-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.
ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΑΥΤΑ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΠΟ ΠΑΝΩ' ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατι τετοια γραφεις κυριε EL-EM μου και πανω που παω να αγιασω με βγαζεις απο τα ρουχα μου.
Πραγματικα απορω αν αυτα που γραφεται τα σκεφτεσται εσεις η σας τα λενε και τα γραφεται.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΟΥΡΛΑ!!!
ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ !!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.'EL-EM'
ΤΡΕΛΟ ΤΙΜΟΝΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛ ΕΜ ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Η ΕΞ ΙΔΙΩΝ!!!
Θεωρω κουτη την ερωτηση και αυτονοητη την απαντηση.
Απλα αργησατε να το παρετε χαμπαρι.
Αν θελεις τωρα την προσωπικη μου γνωμη οι θεσεις της εθεα-ελπα και του κυριου EL-EM ταυτιζονται κατα 99% .
Το 1% που μενει ειναι οταν δεν τον συμφερει κατι[σπανιο] -
Δηλαδη παιδια η ΕΘΕΑ στελνει πακετακι στο σπιτι του Λωρη,σημειωσεις απο τις ειδικες...στο τελος γραφει ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ γιατι την επιτυχια την εχουνε σιγουρα!! ( μην με αποπαρεις ΕΛ ΕΜ αλλα τι να πιστεψω με αυτα που γραφονται )
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Δηλαδη παιδια η ΕΘΕΑ στελνει πακετακι στο σπιτι του Λωρη,σημειωσεις απο τις ειδικες...στο τελος γραφει ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ γιατι την επιτυχια την εχουνε σιγουρα!! ( μην με αποπαρεις ΕΛ ΕΜ αλλα τι να πιστεψω με αυτα που γραφονται )ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡ@@ΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΟΥΡΛΑ!!!
ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ !!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.'EL-EM'
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΙ!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ) !
Τι να διαβασουμε τα υπολοιπα βουρλα ρε garfli ?
Δεν τα ειδαμε ?η δεν τα ξερουμε ? Εσυ τι νομιζες οτι τσαμπα καταναλωθηκαν τοσα μπριζολικια στις μουριες με ολη την μαφια τοσους μηνες ?
Εχουμε πει αλλωστε , καθε πρωταθλητης στην Ελλαδα ....... παντα ειχε και τον διαπλεκομενο του , που φροντιζε για την σιγουρια του τιτλου του !
Ελαχιστες περιπτωσεις τους εχουν ξεφυγει .....μονον , κατα λαθος και με μεγαλο παραγοντα ατυχιας !
Γιαυτο και οι τιτλοι στην Ελλαδα ειναι χεσμενοι απο ολους τους νοημονες του αθληματος .............
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ .... Εχεις τα προσοντα ( ταλεντο ,και χρημα ) να γινεις πρωταθλητης στην Ελλαδα ?
Αν δεν εχεις τον διαπλεκομενο σου ...... εχασες !ΑΓΑΠΗΤΕ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ,
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΙΦΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ,ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ (ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ¨!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[Εχουμε πει αλλωστε , καθε πρωταθλητης στην Ελλαδα ....... παντα ειχε και τον διαπλεκομενο του , που φροντιζε για την σιγουρια του τιτλου του !
Ελαχιστες περιπτωσεις τους εχουν ξεφυγει .....μονον , κατα λαθος και με μεγαλο παραγοντα ατυχιας !
Γιαυτο και οι τιτλοι στην Ελλαδα ειναι χεσμενοι απο ολους τους νοημονες του αθληματος .............
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ .... Εχεις τα προσοντα ( ταλεντο ,και χρημα ) να γινεις πρωταθλητης στην Ελλαδα ?
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΜΕ,ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ (ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ¨!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αφηνω στην ακρη τα στριφνα και τα αστριφνα , και οπως παντα σου απανταω με το χερι στην καρδια .............
Εχω γραψει πολλακις την γνωμη μου για τις σημερινες ικανοτητες του Αρη εν σχεση με τον ανταγωνισμο , και ξερεις οτι ειναι θετικες για εκεινον , ιδιαιτερα για τον χωματινο ταπιτα , και εχω εκφρασει την γνωμη μου και για την αντιμετωπιση του ως προς το τι θα μπορουσε αλλα δεν εχει δειξει στην ασφαλτο !
Η διακριση που επαναλαμβανεις .... ειναι βεβαι'α , και την ζουμε μερικα χρονια τωρα , τον τιτλο ομως τον μαγειρευετε ( δεν θελω να πιστεψω με τιποτα ,οτι εχει συμβολη ο Αρης ) μαζι με τους αγαπητους φιλους σου και την ανυπαρκτη αντιθετη γνωμη απο μεριας εθεα , μιας και δεν υπαρχει ουτε ενας που θα μπορουσε να σας φερει αντιρρηση απο εκει μεσα .
Μην φανταζεσαι οτι αλλη δουλεια δεν ειχα , αλλα καθομαι και κανω λογαριασμους πιθανοτητων και βαθμοθυριων οπως κανουν ολοι οι βαρεμενοι (γεροι και νεοι ) συμπλεγματικοι του χωρου για τιτλους ......... αλλα εδω με απλη ματια τα πραγματα (και με ξαφνικη αγαπη για Κυπρο σε περιοδο κρισεως ) μας εβγαλαν τα ματια .........Σιγουρα υπαρχουν σκηνικα που δεν γνωριζω ,( δεν με ενδιαφερουν αλλωστε ) απο συμμετοχες που θα εφερναν εμποδια για εναν τιτλο , και με ρυθμους χωρις που συνηθιζει ο Αρης , εχει πεσει πολυ μελετη απ'την παρεα σας , για να μην υπαρξει απροοπτο που να μην εχει την εναλακτικη του !
Τωρα αν θα μου πεις οτι συμτωματικα εισαι μελος της παρεας που (sik?) .................. θα με κανεις να βγω στην λεωφορο να περιμενω το bus
Oσο για τις φιλοσοφιες ..... καλα και ομορφα ειναι να περναμε καλα ....αλλα αν ακολουθει κι ο τιτλος οταν προβλημα ρευστοτητας δεν υπαρχει ...........τρισχαρητωμενα ειναι ολα ....και συνεχεια θα εχουν ! βασικο !
Φιλακια φιλικα Λου Μου μου
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Εχουμε πει αλλωστε , καθε πρωταθλητης στην Ελλαδα ....... παντα ειχε και τον διαπλεκομενο του , που φροντιζε για την σιγουρια του τιτλου του !
'EL-EM'
Αφηνω στην ακρη τα στριφνα και τα αστριφνα , και οπως παντα σου απανταω με το χερι στην καρδια .............
Εχω γραψει πολλακις την γνωμη μου για τις σημερινες ικανοτητες του Αρη εν σχεση με τον ανταγωνισμο , και ξερεις οτι ειναι θετικες για εκεινον , ιδιαιτερα για τον χωματινο ταπιτα , και εχω εκφρασει την γνωμη μου και για την αντιμετωπιση του ως προς το τι θα μπορουσε αλλα δεν εχει δειξει στην ασφαλτο !
Η διακριση που επαναλαμβανεις .... ειναι βεβαι'α , και την ζουμε μερικα χρονια τωρα , τον τιτλο ομως τον μαγειρευετε ( δεν θελω να πιστεψω με τιποτα ,οτι εχει συμβολη ο Αρης ) μαζι με τους αγαπητους φιλους σου και την ανυπαρκτη αντιθετη γνωμη απο μεριας εθεα , μιας και δεν υπαρχει ουτε ενας που θα μπορουσε να σας φερει αντιρρηση απο εκει μεσα .
Μην φανταζεσαι οτι αλλη δουλεια δεν ειχα , αλλα καθομαι και κανω λογαριασμους πιθανοτητων και βαθμοθυριων οπως κανουν ολοι οι βαρεμενοι (γεροι και νεοι ) συμπλεγματικοι του χωρου για τιτλους ......... αλλα εδω με απλη ματια τα πραγματα (και με ξαφνικη αγαπη για Κυπρο σε περιοδο κρισεως ) μας εβγαλαν τα ματια .........Σιγουρα υπαρχουν σκηνικα που δεν γνωριζω ,( δεν με ενδιαφερουν αλλωστε ) απο συμμετοχες που θα εφερναν εμποδια για εναν τιτλο , και με ρυθμους χωρις που συνηθιζει ο Αρης , εχει πεσει πολυ μελετη απ'την παρεα σας , για να μην υπαρξει απροοπτο που να μην εχει την εναλακτικη του !
Τωρα αν θα μου πεις οτι συμτωματικα εισαι μελος της παρεας που (sik?) .................. θα με κανεις να βγω στην λεωφορο να περιμενω το bus
Oσο για τις φιλοσοφιες ..... καλα και ομορφα ειναι να περναμε καλα ....αλλα αν ακολουθει κι ο τιτλος οταν προβλημα ρευστοτητας δεν υπαρχει ...........τρισχαρητωμενα ειναι ολα ....και συνεχεια θα εχουν ! βασικο !
Φιλακια φιλικα Λου Μου μου
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΠΛΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ 10 ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ,ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ?
ΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΑΓΑΠΗΤΕ APR, ΟΠΩΣ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΤΟ !!
ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ? ΑΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ 'ΚΕΝΤΑΕΙ ΤΟ ΣΕΜΕΝΑΚΙ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο.Κ. ... δεν εχουμε το δικαιωμα νομιζω ,και οι δυο , να συνεχισουμε δημοσια να σχολιαζουμε για τον τιτλο καποιου αξιου και σεβαστου οδηγου απ'το κοινο εν απουσια του γιατι θα γινει προσωπικο !
Τελος απο εμενα στο θεμα . -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΙΣ 6/7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.............................ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔ. 'ΚΛΕΝΙΑ'....???
ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!UP !!
..ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΝΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
..'ΜΑΝΔΡΑ' ΠΑΛΑΙΑ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΙΣ 6/7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.............................ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔ. 'ΚΛΕΝΙΑ'....???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
OYTE H MIA OYTE H AΛΛΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ.?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
OYTE H MIA OYTE H AΛΛΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΤΟ SPRINT ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ 'ΜΑΝΔΡΑ'.
Η Ε.Δ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 'ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ'.
ΜΑΝΔΡΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Ελάτε στην θέση της διοργανώτριας αρχής, που σήμερα είναι η ΕΘΕΑ αύριο θα είναι η Ομοσπονδία, και σκεφθείτε ότι εάν ο 2ος μόλις αγώνας ενός προκηρυχθέντος κυπέλλου, (όπου για να απονεμηθούν οι τίτλοι έπρεπε να γίνουν και να μετρήσουν τουλάχιστον 7 από τους 8 αγώνες), δεν διοργανώνεται από μία λέσχη (για οποιονδήποτε λόγο)…, πως θα αντιδρούσατε στο μέλλον; θα την εμπιστευόσασταν;Πως τα φερνει η ζωη τελικα... Τωρα που η ΠΑΛΜΑ απετυχε να διοργανωσει τον 1ο μολις αγωνα ενος κυπελλου, πως θα πρεπει να αντιδρασει η διοργανωτρια αρχη; Θα πρεπει να την εμπιστευτει για το φιναλε των αναβασεων, του πιο δημοφιλους και αρα σημαντικου της πρωταθληματος;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ελάτε στην θέση της διοργανώτριας αρχής, που σήμερα είναι η ΕΘΕΑ αύριο θα είναι η Ομοσπονδία, και σκεφθείτε ότι εάν ο 2ος μόλις αγώνας ενός προκηρυχθέντος κυπέλλου, (όπου για να απονεμηθούν οι τίτλοι έπρεπε να γίνουν και να μετρήσουν τουλάχιστον 7 από τους 8 αγώνες), δεν διοργανώνεται από μία λέσχη (για οποιονδήποτε λόγο)…, πως θα αντιδρούσατε στο μέλλον; θα την εμπιστευόσασταν;
Πως τα φερνει η ζωη τελικα... Τωρα που η ΠΑΛΜΑ απετυχε να διοργανωσει τον 1ο μολις αγωνα ενος κυπελλου, πως θα πρεπει να αντιδρασει η διοργανωτρια αρχη; Θα πρεπει να την εμπιστευτει για το φιναλε των αναβασεων, του πιο δημοφιλους και αρα σημαντικου της πρωταθληματος;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΧΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ελάτε στην θέση της διοργανώτριας αρχής, που σήμερα είναι η ΕΘΕΑ αύριο θα είναι η Ομοσπονδία, και σκεφθείτε ότι εάν ο 2ος μόλις αγώνας ενός προκηρυχθέντος κυπέλλου, (όπου για να απονεμηθούν οι τίτλοι έπρεπε να γίνουν και να μετρήσουν τουλάχιστον 7 από τους 8 αγώνες), δεν διοργανώνεται από μία λέσχη (για οποιονδήποτε λόγο)…, πως θα αντιδρούσατε στο μέλλον; θα την εμπιστευόσασταν;
Πως τα φερνει η ζωη τελικα... Τωρα που η ΠΑΛΜΑ απετυχε να διοργανωσει τον 1ο μολις αγωνα ενος κυπελλου, πως θα πρεπει να αντιδρασει η διοργανωτρια αρχη; Θα πρεπει να την εμπιστευτει για το φιναλε των αναβασεων, του πιο δημοφιλους και αρα σημαντικου της πρωταθληματος;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατα την δική μου υποκειμενικη γνώμη ΚΑΜΜΙΑ τιμωρία δεν πρόκειται να επιβληθει γιατι τουλάχιστον πέρισυ που τινάχτηκε στον αέρα το κύπελλο ασφάλτινων ραλλυ σπρίντ απο τους δύο τελευταίους αγώνες που δεν εγιναν, κανένας ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ (με την εννοια του δεν διοργάνωσες δεν ξαναπέρνεις αγωνα) οπως τουλάχιστον ειδαμε στην φετεινη πρκήρυξη του αγωνιστικου καλεντάρι. Για την ιστορία θυμίζω:
** viewtopic.php?f=3&t=38522&start=15 **
Εν προκειμένω για να καταθέσω και εγω την αποψή μου (υποκειμενικότατη) αλλα ετσι πιστεύουμε εμείς εδω πάνω στον καθαρό αέρα. Οι «σπριντάκηδες» (στο σύνολο τους ερασιτέχνες με ολη την σημασία της λέξης και 'παντελονίδιοι' απαντες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) θέλουν το ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ τους, την παρακίνηση, την παράκληση αν το θέλετε για να εχει ο αγώνας συμμετοχές επειδη ο αγώνας ειναι των αγωνιζόμενων και αυτοι ειναι η κινητήρια δύναμη του. Το απρόσωπο (με ενα ξερο δελτίο τύπου) της ανακοίνωσης ενός aγώνα, με ημερομηνία και ημέρα λήξης συμμετοχών την Παρασκευή, οταν ΟΛΟΙ ξέρουν χρόνια οτι μπορουν να δηλώσουν την Δευτέρα μέχρι το βράδυ (εκ πείρας την Δευτέρα δηλώνει το 80% των συμμετοχων αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους), προδιαγράφει το λάθος ξεκίνημα για την διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα. Από εκει και πέρα η φιλοσοφία της «μεγάλης λέσχης» (του παρελθόντος) και της μελλοντικης (μεγάλης), ισως προδιαγράφει ένα σνομπισμό του επιπέδου «εδώ ειμαστε οποιος θέλει να τρέξει μπορει μεσα στα πλαίσια του νόμου να δηλώσει και να τρέξει, αν θέλει αν δεν θέλει δεν θα σκάσουμε κι ολας». Η εγωιστικη αυτή αποψη ειχε σαν αποτέλεσμα τις συμμετοχές, του περισυνου Φωκίδας του Μαύρου Ρόδου κ.λπ. αλλων πρωταθληματικων αγώνων ραλλύ και αναβάσεων (Αγία Αννα ας πούμε), για πολλους λόγους που εχουν ένα επιστέγασμα. Εδώ είναι η «μεγάλη λέσχη» ελάτε δηλώστε και τρέξτε.
Οι αγωνιζόμενοι ειπαμε δεν είναι επαγγελματίες. Εχουν δουλειές να κάνουν για να επιβιώσουν σε δυσκολότατες οικονομικές συνθήκες, και το τελευταίο που θα σκεφτουν είναι αν θα περάσει η ημερομηνία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής η όχι. Και καλα στο πρωτάθλημα. Στα σπρίντ κανένας δεν πρόκειται να θυμηθει τίποτα όταν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αυτοι που θα παρακολουθήσουν θεσμό (με όλα οσα καλα η κακα, για ασφάλεια η όχι προκύπτουν κάθε χρόνο), και ειδικα φέτος που από το κύπελλο χωμάτινων ράλλυ σπρίντ εκτός 2 αγώνων (ο εξής ενας πήγε περίπατο) στην Ηπειρωτική Ελλάδα, οι υπόλοιποι 6 είναι στην Πελοπόννησο. Ποιος θα σηκωθει από πληρώματα της Λαμίας, Τρικάλων, Βόλου, Λιβαδειάς κ.λπ. να κάνει θεσμό χωμάτινων ράλλυ σπριντ όταν σε 6 από τους 8 αγώνες θα πρέπει να κάνει την εκστρατεία του Δράμαλη. Θα μπορούσαμε τεκμηριωμένα να γράφουμε και να συζητάμε με τις ωρες. Εν κατακλείδι όμως στο «δια ταύτα». Εγω δέχομαι την θεωρία της «μεγάλης λέσχης» επειδή εμείς εχουμε μια λεσχούλα επαρχιακή, ΟΧΙ σε πρωτεύουσα νομού, με μόνη πενιχρή οικονομική υποστήριξη ενός Δήμου με 1000 ευρώ για ένα αγώνα τον χρόνο, (όχι Νομαρχιων κ.λπ) και κάνουμε αγώνα ειτε ασφαλτινο με τα γνωστα 70-80 οληρώματα (σπριντ στον Παρνασσό), η χωμάτινο με 50-60 πληρώματα στο Καλλίδρομο, και δεν τον εχουμε ακυρώσει η αναβάλει ΠΟΤΕ! Και με οποιες καιρικες συνθηκες. Επειδη λοιπόν η «μεγαλη λέσχη» δεν γουστάρει να «παρακαλέσει» τους αγωνιζόμενους να πάνε να τρέξουν (να το πουμε ετσι απροκάλυπτα) γιατι ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ όταν είναι «μεγαλη η λεσχη», μεγάλες οι φιλοδοξίες της και μεγάλες οι διοργανώσεις όπως δειχνει η ιστορία της. Για να αποφασισει ότι στην καταληκτικη ημερομηνία εγγραφων «ηταν 6-7 πληρώματα ΜΟΝΟΝ δηλωμένα και δεν γίνεται». Και τι εκανε η «μεγάλη λέσχη» για να αυξήσει τα πληρώματα? Εβγαλε δελτία, γέμισε με δημοσιεύματα εφημερίδες και sites και blogs στο Ιnternet που λίγο πολύ παρακολουθουν οι πάντες. Ενημέρωσε στο site της τον κόσμο με χάρτες του αγώνα, με προσβάσεις για τους θεατές, με ενημερωτικά για οτιδήποτε χρειάζεται ο αγωνιζόμενος και εν επεκτάσει ο θεατής. Χρησιμοποίησε TV (αν μπορουσε) η εκπομές (αν υπάρχουν η εστω αυτές που υπάρχουν) για να γνωστοποιήση την εναρξη του αγωνιστικου ημερολόγιου στην κατά τα αλλα αμφιλεγόμενη ειδικη της Μάνδρας που μέχρι 20 ημέρες πρίν κρατιόταν σαν επτασφράγιστο μυστικο κρυφή, και διέρεαι συνεχως ότι και αυτος ο αγώνας θα πάει στην Πελοπόνησσο στην ειδικη Κλένια. Και ρωτάω: Oταν στους 6 αγώνες του θεσμου στην Πελοπόννησο θα προστίθετο και ενας ακόμα στην Κλένια ποιος από την Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα θα «ετοιμαζοταν» να πάει να τρέξει? Και τέλος….Πήρε τηλέφωνα εν πάσει περιπτώσει να (ΠΑΡΑ)ΚΑΛΕΣΕΙ τα πληρώματα να την τιμήσουν με την παρουσία τους? Τίποτα από όλα αυτά, βέβαια. Οπότε καπούτ ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και ο πρώτος του κυπέλλου χωμάτινων ράλλυ σπρίντ. Οι καιροι σαφώς είναι πονηροι. Δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Εκείνο όμως που ξέρουμε είναι ότι η βασικη αριθμητικη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτε. 1+1 θα είναι πάντα 2. Για κάποιους που είναι κοντόφθαλμοι όμως, εγωιστικής αντίληψης μεγάλου υφους και τουπέ για τους αγώνες που διοργανώνουν η που θα διοργανώσουν πιθανον 1+1 να κανει 3. «Οσα θα τους δίνουν» οι αγωνιζόμενοι μέχρι να παρουν κάποια στιγμή τα μηνύματα. Συγγνώμη για την ενοχληση (σε οσους θα παρερμηνεύσουν τα γραφόμενα ) και καλή χρονια (αγωνιστικη).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
http://www.karapetsanos.gr
http://karapetsanos.blogspot.com/?spref=fb -
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ,ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ !!!!!!!!!! (ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για να πω την αποψή μου μάλλον πρεπει να μπερδευτήκαν στην καταληκτικη ημέρα για τις συμμετοχές, με αγωνα πρωταθλήματος που αν θυμαμαι καλα λήγουν οι συμμετοχές καμμια δεκαπενταρια ημερες πριν. Οποτε αντι για Δευτερα μπηκε η Τεταρτη πραγματικα. Εγω αναφερα Παρασκευη λογω κεκτημενης ταχύτητας. Ομως βγαινει τιποτα? Δεν βγαινει.....Τωρα αν θέλει καποιος να κανει τον αγωνα και να μην τον πεταξει στα σκυλιά περνει παρατάσεις εγγραφων και για Παρασκευη και για Δευτερα οπως εχουμε παρει κατ επαναληψη πολλοι σε παμπολες λέσχες ανα την Ελλαδα... Αυτα!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
http://karapetsanos.blogspot.com/?spref=fb
www.karapetsanos.gr -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Μήπως αργούμε λιγάκι ;Σε 27 μέρες, στις 7 Φεβρουαρίου, έχει προκηρυχθεί στην Αττική να γίνει το Χωμάτινο Σπρίντ από την ΠΑΛΜΑ…
Σε 18 μέρες, στις 29 Ιανουαρίου πρέπει να κλείσουν οι Συμμετοχές …
Περί τις 15 μέρες πριν, δηλ. 14 Ιανουαρίου πρέπει να ανοίξει η περίοδος εγγραφών …
Σήμερα έχουμε 11 Ιανουαρίου …
Έχει ανακοινωθεί το Πρόγραμμα των αγώνων 2010 αλλά,
Δεν έχει ανακοινωθεί η Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτου 2010,
Δεν έχει ανακοινωθεί ο Γενικός Κανονισμός Αγώνων Σπρίντ,
Δεν έχουν ανακοινωθεί οι ισχύουσες για το 2010 εγκύκλιοι,Πότε θα δημοσιευθούν ;
Πότε θα ενημερωθούν οι αγωνιζόμενοι ;
Πότε θα σκεφθούν και καταστρώσουν τα σχέδιά τους ;
Πότε θα τους δοθεί ο χρόνος να αποφασίσουν τι μπορoύν και τι όχι να πράξουν ;
Πότε θα μπορέσουν να κάνουν τις πιο σωστές επιλογές, σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ούτως ώστε να έχουν τις μέγιστες επιδόσεις με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος ;Τελικά δεν αρκεί μόνον να ζητάμε από τους αγωνιζόμενους να έχουν μία «σοβαρή» εμπλοκή στον χώρο, αλλά πρέπει και η αρχή του σπόρ (με σοβαρότητα) να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και να καθιστά γόνιμο το έδαφος προς αυτή την κατεύθυνση …
Εύστοχο ,
Έγκαιρο (άν και δεν πρόλαβε την αναβολή),
Επίκαιρο (επειδή τίποτε δεν έγινε απο την δημοσίευσή του)
το σχόλιο του φίλου Μιχάλη !!!!!!!!Να συμπληρώσω:
-ΔΕΝ ανακοινώθηκε / δημοσιεύθηκε η Προκύρηξη ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ Αγώνα (εκτός και εάν οι ...υποπαράγραφοι του ...Τελικού Προγράμματος Αγώνων 2010 επέχουν την θέση Προκυρήξεων , πράγμα ανεπίτρεπτο ! )
-ΔΕΝ ανακοινώθηκε / δημοσιεύθηκε ο Γενικός και Συμπληρωματικός Κανονισμός ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ Αγώνα για το 2010 , άν και υπάρχει ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ -βλέπε Χωμάτινα Ράλλυ Σπρίντ με 3 περάσματα , με το πρώτο της ΛΕΜΑΧ να γίνεται στις 1&2 Μα'ίου -
Άρα τί θα ισχύσει ???
-Ποιές Προκυρήξεις ???
-ποιοί Κανονισμοί ???Αγώνες έρχονται !!!!!!!
-
Οι Αγώνες έρχονται...
...και οι αγωνιζόμενοι φεύγουν!!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Εύστοχο ,
Έγκαιρο (άν και δεν πρόλαβε την αναβολή),
Επίκαιρο (επειδή τίποτε δεν έγινε απο την δημοσίευσή του)
το σχόλιο του φίλου Μιχάλη !!!!!!!!Φίλε Αποστόλη,
Ο Συμπληρωματικός Κανονισμός του 2o ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΟΥ, μεταξύ άλλων αναφέρει :
…O αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις:
α. Του Διεθνούς Αθλητικού Kώδικα (ΔAK) και των παραρτημάτων του,
β. Του Εθνικού Αγωνιστικού Κανονισμού (EAK) & των παραρτημάτων του.
γ. Της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της EΘEA και των Εγκυκλίων της.
δ. Του Γενικού Κανονισμού Σπρίντ και των παραρτημάτων του.
ε. Του παρόντος Συμπληρωματικού Κανονισμού της ΑΛΑΛ…Οι απορίες που δημιουργούνται είναι :
Ποια Προκήρυξη ;
Ποιες Εγκύκλιοι ;
Ποιος Γενικός Κανονισμός ;
Εφ΄ όσον δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη…, πως η ΑΛΑΛ τα επικαλείται και βάσει αυτών συντάσσει τον Συμπληρωματικό Κανονισμό ;
Σχήμα οξύμωρο και πρωθύστερο !!!Προφανώς η ΕΘΕΑ καθυστερεί, ή για λόγους αδυναμίας ή για λόγους σκοπιμότητας…
Η αδυναμία μπορεί να προέρχεται από φόρτο εργασιών…, ή από έλλειψη προσωπικού…, ή από απουσία δυναμικής βούλησης από την πλευρά της…, κλπ.
Η σκοπιμότητα πιθανόν να οφείλεται στην αναμονή ενεργειών άλλων φορέων – προσώπων…, ή σε αναμονή απάντησης θέσεων που έχει εκθέσει…, κλπ
Βέβαια μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από αυτά και ματαίως να αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους μάντεις !!!
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κατάσταση..., δεν βοηθά στο να μειωθεί έστω και λίγο το ήδη ζοφερά προδιαγραφόμενο μέλλον των αγώνων...
υ.γ. το σπρίντ του Τάσου (ΠΑΛΜΑ), εκτιμώ ότι αναβλήθηκε ΚΑΙ για αυτόν τον λόγο...,
Εύχομαι ολόψυχα η ΑΛΑΛ να είναι πιό τυχερή και να έχει επιτυχία ο αγώνας της !!!φιλικά
(Αποστόλη έχεις σελίδα στο fb
Προγραμμα 2010