-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ,ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΑΒΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΛΑΜΔΑ.ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ Λ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ +ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΝ +ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ).ΜΕΤΑ ΑΠΟ 700ΧΛΜ ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΑΝΑΨΕ.ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ ,ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΝΝΑΛΑΞ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΜΗΠΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ 700ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡ. 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ,ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΑΒΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΛΑΜΔΑ.ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ Λ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ +ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΝ +ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ).ΜΕΤΑ ΑΠΟ 700ΧΛΜ ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΑΝΑΨΕ.ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ ,ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΝΝΑΛΑΞ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΜΗΠΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ 700ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡ. 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
μηπως να δοκιμασεις να βαλεις βενζινη απο αλλο πρατηριο?
-
ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΟΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ,2 ΜΗΝΕΣ ΣΕΛ,2ΜΗΝΕΣ ΒP 3ΜΗΝΕΣ ΕΚΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 10 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ,ΑΛΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ,ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
-
Αν και ο κινητήρας σου είναι σχετικά παλιάς τεχνολογίας μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις απλή και όχι σούπερ.... Λένε ότι σε κάποια σύγχρονα αυτοκίνητα η σούπερ κάνει να ανάβουν λαμπάκια κινητήρα.
-
ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΩ ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
-
-
Οι λ που αλλάζεις είναι πραγματικά χαλασμένοι;
-
Αν είναι χαλασμένοι, μπορεί να έχουν χαλάσει επειδή ΠΧ. έβαλες σιλικόνη δίπλα τους και η μυρωδιά τους κατέστρεψε ή έτρεξε πάνω στον λ αντιπηκτικό κλπ.
-
-
δεν νομιζω ,μια απαντηση που μου ειπαν τυχαια στον δρομο οταν μιλαγα με ενα οδηγο με ιδιο αμαξι μου,μαλλον επιδει οι αισθητηρες ειναι κατω απο το σασι και πισω απο την μπρος αριστερη ροδα να πεταει ο τροχος νερα και λασπες και η υγρασια να το προκαλει.αυτο οντος αληθευει γιατι οταν αλλαζαμε τους αισθητηρες οντος σε τετοιο σημειο ειναι.ζηταω να δω μηπως καποιος οδηγος με οποιο αμαξι εχει πεσει στην περιπτωση.
-
τελικα λυθηκε το θεμα ειναι οτι εμπεναν νερα στον αισθ.λ κατω απο το σασι εδω και μηνες δεν εχει αναψει το εχουμε σιλικοναρει.
-
.
-
Τουλάχιστον κάνε λίγο homework πριν ξεκινήσεις το ανόητο τρολλάρισμα.
-
.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Στον τομεα αυτο τα ιδια ειναι και οι κορεατεςγαμησε τα , σαν την vw στον τομεα της αξιοπιστιας τιποτα
-
.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
χαλανε και αυτα που και που
SOS SSANGYONG REXTON 23