-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ,ΠΟΥ ΛΗΣΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ?
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΛΠΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!!!
ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.
Εαν και τα ΠΑΡΑΒΟΛΑ συμμετοχης κρατηθουν χαμηλα,λογο της δυσκολης χρονιας τα αποτελεσματα θα ειναι θετικα.
ν.κ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ , ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ...... ΛΟΥ ΜΟΥ .......
Δεν το ηξερα οτι τα αυτονοητα θα πρεπει να τα δοξαζουμε σ'αυτο τριμπουρδελο ...........
Κατσε να τελειωσει η χρονια ....να δουμε πως και αν , θα γινουν ολα αυτα , και παλι χωρις καμια νομιμοτητα για ολα ......(βλεπε τρειλερς , βλεπε αγωνιστικες πινακιδες ,βλεπε ασφαλειες ) και τοτε **ισως **θα πουμε μπραβο για που αρχισε να δουλευει κατι .......και χαλαλι και στα μπριζολικια.........
Προς το παρων ..... μονον αυτα που επρεπε να ηταν και περσι και προπερσι , βλεπουμε , και παλι τις διορθωσεις ,και τις αναβολες δεν θα τις γλυτωσουμε ......θα δεις .
Αυτους τους φτωχους ξανασκεπτομαι http://www.rallylink.it/calendari/cir_2010.htm
που σαν φτωχομπινεδες εχουν μονον 3 αγωνες χωματος ...... ρε τους φουκαριαριδες , πηγαινε να τους ξυπνησεις ρε Λου Μου , τους δυστυχους .....Για πες μας και κανενα νεο .... εκτος απο εσας , θα ακολουθησει και κανενας αλλος το....ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , εχουμε ελπιδες να δουμε κι αλλους δυο ...? που θα σας κυνηγανε για ...... τον μεγαλο τιτλο του γενους ?
Κι επειδη η εξαγγελια σου δειχνει , μια ικανοποιηση τεραστια ..... πες μας ρε Λου Μου , μετα απο τοσα χρονια , που βλεπουμε τους ιδιους και τους ιδιους να παιρνουν τους τιτλους , αλλαξε κατι μ'αυτο το σουπερ ντουπερ προγραμμα που θελεις να σε δοξασουμε εσενα και την παρεα σου ?
-
Αντε βρε καλο αθηναικο-πελοποννησιακο (πανελληνιο κατα τα αλλα) πρωταθλημα αναβασεων!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ
που λεγεται πανελληνιο..το πρωταθλημα λοιπον λεγεται πανελληνιο οταν ξεκιναει απο τον ΕΒΡΟ και καταληγει στη ΚΡΗΤΗ!Μακαρι αγιε μου Βασιλη του χρονου να γινει αναβαση γυρω-γυρω απο την ακροπολη να μην τραβιομαστε στα κουτσοχωρια(λαμια-θεσ/νικη-κοζανη-καβαλα).ασε που αγιο βασιλη μου δεν εχει δρομους για αναβασεις εκει,εχει μονο χωραφια.Μπραβο και στους βορειοελλαδιτες που θα κανουν ΕΝΝΙΑ παρακαλω αγωνες .βρακι να βαλουνε δεν εχουνε ,εννια μου θελουν.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ειμαι απο β.ελλαδα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.Η προκήρυξη είναι καλή και προς σωστή κατεύθυνση.
Ίσως το μόνο 'παράξενο' είναι η Αιγείρα, αλλά τα θετικά σημεία που έχει είναι πολλά και βαρύνουν πολύ περισσότερο.
Κατά την άποψή μου ίσως θα έπρεπε να είναι κάπως φθηνότερη με λιγότερους αγώνες λόγω οικονομικών συνθηκών.
Όσον αφορά τις αναβάσεις της Β. Ελλάδας, επειδή ένα αυτοκίνητο αναβάσεων είναι εντελώς διαφορετικό από ένα για ράλλυ και επειδή με εξαίρεση τους Γιαννιώτες (που είναι και πολύ καλοί οδηγοί) κανένας άλλος Βορειοελλαδίτης δε δίνει δεκάρα εδώ και χρόνια για το πρωτάθλημα αναβάσεων, η επιλογή της ΕΘΕΑ μάλλον είναι απόλυτα δικαιολογημένη και προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα.Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι αυτό το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο θα μετράει την Κυριακή στο κύπελλο χώματος. Δηλαδή, την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Ιστορικό Ακρόπολις θα τρέξουν και Ν,Α,Ε εκτός από ιστορικά; Και πώς θα γίνει; Θα περνάνε πρώτα τα ιστορικά για να μη διαλυθούν οι δρόμοι από τα θηρία και μετά θα περνάνε τα Ν,Α,Ε;
-
Δεν το ηξερα οτι τα αυτονοητα θα πρεπει να τα δοξαζουμε σ'αυτο τριμπουρδελο ...........
Κατσε να τελειωσει η χρονια ....να δουμε πως και αν , θα γινουν ολα αυτα , και παλι χωρις καμια νομιμοτητα για ολα ......(βλεπε τρειλερς , βλεπε αγωνιστικες πινακιδες ,βλεπε ασφαλειες ) και τοτε ισως θα πουμε μπραβο για που αρχισε να δουλευει κατι .......και χαλαλι και στα μπριζολικια.........
Προς το παρων ..... μονον αυτα που επρεπε να ηταν και περσι και προπερσι , βλεπουμε , και παλι τις διορθωσεις ,και τις αναβολες δεν θα τις γλυτωσουμε ......θα δεις .
Αυτους τους φτωχους ξανασκεπτομαι http://www.rallylink.it/calendari/cir_2010.htm
που σαν φτωχομπινεδες εχουν μονον 3 αγωνες χωματος ...... ρε τους φουκαριαριδες
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...........ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ-ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ 3-4 ΑΓΩΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΝΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ,ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΜΠΛΑΖΕ(ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΣΑΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΡΙΤΖ ΠΟΥ ΗΤΑΝ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΝΑ 6ΑΩΡΟ ΜΑΖΙ Μ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 'ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ'ΣΟΥ .......ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ REGULARITY.......ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗ ΦΡΑΣΗ MUST:
AYTO TO ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης varni έγραψε:
4 χωματινοι(κορινθος πυργος ελπαχ2)-4ασφαλτινοι μετρανε 6 αγωνες πρωταθλητης ενας.Και επονται και τα ραλλακια(τυπου παλαδιο)για τα επαθλα χωματος ασφαλτου46ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ
- 20,21 Μαρτίου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (Χ) ΑΟΛΑΠ
- 17,18 Απριλίου ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Χ) ΑΛΑΚ
- 29,30 Μαΐου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Α) ΛΑΒόλου
- 19,20 Ιουνίου ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (Α) ΑΛΑΛ
- 11,12 Σεπτεμβρίου ΔΕΘ (Α) ΑΟΘ
6&7 2,3 Οκτωβρίου ΕΛΠΑ 2ήμερος (Χ-Χ) ΕΛΠΑ - 27,28 Νοεμβρίου ΠΑΛΑΔΙΟ (Α) START LINE
Θα μετράνε οι 6 από τους 8 αγώνες.
Σας ειχα ενημερωσει εδω και μερες νομιζω.Μονο στο παλλαδιο επεσα εξω. τες παντων -
Ο χρήστης APR έγραψε:
'EL-EM'
** ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ , ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ...... ΛΟΥ ΜΟΥ ....... **
+1000!
Δεν το ηξερα οτι τα αυτονοητα θα πρεπει να τα δοξαζουμε σ'αυτο **τριμπουρδελο ** ...........
+100000000000!!?
**ΠΡΟΚΗΡΥΣΩ.....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!**
-
Πως γίνετε να είναι καλό το πρόγραμμα με την καλύτερη Ανάβση εκτός του Πρταθλήματος Αναβάσεων και με το καλύτερο ραλλύ εκτός του Πρωταθλήματος Ραλλύ?????
Γίνονται αυτά??????????!!!!!!!!!!
Μην λέμε χαζά...............Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Ίσως το μόνο 'παράξενο' είναι η Αιγείρα, αλλά τα θετικά σημεία που έχει είναι πολλά και βαρύνουν πολύ περισσότερο.Λιγες φορες διαφωνω μαζι σου αγαπητε yugo αλλα σιγουρα αυτο που εγραψες μου καθεται καπως. Οι ασκησεις επι ημερολογιου δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να βαραινουν περισσοτερο απο το ξηλωμα ενος πετυχημενου και δημοφιλους στους θεατες αγωνα γιατι ετσι απλα ο οργανωτης δεν μας αρεσει. Ειναι αστειο ή τραγικο (εξαρταται απο ποια σκοπια το βλεπεις) να βλεπεις απο τη μια καποιους να πασχιζουν για να προσελκυσουν θεατες στο αθλημα μας και απο την αλλη την αρχη του σπορ να κοβει ενα υγιες μελος ενος θεσμου για το καπριτσιο της. Οταν δε λαβεις υποψη σου οτι το πρωταθλημα θα τελειωσει χειμωνιατικα (2 Δεκεμβριου), σε εναν αγνωστο για τους φιλους τον αναβασεων τοπο και εναν οργανωτη που στον αγωνα που εκανε φετος (με σημα τον Ανδρουτσο) δεν εδωσε δεκαρα για την ενημερωση των θεατων τοτε πραγματικα σου ερχεται να αναφωνησεις αληλουϊα.
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
'EL-EM'
** ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ , ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ...... ΛΟΥ ΜΟΥ ....... **
+1000!
Δεν το ηξερα οτι τα αυτονοητα θα πρεπει να τα δοξαζουμε σ'αυτο **τριμπουρδελο ** ...........
+100000000000!!?
**ΠΡΟΚΗΡΥΣΩ.....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!**
KAT' AΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ 'ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΩ' ΜΕ ΔΥΟ 'Σ'. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ 'ΛΗΣΑΞΑΝΕ' ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΡΙΝΩ ΑΣΤΟΧΟ(ΚΑΙ ΑΠΟΡΠΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ) ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΡΙΝΩ ΑΣΤΟΧΟ(ΚΑΙ ΑΠΟΡΠΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ) ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'el-em
Kατ'αρχας ειναι ''ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ'' , και για αλλη μια φορα , κρινω αστοχο και αλλα λογια να αγαπιομαστε , το σχολιο σου αγαπημενε μας Λου Μακο .......
Φιλακια και καλα Χριστουγεννα
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Πως γίνετε να είναι καλό το πρόγραμμα με την καλύτερη Ανάβση εκτός του Πρταθλήματος Αναβάσεων και με το καλύτερο ραλλύ εκτός του Πρωταθλήματος Ραλλύ?????Γίνονται αυτά??????????!!!!!!!!!!
Μην λέμε χαζά...............Μάρκος Κ. Καπετανάκης
αυτο οντως ειναι κορυφαιο.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα!το αχαιος που ψηφιστηκε το καλυτερο ραλλυ αλλα και η αιγειρα που ειναι η πιο οργανωμενη αναβαση (και για μενα η πιο θεαματικη)να μην μπαινουν στο πρωταθλημα!!!Ε Λ Ε Ο Σ!
-
Ρε παιδια...για ποιο λογω βγαλατε την Αιγειρα και βαλατε...Σχοινο και οχι δευτερη Ριτσώνα ας πουμε..???
-
ΠΑΤΡΑ 23/12 / 2009
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 31 / 2009Κον ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΠΑ- ΕΘ.Ε.Α Μεσογείων 395 ΑΘΗΝΑ FΑΧ: 210-6068981 **ΘΕΜΑ : ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010 **
Κε ΠΡΟΕΔΡΕ
Σας Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, γιατί η ΕΘ.Ε.Α. δεν
περιέλαβε, στην φετινή Προκήρυξη για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2010 την 10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ .Με την ενέργειά σας αυτή αφήσατε **ΑΦΩΝΟΥΣ** τους φίλους του ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πανελλαδικά. Κόψατε την μακράν καλύτερη και **ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ** διαδρομή ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.. Σας θυμίζουμε **εννέα (9)** χρόνια στην διαδρομή έχουμε κατασκευάσει και παρουσιάσει:
- Τοποθέτηση ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (5.000) ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
2 Έχουμε μέσα στα όρια της πίστας φτιάξει δύο χιλιάδες πεντακόσιες (2.500) θέσεις στάθμευσης θεατών. - Πρόσθετα στα μέτρα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ χρησιμοποιούμε ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ (800) ντάνες λάστιχα, περίπου πεντακόσια μέτρα πλέγμα και δύο χιλιάδες μέτρα (2.000) κορδέλες.
- Έχουμε ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ πάνω από δέκα χιλιάδες (10.000) μέτρα τετραγωνικά, παρουσιάζοντας έναν τέτοιο τάπητα, απόλυτα κατάλληλο για Αγώνες Αυτοκινήτων.
- Έχουμε συνδέσει τον ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ με ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ την παρουσία του Σπορ του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ στην χώρα μας και όχι μόνο.
Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεδομένα στους Αγώνες Αυτοκινήτου.
Φτιάξαμε την ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΠΙΣΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ και όχι μόνο.
Η Δημοφιλία της είναι γνωστή σε όλους τους φίλους του ΣΠΟΡ, Πανελλαδικά και όχι μόνο.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, περιμένοντας απάντησή σας .Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ.Α ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
- Τοποθέτηση ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (5.000) ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οι ασκησεις επι ημερολογιου δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να βαραινουν περισσοτερο απο το ξηλωμα ενος πετυχημενου και δημοφιλους στους θεατες αγωνα γιατι ετσι απλα ο οργανωτης δεν μας αρεσει. Ειναι αστειο ή τραγικο (εξαρταται απο ποια σκοπια το βλεπεις) να βλεπεις απο τη μια καποιους να πασχιζουν για να προσελκυσουν θεατες στο αθλημα μας και απο την αλλη την αρχη του σπορ να κοβει ενα υγιες μελος ενος θεσμου για το καπριτσιο της.Επειδή είμαι εντελώς έξω από όλα αυτά τα παρασκήνια δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο κόπηκε η Αιγείρα. Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε πραγματικά πρόκειται για πολύ κακή κίνηση. Επειδή, όμως, είμαι άσχετος θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω το θέμα. Απλά και εμένα με παραξένεψε πάρα πολύ.
Πάντως η προκήρυξη σαν φιλοσοφία (πρωτάθλημα, κύπελα, οικονομικά ρόντε στο χώμα, ξεχωριστά έπαθλα σπριντ) είναι η καλύτερη που έχω δει την τελευταία δεκαετία. Τώρα, αν όπως επισημαίνει ο El-Em, δόθηκαν τόσοι αγώνες επειδή οι λέσχες 'λυσάξανε' να τους πάρουν και καταλήξουμε να έχουμε κατά μέσο όρο 30 συμμετοχές ανά αγώνα, ε, ας πρόσεχαν όλοι. Και οι λέσχες (που θα μπούνε μέσα) και οι αγωνιζόμενοι (που θα τρέχουν σε άδειες κλάσεις) και η ΕΘΕΑ (που θα κατηγορηθεί πάλι για 'έλλειψη προόδου του σπορ'). Ας ευχόμαστε όλοι να μη συμβεί κάτι τέτοιο.
-
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η φετινή προκύρηξη δεν είναι για τα πανηγύρια αλλά δεν είναι και για πανηγύρια...Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομικο-κοινωνική κατάσταση, η υπεραισιοδοξία ισοδυναμεί με ουτοπία...
-
Αγώνες, θα έχουμε.
Συμμετοχές, θα έχουμε ? -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Επειδή είμαι εντελώς έξω από όλα αυτά τα παρασκήνια δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο κόπηκε η Αιγείρα. Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε πραγματικά πρόκειται για πολύ κακή κίνηση. Επειδή, όμως, είμαι άσχετος θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω το θέμα. Απλά και εμένα με παραξένεψε πάρα πολύ.Ολο το παρασκηνιο δεν το ξερει σχεδον κανεις εκτος απο τους αμεσα εμπλεκομενους, αλλα αληθεια τι μας ενδιαφερει; Υπαρχει δηλαδη κανενας ευλογος λογος που συμβαδιζει με το συμφερον του αθληματος και που θα μπορουσε να δικαιολογησει το ξηλωμα ενος πετυχημενου αγωνα; Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
Πάντως η προκήρυξη σαν φιλοσοφία (πρωτάθλημα, κύπελα, οικονομικά ρόντε στο χώμα, ξεχωριστά έπαθλα σπριντ) είναι η καλύτερη που έχω δει την τελευταία δεκαετία.
Προσωπικα η αισθηση που εχω βλεποντας ενα σεντονι ραλι και σπριντ ειναι οχι οτι λυσαξαν οι λεσχες (σιγα, φετος τους επιασε δηλαδη; ), αλλα οτι δοθηκαν αγωνες σε ολους για να βαλουν την υπογραφουλα τους στην 'δικια μας' ομοσπονδια και οχι 'των απεναντι'. Λυπαμαι αν σκεφτομαι κυνικα. Απο εκει και περα για τις αναβασεις τα ειπαμε, για τις ταχυτητες ας μη τι συζηταμε καν. Αμφιβαλω αν ασχοληθηκε κανεις με το θεμα και εννοειται οτι πρωταθλημα δε θα γινει για μια ακομη χρονια.
Παντως επειδη χρησιμοποιησες την λεξη φιλοσοφια, νομιζω οτι ειναι αδυνατο να διακρινεις φιλοσοφια μεσα απο μια προκυρηξη. Αντιθετα ομως φιλοσοφια (σωστη ή λαθος ειναι μια αλλη κουβεντα) ειναι να χρηματοδοτεις το Ακροπολις απο τα εσοδα των αλλων αγωνων, ενα ευλογο λοιπον ερωτημα φιλοσοφιας ειναι φετος που δεν υπαρχει Ακροπολις, αν τα ρεστα θα χρησιμοποιηθουν για κατι σχετικο με τους αγωνες ή οχι.
ή
φιλοφια ειναι να λες οτι δεν μπορεις να κανεις πρωταθλημα αεροδρομιοταχυτητας γιατι:
*Αυτό, βλέπετε, είναι και το μεγάλο πρόβλημα της_ Τρίπολης: το
γεγονός πως -ανεξάρτητα με τα χρήματα που επενδύονται- δεν
είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί το μέλλον των πιλότων! Δεν είναι
ποτέ δυνατόν ένας πιλότος -όσο ταλαντούχος κι αν είναι- να
μάθει σε μια όχι πίστα... Δεν είναι δυνατόν να μάθει τι
είναι φρενάρισμα στο όριο, τι είναι ταχύτητα, τι είναι ρύθμιση
του μονοθέσιου, τι ακριβώς σημαίνει να έρχεται καταπέλτης πάνω
του η μπαριέρα με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Θα φρενάρει
ενστικτωδώς, αφού στην Τρίπολη δεν υπάρχει μπαριέρα, υπάρχει
άπλα και σιγουριά για ενδεχόμενη έξοδο από την πίστα... Αυτά
όλα -και όχι μόνον- μεταφράζονται σε χαμένα δευτερόλεπτα. *http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=83&article=2141
Αυτα ελεγε ο Τεο Λαζακις το 1994, αλλα 15 χρονια = μηδεν προοδος. -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ-ΤΟΣ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ......ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΘ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΡΑΛΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΩΝ-ΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ)ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΝΕΡΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ-ΣΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΙ ΤΟ 15 ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΠΕΡΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ.ΟΣΟΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παντως επειδη χρησιμοποιησες την λεξη φιλοσοφια, νομιζω οτι ειναι αδυνατο να διακρινεις φιλοσοφια μεσα απο μια προκυρηξη.Θα εξηγήσω τι εννοώ παραθέτοντας κάποια από τα θετικά της προκήρυξης.
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κύπελλο να βασίζεται κατά το ήμισυ σε ρόντε τα οποία είναι η πιο οικονομική λυση για οργανωτές και αγωνιζόμενους. Στην πράξη το κύπελλο χώματος ήταν πεθαμένο εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. Με αυτή την κίνηση νομίζω ότι έχει κάποιες, αμυδρές έστω, ελπίδες να ζωντανέψει.
- Για πρώτη φορά συνυπάρχουν πανελλήνια κύπελλα ράλλυ και σπριντ στην κάθε επιφάνεια.
- Έχει διατηρηθεί ένας πολύ καλός θεσμός για τους βορειοελλαδίτες (για μένα ό,τι εξυπνότερο υπάρχει εδώ και χρόνια), αν και μάλλον ακρίβυνε υπέρ το δέον.
- Για πρώτη φορά εδώ και κάμποσα χρόνια επανέρχεται η συνύπαρξη Αττικού με Παλάδιο (αν θυμάσαι, είχε θεσπιστεί να γίνονται εκ περιτροπής)
- Επαναφέρονται δυναμικά τα Γιάννενα και η Κρήτη (τους αξίζει, γιατί αναλογικά έχουν αρκετούς και καλούς οδηγούς)
- Μετά τα προβλήματα στο Βαρνάβα, δοκιμάζεται ξανά η δεύτερη ανάβαση κοντά στην Αθήνα, από την οποία προέρχεται το συντριπτικό ποσοστό των οδηγών στις αναβάσεις.
Οπότε, ως φιλοσοφία, βλέπω μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σύμφωνα με την ισχύουσα πραγματικότητα και τη δυναμική που έχει η κάθε μορφή αγώνων και η κάθε γεωγραφική περιοχή, με θεσμούς που παρέχουν οικονομική διαβάθμιση. Πράγματα που δεν είναι καθόλου κακά.
Προσωπικα η αισθηση που εχω βλεποντας ενα σεντονι ραλι και σπριντ ειναι οχι οτι λυσαξαν οι λεσχες (σιγα, φετος τους επιασε δηλαδη; ), αλλα οτι δοθηκαν αγωνες σε ολους για να βαλουν την υπογραφουλα τους στην 'δικια μας' ομοσπονδια και οχι 'των απεναντι'. Λυπαμαι αν σκεφτομαι κυνικα. Απο εκει και περα για τις αναβασεις τα ειπαμε, για τις ταχυτητες ας μη τι συζηταμε καν.
Από την άλλη, το βασικό ρίσκο αυτής της προκήρυξης είναι οι πολλοί αγώνες σε σχέση με την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση. Αυτό είναι ένα στοίχημα που ειλικρινά εύχομαι να κερδιθεί, αν και το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο. Τους λόγους που αναλαμβάνει κάποιος αυτό το ρίσκο δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να κάνω καμία εικασία. Μακάρι να μην είναι αυτοί που αναφέρεις.
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ήθελε, θα μπορούσε να περιορίσει το συνολικό αριθμό αγώνων δίχως να αφήσει χωρίς αγώνα ούτε μία λέσχη, αφού στο σύνολο της προκήρυξης (εκτός από τις ταχύτητες) υπάρχουν δέκα λέσχες με 2 αγώνες και δύο λέσχες με 3. Αλλά απ' ό,τι βλέπεις, παραπονιούνται ακόμα και αν από 3 αγώνες που είχαν στο παρελθόν πάρουν 2 ή αν ο αγώνας τους δεν είναι στους 4 του μικτού πρωταθλήματος.
Προγραμμα 2010