-
Μονο για ενα χρονο Μηπως για παντα
-
Απ' ό,τι βλέπω υπάρχουν πολλά υπονοούμενα εδώ μέσα που δημιουργούν φήμες ότι το 2010 δε θα υπάρχουν αγώνες.
Επειδή κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη έξοδα και έχουν κάνει ήδη κάποιες συμφωνίες με ανθρώπους ή σκέφτονται να κάνουν συμφωνίες, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πράγματι προθέσεις, στοιχεία και γεγονότα να τα πει. Οι καταστροφικές φήμες μόνες τους, χωρίς κανένα στοιχείο, το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι σύγχυση, ζημιά και τίποτα άλλο.Και επειδή διακρίνω μια υποβόσκουσα χαρά απέναντι στο ενδεχόμενο οριστικής αυτοκαταστροφής της ΕΛΠΑ και του υπάρχοντος διοικητικού και οργανωτικού σώματος, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον αισθάνεται αυτή τη χαρά τι ΠΡΑΞΕΙΣ θα κάνει ο ΙΔΙΟΣ την επόμενη μέρα πιθανής αυτοκαταστροφής για να ξαναϋπάρξουν ράλλυ Ακρόπολις, ράλλυ ΕΛΠΑ, ελληνικοί αγώνες. Και ζητώ απαντήσεις που να αναφέρουν συγκεκριμένες ΠΡΑΞΕΙΣ, όχι ανεύθυνες και αόριστες μπούρδες σαν να μιλάει συνταξιούχος σε καφενείο.
Δεν έχω καμία αντίρρηση όποιος θέλει να αυτοκαταστραφεί να το κάνει. Μπορεί να μη με γεμίζει χαρά να βλέπω ανθρώπους να αυτοκαταστρέφονται, αλλά δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα. Αλλά όταν αυτό παίρνει μπάλα μερικές χιλιάδες ακόμα ανθρώπους, ε, αν μη τι άλλο οποιοσδήποτε από αυτούς τους χιλιάδες έχεις σώας τας φρένας και δείκτη ευφυίας πάνω από αυτόν της κότας θα ήθελε να ξέρει πώς μπορούν να συνεχιστούν και να μην αφανιστούν τα καλά που προσέφερε ο κατεστραμμένος.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Απ' ό,τι βλέπω υπάρχουν πολλά υπονοούμενα εδώ μέσα που δημιουργούν φήμες ότι το 2010 δε θα υπάρχουν αγώνες.
Επειδή κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη έξοδα και έχουν κάνει ήδη κάποιες συμφωνίες με ανθρώπους ή σκέφτονται να κάνουν συμφωνίες, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πράγματι προθέσεις, στοιχεία και γεγονότα να τα πει. Οι καταστροφικές φήμες μόνες τους, χωρίς κανένα στοιχείο, το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι σύγχυση, ζημιά και τίποτα άλλο.Και επειδή διακρίνω μια υποβόσκουσα χαρά απέναντι στο ενδεχόμενο οριστικής αυτοκαταστροφής της ΕΛΠΑ και του υπάρχοντος διοικητικού και οργανωτικού σώματος, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον αισθάνεται αυτή τη χαρά τι ΠΡΑΞΕΙΣ θα κάνει ο ΙΔΙΟΣ την επόμενη μέρα πιθανής αυτοκαταστροφής για να ξαναϋπάρξουν ράλλυ Ακρόπολις, ράλλυ ΕΛΠΑ, ελληνικοί αγώνες. Και ζητώ απαντήσεις που να αναφέρουν συγκεκριμένες ΠΡΑΞΕΙΣ, όχι ανεύθυνες και αόριστες μπούρδες σαν να μιλάει συνταξιούχος σε καφενείο.
Δεν έχω καμία αντίρρηση όποιος θέλει να αυτοκαταστραφεί να το κάνει. Μπορεί να μη με γεμίζει χαρά να βλέπω ανθρώπους να αυτοκαταστρέφονται, αλλά δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα. Αλλά όταν αυτό παίρνει μπάλα μερικές χιλιάδες ακόμα ανθρώπους, ε, αν μη τι άλλο οποιοσδήποτε από αυτούς τους χιλιάδες έχεις σώας τας φρένας και δείκτη ευφυίας πάνω από αυτόν της κότας θα ήθελε να ξέρει πώς μπορούν να συνεχιστούν και να μην αφανιστούν τα καλά που προσέφερε ο κατεστραμμένος.
Κάπου έχεις μπερδευτεί στο μέτρημα.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ yugo,
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (?) ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ) ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ.ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ yugo,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (?) ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ) ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ.ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πολύ θετικό ότι θα επιστρέψουν τα κύπελλα.
-
http://www.youtube.com/watch?v=7s3P3OFX ... re=related
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Youtube VideoMpaaaa. H olh fash einai kapws etsi kyrie Xrhsto....
Milame-milane kai ligoi katalabainomaste metaksy mas.....
-
-
εχετε χασει την ουσια του θεματος
ολο το ζουμι βρισκεται εδω.http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw ... re=related
-
Η ελευθερη σκηνη σημερα ...........
Περιλαμβανει .....
Εργο εποχης ..... που θα δουν καποιοι 50αριδες να αναπολισουν , και καποια σημερινα για να ξερουν πηγαιναν (πανω κατω) εκεινη την εποχη , και να μην τους οι .... γεροξεκουτιδες τα παντα ολα δηλαδη ....οπως και σημερα , πεντε , δεκαπεντε κουλανκ , αλλοι 5 γρηγοροι αλλα με καπατζεδες αυτοκινητα ....
(τους πεντε γρηγορους ξαχνετε ?στο επομενο ..)
Toυς ειχα ξεχασει ....σορυ
-
Tρεχουν ...τρεχουν οι εξελιξεις ..
Διαβασα ενα κειμενο που ....μοιαζει σαν απαντηση σε ποστ εδω μεσα ........
http://www.autoblogger.gr/blog/
Τι κολλημα κι αυτο που τρωμε στην χωρα μας , να μην μπορουμε ουτε διαλογο σοβαρο να κανουμε μεσα σ'ενα φορουμ που ειναι ξεκαθαρα φτιαγμενο για το αθλημα που αγαπαμε ,............. re gamoto !
Αυτο ομως που με τελειωνει , λογω της γνωστης αισιοδοξιας του κειμενογραφου , ειναι το .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτο ομως που με τελειωνει , λογω της γνωστης αισιοδοξιας του κειμενογραφου , ειναι το .........
εμένα με θλίβει πιο πολύ η παράγραφος πρίν από την φράση που παρέθεσες...
-
Εμενα μ αρεσε το υστερογραφο.
Απο ΤΡΕΛΛΟ κι απο μικρο, μαθαινεις την αληθεια!!!
-
Εχει κι ενα δικιο ο ΒΙLL33 .........
Εδω εχουμε ολοκληρη σκηνη για εργα ,ειδικα για λεσχηογατους , για τρελα τιμονια , τρελους λεβιεδες , Ξεκουτεησον team , κι για οποιον εχει κεφια .......
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εχει κι ενα δικιο ο ΒΙLL33 .........
Εδω εχουμε ολοκληρη σκηνη για εργα ,ειδικα για λεσχηογατους , για τρελα τιμονια , τρελους λεβιεδες , Ξεκουτεησον team , κι για οποιον εχει κεφια .......
Και βεβαίως ο BILL33 έχει δίκιο. Και βεβαίως και εσύ έχεις δίκιο. Μα όσο οι «αδικημένοι λεσχηογατοι» δεν υψώσουν λόγο, δεν βγουν να φωνάξουν, δεν βγουν να ενημερώσουν, θα μείνουν πάντα αδικημένοι, εάν είναι!. Και βεβαίως έχω συνεχή ενημερώσει, και τα βγάζω εγώ στον αέρα!!. Μα εσύ εγώ και μερικοί ακόμα που τα λέμε, είμαστε λίγοι και δεν τρομάζουμε κανέναν, μας χρεώνουν ‘γραφικούς’.
Μα και τα τρελά τιμονιά και λεβιεδες, που πάνε ‘αέρα’, φαίνεται ότι και στο κεφαλή τους έχουν αέρα!. ΚΑΡΑ ΚΕΝΗ. Γιατί δεν δικαιολογείτε αλλιώς, το ότι ενόσω τους ηπευουν συνεχώς και αδιαλείπτως, αυτοί «τα ζώα μου αργά». Δεν μιλάνε επώνυμα, δεν περιχαρακώνονται μέσα στον ΣΟΑΑ.
Και έτσι εγώ ο ξεκούτης team, και εσύ και λίγοι ακόμη, παραμονή πρωτοχρονιάς, αγωνιούμε, για να σώσουμε το άθλημα.
Να είσαι καλά.
Καλή χρονιά.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Exω στειλει αυτο το κειμενο στο μεταφραστικο του υπουργειου εξωτερικων.
Οταν μου το μεταφρασουν θα τα ξαναπουμε. -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.elemonline.com/ Youtube VideoΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,'ΛΟΥ-ΜΟΥ'
-
Εγω που το βρηκα ? η εσυ ...ποθεν εσχες περιοδικακι οφ σορ ........
ριξε μας τωρα και καμια παρουσιαση μαυρουκας .... σε χρεη συνοδηγου εκπαιδευμενη απ'τα χερακια σου ...να μας ξερανεις ....
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Youtube VideoΚοιταξτε ενα βιντεακι που μπορει να γινει παραδειγμα αποφυγης ευτραπελων και εδω.....
Πω-πω,γαμα τα!!!
Ευτυχως δεν πήρε κανεναν,απ'όσο φαινεται τουλαχιστον.
Ούτε ενας κριτης σε τοσο πολυσυχναστο σημειο ρε γμτ.
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !