-
Κατά καιρούς βλέπω διάφιρες αγγελίες που πωλούνται διάφορα αγωνιστικά αυτοκίνητα...Γραφουν Ν3,Ν9,Group a και τα λοιπά...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πόσες κατηγορίες υπάρχουν,πως κατανέμονται τα αυτοκίνητα και με τι κριτήρια στις κατηγορίες.Κάποιο λινκ ίσως... -
Κατά καιρούς βλέπω διάφιρες αγγελίες που πωλούνται διάφορα αγωνιστικά αυτοκίνητα...Γραφουν Ν3,Ν9,Group a και τα λοιπά...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πόσες κατηγορίες υπάρχουν,πως κατανέμονται τα αυτοκίνητα και με τι κριτήρια στις κατηγορίες.Κάποιο λινκ ίσως... -
Κανείς βρε παιδιά?
-
Ο χρήστης iaponas! έγραψε:
Κανείς βρε παιδιά?Φίλε iaponas,
καλώς ήρθες , στην ενότητα !
Αυτό/ά που σε ενδιαφέρουν να μάθεις είναι ............. ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια !!!!!!!!!Εάν ψάχνεις στις αγγελίες πώλησης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ , με σκοπό να αγοράσεις , χωρίς να έχεις αυτό που λέμε ¨επαφή-γνώση' του χώρου, (που όπως φαίνεται ΔΕΝ .... ), άστο καλύτερα !!!!!!!!!!!!
Εάν απλά θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα αγωνιστικά και τους Αγώνες , είσαι στο σωστό δρόμο, ΑΠΛΑ θέλει χρόνο και υπομονή !!!!!
Αποστόλης.
-
Σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ειδικοι εδω μεσα αλλα χοντρικα να σε διευκολυνω λιγο.
Οι κατηγοριες(groups) ειναι η Α η Ν και η Ε.
Α ειναι τα αυτοκινητα που εχουν πολλες ελευθεριες στις μετατροπες τους
Ν ειναι τα αυτοκινητα με περιορισμενες ελευθεριες κοντα στα νορμαλ υποτιθεται και
Ε ειναι τα αυτοκινητα που εχουν μπει σε αυτο που λεμε Εθνικη κατηγορια.Αυτο γινετια συμφωνα με καποιους κανονισμους μετα απο μια δεκαετια και κατι.Οσον αφορα τα νουμερακια αυτα αφορουν τις κλασεις και χωριζονται αναλογα με το κυβισμο των αυτοκινητων.
Μεχρι 1400 Α5,Ν1,Ε9
μεχρι 1600 Α6,Ν2,Ε10
μεχρι 2000 Α7,Ν3,Ε11
Πανω απο 2000 οπως και τα τουρμπο Α8,Ν4,Ε12Μεσα σε αυτα υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις και διαφορα kit cars κλπ που καλυτερα να εξηγησει ενας πιο ειδικος.
Φανταζομαι ρωτας εντελως πληροφοριακα και δεν θες να ασχοληθεις αγοραζοντας γιατι θα ειναι λιιιγο δυσκολο ξεκινοντας απο το μηδεν.
-
Ο χρήστης iaponas! έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πόσες κατηγορίες υπάρχουν,πως κατανέμονται τα αυτοκίνητα και με τι κριτήρια στις κατηγορίες.Κάποιο λινκ ίσως...Mε λιγα λογια τα αυτ/τα κατηγοριας Ν ειναι αυτα που λεμε νορμαλ(παραγωγης) με μονη εξελιξη που αφορα την ασφαλεια κατα κυριο λογο,το Ν1-Ν2-Ν3-Ν4 αφορα τον κυβισμο του.Τα αυτ/τα κατηγοριας Α ειναι αυτα που ειναι σαφως πιο εξελιγμενα σε ολους τους τομεις και εδω τα νουμερα δηλωνουν το επιπεδο του κυβισμου τους.Αυτα με λιγα λογια φιλε μου.
Χρηστος Κουτρας -
Νάτο !!!!!!
Αρχίζει η επιμόρφωση
Αποστόλης. -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...Σαφώς και δεν θέλω να αγοράσω απλά να μάθω..κάθε πληροφορία δεκτή!
Κατηγορίες αυτοκινήτων ράλλυ