-
ε τωρα λωρη,θες την απαντηση σου.......βαλε και ηχο.....
παρε και το ταξι σου....
παμε μια πεντελη???τον σλεσερ τον λεει τουριστα χαχαχαχαχα
Youtube Video -
[quote='Ευφραίμογλου Μιχάλης]Μάστορα,
Ο Βόλος κάνει 100€ έκπτωση, η Βέροια χορηγεί οικονομική αυτοκινητάμαξα, η Κοζάνη δωρεάν ύπνο, κλπ. Αυτή η κατάσταση εμένα μου κάνει για μια γυφτιά και μισή, ούτε με την υποσαχάρια ζώνη της Αφρικής δεν μπορούμε να συγκριθούμε.
Οι λέσχες μπαίνουν στην διαδικασία του ξεπουλήματος και των προσφορών. Και καλά μια που έχει κάποιο ταμείο και μπορεί να προσφέρει κάποιες παροχές, μια άλλη όμως που δεν έχει, τι κάνει, κλείνει ; Και στο τέλος τι θα γίνει, θα μείνει η εξής Μια και θα ανακηρύξει την επικράτεια σε χαλιφάτο της ;
Οι αγωνιζόμενοι γίνονται γύφτοι, επαίτες, ζητιάνοι και ζητούν ελεημοσύνη- εκπτώσεις. Ο Πύργος μας προσέφερε αυτά, εσείς τι μας δίνετε ; Αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι στις οικογένειές τους και στις δουλειές τους, αναγκάζονται στο χόμπυ τους να αλλάζουν πρόσωπο …Αυτό το παζάρι πρέπει να καταργηθεί από την ηγεσία του σπορ.
Χιλιομετρικές αποστάσεις, ετήσιο πλάνο συμμετοχής, κατηγορία αυτοκινήτου, αριθμός κριτών της Λέσχης, αριθμός αγωνιζομένων της Λέσχης, κ.α. είναι παράμετροι που πρέπει να συνυπολογίζονται και να ανακοινώνονται στην αρχή κάθε νέας χρονιάς.
Όλοι, όλοι μας,........[/quote]
Aγαπητε Μιχαηλ μας , με απογοητευσες αρκετα με το τελευταιο σου ποστ , και πολυ καλα στα ο Αμαξο με το γαντι , εγω σαν μουτζουρης βαρβαρος ισως να μην ημουν αν εγραφα εκεινη την ωρα που διαβαζα ..... , και με απογοητευεις πιο πολυ γιατι αρχισες να αυτο που εχουμε βαρεθει να ακουμε απο ελαφρια στοματακια οπως καποιους με τις λεσχες τους .
Κατι πρεπει να ειχες κτυπησει (κανενα τσιπουρακι ?) , αποκλειεται να ησουν νορμαλ εσυ , και να μας λες τετοια ανεκδοτα !Θυμασε μηπως οτι επερσι το παραβολο του Αλμυρου ηταν 60 ευρο ? (ετσι δουλευουν οι ...καλοι καταστηματαρχες , ανοιξαμε και σας περιμενουμε ..ολα τσαμπα ,τσαμπα , οταν μπητε μεσα , οπα μεγαλε , εχουμε εξοδα τι το περασες )
Γεια σου , Μιχαηλ φιλε
-
Μάστορα, είσαι βέβαιος ότι αυτό που εννοώ, αυτό κατάλαβες κιόλας ???
Μάλλον με παρεξήγησες και εβγαλες λάθος συμπεράσματα ...
Πιθανόν να έχω πρόβλημα διατύπωσης και απόδοσης νοημάτων ...Εννοώ ακριβώς το αντίθετο απ΄αυτό που κατάλαβες !!!
Η άποψή μου είναι, ότι το χαμηλό οικονομικό επίπεδο του κόστους των δαπανών των αγωνιζομένων, δεν θα έπρεπε να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τις λέσχες, αλλά θεσμοθετημένο δικαίωμά τους από την αρχή του σπόρ !!!
Αντιστέκομαι, δεν θα σε απογοητεύσω τόσο εύκολα καλέ μου Μάστορα!!!
-
Kατσε μπας και μπει κι ο doc ( λυτης των δυσκολων σταυρολεξων ) , και διαβασει , να μας πει και εκεινος την γνωμη του , γιατι μεχρι εκει που φτανει το δικο μου .... δεν μπορει να δει κατι αλλο φιλτατε κι αξιαγαπητε Μιχαηλ μου !
Mε μπερδεψες ......
-
τραπεζακι - μεζεδακι - τσιπουρακι - κι ολα θα μπουν στη θεση τους....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kατσε μπας και μπει κι ο doc ( λυτης των δυσκολων σταυρολεξων ) , και διαβασει , να μας πει και εκεινος την γνωμη του , γιατι μεχρι εκει που φτανει το δικο μου .... δεν μπορει να δει κατι αλλο φιλτατε κι αξιαγαπητε Μιχαηλ μου !Mε μπερδεψες ......
O ...doc δεν μπαινει, γιατι αν μπει θα σε στεναχωρησει γερακο μου Μου φαινεται οτι κλινω προς τη μερια του Μιχαλη. Χριστακο, κοντευω στα 60 και δεν εκανα ποτε παζαρι, μητε κι εκπτωση. Αυτο ειναι το προιον, αυτο αξιζει κατα τη γνωμη μου, το παιρνεις η τ αφηνεις. Η δικη μου προσπαθεια ειναι , τα λεφτα που πληρωνεις να πιανουν τοπο.
Σ εναν κοσμο λοιπον που δεν μετραει το κατοσταρικο οταν προκειται να κερδισει 2 αλογα, αλλά το μετραει οταν ειναι να το δωσει σ αλλον (κακα τα ψεματα ε?),. πιστευω οτι οι λεσχες, αντι να κανουν χαζοεκπτωσεις, να παιρνουν τα λεφτα που δικαιουνται και να βελτιωνουν το προιον. Παραδειγμα: Λεσχη Αγουλινιτσας. Ραλλυ σπριντ. Συμμετοχες 30. Εκπτωση 50 η 80 ευρω. Αυτο σημαινει οτι αν επαιρνε κανονικα τη συμμετοχη θα μαζευε 1500 η 2400 ευρω. Μ αυτα λοιπον τα λεφτα, θα εφτιαχνε ενα ωραιο βιντεακι, και λιγο με προσωπικες γνωριμιες, λιγο με 'λαδακι' απο το περισσευμα θα εβγαζε αυτο το βιντεακι σε καναλια και καναλακια να κουνησει λιγο η προβολη. Και θαλεγε στους αγωνιζομενους 'δεν εχω εκπτωση,δεν εχω ξενοδοχειο, εχω προβολη ομως. Δεν ειναι καλυτερα απο το να γλυτωσει ο καθενας ενα πενηνταρικο?'
Νομιζω οτι με τον τροπο που προτεινεις Χρισταρα, ψιλοξεφτυλιζουμε το σπορ. Ξανασκεψου το πριν βρισεις
Σε πικρανα πολυυυυυ -
…και εδώ παρεμβαίνω!!!....
Εμείς οι μουντζούρηδες, ‘μεθάμε’ και με βενζίνη……
Και αναρτιέμαι «αλλά θεσμοθετημένο δικαίωμά τους από την αρχή του σπόρ !!!», θεσμοθετημένο δικαίωμα του ξεβρακωμένος?. Και αν οι ξεβρακωμένοι δεν χάνουν, τότε οι μι ξεβρακωμένοι κερδίζουν!. Κατά συνέπια ‘η μη κερδοσκοπική λέσχη’ είναι παπαριες έκφραση της εφορίας…..
Σίγουρα παλιά, καμιά αρχή του σπορ, δεν κατέθεσε κοστολόγια ενός αγώνα, ενώ τα ήξερε από έξω και ανακατωτά, διότι είχε έτυμο το λεωφορείο πλαισιώσεις των λεσχών ‘σφραγίδα’…… μα σήμερα?.
Και καλά ο ερασιτεχνικός επαγγελματισμός, δεν πρέπει να αποζημιώνετε?. Δεν λέω να κερδίζει. Μα εάν φτάσουμε στο επίπεδο, όλοι να δουλεύουμε για την κ@υλ@ και μόνον των αγωνιζομένων, τότε ας ψάξουμε για άλλο σπορ…. Και δεν είναι δυνατόν οι λέσχες να δουλεύουν για εμάς τους βελτιωτές, οι τους ενοικιαστές αγωνιστικών αυτοκινήτων, και αυτές να ‘μπαίνουν μέσα’, για το θεαθήναι, και το άγαλμα του μ@λ@κ@, που θα τους στηθεί!!!... η μ@λ@κια στο κόκκινο, και τα μυαλά στα κάγκελα.
Και είναι άλλο το να βρεις νταλίκες με χαμηλό κόστος μεταφοράς, για τους παρεπιδημούνταις αγωνιζόμενους .και είναι άλλο το να εξασφαλίσεις ξενοδοχεία με εκπτωτικό κατάλογο. Και είναι άλλο να βρεις φαγάδικα με εκπτώσεις, ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ, μα αυτεπαγωγικά βοηθάναι την λέσχη.
Μα το να δίνεις πριμ εκκίνησης στους παρεπιδημούνταις, και να κανείς εκπτώσεις σε αυτούς, καθώς και δωρεάν μεταφορά, και φιλοξενία στα ξενοδοχεία, φτύνεις κατάμουτρα τους ντόπιους. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στους αγωνιζομένους?. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΤΟΠΟΙΟΙ?. Κατεβάστε τα βρακια έρχονται οι πρωτευουσιάνοι?. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΕ. Το να κάνεις τον σπόρτσμαν και να είσαι ‘ζήτουλας’ είναι μ@λ@κια, εξευτελισμός, χαμεπρέπεια. «Τα μεταξωτά βρακιά είναι για τους επιδέξιους κόλους»
Φιλικά
Antonis-team. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
O ...doc δεν μπαινει, γιατι αν μπει θα σε στεναχωρησει γερακο μου Μου φαινεται οτι κλινω προς τη μερια του Μιχαλη. Χριστακο, κοντευω στα 60 και δεν εκανα ποτε παζαρι, μητε κι εκπτωση. Αυτο ειναι το προιον, αυτο αξιζει κατα τη γνωμη μου, το παιρνεις η τ αφηνεις. Η δικη μου προσπαθεια ειναι , τα λεφτα που πληρωνεις να πιανουν τοπο.
Σ εναν κοσμο λοιπον που δεν μετραει το κατοσταρικο οταν προκειται να κερδισει 2 αλογα, αλλά το μετραει οταν ειναι να το δωσει σ αλλον (κακα τα ψεματα ε?),. πιστευω οτι οι λεσχες, αντι να κανουν χαζοεκπτωσεις, να παιρνουν τα λεφτα που δικαιουνται και να βελτιωνουν το προιον. Παραδειγμα: Λεσχη Αγουλινιτσας. Ραλλυ σπριντ. Συμμετοχες 30. Εκπτωση 50 η 80 ευρω. Αυτο σημαινει οτι αν επαιρνε κανονικα τη συμμετοχη θα μαζευε 1500 η 2400 ευρω. Μ αυτα λοιπον τα λεφτα, θα εφτιαχνε ενα ωραιο βιντεακι, και λιγο με προσωπικες γνωριμιες, λιγο με 'λαδακι' απο το περισσευμα θα εβγαζε αυτο το βιντεακι σε καναλια και καναλακια να κουνησει λιγο η προβολη. Και θαλεγε στους αγωνιζομενους 'δεν εχω εκπτωση,δεν εχω ξενοδοχειο, εχω προβολη ομως. Δεν ειναι καλυτερα απο το να γλυτωσει ο καθενας ενα πενηνταρικο?'
Νομιζω οτι με τον τροπο που προτεινεις Χρισταρα, ψιλοξεφτυλιζουμε το σπορ. Ξανασκεψου το πριν βρισεις
Σε πικρανα πολυυυυυΔεν με πικρανες καθολου doc με αυτο που εγραψες (που αλλωστε ηταν μια απ'τις παγιες θεσεις μας την εποχη του ΣΟΑΑ ,που σκεπτονταν οι ανθρωποι του ) αλλα εδω εχουμε αλλα δεδομενα και αλλη αντιμετωπιση απ'τις οργανωσεις .
Τα καταστηματα (να μην τα υποτιμαμε ως μαγαζακια) χωριζοντε σε δυο κατηγοριες ...σε λεσχες που παλευουν για να κανουν ωραιους αγωνες οικονομικους με πρωτο μελιμα την χαρα του αγωνιζομενου , και τρεχουν να βρουν πορους για να εχει μικροτερη επιβαρυνση το πληρωμα , και χρησιμοποιουν ακομα και τις προσωπικες τους γνωριμιες για την προβολη του αγωνα τους , παλευουν για μια καλη ημερομηνια στο προγραμμα .........
και τις αλλες λεσχες , που εχουν τον μπαρμπα στην Κορωνη (δηλαδη τα κονε στην μεσογειων ) εχουν σαν τοποθεσιες αγωνων , δεν κουνανε τον κωλο τους για να βρουν ευρω ολο το χρονικο διαστημα που εχουν μπροστα τους ,(γιατι επαφηοντε στους πανηλιθιους αγωνιζομενους , και δεν θελουν να βλεπουν περα απ'την μυτη τους για τις επιλογες των αγωνων τους) και το κυριοτερο ειναι οτι αυτες οι λεσχες που εχουν ολα αυτα ..... ειναι και εμποδιο σε καποιους αγωνιζομενους που εχουν ενα προγραμμα για να ακολουθησουν ενα τιτλο (σπανιο τωρα τελευταια βεβαιως).Αυτα Γιατρουλη μου για εναν ερασιτεχνη τυπου Γ , δεν παιζουν σοβαρο ρολο στο χομπι του ..... Γιατι απλα εχει να διαλεξει τον αγωνα (οπως εσυ ) για να μην του **τον πιανει **ο καθε .........λεσχιαρχης .
Ο τυπου Β ομως , που δεν εχει γερασει μεσα στα μπακετ , και θελει να συναγωνιστει πραγματικα με αντιπαλους ισαξιους ωστε να εχει ενα κυπελο στα γεραματα του (οπως εκανες καποτε ) θα πρεπει να ακολουθησει (αφου ματωνει που ματωνει οικονομικα ) ενα θεσμο , που ομως εχει ενδιαμεσα αγωνες απο λεσχες , που δεν του προσφερουν τιποτα απ'ολα αυτα που ανεφερες ο,τι επρεπε να κανουν , και ειναι αυτοι , που δεν προκειτε ποτε να τα κανουν αυτα τα ονειρικα γιατι ειναι ψηλα γραμματα γιαυτους (αλλωστε και να τα κανουν .... δεν θα βλεποντε , γιατι πρεπει και να τοχεις οταν κανεις κατι ).Εχεις δει εσυ , κι ολοι μας , ακομα κι αυτη την στιγμη καποιους οργανωτες που κανουν ....παπαδες , ειδες και ποσοι τους μιμηθηκαν ? αντιθετα εγω ειδα να αυξανουν τα ποσα τους απο την προηγουμενη χρονια (αρα και τα εξοδα του αγωνιζομενου ) που σημαινει οτι ηδη εχουν επαναπαυθει !
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα το να δίνεις πριμ εκκίνησης στους παρεπιδημούνταις, και να κανείς εκπτώσεις σε αυτούς, καθώς και δωρεάν μεταφορά, και φιλοξενία στα ξενοδοχεία, φτύνεις κατάμουτρα τους ντόπιους. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στους αγωνιζομένους?. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΤΟΠΟΙΟΙ?. Κατεβάστε τα βρακια έρχονται οι πρωτευουσιάνοι?. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΕ. Το να κάνεις τον σπόρτσμαν και να είσαι ‘ζήτουλας’ είναι μ@λ@κια, εξευτελισμός, χαμεπρέπεια. «Τα μεταξωτά βρακιά είναι για τους επιδέξιους κόλους»
Φιλικά
Antonis-team.Μα δεν είναι θέμα πρωτευουσιάνων-επαρχιωτών, αλλά κοντινών-μακρινών. Ανθρώπων που εύκολα πείθεις να συμμετέχουν, γιατί είναι δίπλα, τους είναι εύκολο κ.λπ. και άλλων που αν δεν τους κοστίσει λίγο δεν έχουν σκοπό να κουβαληθούν εκεί πάνω.
Η ίδια λογική ακολουθείται παντού, όχι μόνο στους αγώνες. Ακόμα και στα κινητά -ένα παράδειγμα- μεγαλύτερη επιδότηση έχει κάποιος που έρχεται από άλλη εταιρία παρά κάποιος που είναι ήδη 10 χρόνια πελάτης.Εννοείται ότι όταν ζητάει κάποιος εκπτώσεις για να πάει να τρέξει στην επαρχία, θα ζητήσει/υποστηρίξει/προτείνει εκπτώσεις 'εις βάρος του' όταν αντίστοιχα θα θέλει να τρέξει κάποιος από μακριά στην Αθήνα.
Είμαι Αθηναίος και έχω προγραμματίσει φέτος να τρέξω μόνο το Παλλάδιο ας πούμε. Αν όμως η λέσχη που διοργανώνει το Φίλιππος (αναφέρω αυτό αφού είναι επίκαιρο) μου κάνει τον αγώνα προσιτό μπορεί να αποφασίσω να τρέξω και εκεί.
Αντίστοιχα, θα ήθελα ο 'τοπικός' του Φίλιππος να έχει παροχές στο Παλλάδιο ώστε να μπορεί να τρέξει κι εκείνος εδώ, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Έτσι θα έχουμε από 2 συμμετοχές σε 2 αγώνες. Αν δεν γίνουν οι εκπτώσεις για τους μακρινούς θα έχουμε από 1 συμμετοχή σε κάθε αγώνα. Τι είναι καλύτερο για το σπορ;Κανένα κατεβασμένο βρακί δε βλέπω λοιπόν, εγώ τουλάχιστον.
Και επειδή οι επιδέξιοι κώλοι λιγοστεύουν όσο πάει, προτείνω να συμβιβαστούμε με βαμβακερά βρακιά προς το παρόν.Αλέξης
-
«Εννοείται ότι όταν ζητάει κάποιος εκπτώσεις για να πάει να τρέξει στην επαρχία, θα ζητήσει/υποστηρίξει/προτείνει εκπτώσεις 'εις βάρος του' όταν αντίστοιχα θα θέλει να τρέξει κάποιος από μακριά στην Αθήνα.
Είμαι Αθηναίος και έχω προγραμματίσει φέτος να τρέξω μόνο το Παλλάδιο ας πούμε. Αν όμως η λέσχη που διοργανώνει το Φίλιππος (αναφέρω αυτό αφού είναι επίκαιρο) μου κάνει τον αγώνα προσιτό μπορεί να αποφασίσω να τρέξω και εκεί.
Αντίστοιχα, θα ήθελα ο 'τοπικός' του Φίλιππος να έχει παροχές στο Παλλάδιο ώστε να μπορεί να τρέξει κι εκείνος εδώ, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Έτσι θα έχουμε από 2 συμμετοχές σε 2 αγώνες. Αν δεν γίνουν οι εκπτώσεις για τους μακρινούς θα έχουμε από 1 συμμετοχή σε κάθε αγώνα. Τι είναι καλύτερο για το σπορ;»
Αλέξη μου, πολύ σωστό σκεπτικό, μα για αυτούς που θα τρέξουν περιστασιακά έναν αγώνα, άντε 2 σε βάθος χρόνου, συνδυάζοντας τα και με εκδρομή, που σίγουρα δεν έχουν πατροναρίσματα, τουλάχιστον σοβαρό.
Ο αντίποδας?, που σίγουρα χρειάζεται περισσότερους αγώνες για ένα κύπελλο η πρωτάθλημα?. Διάβασε τα πάρα κάτω, και θέλω την γνώμη σου.«Και θαλεγε στους αγωνιζομενους 'δεν εχω εκπτωση,δεν εχω ξενοδοχειο, εχω προβολη ομως. Δεν ειναι καλυτερα απο το να γλυτωσει ο καθενας ενα πενηνταρικο?'»
Και σίγουρα, διαβάζουμε έναν αγωνιζόμενο με πόλους αγώνες, που οπωσδήποτε έχει οικονομικά ματώσει αρκετά….
…και εάν ο αγωνιζόμενος, βάλει σε ένα λαπ – τοπ, μια κόπια από το βιντεάκι, και πάει, σε επιδόξους πατρονους και τουs ΔΙΞΕΙ τι ‘χέρας’ είναι….. δεν θα κερδίσει περισσότερα από το πενηντάρικο?. ΣΥΓΟΥΡΑ.
Όπως και σίγουρα η προώθηση που πρωτινή ο γιατρούλης μου, θα γεμίσει τα βουνά με θεατές, αφού και οι αγωνιζόμενοι γίνουν περισσότεροι. Τότε οι πατρονοι, θα πολλαπλασιαστούν. ‘Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη’!.
Η μακροπρόθεσμη σχεδίασης, φέρνει σωστότερα αποτελέσματα. Οπωσδήποτε δημιουργεί κοντοπρόθεσμα προβλήματα, μα εδώ χρειάζεται να βάλουμε πλάτη. Δεν το περιμένω από τους ‘περιστασιακούς’ αγωνιζόμενους…. Οι διάττοντες αστέρες, δεν είναι ο ουρανός που ονειρευόμαστε……
….και εδώ εύστοχα με διόρθωσες και σε ευχαριστώ!!.
«τα βαμβακερά πυρίμαχα βρακια, είναι για τους επιδέξιους οδηγούς αγώνων…»!!!!!!!!.......
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
TΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Εεεππ!! [Mod] ΤΕΛΙΚΑ , ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ Εεεππ!! [Mod] ΤΟΥ ?
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...............
Η ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΓΜΕΝΟ ...............
Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την έκφραση σε όποιον κρίνει ότι αυτά που έχει να πει είναι πολύ σημαντικά και πρέπει οπωσδήποτε να τα μάθουν όλοι οι υπόλοιποι Φυσικά, ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του. Σημειωτέον ότι υπάρχει και η λίστα 'εχθροί / φίλοι' http://www.4tforum.gr/phpBB3/ucp.php?i=zebra&mode=foes [Mod]
-
ΣΥΜΦΩΝΩ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .Η ΔΟΜΗ ΕΙΣΑΙ;ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ;
-
«Ελεύθερη σκηνή…..» από έναν ανελεύθερο?
«σκέψεις»….. μόνον οι δίκες μου ντε και καλά, και οι άλλες? . Δικτατορική προσέγγιση σταλινικής μορφής του 1946…. τότε που γεννήθηκα….
«προτάσεις….» μόνον οι δίκες μου, και μάλιστα όπως υβριστικά διατυπώνονται εννοίοτε? . Με άλλα λόγια ότι βοηθάναι κοντοπρόθεσμα, την οικονομική μου ανέχεια, βάση των οποίων σωστά η εσφαλμένε επέλεξα σαν βιοπορισμό. ΜΑΓΑΖΑΚΙ?!.
«…….γέλιο!» η γελοίο, που θα ταίριαζε περισσότερο…..
ΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ!.Ρε φίλε Γιώργο, δεκάδες φόρες που έχουμε συζητήσει, και δεν έχουμε διαφωνήσει ΠΟΤΕ, είναι τυχαίο?
Ένα θέμα ανέλισσα, που ήταν σοφή ιδέα του φίλου γιατρού. Ο μόνος σκοπός μου ήταν να ‘δήξω’ τον τρόπο, σε όσα ‘πιπίνια’ δεν τον γνωρίζουν.
Δεν φτιάχναμε album με φωτώ, και τα πηγαίναμε από εδώ και από εκεί, προκειμένου να πάρουμε ένα πατρονάρισμα?. Σήμερα υπάρχει η ηλεκτρονική εξέλιξη, και ένα cd είναι έτι περισσότερο πιστικό…..
Πρέπει να ξεχάσουμε την εσωστρέφεια που πολλές φόρες μας διέκρινε στο παρελθόν. Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουμε τους αγωνιζόμενους παντι τρόπο. Χρήματα δεν έχουν, εάν δεν τους δήξουμε πως μπορούν να τα βρουν, δεν θα τους έχουμε, και τότε τα έτυμα αγωνιστικά που έχουμε….. θα τα βάλουμε όπου καταλαβαίνουμε….
Βιάστηκες να πάρεις τα κομμάτια του αρνησιματία!. Δεν μπορείς ΕΣΥ, δεν είσαι κακεντρεχείς. Εσύ είσαι έξω καρδιά. Δεν ενεργείς ύπουλα. Δεν έχεις στρατό λασπολόγων – υβριστών. Τώρα θα απαρνηθούμε της αρχές μας?.
Και για να γελάσουμε….. εεεεεε ναι, για θέματα που άπτονται του αυτοκινήτου, είμαι η ΔΟΜΗ!!!!..... ΟΣΟ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ!, και αυτό το γνωρίζω καλά…...
«Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την έκφραση σε όποιον κρίνει ότι αυτά που έχει να πει είναι πολύ σημαντικά και πρέπει οπωσδήποτε να τα μάθουν όλοι οι υπόλοιποι Φυσικά, ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του. Σημειωτέον ότι υπάρχει και η λίστα 'εχθροί / φίλοι' ucp.php?i=zebra&mode=foes [Mod]»
Ευχαριστώ mod, αν και αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, και να μην σε απασχολούμε…..
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
««προτάσεις….» μόνον οι δίκες μου, και μάλιστα όπως υβριστικά διατυπώνονται εννοίοτε? . Με άλλα λόγια ότι βοηθάναι κοντοπρόθεσμα, την οικονομική μου ανέχεια, βάση των οποίων σωστά η εσφαλμένε επέλεξα σαν βιοπορισμό. ΜΑΓΑΖΑΚΙ?!.
.Ναι αγαπητε μας ληγμενε ,αφου ετσι το βλεπεις , και ανοιξε εσυ ενα ποστ δικο σου , και θα βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους (εκτος απο εσενα βεβαια) για το ποιοι διαβαζουν τις παπαριες σου και ποιοι δεν μπορουν ουτε να σε βλεπουν εδω μεσα .............που τους εχεις πριξει .
Σε προκαλω , ανοιξε ενα ποστ (που δεν απαγορευεται καθολου) **με οτι σουρθει **, δικο σου , με τις αρλουμποφιλοσοφιες σου , αρκει να σωθει αυτο το φορουμ ..... **μπορεις να το καταλαβεις αυτο το απλο ** ?
Και σταματα να γινεσαι περισσοτερο νουμερο με τα pm , ξεκαρδιζοντε στο γελιο ολοι μαζι σου ,αυτοι που τους στελνεις τα μηνυματα επειδη στα .......
Υ.Γ. διαβασα μερικα πραγματακια για τον τροπο που πρεπει να απευθηνεσαι σε προβληματικα παιδακια η ξεμοραμενα ραμολι , για να δουμε αν επεσαν μεσα συγγραφεις .......
-
Συνεντευξη του κυριου Χατζηπαναγιωτου στο city auto
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=6592
φυσικα το λινκ απο το facebook
-
«Ναι αγαπητε μας ληγμενε ,αφου ετσι το βλεπεις , και ανοιξε εσυ ενα ποστ δικο σου , και θα βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους (εκτος απο εσενα βεβαια) για το ποιοι διαβαζουν τις παπαριες σου και ποιοι δεν μπορουν ουτε να σε βλεπουν εδω μεσα .............που τους εχεις πριξει .»
…δεν εννοείς συνάδελφε να καταλάβεις, ότι με τον τρόπο που γραφείς, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Έτσι αυτό αναιρείς και τα σωστά που γράφεις. Τα θέτεις υπό αίρεση, αναξιοπρεπούς γράφοντος.
‘Εκπροσωπείς’? σκέψεις τρίτων, άνευ εξουσιοδοτήσεις από αυτούς. Ατεκμηρίωτα σκέψεις και προτάσεις, που σου ‘χαλάμε’ την ‘σούπα’ και επιγραμματικά τους απρεπώς. Και αναμφίβολα, η προσωπική διανόηση του καθ’ ενός εδώ μέσα, στο που εσύ έστησες,( μα και κατά την γνώμη μου χαλάς), έχει η δεν έχει την ικανότητα του, να καταλάβει!......«Σε προκαλω , ανοιξε ενα ποστ (που δεν απαγορευεται καθολου) με οτι σουρθει , δικο σου , με τις αρλουμποφιλοσοφιες σου , αρκει να σωθει αυτο το φορουμ ..... μπορεις να το καταλαβεις αυτο το απλο ?»
Σε ευχαριστώ για την προτροπή, το έχω κάνει, όταν ήθελα να συγκεντρώσω πληροφορίες.
Όπως και έχω καταλάβει, ότι θέλεις να απομακρύνεις ανθρώπους, από το μαγαζάκι που έστησες, και δεν μπορείς να το στηρίξεις, λόγο λάθους πολιτικής σου.«Και σταματα να γινεσαι περισσοτερο νουμερο με τα pm , ξεκαρδιζοντε στο γελιο ολοι μαζι σου ,αυτοι που τους στελνεις τα μηνυματα επειδη στα .......»
…και εδώ το λάθος σου είναι κραυγαλέο!!!!....
Δεν γνωρίζεις, εκτός εάν αυτός που μπορεί να διαβάζει τα ΡΜ !!!!..... μα και αυτό να συνέβαινε, που δεν νομίζω ότι συμβαίνει, πάλι λάθος είσαι, διότι πάντα δίνω τα τηλέφωνα μου και λοιπά στοιχεία μου, καθώς και το προσωπικό μου mail, για σίγουρη επικοινωνία!!!. Μέσα από αυτήν έχω πάρει πολλά προσωπικά mail που σε ‘στολίζουν’, και με προτρέπουν να απαντήσω, πράγμα που κάνω!!!.....
… «»… και τα διαβάζω, και πολλές φορές ‘δειλά’…. συμφωνώ και έγγραφος σε αυτά, μα δεν είναι τρόπος αυτός που γράφεις συνάδελφε. Δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεις, βρίζεις ασύστολα, τον οποίο παραθέτει διαφορετικές απόψεις από εσένα. Αυτό έχει μηδενιστική διάθεση, απαξιωτική τακτική, κοντόφθαλμη προσέγγιση στο αντικείμενο.
Το χειρότερο που αντιμετωπίζω, που μαθαίνω, είναι ότι αποδιώχνεις μέσα από το forum με την συμπεριφορά σου, σοβαρούς και γνώστες, που δεν αντέχουν στην διελκυστίνδα της ανομίας, των ύβρεων, της απαξιώσεις, του ξερολισμού, ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΣΤΙΣΕΣ.
Σύνερθε συνάδελφε, σύνερθε. Δεν είσαι και ο χειρότερος εδώ μέσα….. μπορεί να είμαι και εγώ!!!!!..... μα τηρώ τους θεσπισμένους κανόνες του forum……
Φιλικά, δεν σου κρατώ κακία, τα λάθει σου, στηλιτεύω.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Πείτε τα με ΡΜ [Mod]
-
Ο χρήστης LUISLAMOYAS έγραψε:
Συνεντευξη του κυριου Χατζηπαναγιωτου στο city autohttp://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=6592
φυσικα το λινκ απο το facebook
'**************************************************
«Αφού δεν γίνεται να πληρώνει την ίδια συμμετοχή ο Ν1 με εκείνον που τρέχει με Α8 ή με μια μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι μια ιδέα των APR των Χρήστου και Βασίλη Αναγνωστόπουλου.»
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΙΔΕΑ, ΜΠΑΒΟ.
Α. -
Πείτε τα με ΡΜ [Mod]
Να μου λειπει
-
Εχω δει να πηγαινουν σε γαμους τον γαμπρο π.χ, νταλικεριδες... με τις νταλικες , γεωργους ... με τα τρακτερ κ.τ.λ. ...... αλλα να τους πηγαινουν **στην τελευταια τους κατοικια **με αναλογα οχηματα ...... πρωτη φορα το ειδα , και δεν θελω να το πιστεψω ρε παιδια .
-
?
A.
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !