-
EEP-141* σε i20
EEP-340* σε megane estate -
ΜΖΒ 604 εδώ (Καρδαμύλη).
Έριξα μια ματιά στο πρώτο ποστ τώρα που ανανεώθηκαν παρατηρήσεις και αποθέματα. Σε συνδυασμό με
τους πρόσφατους ρυθμούς ταξινομήσεων που θεωρώ πως θα διατηρηθούν στο προσεχές μέλλον στα ίδια
χαμηλά επίπεδα, θα αποτολμήσω την πρόβλεψη πως τα αποθέματα θα κρατήσουν σε όλες τις περιοχές μέχρι
το λιγότερο τα τέλη του 2011, ακόμα κι αν δεν προκύψει άλλη προμήθεια ως τότε. Οι μόνες περιοχές που θα
έχουν πρόβλημα είναι η ανατολική Αθήνα και η ανατολική Αττική που όμως εύκολα μπορούν να πάρουν με
ανακατανομή νούμερα από πχ τη δυτική Αθήνα. Επίσης το απόθεμα της Αργολίδας είναι μικρό συγκριτικά με
όλες τις άλλες διευθύνσεις της επαρχίας και στα τέλη του 2011 θα πρέπει να τελειώνει.Και οι κόκκινες πιστεύω πως με τη νέα προμήθεια θα κρατήσουν ως τα τέλη του 2011. Φυσικά όσο περνά ο
καιρός όλο και πιο πολλές περιοχές που τώρα δίνουν τα τελευταία τους παλιά νούμερα, θα δίνουν πλέον ΕΕΕ,
ωστόσο οι όλο και πιο χαμηλοί ρυθμοί και τα μεγάλα αποθέματα σε κάποιες περιοχές δε θα
δημιουργήσουν κίνδυνο έλλειψης ακόμα κι αν δεν προκύψει άλλη προμήθεια ως τα τέλη του 2011. Οι
περιοχές που προβλέπεται σύντομα να αρχίσουν να δίνουν ΕΕΕ εφόσον βέβαια δεν έχει γίνει κάποια
ανακατανομή, είναι οι εξής:- μέσα στο 2010: Καστοριά, Ρόδος, Άρτα, Αμαλιάδα,
- τέλη 2010- αρχές 2011: Δράμα, Καβάλα, Λάρισα
- μέσα στο 2011: Ξάνθη, Βόλος, Ηγουμενίτσα, Κιλκίς, Λακωνία, Αλεξανδρούπολη, Αργολίδα,
Έδεσσα-Γιαννιτσά, Τρίκαλα, Αίγιο, ανατολική Θεσσαλονίκη, νότια Αθήνα.
Για τα δίκυκλα δυστυχώς δεν έχω αρκετά στοιχεία αλλά με μία πρόχειρη ματιά μόνο η νότια Αθήνα μου
φαίνεται πως μπορεί να έχει πρόβλημα μέσα στο 2011 αν δεν προκύψει νέα προμήθεια, φυσικά υπάρχει το
τεράστιο απόθεμα του Χολαργού που μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί. -
ΝΙΡ-1598(χ)
ΝΗΧ-1401 επαγγελματικά -
Για να δούμε, γιατί προβλέπω να γίνονται χειρότερα τα πράγματα και θα πέσουν κατά την γνώμη μου κι άλλο οι ταξινομήσεις. Οι προβλέψεις πλέον σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολες και φυσικά οι πινακίδες με το σταγονόμετρο. Από φθινόπωρο που θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές σε πολλά πράγματα (και στην βενζίνη) θα πέσουν κι άλλο
-
HKY 186* fiat panda
-
ΧΑΙ 6693 χθες βράδυ
-
ΗΑΝ-3061
-
MIT 4225 Toyota Yaris κανονική πινακίδα τυπωμένη
-
ΙΜΡ-5831
-
Το παρακάτω τώρα τι είναι? Με βάση την κατανομή δείχνει εκτός σειράς ε? Πάντως είμαι σίγουρος το είχα πολύ ώρα μπροστά μου, μόνο για το 3ο ψηφίο έχω αμφιβολίες αν ήταν 5 ή 6 αλλά΄νομίζω 6!
ANK 9662 Mitsubishi Lancer 4d λευκό με πλαίσιο από αντιπροσωπεία Λελεκάκης αν βοηθάει
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το παρακάτω τώρα τι είναι? Με βάση την κατανομή δείχνει εκτός σειράς ε? Πάντως είμαι σίγουρος το είχα πολύ ώρα μπροστά μου, μόνο για το 3ο ψηφίο έχω αμφιβολίες αν ήταν 5 ή 6 αλλά΄νομίζω 6!ANK 9662 Mitsubishi Lancer 4d λευκό με πλαίσιο από αντιπροσωπεία Λελεκάκης αν βοηθάει
Η Ιεράπετρα έδωσε ΑΝΚ-8001/9999 πριν τα ΑΝΚ-5001/6000 που δίνει τώρα.
-
Ok! Thanks! Δεν το γνωριζα!
-
Kαι πιο συγκεκριμένα τέλη δεκεμβρίου 2008 το πολύ αρχές 2009. Δεν είμαι μπροστά στα χαρτιά μου, αλλά κάπου εκεί υπολογίζω. Άρα είναι παλιούτσικο
-
ΚΜΡ 4513 σε Astra.
ΟΡΖ 3608 σε Fiesta.
ΙΜΡ 5894 σε Toyota Corolla.
ΕΕΕ 2856 σε 407.
ΜΟΥ 4802 σε Qashqai.
OKY 205.
ΑΡΙ 386 σε μηχανή. -
δικυκλα
ΟΡΗ 97*
ΡΜΖ 2*
ΑΒΗ 42*
αυτοκινητα
ΚΒΡ 829* -
Λοιπόν, το ΑΝΚ είναι Ιανουάριος του 2009 που ρωτήθηκε
-
Εκτός σειράς από Αρκαδία! Χαχαχα!
-
Πραγματικά υπάρχει τέτοια πινακίδα? ή είναι photoshop? γιατί βλέπω και σφραγίδα υπουργείου
-
φοτοσοπ ειναι
-
χαχαχα, πάντως είναι πολυ καλή
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010