-
γεια σας αγορασα προσφατα ενα hundai atos και οι υαλοκαθαριστιρες δουλευαν παρα πολυ αργα σε ολες τις σκαλες στο τελος σταματησαν να κοινουντε ακουμπισα το μοτερ τους και ζεματαγε λεω λοιπων να αγορασω ενα μοτερ και να το βαλω μονος μου αλα επιδει δεν το εχω ξανακανει θα ηθελα καμια συμβουλη
-
γεια σας αγορασα προσφατα ενα hundai atos και οι υαλοκαθαριστιρες δουλευαν παρα πολυ αργα σε ολες τις σκαλες στο τελος σταματησαν να κοινουντε ακουμπισα το μοτερ τους και ζεματαγε λεω λοιπων να αγορασω ενα μοτερ και να το βαλω μονος μου αλα επιδει δεν το εχω ξανακανει θα ηθελα καμια συμβουλη
-
-
Ο χρήστης makis406 έγραψε:
γεια σας αγορασα προσφατα ενα hundai atos και οι υαλοκαθαριστιρες δουλευαν παρα πολυ αργα σε ολες τις σκαλες στο τελος σταματησαν να κοινουντε ακουμπισα το μοτερ τους και ζεματαγε λεω λοιπων να αγορασω ενα μοτερ και να το βαλω μονος μου αλα επιδει δεν το εχω ξανακανει θα ηθελα καμια συμβουληΜήπως κάτι εμποδίζει την σωστή λειτουργεία του μοτέρ και για αυτό υπερθερμένεται;
Οταν βάλεις το καινούργιο μοτέρ ψάξε μήπως κάτι το εμποδίζει γιατί μπορεί να στείλεις στον βρόντο και το καινούργιο. -
Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το atos μου. Μια μέρα που το οδηγούσα για αρκετή ώρα σε βροχή, οι καθαριστήρες άρχισαν να κινούνται όλο και πιό αργά, μέχρι που σχεδόν σταμάτησαν. Κάθισα στην άκρη του δρόμου για κανα πεντάλεπτο και μετά που ξαναξεκίνησα οι καθαριστήρες δούλευαν κανονικά. Λογικά και μένα υπερθερμάνθηκαν γιατί δούλευε το μοτέρ αρκετή ώρα.
Απο τότε δέν εχω ξαναπαρατηρήσει το πρόβλημα, αλλά δέν το έχω ξαναοδηγήσει ποτε για τόσο πολή ώρα στη βροχή.
-
απο μια προχειρη ματια που του εριξα σημερα κατι εμποδιζει την κινηση στον αριστερο υαλοκαθαριστηρα (σηκωσα τον αριστερο και αρχισαν να δουλευουν κανονικα) λογικα ειναι κατω απο το μαυρο πλαστικο που διατρεχει το καπο το προβλημα θα δω πως βγαινει οποιαδηποτε ιδεα καλοδεχουμενη
-
Φανταζομαι οτι μιλας για αγορα μεταχειρισμενου αλλιως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ
-
Επειδή υπερθερμαίνεται το μοτέρ, να ΜΗΝ το βάζεις σε λειτουργία μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα.
Η υπερθέρμανση θα το κάψει!... Επίσης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και στο παρμπρίζ αν ο καθαριστήρας έχει κάποιο πρόβλημα.Συνεργείο εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο άμεσα...
-
τελικα το εφτιαξα εβγαλα τις βιδες που κραταν τα μπρατσα των υαλοκαθαριστιρων( του οδηγου ηταν πολυ σφιμενη) και ανοιξα το πλαστικο καπακι του μοτερ στο οποιο το γρασο ειχε γινει σαν μπισκοτο απο την θερμοκρασια και εβαλα φρεσκο γρασο και τωρα δουλευουν καλα
προβλημα με υαλοκαθαριστηρες σστο ατος μου