-
Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ!!!
-
Μεμονωμένα σαν Kia καλή η εξέλιξη του Sportage διότι το έκανε πιο ... ανθρώπινο και πιο ποιοτικό και στο τέλος πολύ όμορφο.
Από την στιγμή όμως που υπάρχει η συνεργασία με την Hyundai θα μπορούσε να μείνει το 'σκληροτράχηλο' απέναντι στο πιο ασφάλτινο Tuscon και να καλύπτουν πιο ευρύ target group. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μεμονωμένα σαν Kia καλή η εξέλιξη του Sportage διότι το έκανε πιο ... ανθρώπινο και πιο ποιοτικό και στο τέλος πολύ όμορφο.
Από την στιγμή όμως που υπάρχει η συνεργασία με την Hyundai θα μπορούσε να μείνει το 'σκληροτράχηλο' απέναντι στο πιο ασφάλτινο Tuscon και να καλύπτουν πιο ευρύ target group.Προσωπικά θεωρόυσα καλύτερο ως όχημα το Sportage από το Tucson το ξαδέρφι του. Το Tucson δεν είναι και για πάρα πολλά εκτός. ΤΏρα το Sportage δεν το έχω οδηγήσει ποτέ.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Από την στιγμή όμως που υπάρχει η συνεργασία με την Hyundai θα μπορούσε να μείνει το 'σκληροτράχηλο' απέναντι στο πιο ασφάλτινο Tuscon και να καλύπτουν πιο ευρύ target group.Προσωπικά θεωρόυσα καλύτερο ως όχημα το Sportage από το Tucson το ξαδέρφι του. Το Tucson δεν είναι και για πάρα πολλά εκτός. ΤΏρα το Sportage δεν το έχω οδηγήσει ποτέ.
Γιατι? Εντελως ομοια σε κινητηρα,μεταδοση και αναρτησεις δεν ηταν?
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Γιατι? Εντελως ομοια σε κινητηρα,μεταδοση και αναρτησεις δεν ηταν?
Ναι άλλα εγώ έχω οδηγήσει μόνο το Tucson. To Sportage δεν το έχω οδηγήσει. Άλλα φαντάζομαι πως δεν διαφέρει πολύ.
-
Και εγώ έχω την εντύπωση πως μόνο στον σχεδιασμό του αμαξώματος διαφέρουν. Στα λοιπά μηχανικά, τεχνικά κλπ ίδια είναι.
-
ποια έκδοση θα προτιμούσατε; θα διαλέγατε πετρελαιο;
-
Από κοντά είναι όμορφο το σπορτατζ, εσωτερικό καλοί χώροι αλλά νομίζω ότι η χιουνται έχει κάνει καλύτερη δουλειά στον τομέα της ποιοτητας στις προτάσεις της χωρίς να σημαίνει ότι το sportage είναι κακό βεβαίως! Με ξενερωσε μια φέτα πλαστικό πάνω από το ντουλάπακι του συνοδηγού! Το sportage πάντως θα πουλήσει εκτιμώ! Και είναι ωραίο στο μάτι!
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Ο χρήστης nikosmag έγραψε:
ποια έκδοση θα προτιμούσατε; θα διαλέγατε πετρελαιο;Σαφως! Χαμηλοτερη καταναλωση,μεγαλη ροπη.Φυσικα με την προυποθεση οτι θα διανυω πανω απο 20000χλμ. τον χρονο για να καλυψω την διαφορα τηε τιμης αγορας και βεβαια να μπορω να βγαλω αδεια κυκλοφοριας.
-
Το πετρέλειο είναι πλέον η καλύτερη λύση για τετρακίνητο.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Το πετρέλειο είναι πλέον η καλύτερη λύση για τετρακίνητο.ΜΟΝΟ 4ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ;
-
Το πετρέλειο είναι πλέον η καλύτερη λύση για τετρακίνητο.
ΜΟΝΟ 4ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ;
Λογικά όχι διότι μπορεί να εισαχθούν και δικίνητες.
-
Τα 2λιτρα και να εισαχθούν (είτε 2κίνητα, είτε 4κίνητα) θα είναι δύσκολα ετοιμοπαραδοτα στην τωρινή κατασταση. Κατόπιν παραγγελίας μάλλον.
Τα αποκλειστικά 2κίνητα 1,6 βενζίνης (Αθηνα/Θεσ-νίκη, προσιτά κυβικά με καλές επιδόσεις κλπ) και 1,7 diesel (λίγα άλογα αλλά και λίγα τέλη) ίσως να είναι τα πιο ενδιαφέροντα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα 2λιτρα και να εισαχθούν (είτε 2κίνητα, είτε 4κίνητα) θα είναι δύσκολα ετοιμοπαραδοτα στην τωρινή κατασταση. Κατόπιν παραγγελίας μάλλον.
Τα αποκλειστικά 2κίνητα 1,6 βενζίνης (Αθηνα/Θεσ-νίκη, προσιτά κυβικά με καλές επιδόσεις κλπ) και 1,7 diesel (λίγα άλογα αλλά και λίγα τέλη) ίσως να είναι τα πιο ενδιαφέροντα.Με βάση τα ελληνικά δεδομένα αυτό που λες είναι σωστό.
-
Ξεχνατε ομως οτι τα διλιτρα ειναι τα πιο ωφελημενα απο το μετρο της αποσυρσης, με κερδος 2800 ευρω, εναντι 1430 ευρω των 1600 κυβικων.
Δηλαδη μιλάμε αμεσως αμεσως για ενα πλεονεκτημα 1400 περιπου ευρω των διλιτρων, που δεδομενου(λογικα) πως ετσι και αλλιως δε πρεπει να ειναι πολυ ακριβα(για ΚΙΑ μιλαμε!!), τα κανει ιδιαιτερα ελκυστικα.
Μιλαμε δηλαδη πως η διαφορα (αφαιρωντας το ωφελος της αποσυρσης) μεταξυ 1.6 και 2.0 (δικινητα και τα δυο παντα) θα μπορουσε να ειναι μονο γυρω στα 1000-1500 ευρω.Ενδεικτικα και σαν παραδειγμα (για διαφορα τιμων) να αναφερω πως στη Γερμανια η διαφορα του διλιτρου απο το 1.6 ειναι μονο 1300 ευρω! Δηλαδη εργοστασιακα δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης. Δεν εχει βεβαια τη διαφορα φορων που εχει στην Ελλαδα αλλα αφαιρωντας το μεγαλυτερο ωφελος της αποσυρσης απο το διλιτρο, οπως ειπα, πρεπει να ερχονται αρκετα κοντα στη τιμη.
-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1.7D. TI TIΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ;
-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1.7D. TI TIΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ;Ειδικά για diesel ειναι λιγο 'παρακινδυνευμένο' να προβλεψουμε τιμες.
Ο θεός και ο Δάβαρης ξερουν!!!
Μάλλον ούτε ο Δάβαρης ξερει, γιατί τότε θα τις ειχε ανακοινωσει.Κανε λιγο υπομονη πάντως, δεν μπορει, θα ανακοινωθουν εκδοσεις και τιμες καποια στιγμη...
Πάντως σιγουρα ως diesel θα 'τσιμπαει' λιγο σε τιμή.
Για να σε συμφέρει πρέπει να κανεις πολλα χιλιόμετρα το χρονο και να εχεις σκοπο να το κρατησεις για πολλα χρόνια.
Αν για παραδειγμα ειναι 3000 ακριβότερο(κάπου εκει κοντα θα ειναι) απο το 1.6 βενζίνης, υπολογισε ποσα γλιτωνεις απο τη χρηση του το χρονο και μετα απο ποσα χρονια θα εχεις κανει αποσβεση τις 3000 και θα αρχισεις να κερδιζεις. -
Πάντως είδα το αυτοκινητο στη Ρωσια.Πραγματικά ογκώδες.
-
λέτε μαζί με το καλό Χριστούλη να αναστηθεί και τούτος ο ψωφολάζαρος?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
λέτε μαζί με το καλό Χριστούλη να αναστηθεί και τούτος ο ψωφολάζαρος?Τα δύο τελευταία χρόνια και αυτό και τον 'αδερφό' του τα περιμένουμε Πάσχα! Ένα τελικά μπορεί να είναι και σίγουρο. Πάσχα θα έρθει. Δεν έχουν λόγο να λένε ψέμματα. Και αν δεν είναι φέτος θα είναι του χρόνου, του παραχρόνου κλπ!
Εξάλλου και οι άλλες εποχές δεν ενδείκνυνται: Καλοκαίρι έχουν κόσμο οι παραλίες και όχι οι αντιπροσωπίες, φθινόπωρο έχει αγορά σχολικών και νέα 'μέτρα', χειμώνα έχει ... πετρέλαιο, άνοιξη ... αρχίζει ο κόσμος και κυκλοφορεί κάπως περισσότερο έξω!
Kia Sportage 2011