-
Παρατηρω ότι τελευταια κάποισ κατασκευαστες αρεσκονται να τα χρησιμοποιουν .
Προσωπικα μου προκαλεί τρόμο η ιδεα να οδηγώ ενα αυτοκίνητο με LED τα οποία είναι αναμμένα και την ημέρα αν δεν απατώμαι,τα θεωρω εξαιρετικα κακογουστα, θυμιζουν κατι απο χριστουγεννιατικη διακοσμηση και σιγουρα δεν προσφερουν κατι παραπανω στην φωτεινοτητα. -
Προσωπικα μου προκαλεί τρόμο η ιδεα να οδηγώ ενα αυτοκίνητο με LED τα οποία είναι αναμμένα και την ημέρα αν δεν απατώμαι,τα θεωρω εξαιρετικα κακογουστα, θυμιζουν κατι απο χριστουγεννιατικη διακοσμηση και σιγουρα δεν προσφερουν κατι παραπανω στην φωτεινοτητα. -
το ωραιο ειναι οτι εχουν ξεκινησει μερικοι και τα βαζουν σε κατι octavia για να μοιαζουν με α4...γενικα οπως υπηρχαν τα led στο κατω μερος του αυτοκινητου, εκεινα τα χρωματιστα, τωρα τα βαζουν στα σαν φωτα ημερας. Και καλα αν ειναι κατι εργοστασιακο δεν ειναι τοσο κακο αλλα τα after market ειναι πραγματικα πολυ κακογουστα.
-
Εμένα μου αρέσουν τα led στα καινούρια audi...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το ωραιο ειναι οτι εχουν ξεκινησει μερικοι και τα βαζουν σε κατι octavia για να μοιαζουν με α4...γενικα οπως υπηρχαν τα led στο κατω μερος του αυτοκινητου, εκεινα τα χρωματιστα, τωρα τα βαζουν στα σαν φωτα ημερας. Και καλα αν ειναι κατι εργοστασιακο δεν ειναι τοσο κακο αλλα τα after market ειναι πραγματικα πολυ κακογουστα.Στην Octavia ( 5 RS ) αυτά που έχει κάτω - κάτω είναι εργοστασιακά ( αν εννοείς αυτά ) και , παρεμπιπτόντως μου αρέσουν πολύ.
Δες :
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εμένα μου αρέσουν τα led στα καινούρια audi...Και εμένα. Αλλά όσο μου αρέσουν τόσο τα βρίσκω λιγότερο διακριτικά απ' όσο θα ήθελα να είναι ένα αξεσουάρ του αυτοκινήτου μου ( με τον κίνδυνο σύντομα να μην φαίνονται ωραία πια ). Γι' αυτό μου αρέσουν τα διακριτικά led της Octavia.
-
εμενα δε μου αρεσουν σε ολα, πχ μου αρεσουν τρομερα στο Α5, αλλα οχι στο Α3
επισης καποια ειναι λιγο χριστουγεννιατικα βλεπε R8
σε λιγο θα βαλουν ολοι, αμα καποιος δεν θελει φωτα ημερας μπορει να τα απενεργοποιησει
εδω στο ελλαντα δεν ειναι ακομα υποχρεωτικαμε ενα διαγνωστικο λυνεται το θεμα, επισης καποια αυτοκινητα εχουν και διακοπτη για αυτα
-
έχετε πετύχει audi μέρα στην εθνική?
το βλέπετε από 2χλμ να έρχεται.
αυτό είναι ασφάλεια!
ιδίως, στους επαρχιακούς! -
θελουν να σε ειδοποιησουν απο νωρις οτι ερχεται κατι τρομερα γρηγορο για να κανεις στην ακρη
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
έχετε πετύχει audi μέρα στην εθνική?
το βλέπετε από 2χλμ να έρχεται.
αυτό είναι ασφάλεια!
ιδίως, στους επαρχιακούς!Kαι Lancia Delta και Insignia και το Octavia που έχω δει στην Εθνική. Τα βλέπεις πολύ καθαρά.
-
Μιλατε μονο για τα μπροστινα φαναρια τωρα αρχιζουν και τα βαζουν και πισω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μιλατε μονο για τα μπροστινα φαναρια τωρα αρχιζουν και τα βαζουν και πισωεδω και καιρο εχει αρχισει το πισω, πριν απο το εμπρος
θυμισου τις μπεμπες που μας τυφλωναν με τα φρενα τους
ευτυχως με τον καιρο επεσε η ενταση των σπαστικων φωτων τους
-
Πιστεύω πως ναι.
Και όταν λέμε LED εννοούμε φώτα πορείας, τα οποία το R8 V10 αν θυμάμαι καλά, τα έχει.
-
ναι μονο αυτο μεχρι στιγμης εχει led και για πορειας/διασταυρωσης, τα οποια απο οτι ειχα διαβασει δεν ειναι και τελεια, αλλα ειναι ενα πρωτο βημα
αν και εδω μαλλον μιλαμε γενικα για τα led και κυριως τη μεχρι τωρα χρηση τους, δλδ φωτα μερας
-
Ωραια ειναι τα led στην Mercedes E class, προσωπικα της πανε Στην καινουργια αναφερομαι βεβαιως βεβαιως
-
Tα φωτα ημερας εφαρμοζοντε σε πολλες χωρες της ευρωπαικης ενωσης (και βορεια αμερικη) πολλα χρονια τωρα, μεσω της μεσαιας σκαλας. Η τεχνολογια λεδ μπηκε στα εμπρος φαναρια για δυο λογους...το αισθητικο κομματι και την χαμηλωτερη καταναλωση ρευματος.
Στα πισω φωτα στοπ εφαρμοστηκε απο τις αρχες τις δεκαετιας, γιατι παρειχε γρηγοροτερη αντιδραση (στο πατημα του φρενου), υπαρχει η δυνατοτητα να μεταβληθει η ισχυς τους και θεωρουντε οτι εχουν και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης (αυτο μπορουσε να παει και για τα μπροστα ).
Αν το στυλ της Αουδι οπου τα λεδ ξεχωριζουν απο κοντα σαν ανεξαρτητα λαμπακια φαινεται αυστραλεζικο υπαρχει κι αυτος ο τυπος λεδ οπου φαινοντε σαν δυο καθετες λαμπες φθοριου (λεμε τωρα).Γενικα παντως εμενα μου αρεσουν πολυ τα λεδ των Αουδι (ειδικα του Α5) εκτος του Α3 (ειδικα του καμπριο)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πιστεύω πως ναι.Και όταν λέμε LED εννοούμε φώτα πορείας, τα οποία το R8 V10 αν θυμάμαι καλά, τα έχει.
Υπήρξε θέμα με την έγκριση τύπου της ΕΕ σχετικά με τα φώτα αυτά.
Υπήρξαν και νομίζω υπάρχουν αρκετά προβλήματα να λυθούν όπως της εμβέλειας και της διαχείρισης της δέσμης για να μην τυφλώνει , ιδιαίτερα σε σκοτεινούς δρόμους. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν και εδω μαλλον μιλαμε γενικα για τα led και κυριως τη μεχρι τωρα χρηση τους, δλδ φωτα μεραςΛάθος κατά την άποψή μου.
Η συζήτηση θα πρέπει να είναι σχετικά με τα LED όσον αφορά τη καθημερινή χρήση τους ως φώτα πορείας (όπως έχει το R8 και νομίζω και η 4θυρη Bugatti) και αν όντως είναι το μέλλον μετά τα xenon.
Τα φώτα ημέρας αν έχουν LED ή κίτρινα λαμπάκια δεν είναι κάτι το φοβερό καθώς δεν κοστίζει ιδιαίτερα πολύ και δε προσφέρουν κάτι όσον αφορά το φωτισμό τη νύχτα, απλά σε βλέπουν την ημέρα. Είναι κυρίως εικαστικό το θέμα.
Πιστεύω ότι είναι πολύ μα πολύ challenging δουλειά να ευθυγραμμίσεις εκατοντάδες λυχνίες LED για να μη τυφλώνουν κόσμο αλλά και να δείχνουν σωστά.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
το ωραιο ειναι οτι εχουν ξεκινησει μερικοι και τα βαζουν σε κατι octavia για να μοιαζουν με α4...γενικα οπως υπηρχαν τα led στο κατω μερος του αυτοκινητου, εκεινα τα χρωματιστα, τωρα τα βαζουν στα σαν φωτα ημερας. Και καλα αν ειναι κατι εργοστασιακο δεν ειναι τοσο κακο αλλα τα after market ειναι πραγματικα πολυ κακογουστα.
Στην Octavia ( 5 RS ) αυτά που έχει κάτω - κάτω είναι εργοστασιακά ( αν εννοείς αυτά ) και , παρεμπιπτόντως μου αρέσουν πολύ.
Δες :
οχι οχι δεν λεω αυτα...αναφερομαι στην παλια octavia την πρωτη. Εχουν βγαλει after market και τα χουν βαλει αρκετοι. Μαλιστα τα χριστουγεννα στην εθνικη ειδα καμποσα τετοια...
LED ειναι το μελλον;