-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπορειτε να μου πειτε απο αξιοπιστια το λαντ ροβερ πως τα παει δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα..
Σοβαρά προβλήματα λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις. Σίγουρα όμως το CX-7 είναι καλύτερο στο συγκεκριμένο τομέα.
Οπότε αν εσένα σε ενδιαφέρει μόνο αυτό, αδιαφορείς για την κατανάλωση, τις μηδαμινές επιδόσεις εκτός δρόμου και σε καλύπτει το εσωτερικό του πάρ' το. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
Πάντως ήθελα να στο πω και πιο πριν αυτό, η τιμή που το βρήκες μου φαίνεται κομματάκι ακριβή. Τώρα το κοιτάω στους 4Τροχούς και το βλέπω 34'690€ και στο Drive έχει την πλούσια έκδοση με ηλιοροφή στα 43996€. Τα 47Κ€ από πού προκύπτουν;Kαι στη σελίδα της Mazda το ανώτερο που βγαίνει στο CX-7 2.3L GRAND TOURING NAVI SR είναι 45.200€ (με μεταλικό χρώμα και έξοδα προετοιμασίας) + Έξοδα Ταξινόμησης και Τυχόντα μεταφορικά έξοδα!
http://www.mazda.gr/models/cx7/prices/index.htm -
γιατι δεν κοιταζεις ενα GLK class??? με 50000 καθαρισες
-
Εισαι σιγουρος απο οσο εχω ψαξει μονο 50000 δεν κοστιζει ποσο μαλλον με εξοπλισμο αναλογο, βεβαια ειναι αλλο αυτοκινητο, απο αξιοπιστια παλι δεν ξερω, και οσο το κοιταζα η τιμη περιστρεφοταν γυρω απο τα 55000...Παντως ολα ειναι καλα αυτοκινητα..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Εισαι σιγουρος απο οσο εχω ψαξει μονο 50000 δεν κοστιζει ποσο μαλλον με εξοπλισμο αναλογο, βεβαια ειναι αλλο αυτοκινητο, απο αξιοπιστια παλι δεν ξερω, και οσο το κοιταζα η τιμη περιστρεφοταν γυρω απο τα 55000...Παντως ολα ειναι καλα αυτοκινητα..Πάντως εγώ φίλε μου στη θέση σου με τα χρήματα που διαθέτεις θα αγόραζα ένα tiguan (ή yeti) TDI 170 ή tiguan TSI 200 (ανάλογα με το που ζεις) με πλούσιο εξοπλισμό και δε ασχολούμουν καθόλου με τα αυτοκίνητα που μας έχεις αναφέρει.
-
θα ηθελες να μου αναφερεις τα πλεονεκτηματα του τιγκουαν σε συγκριση με τα αλλα 2?γιατι δεν το υπολογιζα πολυ λογω εταιρειας και διαφορων που ακουω κυριως ηλεκτρονικων συμβατοτητων και αλλων παρεμεφερων προβληματων..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
θα ηθελες να μου αναφερεις τα πλεονεκτηματα του τιγκουαν σε συγκριση με τα αλλα 2?γιατι δεν το υπολογιζα πολυ λογω εταιρειας και διαφορων που ακουω κυριως ηλεκτρονικων συμβατοτητων και αλλων παρεμεφερων προβληματων..Καλύτερος κινητήρας (μπορεί στη δύναμη να φαίνεται ότι υπερτερεί το CX7, χαμηλά όμως το CX7 έχει αρκετό lag) και καλύτερη ποιότητα κύλισης από το CX7. Ποιoτικότερο εσωτερικό και ακόμα και χωρίς το off-road pack τα καταφέρνει καλύτερα εκτός δρόμου.
Σε σχέση με το freelander το tiguan υπερέχει στον κινητήρα και στο κόστος. Για την αξιοπιστία του tiguan έχω να πω ότι στην αρχή εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα τα οποία οφείλονταν κυρίως στη βιασύνη του εργοστασίου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Τώρα όμως από όσα βλέπω και ακούω έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
θα ηθελες να μου αναφερεις τα πλεονεκτηματα του τιγκουαν σε συγκριση με τα αλλα 2?γιατι δεν το υπολογιζα πολυ λογω εταιρειας και διαφορων που ακουω κυριως ηλεκτρονικων συμβατοτητων και αλλων παρεμεφερων προβληματων..
Καλύτερος κινητήρας (μπορεί στη δύναμη να φαίνεται ότι υπερτερεί το CX7, χαμηλά όμως το CX7 έχει αρκετό lag) και καλύτερη ποιότητα κύλισης από το CX7. Ποιoτικότερο εσωτερικό και ακόμα και χωρίς το off-road pack τα καταφέρνει καλύτερα εκτός δρόμου.
Σε σχέση με το freelander το tiguan υπερέχει στον κινητήρα και στο κόστος. Για την αξιοπιστία του tiguan έχω να πω ότι στην αρχή εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα τα οποία οφείλονταν κυρίως στη βιασύνη του εργοστασίου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Τώρα όμως από όσα βλέπω και ακούω έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.Ειλικρινα θα το δοκιμασω μονο απο σχεδιο δεν μου πολυ αρεσει,στο κινητηρα,δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι σε σχεση με το προ φεισλιφτ cx7 εχω ακουσει κοτι εχει καλυτερη πλεον ηχομονωση που το τοποθετει εκει που θα επρεπε για αυτοκινητο αξιας.. αν και δεν νομιζω και κατι αλλο με παρομοιο εξοπλισμο με του μαζντα και το συστημα πλοηγησης να εχει πληρη καλυψη σε τι τιμη φτανει το τιγκουαν?ακομα το φοβαμαι με την αξιοπιστια..
-
γιατι δεν βλεπεις και το χ3
Αν και το Q5 σε 2λιτρο τουρμπο ειναι η καλητερη επιλογη κατ΄εμενα -
CX-7 γιατι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! Χωρια που κατασκευαζεται εξ ολοκληρου στην Ιαπωνια με οτι και αν συνεπαγεται αυτο
-
Εγω θα κοιτουσα το tiguan θα το φουλαρεις εξτρα και θα σου μεινουν και στην ακρη σε σχεση με τα αλλα..
Επισης εχει και δυνατοτητες εκτος δρομου καλυτερες απο ολα τα αλλα...που αναφερθηκαν...
Τωρα αν θες να δωσεις αρκετα λεφτα GLK θα ελεγα...
Αγορα CX-7 ή FREELANDER 2?