Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    • 1
    • 2
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 37
    • 38
    • 28 / 38
    Ελληνικοί Αγώνες
    82
    755
    2324
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cosmo-mike last edited by

Βλεπουμε θεατρο παραλογου ή εμενα μου φαινεται...?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        antonis-team last edited by

Αδελφάκι μου, τον πλέον χαμογελαστό τον βλέπεις?…… το μαγαζάκι να δουλεύει…..
        Αγάλι – αγάλι, θα καταλάβεις γιατί δεν επέτυχε ο αγώνας σου!!!!!!.....
        Μια φωτώ χίλιες λέξεις….
        Α.

• F
          fokion_sportage last edited by

Μετα και τις 2 αναβολες του Ναυπλιου και του trailride παμε 'χωρις αγωνες' για την Δευτερα 11 Μαρτιου....

(πικρό χιουμορ)
          Καλου κακου αποφυγετε την περιοχη γυρω απο το 395....
          Ανναμενονται..... εκρηξεις......

• A

νομιζω οτι εκφραζεις σοφιτιες. τυποτα για το τυποτα. την ουσια δεν βλεπω.

• F

'τιποτα για το τιποτα'?????

πιστευεις δηλ οτι οι λεσχες απο την μια που χανουν αγωνες εχοντας πληρωσει αυτα που επρεπε ολα τα χρονια ,( και μεχρι αποδειξεως του εναντιον καλο ειναι να μην ακουγονται διαφορα...) κι εχουν κανει αλλος λιγο αλλος πολύ κι επενδυσεις για την φετινη χρονια, και η ΟΜΑΕ απο την αλλη, η ΟΜΑΕ η οποια δεν μπορει να βρει λυση ( εκτος.... ακροπολις - ακομα απαντηση δε πηρα πως το καταφεραν και γιατι δεν ακουλουθητε η ιδια μεθοδος, ή εστω να συζητηθει ) εδω και πρακτικά..... 3 μηνες παρ' ολο που της προταθηκαν διαφορες αλλες εφικτες κι αλλες λιγότερο εφικτές , η οποια βγαινει και λεει 'οτι προερειστε Χριστιανοι' κι ολα θα ειναι 'ομορφα κι ωραια'....

Οκ οτι πεις.....

• A

Καλέ μου φίλε, όχι, όχι ότι πω!.
                Διότι το ακρόπολης παρέχει πολλές διαφημίσεις, και αποφέρει αρκετά χρήματα, που θα μπορούσαν και κάποια να είναι κάτω από το τραπέζι. Κατά συνέπια δεν μιλάμε για μαγαζάκι, αλλά για μαγαζαρα κεντρική γωνία!!!!..... είναι δε και θέμα εθνικής προβολής.
                Τώρα για προτάσεις έχω ακούσει, μα μπορείς να παραθέσεις μια πλήρη πρόταση για να το συζητήσουμε?. Έτσι θα δούμε και ποιοι έχουν δίκιο, ποιοι αδιαφορούν και ποιοι απλά ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.
                Και σίγουρα πλήρωναν – πληρώναμε και εγίνοντο αγώνες. Σήμερα οι μι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις – λέσχες, τι επενδύσεις κάνουν?.
                Ποια λέσχη σήμερα θα μπορέσει με πραγματική αμοιβή, να πληρώσει την ΕΛΠΑ οδική βοήθεια?.
                Και ομιλώ για πραγματικό κόστος παρεχομένων διευκολύνσεων, διότι η υπόθεση έχει φτάσει στην δικαιοσύνη. Και ποιος θα συνεχίσει σήμερα να υπογράφει για αυτές της ‘διευκολύνσεις’?. Πότε κοστολογήθηκαν αυτές ορθολογιστικά, και έπεσε το χρήμα από την λέσχη?.
                Και σίγουρα πέρση και πρόπερσι είχαν αρχίσει να χαλάνε τα οικονομικά, μα σήμερα είναι χάλια. Σήμερα θα σπεύδουν να δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι αγωνιζόμενοι από πέρση?.
                «'οτι προερειστε Χριστιανοι' κι ολα θα ειναι 'ομορφα κι ωραια'....». και σίγουρα αυτό δεν το διάβασες πουθενά, μα ούτε και το άκουσες, σίγουρα θα ήταν αστείο και να εννοείτο, άνευ συγκεκριμένου σχεδιασμού.
                Τέλμα καλέ μου φίλε τέλμα, εξου και ‘‘το νομίζω ότι εκφράζεις σοφιστείες. τίποτα για το τίποτα. την ουσία δεν βλέπω’’.
                Και εδώ θα σου γράψω, ότι δεν ξέρω εάν το έγραψα εγώ!!!!!...... είναι χωρίς τόνους και αδιόρθωτο…..
                Μα με εκπροσωπεί στην σκέψη μου!.
                Σίγουρα σε αγαπώ και το ξέρεις.
                Περιμένω αυτά που σου ζήτησα, για να έχουμε αντικείμενο.
                Α.

• F

Μαστορα κατα το συνταγμα ολοι ειναι ισοι.
                  δε μπορει για το Ακροπολις να ισχυουν 'ειδικοι νομοι και διαταξεις' και να γινεται ο αγωνας με ασφαλιστηριο εκτός ΕΛΠΑ οπως γραφτηκε και δε διαψευστηκε ( ακομα ) ( αληθεια.... ΠΟΙΟΥΣ καλυπτει??? καλυπτει ΚΑΙ τους Ελληνες????) και οι υπολοιποι αγωνες να ακυρονονται ο ενας πισω απο τον αλλο σα τα μαρουλόφυλλα... ( και αντε και πες.... ΠΩΣ θα χωρεσουν ολοι οι αγωνες με -3 μηνες??? θα βαλουμε φαναρι στην Αγια Αννα 'οπα τωρα σταματαμε τα αναβασιαρικα να περασουν καθετα τα 4χ4'??? ή θα ξεκινανε ταυτοχρονα την Ελατεια 4χ4 και σπρινταδικα και οι μεν θα συνεχιζουν τον Αντοχης και οι δε θα σταματανε???? ( χιουμορ ηταν αυτο )

να προτεινω τροπους???
                  να ο πρωτος και καλυτερος
                  καθε οργανωτης κι οχι... 'οργανωτης' παει σε ασφαλιστική και ασφαλιζει τον αγωνα του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ συμφωνα με τις καλυψεις του αποθανοντος συμβολαιου της ΕΛΠΑ κι αν δεν μπορουν 'κατα μονας' συνασπιζονται δυο δυο - τρεις τρεις...

να η πρωτη 'κρισαρα' ποιοι ειναι οι σοβαροι οργανωνες και ποιοι 'σφραγιδες'....

παιρνεις βεβαιωση με τα ποσα οτι ισχυουν το πας στην Ελπα σου εκδιδει αδεια. Προφανως και δε παιρνει το κοματι της απο τις συμετοχες αφου δεν προσφερει 'αντιτιμο'. ( εχει παρει απο πινακιδες και ετησιες και ημερισιες... καλα ειναι ) ( κεντρική ιδεα αυτο - παραλλαγες πολλές)

προταση Βου.
                  η ΓΓΑ ( ή η ΕΛΠΑ η ιδια??? εχει τα κοτσια????) δινει το δικαιομα του 'κανω αγωνες' σε καποιον που ΜΠΟΡΕΙ να 'παρει' ασφαλιστικό συμβολαιο (αφου η ιδια ειναι 'καμμενο χαρτι') κι ας λεγεται και ΟΜΕΛΕΤΑ...

μεχρι εδω φτανει η γκλαβα μου αυτες βρηκα... ΗΔΗ οργανωτες εχουν κανει διερευνητικές κρουσεις στις ασφαλιστικές.....

τι επενδυσεις κανουν οι λεσχες??? δε ξερω τι ξερεις αλλα οι Λεσχες που ξερω εχουν γραψει ΠΑΝΩ απο 1000χλμ η καθε μια για να βρουν και να δεσουν διαδρομές για τους αγωνιζόμενους - ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ...
                  ας αφησουμε τις επαφες με χορηγους ( ρεζιλικι........ μεγαλο - να δειξουν ΤΙ????) και το 'κυνηγι' διαφημησης και προόθησης ανα τον ΚΟΣΜΟ που εχουν κανει... πες αυτο δεν εχει κοστος - αλλα γιατι μαζευουν 20-30 ξενες συμετοχες ΧΩΡΙΣ να λεγονται Ακροπολις το εχει σκεφτει κανεις?? ( αλλο ενα 'κολλημενο' θεμα = προβολή)

ποιες ακριβως ειναι οι διευκολυνσεις??? το land rover και τα ρολογια??? γιατι οι λεσχες που ξερω 'γερανους' κι ασθενοφόρα εχουν απο αλλου... ουτε καν τα VHF δε παιρνουν.... α! οκ αντε και καμια πινακιδα χαρτινη....

οι αγωνιζομενοι???? καλα αυτοι πανε τους χασαμε.... ΗΔΗ σκεφτονται ΣΟΒΑΡΑ να τρεξουν 3 αγωνες ολους κι ολους για να ξ...σουν 1 Γερμανια 1 Βαλκανια και 1 μονο Ελλαδα... να τρεξουν εκει που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ κι ας παει το 'πρωταθλημα' ( ετσι οπως καταντησε ετσι κι αλλιως) στον....

το 'οτι προερειστε' ηρθε μαι mail στην Λεσχη μου - ουτε αστειο ηταν ουτε το 'ακουσα'.... δεν ξερω αν πηγε ΚΑΙ σε αγωνιζομενους μια που - προφανως ουτε για αδειες εχουν παει ακομα ουτε για πινακιδες αν δεν ξεκαθαρισει το τοπιο ( κι αλλα μειον λεφτα για το ταμειο να δωσει την μπροστατζα)....
                  τυχαια μιλουσα σημερα με 3 αγωνιζομενους 2 εκ των οποιων εκαναν - οι βλακες - ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε νεα αυτοκινητα... ακου να δεις.... περιτο να σου πω πως ενιωθαν...

Τελμα??? τελμα εχουν στο κεφαλι οσοι το 'αφησαν' και 'κρεμασε' ετσι και δεν αφησαν νεα μυαλα να κανουν κουμαντο.... στο κατω κατω ποσο πιο 'κατω' να το πηγαιναν το πραγμα.....
                  τα 'δικα σας' μυαλα ( καταλαβαινεις τι λεω ετσι??) ειναι 'καμμενα περαν γενικής επισκευης' οπως και να το δεις.... αφηστε κανα νεο.... ειπαμε ΠΟΣΟ χειροτερα να το κανει....
                  πιο φρεσκο μοτερ εστω και με λιγότερα κυβικά.... εστω και.... Ν1 αλλα 'φρεσκο' που να παρει.....

το καλο με εμενα ειναι οτι... μπορω να λεω οτι θελω χωρις να φοβαμαι συνεποιες...
                  Ουτε συνεργειο εχω ( και παλι καταλαβαινεις τι εννοω....) ουτε ανταλλακτικάδικο οποιουδηποτε τυπου ουτε βεβαια οργανωτης ειμαι να βγαζω μεροκαματο....
                  ενας παπαρας που διαβαζει μονο τεχνικους κανονισμους απο καθαρό βιτσιο..... και παει οπου τον καλεσουν εστω κι αν δεν καλυψουν τα εξοδα - βενζινα διοδια φαι - του και βαλει και κατι απο την τσεπη του....
                  Αμοιβη?????? ας την δωσουν στο χαμογελο του Παιδιου το 50αρικο.... Χαλαλι....

• A

Αγόρι μου καλό, 0,54 τον ξύπνησα….. πες μου τα στοιχεία των συμβολαίων , και έγιναν. Δεν θα υπάρχουν μαύρα!. Δεν θα είναι ασφαλισμένοι 10 στους 30.
                    Α.

• F

Χωρις να ειμαι σιγουρος ποιο 'συμβολαιο' εννοεις Μαστορα το μονο που 'εχω' ειναι αυτος ο λογος - συμβολαιο ( για μενα )

http://www.autosport.com/news/report.php/id/105647

'ELPA is not bankrupt,' said Athanassoulas. '........................

'ELPA has some debts, but it is expected that these issues should be solved in the coming weeks. But the Acropolis Rally is, again, not affected - we have insurance for €10m which is not with ELPA.'

κι αναρωτιεμαι ως φιλαθλος ολων των αγωνων κι οχι μονο του ακρπολις, 'ποιους' και κατ' επεκταση 'πως' περιλαμβανει η ασφαλιση...

• A

Καλέ μου φίλε, η ασφαλιστική κάνει ένα συμβόλαιο, το οποίο υπογραφούν οι συμβαλλόμενοι. Αυτό αποτιμάτε και ‘πέφτουν’ τα ασφάλιστρα. Αυτά από τον νόμο δεν είναι επί πιστώσει.
                        Άμεσα τέτοιο αντίγραφο συμβολαίου δεν έχω δει.
                        Μα παρακάλεσα συνεργάτη ασφαλιστή, με μεγάλο ασφαλιστικό γραφείο να ψάξει.
                        Πάντα, και επί του μέντορα μου ΙΚΑΡΟΥ, έλεγα ότι τέτοια συγκεκριμένα δικαιώματα στην ΕΛΠΑ, πχ για αγώνα της ΑΛΑ, δεν θα έπρεπε να έχει. Η συνεχιζόμενη αδιαφάνεια, συντηρούσε την αρνητική μου διάθεση….. Και οπωσδήποτε οι άλλοι δεν το είχαν τούμπανο και εγώ κρυφό καμάρι!.
                        Οπωσδήποτε η ΓΓΑ δεν έχει τέτοιο ρόλο. Εποπτικό και διοικητικό όργανο είναι. Συνδράμει της ομοσπονδίες που έχει ορίσει, και που έγιναν με νόμιμα χαρτιά…..

« το 'οτι προερειστε' ηρθε μαι mail στην Λεσχη μου - ουτε αστειο ηταν ουτε το 'ακουσα'.... δεν ξερω αν πηγε ΚΑΙ σε αγωνιζομενους μια που - προφανως ουτε για αδειες εχουν παει ακομα ουτε για πινακιδες αν δεν ξεκαθαρισει το τοπιο ( κι αλλα μειον λεφτα για το ταμειο να δωσει την μπροστατζα)....».

Και με εσένα φίλε τσεκάρισα και δυο ακόμα πληροφορήσεις μου, ευχαριστώ!. Και δεν θα ήταν επισφαλές για αυτούς, τους αποδέκτες των mail, εάν συνέχιζαν την διαιώνιση αυτόν τον σκοτεινών πτυχών του αθλήματος?. Μήπως κάποιοι με νύχια και με δόντια, προσπαθούν να καταδείξουν την ύποπτη χρησιμότητα τους, δημιουργώντας ‘δεδικασμένα’ δια μέσο των ημετέρων?.
                        Εδώ η δικαιοσύνη βοά. Εδώ η ελεύθερη δημοσιογραφία βοά. Και θα σπεύσουν οι συνήθεις ύποπτοι να στηρίξουν σχεδόν καμένα χαρτιά?. Ας ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, και μετά κάνουμε αγώνες……. Υπάρχουν άξιοι, μα μέσα σε ένα ανυγειές περιβάλλον νοσούν και αυτοί.
                        Φετααααααα φίλε μου, θα σκάσει……
                        Σίγουρα ελπίζουμε στην τρικομματική κυβέρνηση, και ο Μπενη και ο Φώτης στηρίζουν τον Αντώνη.
                        Δεν είδες τίποτα στην κοπή της πίτας?. Μήπως οι δυο χωρίς βάρη στηρίξουν την βεβαρημένη ΕΛΠΑ?. Μακάρι, μα να το δούμε σε όλη του την μορφή……. πρώτα……..
                        Α.

• P
                          platis last edited by

Πηγαμε, τα γραψαμε, τα ειπαμε, τι βγηκε θα το μαθουμε αργά (μαλλον) ή γρήγορα.
                          Τι μου έμεινε? Ενα ωραίο τιμητικό παρατσούκλι, και 2 πίκρες. Οτι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μου αγωνιζομένων κοιτάνε το σήμερα κι αγνοούν το αύριο. Κι ότι αντί να συζηταμε ακούγοντας τον άλλο, γαυγίζουμε κι αφορίζουμε.
                          Ευτυχως εμεις ότι είχαμε να πουμε, το ειπαμε γραπτα για να μενει και να το θυμομαστε οταν αυριο επιβεβαιωθούμε (ελπιζω να μην). Ευχαριστώ πάντως αυτούς τους 18 που είχαν το θάρρος να προσυπογράψουν το κείμενο και την πρόταση μας.
                          Ο δρόμος θα είναι μακρύς, γιατι κι εδώ θα συμβεί ότι συμβαίνει παντού. Παίρνουμε τον σωστό αφού πρώτα έχουμε χαθεί, κι εμείς και το τέρμα...

Υ.Γ. Παραθέτω το ζουμί μόνο της επιστολής, την πρόταση που καταθέσαμε ο Βασίλης Βελάνης, ο Κάρολος Λάμπρου, ο Λάμπης Κουρτέσης κι εγώ. Ελπίζω να μήν το βρίσκετε παράλογο

...Σύμφωνα με τα παραπάνω, αντιμετωπίζουμε βαθύτατο πρόβλημα ηγεσίας και
                          δημοκρατικής, αξιοπρεπούς και ηθικής διαχείρισης. Άγραφες θολές συμφωνίες που
                          δεν τηρούνται ή ανακαλούνται. Το βασικό μας πρόβλημα δεν είναι τοασφαλιστήριο
                          Αυτό, αν θεωρητικά κάποιος κάνει μια δωρεά, λύνεται άμεσα. Το πρόβλημα μας
                          είναι Θεσμικό, και αφορά στο μέλλον πολύ περισσότερο απ ότι στο σήμερα.
                          .
                          ΠΡΟΤΑΣΗ Προτείνουμε, εμείς σήμερα, η συνέλευση της ΟΜΑΕ αύριο κι όλοι οι άλλοι
                          εμπλεκόμενοι φορείς να πιέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παραιτηθεί σύσσωμη η σημερινή ηγεσία
                          και να ορισθεί μια προσωρινή ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αυτή να κάνει όλες τις ενέργειες και
                          αναγκαίες διαπραγματεύσεις, ώστε να παρουσιαστεί και να εγκριθεί από την ΓΓΑ ως η
                          μοναδική και υπεύθυνη απέναντι στο κράτος ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
                          ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (σημ. Με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των ενεργών σήμερα δυνάμεων) έχουσα στην δικαιοδοσία της το pouvoir sportif για τους αγώνες
                          των Ελληνικών Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων, επάθλων. ΓΡΑΠΤΑ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΌΧΙ ΛΟΓΙΑ.
                          Κι αυτή με άπόλυτη διαφάνεια να προσπαθήσει ΤΩΡΑ να λύσει το «ασφαλιστικό»

Οι δύο Διεθνείς μας αγώνες, διαχειριστικά –οικονομικά εντελώς ανεξάρτητοι από τους Εθνικούς,
                          μπορούν να παραμείνουν στην δικαιοδοσία της ΕΛΠΑ, χάριν ιστορικότητας και επιτυχίας,
                          με την προϋπόθεση ότι εντός 3 ετών θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία του ονόματος της
                          και όσα η αποκατάσταση αυτή συνεπάγεται. Σε περίπτωση αδυναμίας της, οι αγώνες αυτοί
                          μετά το εύλογο αυτό διάστημα θα περιέλθουν και αυτοί στην δικαιοδοσία της
                          ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Καληνύχτα μας.

• C
                            chala13 last edited by

και μιά ... κομψή περιγραφή των διαδραματισθέντων από τον Χωμάτινο

http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2379

Θάθελα όμως να σταθώ σ΄αυτό :

Τι έχει ζητήσει η ΟΜΑΕ?
                            1. Τα έσοδα από τις άδειες των αγωνιζόμενων. Περίπου 120 + 'ιστορικοί' (Οδηγοί-συνοδηγοί)
                            2. Τα παράβολα τέλεσης των αγώνων από τις διοργανώτριες λέσχες. 20% 'ιστορικοί' (Sporting-regularity)
                            3. Τα παράβολα από τις πινακίδες που χορηγεί η ΕΘΕΑ στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
                            4. Τα παράβολα των ιστορικών αυτοκινήτων. (Μεγάλο έσοδο της τάξεως των 80.000 τον χρόνο!ΣΣ χωματινος)
                            5. Τα παράβολα αδείας πιστοποιητικών ιστορικών αυτοκινήτων Kαθε HTP = 400 Eυρώ Χ 100+
                            6. Τα παράβολα των τεχνικών βιβλιαρίων αγωνιστικών αυτοκινήτων.
                            7. Τις ετήσιες συνδρομές και ασφαλιστήρια συμβόλαια των ιστορικών αυτοκινήτων.
                            Sporting + Regularity = 3000 +

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά τα 'Ιστορικά' είναι ο Μέγας Χορηγός του σπόρ.......

Και μιά ακόμα ερώτηση : ακούστηκε εντονα από πολλές πλευρές ότι μέχρι πρόσφατα ,ο αριθμός των 'υποθετικών' αγώνων πού κάλυπτε (και ΧΡΕΩΝΕ) το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ήταν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ των πραγματοποιηθέντων......
                            Επειδή είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ενα ασύστολο ψέμα ,θα απαντήσει κάποιος επίσημα με την προσκόμιση των παλαιοτέρων συμβολαίων για να κλείσει τα στόματα των συκοφαντών ;

• E
                              el-em last edited by

[quote='chala13']

Τι θα καναμε χωρις εσας ??????
                              Οι σωτηρες του σπορ μας υπενθυμισαν ποιοι ειναι αυτοι που τελικα θα σωσουν την παρτιδα!!!
                              Το ακρον αοτον της ταπεινοτητος.
                              Δοξαστε τους !!!

Φιλικα,

'el-em'

• C
                                chala13 last edited by

Ο χρήστης el-em έγραψε:

Τι θα καναμε χωρις εσας ??????
                                Οι σωτηρες του σπορ μας υπενθυμισαν ποιοι ειναι αυτοι που τελικα θα σωσουν την παρτιδα!!!
                                Το ακρον αοτον της ταπεινοτητος.
                                Δοξαστε τους !!!

Φιλικα,

'el-em'

Λώρη καλημέρα,

Θέλω να πιστεύω ότι δεν απευθύνεσαι σε μένα , πού απλώς μετέφερα τα γραφόμενα του 'Χωμάτινου' με επεξηγήσεις των οικονομικών μεγεθών (κατά προσέγγιση). Ε'ιμαι σίγουρος ότι δεν έχασες το χιούμορ σου αλλά μάλλον δεν είδες το ' ' στο τέλος ......

Καλή βδομάδα
                                Κάρολος

• A
                                  apr last edited by

Εκτακτο .......

Χθες , βρεθηκε χιουμορ πεσμενο στο πεζοδρομιο της οδου Καλλιροης ..............

Το μαζεψε ο δημος , αλλα μετα ειδε οτι οντως ηταν απ'το μ.... της Καλλιροης και το τοποθετησε σε κοντινο καδο !

• S
                                    sp0 last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                    Εκτακτο .......

Χθες , βρεθηκε χιουμορ πεσμενο στο πεζοδρομιο της οδου Καλλιροης ..............

Το μαζεψε ο δημος , αλλα μετα ειδε οτι οντως ηταν απ'το μ.... της Καλλιροης και το τοποθετησε σε κοντινο καδο !

Ποιος Δήμος; Ο Αθηναίων ή ο Ριζικάρης;

• V
                                      van last edited by

Κυρ Γιατρέ...
                                      Το συζητήσαμε, αλλα ακομα δεν μπορώ να μπω-καταλάβω το σκεπτικό σου...

Δεν καταλαβαινω γιατι και πως και με ποιο σκεπτικό θέλεις και ζητάς το Ακροπολις και το Ι.Ρ.Α, να εχει ανεξαρτητο ταμειο.

Δλαδή αυτοί δεν ειναι αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος? Εφόσον λοιπόν ειναι, γιατι θα πρέπει να εξαιρούνται, αλλα θα πρέπει ο Ελληνας να συμμετέχει 'αναγκαστικά', εφοσον ακολουθει το Πρωταθληματικό θεσμό?...
                                      Μια απο τα ιδια δλδ? Παλι ολοι εμπλεκομενοι οργανωτές και μη, θα ριχνουν το μεγάλο βαρος τους σε αυτούς τους αγώνες και τους υπόλοιπους τους αγήνουμε για τους παρακατιανούς...
                                      Δεν μπορώ να καταλάβω(ειλικρινά κανω μεγαλη προσπάθεια) την εμμονή σου για το ΙΡΑ και μονο...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πλην ενός.Με το σκεπτικό σου αυτό δλδ τι ζητάς? Να δώσουμε πνοή για ακομα μια φορά στον πεθαμένο? και υπέγραψαν και 18 σε αυτό? Εχουν καταλάβει-εχετε καταλάβει οτι σοβαρούς αγώνες θα αποκτησουμε μονο οταν το ελληνικό πρωταθλημα αποκτησει την ιδια βαρυτητα με το ΡΑ? και συνεπεια αυτού ειναι η σοβαρη αντιμετώπιση στους οδηγούς?
                                      Ειλικρινά λοιπόν...Δεν καταλαβαινω γιατι και με ποιο τρόπο θα φυγει το καρκινωμα απο τους Ελληνικούς αγώνες, εαν δεν ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΠΑ.Οταν αυτοι θα βαλουν λουκετο, θα μπει και λουκετο στην νοοτροποία ορισμενων προοδευτικών Ελπικών...Οι αλλοι, ας του φανε τα σκυλιά...μου ειναι αδιάφορο...Αλλωστε τοσα χρονια μου τρώνε το μεδούλι αυτοί...

• P
                                        platis last edited by

...διαχειριστικά-οικονομικα ανεξαρτητοι απο τους ελληνικους αγωνες. Αυτο γραφει η προταση Βασιλακο μου , κι ειναι ξεκαθαρο. Ο στιβος εχει ελληνικους αγωνες. Να μην διοργανωνει παγκοσμια η πανευρωπαικα πρωταθληματα δηλαδη; Δεν σε καταλαβαινω. Γιατι δεν πας να ζησεις στη βορειο κορεα λοιπον; ( αυτο ειναι αστειο ετσι; Δε σηκωνει παρεξηγηση)

• V
                                          van last edited by

Γιατρέ μου, ζητάς το αυτονόητο δλδ? Τι εννοείς? οτι το παλλάδιο Πχ ή το ΔΕΘ, τρώει λεφτά των Ελληνων αγωνιζομένων? Οχι βέβαια...Αρα εννοείται οτι Και τα Ακροπολις δεν χρησιμοποιουν ...τουλάχιστον απο τοτε που ανελαβε η celeritas..
                                          Εγώ λοιπόν, θα ημουν μαζί σου, αν ελεγες οτι ζητάς Οι δυο αυτοί αγώνες, γιατι οχι τρεις και τεσσερεις, να εχουν ιση αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους του Πρωταθλήματος. Και οποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οργανωτικά, ας πάει σπιτι του...
                                          Αρα δλδ με αυτόν τον τρόπο αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις το τοπίο απο οργανωσεις του κώλου...

Οταν φωνάζω και λέω οτι το Ακροπολις εχει καταστρέψει τους ελληνικούς αγώνες, το λέω, οχι γιατι δεν το γουστάρω(θα ειμαι τρελός)...Αντιθετα, αλλα γιατι βάση αυτού του Αγώνα στηνετε ολο το υπόλοιπο αγωνιστικό.Θέλεις ημερολογιακά? Θέλεις απο προκύρηξη? Και το χειρότερο ειναι οτι η αντιμετώπιση των στελεχών οργάνωσηςΕιναι η μέρα με την νυχτα. Ο ιδιος ανθρωπος δλδ με δυο προσωπα.Ακομα και οι κριτές...Δεινουν τον καλύτερό τους εαυτό εκεί και στο παλλάδιο πχ χέστηκαν...Λές και οτι η ψυχή του LOEB εχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος απο την δική μου ή την δική σου...

Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να το δεχτείς και να το καταλάβεις, διοτι εσύ μεγάλωσες βλέποντας και ζωντας αυτό το ονειρο...Του Ακροπολις.
                                          Σε πληροφορώ ομως, οτι η νεα γενιά το εχει απομυθοποιήει λίγο και δεν ειναι αυτοσκοπός της ενα ακροπολις.Φαινεται αλλωστε και απο τις συμμετοχές.
                                          Παρόλα αυτά ομως ουδεποτε υπήρξα αντιθετος στο να μην γινουν αυτοί οι δυο αγώνες...Απλά ηθελα απολυτηισσότητα με τους υπόλοιπους αγώνες.Σε ολα.
                                          Και για πές μου λοιπόν...πως θα σου φαινόταν , μονο ενα ακροπολις και ενα Ιστορικό και κανενας αλλος αγώνας στην Ελλάδα? Ωραίο επίπεδο και ωραία αντιμετώπιση της αρχής του Σπορ προς τους Ελληνες αιμοδότες οδηγούς...Δλδ εσύ θα ετρεχες χωρίς αναστολές?

• N
                                            nass last edited by

Αυτά που ρωτάς van ισχύουν ακόμα και αν δεν ανήκουν το ΡΑ και το ΙΡΑ στο πρωτάθλημα ? Διότι επί πάνω από μία δεκαετία, χοντρικά από το 2000 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι και το 2011, αυτό συνέβαινε για το ΡΑ, δεν μετρούσε πουθενά και όσοι έτρεχαν ήταν για την πλάκα τους ενώ αντίθετα το ΙΡΑ όντως ήταν ανέκαθεν μέρος των αντίστοιχων ιστορικών θεσμών.

Αν έχω καταλάβει καλά, το να ανήκει από το 2012 το ΡΑ στο πρωτάθλημα χώματος ήταν μια αναγκαστική επιλογή προκειμένου να υπάρχει πρωτάθλημα χώματος, δεδομένου ότι πολύ λίγοι οργανωτές ενδιαφέρονταν για χωμάτινους αγώνες.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 37
                                            • 38