-
1000άρι ε; Αν έχεις τα λεφτά τότε Ducatti Desmosedici ή MV Agusta... ό,τι καλύτερο υπάρχει!!! Αν δεν σου περισσεύουν και με ένα Yamaha R1 μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου...
Να μη τρολλάρω κι εγω λίγο;
-
Το παράγγειλα! Ka Trend Plus, καινούργια έκδοση του Trend με standard το πακέτο ηλ. παράθυρα, καθρέπτες και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό - που στο χρεώναν 300 ευρά στο Trend, standard το πακέτο αναβάθμισης καθισμάτων - τουτέστιν ρύθμιση καθ' ύψος καθίσματος οδηγού και διαιρούμενο πίσω κάθισμα 50/50 και standard πλευρικούς αερόσακους - αχρείαστοι να ' ναι!
Τώρα λίγη υπομονή και θα έρθει!
Τελικά δεν ξεκολλάς εύκολα από την πρώτη σου επιλογή...Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Σε λίγο θα κυκλοφορούμε ανάμεσά σας! -
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Το παράγγειλα! Ka Trend Plus, καινούργια έκδοση του Trend με standard το πακέτο ηλ. παράθυρα, καθρέπτες και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό - που στο χρεώναν 300 ευρά στο Trend, standard το πακέτο αναβάθμισης καθισμάτων - τουτέστιν ρύθμιση καθ' ύψος καθίσματος οδηγού και διαιρούμενο πίσω κάθισμα 50/50 και standard πλευρικούς αερόσακους - αχρείαστοι να ' ναι!
Τώρα λίγη υπομονή και θα έρθει!
Τελικά δεν ξεκολλάς εύκολα από την πρώτη σου επιλογή...Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Σε λίγο θα κυκλοφορούμε ανάμεσά σας!Με το καλό
Πόσο πήγε τελική τιμή; Σου έκαναν την έκπτωση των 600 ευρώ που διαφημίζει η Ford πως υπάρχει για τοις μετρητοίς αγορά; -
Μου την έκαναν και δεν είναι μόνο για πληρωμή μετρητοίς - τα μισά θα δώσω προκαταβολή, μου έκαναν και άλλα 350 και συναγερμό και πατάκια - αυτό έλειπε! Να ζητάτε και ότι μπορούν να κόψουν το κόβουν!
-
Όμορφα
Δε μας είπες την τελική τιμή μόνο Ρωτάω γιατί ψιλοενδιαφέρομαι για το Ka ακριβώς με αυτό τον εξοπλισμό -
Σωστά...! Καταρχήν το Trend Plus έχει 10880. -600-350=9930 + 475 έξοδα μεταφοράς, πινακίδες, τέλη.
Νομίζω είναι ψιλοκαλά.
Δεν πήρα μεταλλικό χρώμα.
Βασικά ή το μεταλλικό μπορείς να πετύχεις δώρο ή την έκπτωση των 350 που ήθελα εγώ. -
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Σωστά...! Καταρχήν το Trend Plus έχει 10880. -600-350=9930 + 475 έξοδα μεταφοράς, πινακίδες, τέλη.
Νομίζω είναι ψιλοκαλά.
Δεν πήρα μεταλλικό χρώμα.
Βασικά ή το μεταλλικό μπορείς να πετύχεις δώρο ή την έκπτωση των 350 που ήθελα εγώ.Πολύ καλά είναι, 10.500 για πλήρη ουσιαστικά εξοπλισμό! Ωραία Άντε να έρθει να μας πεις εντυπώσεις
-
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος... κάνει 2,5 μήνες....
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος... κάνει 2,5 μήνες....Ε τοσο καιρο κανουν να ερθουν τα καινουργια, κατι η κατασκευη τους κατι η μεταφορα τους! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας! Εκτος και αν παρεις καποιο ετοιμοπαραδωτο.....
Εδιτ: Μολις διαβασα την προηγουμενη σελιδα, καλοταξιδο να ειναι. Μην βιαζεσαι περνανε οι 2 μηνες νερακι -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε τοσο καιρο κανουν να ερθουν τα καινουργια, κατι η κατασκευη τους κατι η μεταφορα τους! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας! Εκτος και αν παρεις καποιο ετοιμοπαραδωτο.....
Εδιτ: Μολις διαβασα την προηγουμενη σελιδα, καλοταξιδο να ειναι. Μην βιαζεσαι περνανε οι 2 μηνες νερακιΕγώ 10 μέρες περίμενα το δικό μου ετοιμοπαράδοτο και αρρώστησα (κυριολεκτικά κιόλας, γιατί έπερνα ΜΜΜ και γριπώθηκα)!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ε τοσο καιρο κανουν να ερθουν τα καινουργια, κατι η κατασκευη τους κατι η μεταφορα τους! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας! Εκτος και αν παρεις καποιο ετοιμοπαραδωτο.....
Εδιτ: Μολις διαβασα την προηγουμενη σελιδα, καλοταξιδο να ειναι. Μην βιαζεσαι περνανε οι 2 μηνες νερακιΕγώ 10 μέρες περίμενα το δικό μου ετοιμοπαράδοτο και αρρώστησα (κυριολεκτικά κιόλας, γιατί έπερνα ΜΜΜ και γριπώθηκα)!
και γω χρησιμοποιω τα ΜΜΜ αλλα δεν γριπωνομαι Ετυχε να την ειχες αρπαξει απο αλλου
-
Μια τελευταία βοήθεια θα ήθελα. Αξίζει να βάλω το πακέτο Interactive Vehicle Dynamics (IVD) - ESP & EBA & HLA με 600 Ευρώ;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Μια τελευταία βοήθεια θα ήθελα. Αξίζει να βάλω το πακέτο Interactive Vehicle Dynamics (IVD) - ESP & EBA & HLA με 600 Ευρώ;Ευχαριστώ!
Εννοείται!!
Τα 2 πρώτα τα ξέρω, το HLA τί είναι?
-
Νομίζω πως είναι αυτό που σε βοηθάει να ξεκινήσεις στην ανηφόρα για να μη σε πάρει ο κατήφορος...
Είναι χρήσιμα όλα αυτά για ένα αυτοκίνητο πόλης; -
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Νομίζω πως είναι αυτό που σε βοηθάει να ξεκινήσεις στην ανηφόρα για να μη σε πάρει ο κατήφορος...
Είναι χρήσιμα όλα αυτά για ένα αυτοκίνητο πόλης;Κάτι τέτοιο, απλά δεν μου κολάει με τα ακρώνυμα HSA (hill start assist), HDC (hill descent control), HCA (hill climb assist) που βλέπω να υπάρχουν.
Όχημα πόλης ή μη-πόλης, το ESP μην το συζητάς καν.
-
το Κ9
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
το Κ9+1000
-
Ο χρήστης piggy έγραψε:
Είναι χρήσιμα όλα αυτά για ένα αυτοκίνητο πόλης;Σωστά! Από τη σελίδα της Ford: Το HLA (Hill Launch Assist) δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω κατά την εκκίνηση στην ανηφόρα.
*Hill Launch Assist
Vehicles equipped with ESP will now also have Ford's new Hill Launch Assist (HLA) feature as standard equipment. This new technology uses the braking system to hold the vehicle on a gradient and prevent it from rolling. While effective on both uphill and downhill gradients, Ford engineers believe it will give drivers greater control and confidence when performing hill starts, which will be especially useful for those drivers who otherwise regularly drive much smaller, lighter vehicles.
HLA maintains pressure to the braking system and provides a two and a half second delay when the driver moves their foot from the brake pedal to the accelerator pedal.
The HLA feature avoids the need to go through an awkward sequence of events involving the handbrake to hold the vehicle momentarily whilst on a hill. Once sufficient engine torque is reached, the HLA automatically releases the brake system in a controlled manner. For full driver awareness, an HLA indication lamp is added to the Transit instrument cluster. *
http://media.ford.com/article_display.cfm?article_id=26983 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βρήκες τι 1000αρι θα αγοράσεις?Όχι... Δεν άκουσα καμιά συγκεκριμένη πρόταση... (Αποροφήθηκα και από το άλλο thread και το άφησα για λίγο το θέμα...)
-
Κατά 99% και λίγο λέω θα αγοράσεις αυτό που έχεις ήδη στο μυαλό σου.
Πες μας ποιο έχεις ήδη στο μυαλό σου να στο εγκρίνουμε να πας να το πάρεις!
Φυσικά κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια....
Τελικά το ESP με όλο το πακετάκι αξίζει;
Θέλω πιο πολλές θετικές απαντήσεις για να δώσω 600€.Ευχαριστώ!
Ποιο 1000άρι να αγοράσω;