-
Καλησπέρα σε όλους.. Εϊμαι ένα νέο μέλος στο Forum και θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με απασχολεί αυτό τον καιρό..
Λοιπόν μέχρι τα τέλη του χρόνου είναι να αγοράσω αυτοκίνητο και θα ήθελα την βοήθεια σας για την καλύτερη επιλογή...
Εχω δει πολλά αυτοκίνητα, η κατηγορία που βλέπω είναι η μικρομεσαία και κοιτάω μόνο για 1.4 κυβικα και μεχρι 17.500-18.000.
Προσωπικά μετά απο μεγάλη έρευνα αγοράς εχω καταλήξει σε 4 αυτοκίνητα τα εξής:
Citroen C4 1.4 (Vtrs) 5θυρο (90 hp)
Seat Leon 1.4 (Design) (125hp)
Fiat Bravo 1.4 (Dynamic) (120hp)
Toyota Auris 1.33 (Unique) 5θυρο (101hp)Ποιά είναι η γνώμη σας;;;;;;;;;
-
Καλησπέρα σε όλους.. Εϊμαι ένα νέο μέλος στο Forum και θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με απασχολεί αυτό τον καιρό..
Λοιπόν μέχρι τα τέλη του χρόνου είναι να αγοράσω αυτοκίνητο και θα ήθελα την βοήθεια σας για την καλύτερη επιλογή...
Εχω δει πολλά αυτοκίνητα, η κατηγορία που βλέπω είναι η μικρομεσαία και κοιτάω μόνο για 1.4 κυβικα και μεχρι 17.500-18.000.
-
-
Τα τουρμπάτα.
-
Ο χρήστης hatzi1984 έγραψε:
τι ζητάς απο το αμάξι και τι χρήση θα του κάνεις;
-
απ αυτα που χεις εγω διαλεγω το bravo...
-
Leon.
Όμορφο, ποιοτικό, ωραίο εσωτερικό καλά μοτέρ και καλοί χώροι. Επίσης κρατάει μεταπώληση καλύτερα από το Bravo για παράδειγμα.
Θα ήμουν μεταξύ Bravo και Leon προσωπικά και τελικά θα επέλεγα Leon...τα υπόλοιπα δε μου αρέσουν ούτε οδηγικά ούτε σχεδιαστικά.
-
Ή leon tsi 125 ή περιμένεις το νέο astra που έχει 140 .
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Leon.ωραίο εσωτερικό
Την πιο ασχημη κεντρικη κονσολα της κατηγοριας...
-
Leon.**ωραίο εσωτερικό **
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Leon.
ωραίο εσωτερικό
Την πιο ασχημη κεντρικη κονσολα της κατηγοριας...
Το εσωτερικό αποτελείται συνολικά από περισσότερα μέρη εκτός από τη κεντρική κονσόλα. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ στο Leon οι κάθετες βελόνες στο ταμπλό και το στροφόμετρο που είναι στη μέση.
Σε σχέση με του Golf και των υπολοίπων είναι πιο όμορφο ΣΥΝΟΛΙΚΑ σαν εσωτερικό...μη το κοιτάς μεμονωμένα.
-
Φίλε μου καλέ , καλέ μου φίλε , που έλεγε και κάποιος παλιότερα , μα η κεντρική κονσόλα είναι που ορίζει την ταυτότητα του εσωτερικού ενός αυτ/του και μετά είναι ο πίνακας οργάνων...Προσωπικά η κονσόλα του leon είναι για μένα ότι πιο άσχημο έχουν σχεδιάσει ποτέ..
-
Απλα εχει τη πιο ασχημη κεντρικη κονσολα κατ εμε...αμα ομως την αντεχεις καλως γιατι εχει σπορτιφ καντραν...κατα τ αλλα εμενα δεν μου αρεσει ουτε εξωτερικα το λεον αλλα δεν παυει να ειναι καλο αυτοκινητο και ν αποτελει μια καλη λυση.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Φίλε μου καλέ , καλέ μου φίλε , που έλεγε και κάποιος παλιότερα , μα η κεντρική κονσόλα είναι που ορίζει την ταυτότητα του εσωτερικού ενός αυτ/του και μετά είναι ο πίνακας οργάνων...Προσωπικά η κονσόλα του leon είναι για μένα ότι πιο άσχημο έχουν σχεδιάσει ποτέ..Πιο άσχημη και βαρετή κονσόλα έχει και το Golf και το Bravo...
-
Ψάξε μέσα σου να βρεις την απάντηση.
Προτιμάς πρωτίστως χαμηλή τιμή αγοράς (C4) ?
Επιδόσεις (Bravo-Leon) ?
Οικονομία εντός πόλης (Auris)?Αν είχες ας πούμε στη λίστα C4 1,6 ατμόσφαιρα και Auris 1,6 τότε θα υπήρχε περισσότερη συνάφεια.
Ή αντιθέτως αν είχες τα ατμοσφαιρικά Bravo και Leon.
Αφού το αποφασίσεις ξανακοίτα και άλλα παρεμφερή μοντέλα σε κάθε κατηγορία προσόντων.
Ας πούμε για χαμηλή τιμή αγοράς κοίτα και κανένα Κορεάτη πριν χτυπήσεις Citroen.
Για επιδόσεις τσέκαρε και το Megane TCE. Για μικρομεσαίο με start-stop κοίτα και το Kia Ceed ISG.
Εγώ πάντως ήμουν μεταξύ Bravo 120 hp και Leon TSI και πήρα το δεύτερο με κριτήριο το συνδυασμό επίδοσεων-οικονομίας από το μοτέρ, και σπορτίφ στησίματος πλαισίου. -
εννοειτε το Bravo... και με 18κ πιθανα να παιρνεις αυτο με τα 150 αλογα...
-
Θα έλεγα το Leon το οποίο παρά το μεγαλύτερο του μειονέκτημα που είναι το εσωτερικό καταφέρνει να είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Δες και το νέο Astra το οποίο θα είναι και πολύ καλύτερο στο δρόμο από τον άχρωμο προκάτοχο του καθώς και το Μegane που είναι ένα εξαιρετικό πακέτο με τον TCE. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Leon.
**ωραίο εσωτερικό **
+tsi μακρυα κι αγαπημενοι.
-
Φίλε μου καλέ , καλέ μου φίλε , που έλεγε και κάποιος παλιότερα , μα η κεντρική κονσόλα είναι που ορίζει την ταυτότητα του εσωτερικού ενός αυτ/του και μετά είναι ο πίνακας οργάνων...Προσωπικά η κονσόλα του leon είναι για μένα ότι πιο άσχημο έχουν σχεδιάσει ποτέ..
Πιο άσχημη και βαρετή κονσόλα έχει και το Golf και το Bravo...
τι σχέση έχει το ευχάριστό και όμορφο εσωτερικό του μπράβο με το μουντό και βαρετό του γκόλφ??
-
Άλλο ένα τοπικό που προμηνύεται εξαίσιο
Έχω μεγάλο δίλημα...