της πρότασης που σχολίασες δεν ήταν μομφή αν θα φάτε τα χρήματα ή όχι αλλά με το οτι τουλάχιστον η ανακοίνωση της ΕΘΕΑ θα επρεπε να συνοδευόταν και από μια δική σας τι θα κάνετε με τη νέα αυτή πηγή εσόδων.
Για τα υπόλοιπα σημεία του αρχικού μου post τα είδες , τα διάβασες , ξέρεις τώρα την άποψη μου και αρκετών από το χώρο του 4χ4 οπότε ............ καλή δύναμη για τη συνέχεια.
Φιλικά,
Κ.Θεολόγης -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Τρεχω καθε μερα παντα και παντου στους αγωνες της ζωηςΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΣΑΝΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ? ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ Κ.Α. ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
-
Το ζητημα ευτυχως η δυστυχως για εσενα ειναι οτι θεωρητικη η μη (ποια η διαφορα) αποψη θετει ζητηματα που υποχρεωτικα πρεπει να απαντηθουν και να λυθουν.
Ασχετο με το θεμα αλλα η Κυπρος που κολλαει δεν εχω καταλαβει-οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει αλλωστε αμοιβος αγωνας ειναι.Δεν ειναι υποχρεωτικο οπως στο θεμα μας
-
Δυστηχώς ο ΣΟΑΑ αυτήν τήν στιγμή φαίνεται αποδιοργανωμένος και αδύναμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του!
Δέν έχει πάρει επίσημη θέση ούτε για το θέμα των ομοσπονδιών ούτε για το πρόγραμμα ούτε για αυτό το πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα ούτε για τίποτα.
Αν είναι δύσκολο να αποσταλεί ένα δελτίο τύπου απο κοινού τότε πού να πάμε παραπέρα??
Βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο με περισσότερους του ενός μνηστήρες για την αρχηγία, και μήπως ο ένας υπονομεύει τον άλλον?
Όλοι έχουμε διαβάσει στο παρών φόρουμ ότι τα μέλη του ΣΟΑΑ είναι διχασμένα σε μανιατοπουλικούς,δεσποτοπουλικούς,κτλ.
Περίεργη αυτή η χάρη πού της έκανε η ΕΘΕΑ!
Θα μπορεί δηλαδή τώρα να χτυπάει την γροθιά στο τραπέζι της ΕΘΕΑ και να απαιτεί?
Ας βρεί άλλο τρόπο να γίνουν οι οδηγοί μέλη του ΣΟΑΑ γιατί έτσι βρέθηκε ξαφνικά αντιπαλός τους. -
Οι οδηγοι εχουν αναγκη να διαβασουν εδω μεσα τις αποψεις των συναθλητων τους , που εχουν την σοβαροτητα και το σθενος να υπογραφουν αυτα που λενε .
Απο φλουδοφιλοσοφους εχει χορτασει ολη η ελληνικη επικρατια και τους εχουμε ολοι σιχαθει .[/size]
Εκατομυρια αρλουμπες μπορουν να ειπωθουν , ειδικα απο διαφορους που δεν εχουν πληρη εικονα των καταστασεων και των ενεργειων που γινοντε .............
-
Σταμάτα με την πιπίλα της υπογραφής,είμαι αγωνιζόμενος και δεν εκφράζω μόνο την δικιά μου γνώμη αλλά και άλλων αγωνιζόμενων.
Εσύ που δέν είσαι ούτε αγωνιζόμενος ούτε εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ τι μας τα πρήζεις?? -
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
Οι οδηγοι εχουν αναγκη να διαβασουν εδω μεσα τις αποψεις των συναθλητων τους , που εχουν την σοβαροτητα και το σθενος να υπογραφουν αυτα που λενε .
Απο φλουδοφιλοσοφους εχει χορτασει ολη η ελληνικη επικρατια και τους εχουμε ολοι σιχαθει .
Εκατομυρια αρλουμπες μπορουν να ειπωθουν , ειδικα απο διαφορους που δεν εχουν πληρη εικονα των καταστασεων και των ενεργειων που γινοντε .............
Σταμάτα με την πιπίλα της υπογραφής,είμαι αγωνιζόμενος και δεν εκφράζω μόνο την δικιά μου γνώμη αλλά και άλλων αγωνιζόμενων.
Εσύ που δέν είσαι ούτε αγωνιζόμενος ούτε εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ τι μας τα πρήζεις??Τουλάχιστον έχει τα νεφρά να γράφει το όνομά του.....
-
Τι αγωνιζομενος μπορει να εισαι , οταν δεν μπορεις ουτε αυτα που πιστευεις να τα υπογραφεις ?
Ωραια και σου ειπε κανενας οτι δεν εχουμε χωρο για τα ονοματα τους ?
Κοτες λυρατες .......... ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .....
κι αυτο αποδεικνειει για αλλη μια φορα , οτι της πλακας εισαστε και δεν αξιζετε για καλυτερο αθλημα ......... και τσαμπα χανουν τις ωρες τους στον συνδεσμο για σας .......
-
Epeidh kserw oti atoma toy syndesmoy diabazoyn to forum ayto, kai epeidh exw dokimasei na parw parw thl ston syndesmo kai den to shkwnei kanenas mporei na moy apanthsei kapoios?
Egw poytrexw eksw, an 8elw na bgalw eite ellhnikh lisnace international eite na parw no objection letter gia na bgalw ksenh (analogos ti 8a moy zhth8ei pali gia ta national prwta8lhmata sto Dubai) prepei na graftw ston syndesmo?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Epeidh kserw oti atoma toy syndesmoy diabazoyn to forum ayto, kai epeidh exw dokimasei na parw parw thl ston syndesmo kai den to shkwnei kanenas mporei na moy apanthsei kapoios?Egw poytrexw eksw, an 8elw na bgalw eite ellhnikh lisnace international eite na parw no objection letter gia na bgalw ksenh (analogos ti 8a moy zhth8ei pali gia ta national prwta8lhmata sto Dubai) prepei na graftw ston syndesmo?
Για να πάρεις licence σύμφωνα με την τελευταία απόφαση, ναι, θα πρέπει να γίνεις μέλος του ΣΟΑΑ.
-
Ναι αλλα τα νεφρα να ομολογησει το αδικο του πραγματος και των προβληματων που προκυπτουν δεν το εχει ουτε αυτος ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.Μονο προσπαθειτε να απαξιοσετε την αντιθετη αποψη οχι με επιχειρηματα αλλα με χαρακτηρισμους .
Η σοβαροτητα δεν προκυπτει απο το ονοματεπωνυμοΦΩΣΚΟΛΟΣ ΦΛΟΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ αφου θες ονοματεπωνυμο
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Απο φλουδοφιλοσοφους εχει χορτασει ολη η ελληνικη επικρατια και τους εχουμε ολοι σιχαθει .
Εσύ που δέν είσαι ούτε αγωνιζόμενος ούτε εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ τι μας τα πρήζεις??Τουλάχιστον έχει τα νεφρά να γράφει το όνομά του.....
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ Η Κ Ρ Η Τ Η ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΙ
1.ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
2.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ-ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.ΤΟ YES MASTER ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ-Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 160 ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Epeidh kserw oti atoma toy syndesmoy diabazoyn to forum ayto, kai epeidh exw dokimasei na parw parw thl ston syndesmo kai den to shkwnei kanenas mporei na moy apanthsei kapoios?
Egw poytrexw eksw, an 8elw na bgalw eite ellhnikh lisnace international eite na parw no objection letter gia na bgalw ksenh (analogos ti 8a moy zhth8ei pali gia ta national prwta8lhmata sto Dubai) prepei na graftw ston syndesmo?
Για να πάρεις licence σύμφωνα με την τελευταία απόφαση, ναι, θα πρέπει να γίνεις μέλος του ΣΟΑΑ.
Kai gia to no objection Spyro?
-
Ο ΚΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!
ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΠΑΣΑΡΧ@@@Σ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
Ο ΣΟΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.Ο HANIBAL ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ??
ΑΠΟ ΣΕΝΑ SPO+ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ?
Η ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΥ?Η ΑΠΟ ΤΟΝ APR?APR ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
-
Ο χρήστης colin1 έγραψε:
.....
- Με υποχρεώνει να γίνω μέλος σε ένα σύνδεσμο που εκτός από τα γενικόλογα του καταστατικού του δεν ανακοινώνει τουλάχιστον τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά που θα μπουν στο ταμείο και ποια θα είναι πρακτικά η ανταποδοτικότητα για όλους εμάς που για όποιο λόγο δεν θα είμαστε ποτέ 'κανονικά' μέλη του παρά μόνο αιμοδότες του.....
Είναι αλήθεια ότι καλομαθημένος όπως θα είστε , από τήν ανταποδοτικότητα και την διαφάνεια των ταμείων της ΕΛΠΑ θα έχετε απαιτήσεις.
Θα προσπαθήσουμε να σας ικανοποιήσουμε , και σε κάθε περίπτωση τα βιβλία του ΣΟΑΑ εί ναι πάντα ανοιχτά καί πάνω στο τραπέζι.
Καταρχήν Άγγελε καλημέρα και καλή χρονιά !
Σε ευχαριστώ που εσύ ειδικά που σε σέβομαι απόλυτα μου έδωσες έστω και σε ένα σημείο από όσα γράφω απάντηση. Είπα 5 πράγματα που είναι η άποψη μου και αν δεις ελάχιστα γράφω εδω μέσα .... παρά μόνο όταν κάτι με αγγίζει.
Φυσικά και ειμαι - είμαστε εντελώς καΚομαθημένοι με τα οικονομικά της ΕΛΠΑ αλλά η ουσία της πρότασης που σχολίασες δεν ήταν μομφή αν θα φάτε τα χρήματα ή όχι αλλά με το οτι τουλάχιστον η ανακοίνωση της ΕΘΕΑ θα επρεπε να συνοδευόταν και από μια δική σας τι θα κάνετε με τη νέα αυτή πηγή εσόδων.
Για τα υπόλοιπα σημεία του αρχικού μου post τα είδες , τα διάβασες , ξέρεις τώρα την άποψη μου και αρκετών από το χώρο του 4χ4 **οπότε ............ **καλή δύναμη για τη συνέχεια.
Φιλικά,
Κ.ΘεολόγηςΚαλησπέρα και καλή χρονιά . Θετικό το ότι σε αγγίζει το μέλλον του αθλήματος.
οπότε............. έλα απο τον ΣΟΑΑ ένα δεις πόσα κοινά σημεία θα βρούμε στα θέματα ασφάλειας καί προβολής αφου σε πολλές περιπτώσεις τρέχουμε στους ίδιους αγώνες.
Ευχαριστώ για τίς ευχές αλλά το 'στρατιωτικό ' μου τελείωνει . Ωρα για νέο αίμα
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ