-
...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ........ [/quote]
Μάθετε να διαβάζεται σας παρακαλώ.
Εγώ γράφω και το ονοματάκι μου σε κάθε ανακοίνωση που κάνω. Δεν είπα πουθενά ότι είμαι Πρόεδρος, οπότε οι ειρωνίες περισσεύουν και ρίχνουν το επίπεδο του διαλόγου.Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος. Και το χειρότερο καμία επαφή με τα Ελληνικά.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
...ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ!
Έχετε επαφή με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ?????????
Αλήθεια τώρα............Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Τραμπουκισμούς όποιος θέλει **ας έρθει να μου τους κάνει από κοντά. **
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
...ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΥ...
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ........Μάθετε να διαβάζεται σας παρακαλώ.
Εγώ γράφω και το ονοματάκι μου σε κάθε ανακοίνωση που κάνω. Δεν είπα πουθενά ότι είμαι Πρόεδρος, οπότε οι ειρωνίες περισσεύουν και ρίχνουν το επίπεδο του διαλόγου.Μάρκος Κ. Καπετανάκης[/quote]
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=35086&p=1722880#p1469914
Προς Alpine star,
Αγαπητέ φίλε πρέπει να έχετε μείνει σε πολύ παρελθόντα χρόνο.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος ΚαπετανάκηςΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2ΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ?) -
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ..........
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΜ........
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΜΣΤΕ......?
ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Tι αλλο να γραψουν για το προγραμμα billy R μας ?
Το προγραμμα ειπαν ...μια χαρα ειναι για τα μυαλα που κουβαλανε κι αυτοι που το εφτιαξαν , κι αυτοι που θα το !
Τα εχουν πει ολα πλεον ......... ασε τα παιδια να δημιουργουν να γελαμε και λιγο ..........
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2ΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ?)Που θα ξαναδιαβασεις τετοια ανεπαναληπτα
-
επεσα εξω στο δημοτικο........
με λυκειο εχουμε να κανουμε! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι αλλο να γραψουν για το προγραμμα billy R μας ?Το προγραμμα ειπαν ...μια χαρα ειναι για τα μυαλα που κουβαλανε κι αυτοι που το εφτιαξαν , κι αυτοι που θα το !
Τα εχουν πει ολα πλεον ......... ασε τα παιδια να δημιουργουν να γελαμε και λιγο ..........
ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ? ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ......
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=35086&p=1722880#p1469914
Προς Alpine star,
Αγαπητέ φίλε πρέπει να έχετε μείνει σε πολύ παρελθόντα χρόνο.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος ΚαπετανάκηςΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2ΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ?)Η συζήτηση με εσένα έχει τελειώσει. Μόλις γίνεις από παιδάκι, αγοράκι θα ξαναμιλήσουμε. Δεν το έχεις το στυλάκι της ειρωνίας και είσαι ανίδεος από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Και το χειρότερο όλων όμως είναι ότι η επαφή σου με την Ελληνική Ιστορία αλλά και γραμματική είναι ανύπαρκτη.Μάρκος Κ. Καπετανάηκς
-
**To θεμα εχει ξεφυγει και εχει καταντήσει προσωπικη αντιπαραθεση,σας παρακαλω να σταματησετε.[mod] **
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Η συζήτηση με εσένα έχει τελειώσει. Μόλις γίνεις από παιδάκι, αγοράκι θα ξαναμιλήσουμε. Δεν το έχεις το στυλάκι της ειρωνίας και είσαι ανίδεος από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Και το χειρότερο όλων όμως είναι ότι η επαφή σου με την Ελληνική Ιστορία αλλά και γραμματική είναι ανύπαρκτη.
Μάρκος Κ. ΚαπετανάηκςΜάθετε να διαβάζεται σας παρακαλώ.
Μάρκος Κ. ΚαπετανάκηςTo θεμα εχει ξεφυγει και εχει καταντήσει προσωπικη αντιπαραθεση,σας παρακαλω να σταματησετε.[mod]
ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ MODERATOR!
...O SUPERMAN ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΓΕ ΝΙΚΕ ???? -
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ...
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ 'ΑΚΡΙΒΟΣ' ΘΕΣΜΟΣ?ΤΟ 46ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ Η ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ??
-
ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΙΣ 6/7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.............................ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔ. 'ΚΛΕΝΙΑ'....???
ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ! -
Ρε παιδια γτ παλι βλεπουμε τα ιδια ραλλυ ασφαλτινα?Γιατι δεν μπορουν να βρουν νεες διαδρομες ωραιες,τεχνικες?????...ειδατε στις αναβασεις ειδαμε καποιες καινουργιες!!!!!!!..δυσκολο ειναι?? τουλαχιστον ενας νεος αγωνας!!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Ρε παιδια γτ παλι βλεπουμε τα ιδια ραλλυ ασφαλτινα?Γιατι δεν μπορουν να βρουν νεες διαδρομες ωραιες,τεχνικες?????...ειδατε στις αναβασεις ειδαμε καποιες καινουργιες!!!!!!!..δυσκολο ειναι?? τουλαχιστον ενας νεος αγωνας!!Ελα στην μεγαλονησο 32 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 70 ΧΛΜ καινουργιων ειδικων εαν δεν κατεβαινες τα παλια χρονια,αρα ειναι ΝΕΟΣ αγωνας φιλε μου.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. -
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ...
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ 'ΑΚΡΙΒΟΣ' ΘΕΣΜΟΣ?ΤΟ 46ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ Η ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ??
Mα φυσικά το δεύτερο ( εκτός και κάποιος αναγκαστεί να πάει στην Κύπρο για διάφορους λόγους) .
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Ρε παιδια γτ παλι βλεπουμε τα ιδια ραλλυ ασφαλτινα?Γιατι δεν μπορουν να βρουν νεες διαδρομες ωραιες,τεχνικες?????...ειδατε στις αναβασεις ειδαμε καποιες καινουργιες!!!!!!!..δυσκολο ειναι?? τουλαχιστον ενας νεος αγωνας!!ναι φίλε μου
δύσκολο είναι για σκέψου λίγο ένα ράλι με 80 με 100χιλ.ε.δ.+ της απλές
μεγάλο το κόστος για την οργάνωση από την αρχή όλα, road book, και αλλά πολλά γενικά στήνεις από την αρχή ένα ολόκληρο αγώνα εδώ μια ειδική αλλάζουν και αλλάζει το μισώ road book άλλο αν εσύ το βλέπεις π.χ. σαν (32ο ράλι τάδε)η ανάβαση είναι 3χιλ. και πιο εύκολα αλλάζει είδ. εκεί
άσε που και η αγωνιζόμενοι πρέπει να γράψουν από την αρχή
τώρα αν εσύ και μερικοί άλλη ψάχνετε να τρέξετε σε καινούργιες ασφάλτινες ειδ.
όπως λέει και ο asimi velos
φέτος υπάρχει το Κρήτης που έχουν να τρέξουν τουλάχιστον μια 10ετια τα περισσότερα πληρώματα εκτός Κρήτης -
Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!
Πάμε πάλι ,
Τι θέλουμε, τι μπορούμε????? ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΙΣ 6/7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.............................ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔ. 'ΚΛΕΝΙΑ'....???
ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!UP !!
..ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ -
ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!UP !!
..ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΝΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Προγραμμα 2010