-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως περνούσε καλά ο Χάρι απ' οτι ξέρω στην Ελλάδα... -
Στρατισινο
Δε βαριεσαι αδερλφε , οπως λεει κι ο λαος μας ..... , ολα κυκλο κανουν σ'αυτον τον κοσμο , καλο θα ειναι .....< ας μην το βαζουμε κατω > , αρκει απ'τα παθηματα να βγαινει καποιο ζουμι , που εκτος απο το να μας κανει καλυτερους ανθρωπους .... θα πρεπει να βαλουμε το κεφαλι κατω να μονιασουμε με τα αδελφια μας (ξερεις ... αυτα που αγαπουν αυτο το σπορ αληθινα ... αλλα εχουν τον και σκονταφτει η αναρτησουλα του αθληματος κατα διαστηματα ) γιατι στην ουσια .... ολοι ( οι βαρεμενοι ) το δασος θελουμε να απολαυσουμε αλλα μας προλαβαινει το δενδρακι που ειχαμε χαραξει .....την καρδουλα με το ονομα μας , και μπερδευομαστε ................
Οπως το αλλο .... ετσι κι η γιαυτο το αθλημα ολων εμας των βαρεμενων , απλα αν θελουμε να δουμε καποτε το τρενο των γειτονων απο κοντα ..... θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε τις γραμμες τους , με υπομονη πλεον ....... και οχι οτι μας ερχεται κατακεφαλα μες την τρελη χαρα ..........
Υ.γ. με εκανες βρε μπαγασα και ξαναγραψα (ειμαι πολυ πικραμενος απ'ολα )..... κι αυτο το εκανα γιατι ..πρωτον εισαι ενας απ'τους ελαχιστους σ'αυτον τον χωρο που εχει φαει τα μπινελικια της αρκουδας για την οποια εμπλοκη του απο τους φιλους μας και εχεις τα παπαρια να βγαινεις οποτε σου την βαραει και να γραφεις με το ονομα σου (εδω χρηζεις μπινελικιων βεβαια , γιατι μου βγαινεις την επομενη που βουλιαξε το καραβι , και ησουν εξαφανισμενος χρονια ) , και δευτερον για το οτι ....... με τσαντιζουν ολοι αυτοι οι φιλοι μας που διαβαζουν αλλα δεν γραφουν (που οντως καποιοι θα μπορουσαν να γραφουν ουσιαστικα πραγματα και το γνωριζουμε ) μπας και σωνοταν κατι ........ειπαμε .... εδω ειναι η συγχρονη Πνικα και πολλα καλα θα μπορουσε να εχει κανει , αρκει να φοραγαμε τα γνωστα ανδρικα ενδυματα απ'την μεση και κατω.................ολοι .
-
Εσύ ξανάγραψες και εγώ βούρκωσα. Γα....τα αδελφέ.
Αμα μία ημέρα θα καταλάβουμε ότι αυτά που μας συνδέουν είναι μοναδικά και πολλαπλάσια από ότι αστείο μας χωρίζει ίσως στην άλλη ζωή συννενοηθούμε.
Σ. -
Το σχόλιο αφορά όλους μας και όχι τους δυό μας
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Το σχόλιο αφορά όλους μας και όχι τους δυό μαςΦυσικα κι αυτο καταλαβα αδελφε .... μπορει να πατησα τα 59 ....αλλα δεν σημαινει οτι τα εχω παιξει , και θελω επεξηγηση .....
Μ'αρεσει αυτο που βλεπω σ'αλλες σελιδες να απαντας στα παιδια ,και να τους λυνεις τις αποριες με σπαθενιες απαντησεις ,( οπως αυτη την στιγμη βρησκοντε μεσα στο μυαλο σου , αληθινες και κανουν μπαμ , γιατι αυτος ο τροπος μας λειπει πλεον στην ζωη ) αλλα και στα μεγαλα παιδια (οπως ο Μητσοντοπερμαν ο ανεμος των δυο τροχων που θαυμαζα ,καποτε , ακομα και μεσα απ'τις φωτοσελιδες των 4τ πλαγιασμενο στο τατοι ) και τωρα ειναι , μεσα απο παρομοιο λουκι (με το ομορφο περιοδικο του ,αλλα με παραξενες για εμενα τουλαχιστον ) που περναγες κι εσυ οταν παλευες για διαφορες δραστηριοτητες αγωνιστικες ( εχω καλη μνημη ακομα, αλλα τι να πρωτο γραψω ...για περιοδικα μονον για αγωνες ? για αναδειξη ταλεντων ?για βοηθειες ταλεντων? και ..και ...και.. ) που θα βοηθουσαν το αθλημα και δεν βοηθαγε κανενας αλλος ......... και ... τα ακουγες κι απο πανω , μαζοχα .
Ο κυκλος φιλεεεε ....... ολα γυρνανε , και θελει κοτσια και σκεψη βαθια , για να κοιμομαστε αναλαφρα και να παραγεται εργο !
Ο κοσμος του σπορ μας διψα για σοβαρες απαντησεις απο ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα χρονια τωρα , και δυστυχως δεν το ειχε αυτο ποτε , ακομα κι απ'τον συνδεσμο των οδηγων (παρ'οτι ο doc το φωναζε να το κανουν επανειλημμενως) δεν εχει παρει απαντησεις σε σοβαρα θεματα που απασχολουν την πορεια και τις εξελιξεις του αθληματος πιστευοντας πως μονον λαμογιες μαγειρευοντε πισω απ'την πλατη του αγωνιζομενου , του θεατη , του ενδιαφερομενου γιαυτο το σπορ .........
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
….και επειδή «ελεύθερη σκηνή..» ούσα.
….και επειδή τα δάκρια στερέψανε..
….και επειδή η προσδοκίες του EL-EM (20/12/09, 13.08) δεν τον δικαίωσαν….
Παραθέτω και το δικό μου έργο!.ΕΛΠΑ κατά διαβόλου.
ΕΘΕΑ, με παραιτήσεις στελεχών, μα αναρτιέμαι: πόσο θετικό έργο έκαναν στην ΕΘΕΑ οι φίλοι που αποχώρισαν, (ας μας το πουν). Πάντα σε ένα διαζύγιο φταίνε με τον ένα η τον άλω τρόπο και οι δυο. Κατά συνέπια έχουμε η δεν έχουμε ΕΘΕΑ?. Και εάν ναι, τι ΕΘΕΑ έχουμε?.
ΣΟΑΑ χωρίς διαφάνεια και αρχαιρεσίες έχουμε? Εκεί μέσα χτυπάν το δικό τους ‘ντέφι’, με μουσική που οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν, άρα και δεν χορεύουν!. Δεν πείθουν, διότι εάν έπειθαν, κανένας δεν θα μιλούσε για το γελοίο τριαντάρη.
ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?, ΕΕΕΕΕΕ….. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ…… από ακύρωση σε ακύρωση. Οι αγώνες έμειναν στο ‘καλαντάρη’ της ΕΘΕΑ. Και εδώ πέφτει το κλάμα….. μα στέρεψαν τα μάτια μου τόσα χρόνια…
……γι’αυτό και αλλάζω σκηνικό…..(και σας προτρέπω), ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΑ, ΒΛΕΠΕ… ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!!.
Ξεβράκωμα των υπευθύνων, με το χαμόγελο στα χείλια!!.
Αν δεν περιγράψουμε τα λάθη τους, δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης του σπορ. Βάσεις με σαθρά θεμέλια δεν γίνονται, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ. Μα με «κολοτουμπες» (‘ταμαμ’ η έκφραση φίλε ΣΤΡΑΤΙ), ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.Σήμερα πιστεύουμε ‘αυτό’. Αύριο μας κλίνουν το μάτι, και πιστεύουμε το ‘άλω’. Τσακωνόμαστε για τα συμφέροντα αλων, και ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ. Και εάν προκύψει συμφέρων του σπορ, απαραίτητα πρέπει να περάσει και από το δικό μας!!.
Πώς να το κάνουμε φίλοι μου?!, έτσι είναι τα πράγματα… χωρίς να θέλω, άσχετα αν μας συμφέρει…
ΑΝΤΩΝΗΣ.ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΗ,
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ 20.12.09,SORRY ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ
-
ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
-
ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΕΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΙΔΙΟΥ.
-
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. (Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ).
-
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΥΣΩΜΗ Η ΕΘ.Ε.Α. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.
-
ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΣΩΤΟΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Επιστολή Γιάννη Καραντάνα
http://kokkinhshmaia.blogspot.com/2010/ ... st_27.html
-
Kαι με την ευκαιρια αυτων που γραφει η επιστολη του αγαπητου ολων Γιαννη Καραντανα , περι ασφαλειας των αγωνων και γιορτης για τους αγωνιζομενους οταν ολα πανε καλα ......... η σκεψη μου πηγε σε καποιες περιπτωσεις αγωνων , και ειδικοτερα αγωνιζομενων , που η τυχη δεν ηταν με το μερος τους και οι εξοδοι τους εκτος απο την μεγαλη στεναχωρια ειχε και επακολουθα μεγαλα οικονομικα .
Στις δυσκολες αυτες οικονομικα ημερες πιστευω οτι οι λεσχες εχουν φροντισει πλεον να εχουν **τα μεσα τα σωστα **(αφου οι προσφορες τους τις περισσοτερες φορες ειναι ανυπαρκτες εως μπλοφες ) να ικανοποιησουν τον ατυχο αγωνιζομενο σε περιπτωση εξοδου , βγαζοντας του το αυτοκινητο τουλαχιστον στον δρομο ...........απ'οπου κι αν ειναι !
Ας το λαβουν υπ'οψιν τους καποιοι διοργανωτες που μονον δικαιολογιες αστειες εχουν προβαλει τα παλαιοτερα χρονια , για την ασεβεια τους αυτη προς τους αγωνιζομενους ........και ζητανε μονον θυσιες απ'αυτους .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Στις δυσκολες αυτες οικονομικα ημερες πιστευω οτι οι λεσχες εχουν φροντισει πλεον να εχουν τα μέσα τα σωστά (αφού οι προσφορες τους τις περισσοτερες φορες ειναι ανυπαρκτες εως μπλοφες ) να ικανοποιησουν τον ατυχο αγωνιζομενο σε περιπτωση εξοδου , βγαζοντας του το αυτοκινητο τουλαχιστον στον δρομο ...........απ'οπου κι αν ειναι !Μάστορα, στο θέμα αυτό ισχύει ο εξής κανόνας, (που πιθανόν να έχει και εξαιρέσεις που απλά τον επιβεβαιώνουν).
-
Αν το αυτοκίνητο εγκαταλείψει από το stop έως το επόμενο ΣΕΧ, δηλ. σε απλή διαδρομή, η Οργάνωση δεν ασχολείται καθόλου και καλεί τον αγωνιζόμενο με δική του φροντίδα να το μεταφέρει.
-
Αν εγκαταλείψει μέσα στην ειδική και βρίσκεται επάνω στον δρόμο ή στις παρυφές του, τότε αναλαμβάνει το γερανοφόρο της Οργάνωσης να το βγάλει έξω από την ειδική, δηλ. στο ΣΕΧ ή στο STOP και τίποτα περισσότερο.
-
Αν πέσει σε καμιά χαράδρα και δεν μπορεί να το ανασύρει το Ελπάκι, τότε απαιτείται ενοικίαση τηλεσκοπικού μεγάλου γερανού, με φροντίδα και επιβάρυνση του αγωνιζόμενου.
Αυτή η «ποικιλία» καταστάσεων και αντιστοίχων ενεργειών, πραγματικά και μένα δεν μου φαίνεται 'σόι', ούτε απορρέει από κάποια διάταξη του Ε.Α.Κ. ή του Γ.Κ., απλά είναι άγραφοι νόμοι.
Η γνώμη μου είναι ότι, αντί ο κάθε Οργανωτής να αυτοσχεδιάζει και αναλόγως της διάθεσής του ή των οικονομικών του δυνατοτήτων να πράττει, είναι σκόπιμο ο ΣΟΑΑ να εισηγηθεί στην ΕΘΕΑ ένα πλαίσιο καλύψεων και ενεργειών που να περιβάλλει όλο αυτό το θέμα και να διατυπωθεί ως συγκεκριμένη διάταξη, υποχρεωτικά εφαρμόσιμη από όλους τους Οργανωτές.
-
-
Η γνώμη μου είναι ότι, αντί ο κάθε Οργανωτής να αυτοσχεδιάζει και αναλόγως της διάθεσής του ή των οικονομικών του δυνατοτήτων να πράττει, είναι σκόπιμο ο ΣΟΑΑ να εισηγηθεί στην ΕΘΕΑ ένα πλαίσιο καλύψεων και ενεργειών που να περιβάλλει όλο αυτό το θέμα και να διατυπωθεί ως συγκεκριμένη διάταξη, υποχρεωτικά εφαρμόσιμη από όλους τους Οργανωτές.
ΤΩΩΩΩΡΑ ειδικα σωθηκες Μιχαλη μου. Αντιθετα, με το τριανταρι που ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ να δινουμε στον ΣΟΑΑ, και που πρεπει να το ξαναδιεκδικησουμε (η να το δωσουμε μονοι μας) ο ΣΟΑΑ (ο ενας και Πανελλαδικος ετσι?) θα μπορουσε να κανει ενα ετησιο συμβολαιο με μια ασφαλιστικη η μια οδικη βοηθεια (Ας πουμε 5000 ευρω + μικρη διαφημιση στ αυτοκινητα) και να υπαρχει η καλυψη για τους ατυχους.
Τ ακους Καρολε? Πριν πολεμησεις κανεις διαπραγματευση και βαζεις ορους, κι δεν πετυχεις πολεμας μ επιχειρηματα.
Καλημερα. -
Συγνωμη αλλα αυτο που θεωρητε WOW σε αλλους αγωνες ειναι αυτονοητο...
4-5 αυτοκινητα και 27!!! ατομα να ανασυρουν αυτοκινητο απο 350 μετρα 'κατω'...κι εννοειτε γιατι 'ετσι πρεπει' οχι γιατι πηραν κατι...
ουτε τις βενζινες τους να φτασουν μεχρι εκει... -
Κυριε Αντωνη δεν καταλαβα το πως το ενοειτε
οι ανθρωποι που πηγαν δεν ζητησαν κατι για να πανε ΟΥΤΕ τις βενζινες τους
πηγαν γιατι γουσταραν και γιατι 'ετσι επρεπε'
ουτε ΣΟΑΑ ουτε ΜΟΑΑ ουτε τιποτα...
Ηθική υποχρεωση..δειτε εδω τις φωτο... (περιπου στην μεση..)
http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f= ... &start=200 -
Ουπς διπλό ποστ
-
διπλο
-
Εννοω αυτο ακριβως που γραφω Αντωνη μου. Το σκυλι οταν δεν το ταιζεις δεν ψοφαει της πεινας. Ψαχνει μονο του να φαει!
Αν δεν καταλαβες, που δεν καταλαβες, τα τριανταρια αν δοθουν, πρεπει να πιασουν τοπο. Αν το ενα ειναι υποχρεωση του οργανωτη, το αλλο της ΕΛΠΑ, τοτε τι τα θελουμε τα τριανταρια? Για διακοπες στις Σευχελλες? Για δρασεις υπερ του σπορ και των αγωνιζομενων τα θελουμε.
Καληνυχτα. Βαρεθηκα...Υ.Γ. Ρε φιλε, ξαναδιαβασε το γραπτο σου, κι αμα βγαλεις νοημα και δεν στραβωθεις...γραψε μου.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ 20.12.09,SORRY ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ- ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
- ΕΙΧΑΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΕΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΙΔΙΟΥ.
- ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. (Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ).
- ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΥΣΩΜΗ Η ΕΘ.Ε.Α. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.
- ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΣΩΣΤΟΣ ?
Με μια σχετικη καθυστερηση μιας και η εβδομαδα ηταν κομματακι φορτωμενη: ΕΛ ΕΜ δεν μας τα λες καλα στο συμπερασμα σου γιατι ακυρωσεις ειχαμε πριν τα 2-5, δεν αρχισαν ολα με το συμβαν στο auto festival. Οσο για την κριση ηταν δεδομενο οτι προβλημα θα υπηρχε, ανεξαρτητα του τελικου μεγεθους το τελευταιο που επρεπε να κανει η αρχη της καταστροφης του σπορ ηταν να αυξησει τους αγωνες. Και ομως το εκανε εισπρατοντας μαλιστα χειροκροτηματα απο πχ εσενα και τον Κυρκο γεγονος που δειχνει οτι η ελλειψη σωστης κρισης ηταν εκτεταμενη. Για τις λεσχες να μη το συζηταμε καν, αυτες ξετρελαθηκαν τοσο πολυ που εβαλαν ελαφρα τη καρδια τις υπογραφες στο καταστατικο της ομοσπονδιας που αποδεικνυεται η καταστροφη τους. Για αντιπαραβολη την ιδια εποχη στο καρτ εκοβαν εναν αγωνα απο το seekz και ενοποιουσαν τα καπ με αποτελεσμα κριση, ξεκριση τα πρωταθληματα τους να τρεχουν φετος κανονικοτατα. Οπως κανονικοτατα τρεχουν και οι αναβασεις εκτος ισως απο τον τελευταιο αγωνα που παλι η ιδια αρχη της καταστροφης εδωσε με το ετσι το θελω στη γνωστη πετυχημενη λεσχη με τον ηρωα του '21.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
εκτος ισως απο τον τελευταιο αγωνα που παλι η ιδια αρχη της καταστροφης εδωσε με το ετσι το θελω στη γνωστη πετυχημενη λεσχη με τον ηρωα του '21......ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΡΑΘΗΚΑ!!!!!!!!!
-
Αυτο το σκ στην γειτονα στα Γλυκα νερα τους ειχαν ενα ροντεακι ωραιο , για κοιταξτε και φανταστειτε τι θα λεγαμε στην λεσχη αν ειχε κανενα τετοιο δικος μας αγωνας .........http://www.youtube.com/watch?v=H9S-KBsm0Xc
Aλλα κολπα σ'αυτην την χωρα .......αυτοι πιστευουν οτι κανοντας Ροντε οδηγους .....και προσελκυουν κοσμο http://www.youtube.com/watch?v=uKlrGG0ekC0 εμεις εδω , κανωντας .....Ακροπολις μονον .............
-
Αυτο το σκ στην γειτονα στα Γλυκα νερα τους ειχαν ενα ροντεακι ωραιο , για κοιταξτε και φανταστειτε τι θα λεγαμε στην λεσχη αν ειχε κανενα τετοιο δικος μας αγωνας .........http://www.youtube.com/watch?v=H9S-KBsm0Xc
Aλλα κολπα σ'αυτην την χωρα .......αυτοι πιστευουν οτι κανοντας Ροντε οδηγους .....και προσελκυουν κοσμο http://www.youtube.com/watch?v=uKlrGG0ekC0 εμεις εδω , κανωντας .....Ακροπολις μονον .............
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-
[
Aλλα κολπα σ'αυτην την χωρα .......αυτοι πιστευουν οτι κανοντας Ροντε οδηγους .....και προσελκυουν κοσμο http://www.youtube.com/watch?v=uKlrGG0ekC0 εμεις εδω , κανωντας .....Ακροπολις μονον .............[/quote]
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ??
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !