-
Το μισό 2012 είχαμε τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο και το υπόλοιπο τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με πρωθυπουργό τον Σαμαρά και succes story..
Η αλήθεια είναι πως το κράτος εδώ και χρόνια, αφού διέλυσε την όποια βιομηχανία είχε η Ελλάδα και φτάσαμε να βαφτίζουμε βιομηχανία τον τουρισμό, αποτρέπει οποιαδήποτε επένδυση. Δεν δώσανε ακόμα έγκριση να κυκλοφορήσει το νέο Pony και αναρωτιόμαστε γιατί δεν φτιάχτηκε εργοστάσιο παραγωγής Tesla;
Με τέτοια φορολογική αστάθεια, με μια ρευστή οικονομία που τα δεδομένα αλλάζουνε συνεχώςκαι με αλλεπάληλες εναλλαγές κυβερνήσεων και ένα τεράστιο γραφειοκρατικό κράτος, ας μη περιμένουμε να αποκτήσουμε βιομηχανίες... Τώρα το πως θα έρθει η ανάπτυξη είναι ένα καλό ερώτημα που κανένας υπουργός τα τελευταία χρόνια δεν το έχει απαντήσει... -
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως το κράτος εδώ και χρόνια, αφού διέλυσε την όποια βιομηχανία είχε η Ελλάδα και φτάσαμε να βαφτίζουμε βιομηχανία τον τουρισμό, αποτρέπει οποιαδήποτε επένδυση...Βάλε και ένα κράτος με ελλείψεις στην ισόρροπη ανάπτυξη στις περιφέρειες και στις υποδομές
που όμως προτιμά να σκορπά τα ΕΣΠΑ στις εφήμερες ανάγκες μικρομεσαίων (sic) επιχειρήσεων (βλέπε τουρισμό, καφέ, εστίαση κλπ).Βάλε και τη γραφειοκρατία, το έλλειμμα λειτουργίας δομών του κράτους και απονομής δικαιοσύνης,
το ρευστό νομικό και φορολογικό καθεστώς, την οικονομική αστάθεια, το κόστος της κτηματαγοράς,
τον πολιτικό παρεμβατισμό, τον προστατευτισμό και την ευνοιοκρατία, την πολιτική διαφθορά, την ανωριμότητα στην κοινωνία,
τις συντεχνιακές πρακτικές και την εσωστρέφεια του ιδιωτικού τομέα, το έλλειμμα επιχειρηματικότητας και τις αεριτζίδικες νοοτροπίες κλπ κλπ
και έχεις ένα μείγμα που κάνει το σοβαρό επενδυτή να ακούει Ελλάδα και να φεύγει τρέχοντας. -
Ναι, η κυβέρνηση του 2012 φταίει.
Το ελλαδιστάν δεν υπήρχε πριν. Το 2012 ξεφύτρωσε σε μία γλάστρα και έβγαλε και κυβέρνηση...Λες και αν προχωρούσε το θέμα της TESLA, θα την άφηναν να φτιάξει εργοστάσιο οι απανταχού αριστερούλιδες οικολόγοι σεξολόγοι κομμουνιστικολόγοι...
Με το που θα έκλεινε η συμφωνία τσουπ! και μία καταγγελία στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τους γνωστούς/αγνώστους!..
Εντάξει ξέρουμε πλέον που ζούμε. Δεν θα το μάθουμε στα φόρουμς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ναι, η κυβέρνηση του 2012 φταίει.
Το ελλαδιστάν δεν υπήρχε πριν. Το 2012 ξεφύτρωσε σε μία γλάστρα και έβγαλε και κυβέρνηση...Λες και αν προχωρούσε το θέμα της TESLA, θα την άφηναν να φτιάξει εργοστάσιο οι απανταχού αριστερούλιδες οικολόγοι σεξολόγοι κομμουνιστικολόγοι...
Με το που θα έκλεινε η συμφωνία τσουπ! και μία καταγγελία στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τους γνωστούς/αγνώστους!..
Εντάξει ξέρουμε πλέον που ζούμε. Δεν θα το μάθουμε στα φόρουμς.
Αν απαντάς κάτω από μένα απευθυνόμενος σε μένα,
κρούεις ανοιχτές θύρες,
δε διαφωνώ. -
Το ίδιο κι εγώ! Έκανα αναφορά στο 2012 επειδή είναι η χρονολογία που αναφέρει το άρθρο. Μην ξεχνάμε όμως πως από το 2012 κυβερνούσαν μαζί τα δυο κόμματα που ευθύνονται για αυτή τη κατάντια της Ελλαδας. Αυτοί κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και τα διέλυσαν όλα...
-
Παιδιά δεν απαντάω σε κάποιον προσωπικά!...
Απλά είδα κάποιες αναφορές για την κυβέρνηση του 2012 και το μυαλό μου εκείνη την στιγμή έκανε μία γρήγορη αναδρομή από το 1980 μέχρι σήμερα και σε όλα τα τραγελαφικά που έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα.
Εντάξει, όλοι πιστεύω πως συμφωνούμε ότι στη χώρα που ζούμε, πολλοί (κάποια κοινοβουλευτικά κόμματα και κάποιες εξωκοινοβουλευτικές ιδεολογικές ομάδες) ονειρεύονται και ευελπιστούν να αναλάβουν την εξουσία ή τουλάχιστον να αυξήσουν την επιρροή τους, μέσω της διάλυσης και της καταστροφής της χώρας.
Και από την άλλη έχουμε και τους κυβερνώντες που αντί να ασκούν εξουσία και να εφαρμόζουν τα προγράμματά τους, το μόνο που κάνουν είναι να απλώνουν το χέρι στο μέλι, χωρίς την παραμικρή θέληση για πιστή εφαρμογή αυτών που πραγματικά πρεσβεύουν.
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Το ίδιο κι εγώ! Έκανα αναφορά στο 2012 επειδή είναι η χρονολογία που αναφέρει το άρθρο. Μην ξεχνάμε όμως πως από το 2012 κυβερνούσαν μαζί τα δυο κόμματα που ευθύνονται για αυτή τη κατάντια της Ελλαδας. Αυτοί κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και τα διέλυσαν όλα...Ααα διαφωνω. Ολα τα διελυσαν οι αριστεροι. Αυτοι ψηφιζαν τους νομους, αυτοι ανεδειξαν τους παρανομους, ανοιχτε τα νησια να τους στειλουμε να μεινουν εδω οι υπολοιποι τιμιοι να δει ο κοσμος χαιρι. Εγω γινεται να παω κολυμπωντας γιατι εχω λιγο σκουριασει τον τελευταιο καιρο; Βασικα κεντρο σοσιαλιστης ειμαι, αλλα για τα Ελληνικα δεδομενα, θα παω με τους αριστερους, στο νησι. Κολυμπωντας ομως.
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!