-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
αυτο οντως ειναι κορυφαιο.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα!το αχαιος που ψηφιστηκε το καλυτερο ραλλυ αλλα και η αιγειρα που ειναι η πιο οργανωμενη αναβαση (και για μενα η πιο θεαματικη)να μην μπαινουν στο πρωταθλημα!!!Ε Λ Ε Ο Σ!
ΑΓΑΠΗΤΕ theo 13,
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 'ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ' ΤΟΥ Ρ.ΑΧΑΙΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΖΙΜΚΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ), ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
- Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛIΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
- Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
- ΟΙ Ε.Δ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ 'ΑΡΓΥΡΑ Ι+ΙΙ' (Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ) ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αγαπητε κ. ΕΛ-ΕΜ
μαλλον τα λεγομενα μου σας μπερδεψαν.Εγω δεν εχω καμμια σχεση με καμμια λεσχη.οποτε δεν υποστηριζω και κανεναν.ειμαι ενας απλος θεατης.παρακολουθω καθε χρονο οσο περισσοτερους αγωνες μπορω και το μονο που θελω ειναι να βλεπω ασφαλεις και ωραιους (για ολους) αγωνες.ακομα και απ τη θεση μου καποια προβληματα που εχουν οι αγωνες μπορω να τα δω.
1)οσον αφορα την εκκινηση του αχαιος συμφωνω μαζι σας.αν γινοταν οπως παλιοτερα στην κεντρικη πλατεια της πατρας θα ηταν καλυτερα αλλα την περιοδο εκεινη ηταν υπο κατασκευη.αυτο ομως ειναι θεμα διαθεσης και οργανωσης του αοπ.εγω δεν εχω θεση.
2)ερασιτεχνικη αντιμετωπιση των χορηγων και του αγωνα(ακομα και αν αυτοι οι χορηγοι ειναι πρωην η νυν αγωνιζομενοι,μελη του αοπ κλπ)
3)παραπονα γι αυτο στον αοπ
4)επισης
5)οσον αφορα τις ειδικες μιας και ειμαι θεατης ηθελα πολυ να μαθω την γνωμη σας μιας και συνεχεια διαβαζω απο πολλους εδω στο φορουμ παραπονα για παρα πολλες ειδικες ανα την ελλαδα.την μια ειναι επικινδυνα γρηγορες(παλαδιο) και πολυ σωστα διαμαρτυρεστε την αλλη δεν εχει καλο οδοστρωμα κλπ.για μενα κακως γινεται τοση γκρινια γιατι (διορθωστε με αν κανω λαθος) το ραλλυ ειναι ακριβως αυτο.υπο τις συνθηκες που υπαρχουν εκεινη την στιγμη να προσπαθησεις να πας οσο το δυνατον γρηγοροτερα.αν ο δρομος δεν ειναι καλος ειναι μεσα στο παιχνιδι.εκει φαινεται ο οδηγος που δεν το σπαει αλλα παει γρηγορα αλλος που φυλαει τα λαστιχα του κλπ.οπως πολυ καλα γνωριζετε ενα περασμα απο μια ειδικη μπορει να αλλαξει σε καποια σημεια την μορφολογια του εδαφους.δηλαδη θεωρω παραλογο να θελουμε ειδικες ουτε πλατιες ουτε στενες ουτε ανηφορικες ουτε κατηφορικες ουτε αργες ουτε βολιδες ουτε μακριες ουτε κοντες με μικρες απλες και ολα αυτα να ισχυουν μαζι.αυτο γινεται μονο στις πιστες.
μακαρι το πρωταθλημα του 2010 να ειναι καλυτερο απ του 2009με εκτιμηση
theo 13,
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ. 'ΑΡΓΥΡΑ' (ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ) ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ Α Υ Τ Ο Ι ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙς ΕΛΗΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.Αφού θεωρείς τους θεατές περιττούς στους αγώνες, τότε καταλαβαίνω γιατί έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Αν δεν σεβαστούμε τον θεατή για να έρθει να δει τον αγώνα και τους οδηγούς τότε έχουμε αποτύχει οικτρά!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Φίλε Λώρη Μελετόπουλε εκπλήσομαι γιατί πίστευα πιο ψηλό το επίπεδό σου, από το να γίνεσαι μπροστάρης άλλων.
Χρόνια πολλά,
Ο Πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος Καπετανάκης -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Εγω παντως θεωρω οτι ειναι ισως καλυτερα να εμπλεκοντε περισοτερες γεωγραφικες περιοχες στο παιχνιδι.
8 αγώνες για Κύπελλο είτε ασφάλτου είτε χώματος, και με δεδομένη την παρούσα κατάσταση, είναι πααααρα πολλοί....
Θα ήταν προτιμότερο οι αγώνες να ήταν 6 και να μετρούν οι 5 ή εναλλακτικά αν υποθέσουμε ότι θέλουν κάποιοι σώνει και ντε 8 αγώνες, ας ήταν κάποιοι από αυτούς τύπου ρόντε (και για άσφαλτο μιλάω) που μειώνουν σημαντικά το κόστοςΑν και φαίνονται αντικρουόμενες οι απόψεις σας, επειδή και οι δύο έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε, υπάρχει λύση. Αυτή τη στιγμή στην ηπειρωτική Ελλάδα (δεν μετράω τους αγώνες του κυπέλλου Κρήτης γιατί το νησί έχει μια αντικειμενική δυσκολία) υπάρχουν συνολικά 39 (!!!!) ράλλυ και σπριντ.
Αν, εκτός από τα 4 πρωταθληματικά ράλλυ, το κάθε κύπελλο γέμιζε με π.χ. με 1 μίνι ράλλυ και 3 ρόντε (όπως στο χώμα), αλλά τα ρόντε μετρούσαν και στη βαθμολογία των κυπέλλων σπριντ, τότε οι αγώνες θα μπορούσαν να μειωθούν σε κάτω από 30. Δεν είναι πρόβλημα να μοιράζεις σε ένα ρόντε κυπελλάκια και βαθμούς σύμφωνα με Ν,Α,Ε, και την ίδια ώρα να μετράς και βαθμούς ανά κυβισμό όπως μετριέται στα σπριντ. Επιπλέον, σπριντ να δίνονταν μόνο σε 'μικρές' λέσχες που δεν έχουν αγώνα στους 'μεγάλους' θεσμούς, όπως γινόταν πριν 10 χρόνια. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο ένας επαρχιακός νομός να έχει 4 αγώνες και ένας άλλος 3, έχοντας ακόμα άλλους 4-5 αγώνες ο καθένας σε γειτονικούς νομούς. Ούτε καν η Αττική και η Θεσσαλονίκη δεν έχουν τέτοιο προνόμιο.Το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό που δαπανούν ή μπορούν να δαπανούν οι αγωνιζόμενοι ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι συγκεκριμένο κάθε χρονιά. Και μάλιστα φέτος που έχει ήδη ανακοινωθεί επισήμως ακόμα μεγαλύτερη πτώση εισοδημάτων για όλους μας και μία έκτακτη δαπάνη δύο μέσων μισθών για κάθε πλήρωμα (HANS), το ποσό αυτό θα πέσει σημαντικά. Άλλο να μοιράζεις αυτό το ποσό σε 39 αγώνες και άλλο σε 29. Και ακόμα μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει όταν από αυτούς τους 29 μόνο οι 10-11 είναι υψηλού κόστους και οι υπόλοιποι οικονομικά σπριντ, ρόντε και έξυπνα μίνι ράλλυ που μπορούν οι αγωνιζόμενοι να τα περιορίσουν σε ένα σαββατοκύριακο.
Αλλά ποιος τολμάει να κάνει μείωση αγώνων με όλη αυτή την παράνοια με τις δύο ομοσπονδίες; Εδώ βλέπεις να διαμαρτύρονται εντόνως λέσχες που έχουν μια πρωταθληματική ανάβαση, ένα ράλλυ κυπέλλου και ένα σπριντ!!!!
Παντως αν το εξετασεις το προγραμμα ενας μπορει να ακολουθησει ενα πανελληνιο θεσμο με εξι αγωνες ενω αν θελησει να ακολουθησει και το τοπικο κυπελλο της περιοχης του τοτε θα πρεπει να κανει 10-11 αγωνες .Ομως ταυτοχρονα μπορουν αγωνιζομενοι απο ολες της περιοχες της ελλαδος να ακολουθησουν ενα πανελληνιο θεσμο αφου σχεδον ολες οι περιοχες αν εξαιρεσεις την Θρακη εχουν και ενα αγωνα που μετραει σε πανελληιο θεσμο.Αυτο θεωρω οτι ηταν η εξυπνη κινηση της ΕΘΕΑ.Και βορειοι και νοτιοι λοιπον εχουν τουλαχιστον τεσσερις αγωνες κοντα τους οποτε αν πανε και καλα θα κανουν και δυο μακρινους τους για να εχουν πληρη εμπλοκη στο θεσμο
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Φίλε Λώρη Μελετόπουλε εκπλήσομαι γιατί πίστευα πιο ψηλό το επίπεδό σου, από το να γίνεσαι μπροστάρης άλλων.Χρόνια πολλά,
Ο Πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
Κυριάκος ΚαπετανάκηςΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ,
ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΛΛΩΝ ΓΙΝΟΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΑΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ) ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ theo-13.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Παντως αν το εξετασεις το προγραμμα ενας μπορει να ακολουθησει ενα πανελληνιο θεσμο με εξι αγωνες ενω αν θελησει να ακολουθησει και το τοπικο κυπελλο της περιοχης του τοτε θα πρεπει να κανει 10-11 αγωνες .Καμία διαφωνία. Μόνο που το πρόγραμμα των 6 αγώνων ράλλυ ΜΠΟΡΟΥΝ να το ακολουθήσουν ελάχιστοι πλέον. Το φετινό πρόγραμμα πράγματι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ οι υφιστάμενες οικονομικές συνθήκες.
Θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα εντελώς μπακάλικο υποθετικό παράδειγμα με τυχαία νούμερα, εκτός από τις αναλογίες οι οποίες είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα:
Αν μοιράσεις το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΛΩΝ των αγωνιζόμενων σε 15 ράλλυ και 24 σπριντ ή ρόντε ενδέχεται να έχεις κατά μέσο όρο 40 συμμετοχές ανά αγώνα. Αν το μοιράσεις σε 12 ράλλυ και 17 σπριντ ή ρόντε, τότε με το ΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ μπορείς να έχεις μέσο όρο 55 συμμετοχές ανά αγώνα. Οι φίλοι μας οι οργανωτές ξέρουν ότι υπάρχει ένα όριο συμμετοχών σε κάθε αγώνα κάτω από το οποίο αρχίζουν να βάζουν από την τσέπη τους και να κάνουν εκπτώσεις σε θέματα οργάνωσης, ασφάλειας και στελεχιακού δυναμικού. Επίσης, ένας αγώνας με χαμηλό αριθμό συμμετοχών δείχνει φτωχός σε θεατές και αγωνιζόμενους, οι κλάσεις δε συμπληρώνουν και γενικά χαλάει όλη η εικόνα των αγώνων. Η πρόβλεψή μου είναι ότι φέτος θα έχουμε ακόμα λιγότερες συμμετοχές ανά αγώνα από πέρυσι. Η προκήρυξη, όσο καλή και αν είναι (που είναι) δε βοηθάει να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα. Μακάρι να κάνω λάθος.Υ.Γ. Σε πρώτο πρόσωπο, επειδή ο ως τώρα συνοδηγός μου που έχει εμπορικό κατάστημα αδυνατεί φέτος να δώσει ακόμα και το ποσό για τη λισάνς, ψάχνω για συνοδηγό ο οποίος είναι διατεθιμένος να πληρώσει λισάνς, ΗΑΝS και μόνο τα έξοδα διατροφής στον κάθε αγώνα. Πίστεψέ με, δε βρίσκω ούτε έναν, και παρόλο που έχω τη δυνατότητα να κάνω τα δύο ράλλυ στην Αττική και την αγαπημένη μου Αμφίκλεια, το πιο πιθανό είναι να κάτσω σπίτι μου.
-
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . -
Θα αλλαζε κατι εαν μαθαιναμε τον λογο.Πιστευω οχι,απλα ναχουμε να λεμε.Υπηρξαν και στο παρελθον αγωνες εκτος προκυρηξης αλλα απανηλθαν,εχει γινει και στο παρελθον.Κανεις μας δεν ειναι αλανθαστος.
Υπηρξαν φορες που αγωνες μακρινη για καποιους στοιχιζαν λιγοτερο απο κοντινους.Το σπορ ειναι ακριβο-αυτο το ξερει ολος ο κοσμος- αλλα πιστευω οτι ο καθ ενας κανει το λογαριασμο του και παει οπου μπορει,και δεν ξερω καποιον στην ελλαδα να ειναι επαγγελματιας οδηγος αγωνων''με ολη την σημασια της λεξεος'
Οι περισσοτεροι αναφερουν οτι ειναι καλη προκυρηξη αλλα υπαρχει και κριση.
Αυτοι που θα ετρεχαν και στους 6 θα τρεξουν ισως και στους 8 με ολους τους τοπικους καθε περιοχης.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Υ.Γ.Εαν γυριζε και καποια ταχυτητα στην ΡΟΔΟ???Ακουει κανεις???
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .Κ. Ανδρέα μάλλον θα περιμένετε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ όπως και εμείς!!!!!!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φίλε Λώρη Μελετόπουλε εκπλήσομαι γιατί πίστευα πιο ψηλό το επίπεδό σου, από το να γίνεσαι μπροστάρης άλλων.
Χρόνια πολλά,
Ο Πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΛΛΩΝ ΓΙΝΟΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ) ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ theo-13.
'EL-EM'
Ας μεταφέρω τα λόγια σας για αρχή όσο αφορά τους θεατές:
''''''Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ)'''''''
Αυτά εσείς τα γράψατε..........Δώσεις πανικού μάλλον θα βρείτε σε άλλους και όχι σε μέλη της ΦΙΛΜΠΑ. Εμείς απλά προσπαθούμε να πάμε το άθλημα μπροστά και δεν καταρακώνουμε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έστω και μέσα από ένα forum!
Και τέλος χωρίς να θέλω να προστατεύσω κανέναν (δεν το χρειάζεται άλλωστε), εμένα θα με τιμούσε να με έλεγε φίλο του, ένας άνθρωπος με πορεία 40 χρόνων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.Με εκτίμηση
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Υ.Γ.
Γράφω και το όνομά μου για να με γνωρίζεται. Εσάς σας λένε EL EM. Εμένα με λένε Μάρκο Καπετανάκη. -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Θα εξηγήσω τι εννοώ παραθέτοντας κάποια από τα θετικά της προκήρυξης.- Για πρώτη φορά βλέπουμε κύπελλο να βασίζεται κατά το ήμισυ σε ρόντε τα οποία είναι η πιο οικονομική λυση για οργανωτές και αγωνιζόμενους. Στην πράξη το κύπελλο χώματος ήταν πεθαμένο εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. Με αυτή την κίνηση νομίζω ότι έχει κάποιες, αμυδρές έστω, ελπίδες να ζωντανέψει.
- Για πρώτη φορά συνυπάρχουν πανελλήνια κύπελλα ράλλυ και σπριντ στην κάθε επιφάνεια.
- Έχει διατηρηθεί ένας πολύ καλός θεσμός για τους βορειοελλαδίτες (για μένα ό,τι εξυπνότερο υπάρχει εδώ και χρόνια), αν και μάλλον ακρίβυνε υπέρ το δέον.
- Για πρώτη φορά εδώ και κάμποσα χρόνια επανέρχεται η συνύπαρξη Αττικού με Παλάδιο (αν θυμάσαι, είχε θεσπιστεί να γίνονται εκ περιτροπής)
- Επαναφέρονται δυναμικά τα Γιάννενα και η Κρήτη (τους αξίζει, γιατί αναλογικά έχουν αρκετούς και καλούς οδηγούς)
- Μετά τα προβλήματα στο Βαρνάβα, δοκιμάζεται ξανά η δεύτερη ανάβαση κοντά στην Αθήνα, από την οποία προέρχεται το συντριπτικό ποσοστό των οδηγών στις αναβάσεις.
Οπότε, ως φιλοσοφία, βλέπω μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σύμφωνα με την ισχύουσα πραγματικότητα και τη δυναμική που έχει η κάθε μορφή αγώνων και η κάθε γεωγραφική περιοχή, με θεσμούς που παρέχουν οικονομική διαβάθμιση.
Βρε yugo ποια καθε μορφη αγωνων, απο τα 6 που εχεις γραψει τα 5 αφορουν ραλι και σπριντ Οσο για το 6ο ακομη και αν καποιος χωνεψει (που προσωπικα δεν μπορω να το χωνεψω) οτι πετανε την Αιγειρα για εναν ακομη αγωνα κοντα στην Αθηνα, το να κανεις αναβαση Δεκεμβρη μηνα ειναι συνταγη αποτυχιας. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι στις αναβασεις ο κοσμος παει να δει οριακη οδηγηση αυτοκινητων με σλικ σε ολη τη διαδρομη και οχι να στηθει για κατι ωρες στη βροχη για να δει 130 οδηγους να γλυστρανε χαρωπα; Καταστρεψαν τη Ριτσωνα φετος, θα καταστρεψουν και το φιναλε του πρωταθληματος του χρονου, ουτε επιτηδες να το εκαναν (βρε λες; )
Μπορεί εύκολα να μοιράζεται στον Τ.Ε. ένα ερωτηματολόγιο σε όλους τους εκκινούντες σε κάθε αγώνα το οποίο να έχει βαθμολογία, για παράδειγμα από 0 ως 5, σε διάφορους τομείς του αγώνα. Και αναφέρω μερικούς τομείς ενδεικτικά:
- ποιότητα Ε.Δ.
- σχεδίαση-πρόγραμμα αγώνα
- προβολή αγώνα
- απόδοση στελεχιακού δυναμικού (κριτές, χρονομέτρες, αλυτάρχης κ.λπ.)
- διευκολύνσεις-παροχές προς αγωνιζόμενους
- έλλειψη (ή κάλυψη) επικίνδυνων σημείων
Δυστυχως, αν και η προσπαθεια σου ηταν φιλοτιμη, το ερωτηματολογιο σου ειναι αρκετα πρωτογονο σε σχεση με αυτο της εθεα. Για παραδειγμα ας δουμε μερικα κριτηρια που ισχυσαν φετος:
- Παραβιασε η διαδρομη σου τα απαιτουμενα απαιτουμενα χιλιομετρα ή/και οι ειδικες σου εβγαζαν μεγαλυτερη μεση ταχυτητα -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Δεν εκανες αγωνα αλλα μετα αλλαξες διοικηση σε κατι που αρεσει στην εθεα -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Τσακιστηκε οδηγος στην αναβαση σου σε μπαριερα που εχασκε αλλα υποσχεθηκες οτι του χρονου θα τακτοποιησεις το σημειο με ενα τζερσεϊ -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Οι κριτες σου δεν μπορουσαν να βρουν ουτε την κιτρινη τους σημαια -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα αναβασεων που η ροη των αυτοκινητων ειναι πιο χαλαρη
- Διοργανωνεις αγωνες παιδιας με αυτοκινητα χωρις κλουβι και μεση ωριαια ταχυτητα γυρου πανω απο 100 χαω -> Αναλαμβανεις το πρωταθλημα ταχυτητας
- Δινεις την χρονομετρηση σου σε εταιρια που ειναι μεν φθηνοτερη αλλα δε μας αρεσει -> κιτρινη καρτα κι αποβολη απο το ethea-live
- (το κυριοτερο) Το προεδριο σου λωξοκοιτα προς το αντιπαλο δεος (sic) -> κοκκινη καρτα, αντιο
Ελπιζω να σε βοηθησα
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΗΡΑΣ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Α.Μ. ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤ' ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Λ.Π.Α ? ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.Αγαπητε Ελ Εμ, επειδη δεν πολυκαταλαβαινω:
- Το αντιπαλο δεος της ΕΛΠΑ ή της ομοσπονδιας της οποιας ενα απο τα μελη θα ειναι η ελπα? Αν ειναι το δευτερο το θεμα συζητηθηκε με τις υπολοιπες λεσχες μελη;
- Αν αυτος ειναι ο λογος μην τυχον υπαρχει ενα μικρο νομικο προβληματακι; Γιατι απο οσο ξερω μετα απο παρεμβαση της Ευρωπαϊκης Ενωσης ισχυουν για τη FIA (και προφανως για τα Ευρωπαικα τουλαχστον μελη της) τα ακολουθα:
*Following discussions with Competition Commissioner Mario Monti, the FIA agreed to modify its rules to bring them into line with EU law. After consulting interested third parties and the Member States, the Commission is now ready to close the file. The modifications introduced by FIA will ensure that :
The role of FIA will be limited to that of a sports regulator, with no commercial conflicts of interest;
The FIA rules are not used to prevent or impede new competitions unless justified on grounds related to the safe, fair or orderly conduct of motor sport; *
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΗΡΑΣ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Α.Μ. ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤ' ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Λ.Π.Α ? ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
Αγαπητε Ελ Εμ, επειδη δεν πολυκαταλαβαινω:
- Το αντιπαλο δεος της ΕΛΠΑ ή της ομοσπονδιας της οποιας ενα απο τα μελη θα ειναι η ελπα? Αν ειναι το δευτερο το θεμα συζητηθηκε με τις υπολοιπες λεσχες μελη;
- Αν αυτος ειναι ο λογος μην τυχον υπαρχει ενα μικρο νομικο προβληματακι; Γιατι απο οσο ξερω μετα απο παρεμβαση της Ευρωπαϊκης Ενωσης ισχυουν για τη FIA (και προφανως για τα Ευρωπαικα τουλαχστον μελη της) τα ακολουθα:
*Following discussions with Competition Commissioner Mario Monti, the FIA agreed to modify its rules to bring them into line with EU law. After consulting interested third parties and the Member States, the Commission is now ready to close the file. The modifications introduced by FIA will ensure that :
The role of FIA will be limited to that of a sports regulator, with no commercial conflicts of interest;
The FIA rules are not used to prevent or impede new competitions unless justified on grounds related to the safe, fair or orderly conduct of motor sport; *
+1000000000000000000000000000
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Σχετικα με το Αχαιος:
Ο χρήστης el-em έγραψε:
- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
Εδω που τα λεμε το σταδιο δεν μπορει να συγκριθει με το πολυβουο boulevard της Ιτεας που εγινε η εκκινηση και ο τερματισμος του ΕΛΠΑ, ουτε με την κοσμοπολιτικη Γραβια που εγιναν αυτα του Φωκιδας
Ενω στο Μαυρο Ροδο που η ραμπα ειχε τα λογοτυπα ενος πρακτηριου καυσιμων ή στο Φωκιδος που ειχε τον Ανδρουτσο ή στο Παλλαδο που εγραφε Δημος Ανω Λιοσιων φυσουσε αερας γκλαμουριας και αναβαθμισης για το σπορ;
- Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
Απο αυτους που δεν εβρισκαν την κιτρινη σημαια τους, μαλλον καλυτεροι ειναι. Και στην τελικη πολυ δυσκολα θα ημουν αυστηρος στους κριτες που εβγαλαν με απολυτη επιτυχια εναν αγωνα καρτ στο κεντρο της Πατρας σε πρωτογνωρες για ολους συνθηκες. Αναθεμα με αν υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην χωρα μας.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
Γιατι δεν το κανετε απο φετος, εστω και αναδρομικα. Αν η καταρτηση του προγραμματος βασιστηκε σε αυτες τις περιφημες αξιολογησεις, γιατι οχι;
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Χρόνια πολλά,
Ο Πρόεδρος ΕΔΑ ΦΙΛΜΠΑ
'EL-EM'
Ας μεταφέρω τα λόγια σας για αρχή όσο αφορά τους θεατές:
''''''Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ)'''''''
Αυτά εσείς τα γράψατε..........Δώσεις πανικού μάλλον θα βρείτε σε άλλους και όχι σε μέλη της ΦΙΛΜΠΑ. Εμείς απλά προσπαθούμε να πάμε το άθλημα μπροστά και δεν καταρακώνουμε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έστω και μέσα από ένα forum!
Και τέλος χωρίς να θέλω να προστατεύσω κανέναν (δεν το χρειάζεται άλλωστε), εμένα θα με τιμούσε να με έλεγε φίλο του, ένας άνθρωπος με πορεία 40 χρόνων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.Με εκτίμηση
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Υ.Γ.
Γράφω και το όνομά μου για να με γνωρίζεται. Εσάς σας λένε EL EM. Εμένα με λένε Μάρκο Καπετανάκη.ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ 'ΓΝΩΜΗ' ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΗΝ 'ΠΑΡΟΥΣΙΑ' ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΣΤΟΧΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Ο κ.ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ.
ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ 'ΦΙΛΕ' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ.ΛΩΡΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ)
-
Βρε yugo ποια καθε μορφη αγωνων, απο τα 6 που εχεις γραψει τα 5 αφορουν ραλι και σπριντΝαι, έτσι είναι. Γιατί, με εξαίρεση την Αιγείρα, δε βλέπω τι άλλο θα μπορούσε να αλλάξει στις αναβάσεις και στις πίστες. Οι αναβάσεις έχουν ένα σχεδόν πάγιο πρόγραμμα, είναι πολύ συγκεκριμένες (ή περίπου) και ελάχιστα μπορούν να μεταβληθούν, ως προκήρυξη, εκτός από το να πηγαινοέρχονται κάποιες αναβάσεις εντός και εκτός προγράμματος.
Οι πίστες με είκοσι αγωνιζόμενους και μηδέν αντιπροσωπείες ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ γι' αυτές, χωρίς Σέρρες και Μέγαρα (άραγε ποιος σωτήρας φρόντισε ώστε με τις ενέργειές του να κλείσουν;;;;) συγγνώμη αλλά προσωπικά απορώ που υπάρχει μαζοχιστής οργανωτής που θέλει να τις αναλάβει.
Τα μόνα πραγματικά εύπλαστα αυτή τη στιγμή είναι τα ράλλυ και τα σπριντ. Και μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει η μεγάλη διαφορά από προκήρυξη σε προκήρυξη. Γι' αυτό και αναφέρθηκα σε αυτά.
Όσον αφορά τα κριτήρια που αναφέρεις, δυστυχώς αρκετά που λες φαίνεται να είναι όπως τα λες. Γι' αυτό και ένα ερωτηματολόγιο σαν αυτό που πρότεινε ο El-Em μπορεί να έβαζε τέρμα σε αρκετά τέτοια 'παράξενα'. Στο κάτω-κάτω, όπως σωστά είπε ο El-Em, οι αγωνιζόμενοι είναι οι χρηματοδότες όλου αυτού του οικοδομήματος. Γιατί να μην έχουν επίσημη δυνατότητα κρίσης;Πάντως, πέρυσι που έκραζα εκείνη την απίστευτη προκήρυξη είχα και προτάσεις. Από όλους όσους επικρίνουν κάτι, αναμένω να έχουν και την αντιπρόταση. Αλλιώς θεωρώ ότι κράζουν μόνο για να μειώνουν κάτι (ΚΑΙ το σύνολο του αθλήματος) και χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Εδώ και τρία χρόνια, με εξαίρεση τον Koulis1 και εκείνη την απεγνωσμένη πρόταση του APR, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έχει κάνει κάποια πρόταση. Οπότε, πραγματικά απορώ...
-
Σχετικα με το Αχαιος:- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
Εδω που τα λεμε το σταδιο δεν μπορει να συγκριθει με το πολυβουο boulevard της Ιτεας που εγινε η εκκινηση και ο τερματισμος του ΕΛΠΑ, ουτε με την κοσμοπολιτικη Γραβια που εγιναν αυτα του Φωκιδας
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Ενω στο Μαυρο Ροδο που η ραμπα ειχε τα λογοτυπα ενος πρακτηριου καυσιμων ή στο Φωκιδος που ειχε τον Ανδρουτσο ή στο Παλλαδο που εγραφε Δημος Ανω Λιοσιων φυσουσε αερας γκλαμουριας και αναβαθμισης για το σπορ;
ΓΙΑΤΙ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΓΩ ?
Απο αυτους που δεν εβρισκαν την κιτρινη σημαια τους, μαλλον καλυτεροι ειναι. Και στην τελικη πολυ δυσκολα θα ημουν αυστηρος στους κριτες που εβγαλαν με απολυτη επιτυχια εναν αγωνα καρτ στο κεντρο της Πατρας σε πρωτογνωρες για ολους συνθηκες. Αναθεμα με αν υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην χωρα μας.
ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ !!!!
ΚΡΙΜΑ,Go For Pole KAI ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
Γιατι δεν το κανετε απο φετος, εστω και αναδρομικα. Αν η καταρτηση του προγραμματος βασιστηκε σε αυτες τις περιφημες αξιολογησεις, γιατι οχι;
ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ 01.01.10
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
KAT' AΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ 'ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΩ' ΜΕ ΔΥΟ 'Σ'. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ 'ΛΗΣΑΞΑΝΕ' ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΡΙΝΩ ΑΣΤΟΧΟ(ΚΑΙ ΑΠΟΡΠΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ) ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ..........???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΛΗΣΑΞΑΝΕ',.... ,....
...'ΛΥΣΙΑΤΡΕΙΟ...ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??...'ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
-
Ο χρήστης vasilis biladeris έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ-ΤΟΣ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ......ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΘ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΡΑΛΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΩΝ-ΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ)ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΝΕΡΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ-ΣΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΙ ΤΟ 15 ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΠΕΡΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ.ΟΣΟΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.Tωρα για να σοβαρευομαστε .........
Απ'την στιγμη που εχει γινει αυτος ο αγωνας , ετσι οπως γινεται τα τελευταια χρονια , σχεδον αψεγαδιαστος , που οτι και να γραψουν καποια μαλακογκαλοπ ....ο Αχαιος , δεν ηταν με τιποτα ο καλυτερος αγωνας για τον αγωνιζομενο ,( απλα θα ψηφισαν καποια παιδακια που παρακολουθουν αγωνες και επειδη ειναι κοντα πηγαν ...ειδικα με ανηφορικη ΦΤΕΡΗ ειναι μια παπαρια !!! ), και σαν πρωτος μακραν αγωνας το Φιλιππος .... θα επρεπε να ειναι μεσα στο πρωταθλημα(αξιοκρατικα) ωστε να εχει κι ενα βαθμο δυσκολιας ''τουλαχιστον'' για τους του 2010 ...........Απ'αρχαιοτατων χρονων μεσα στην εθεα ειθισται ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ να εχει τους κολλητους που εφτιαχναν το προγραμμα στα μετρα του , τωρα επαναλαμβανεται το ιδιο ... με νεα προσωπα , και μ'αρεσει που καθεστε και συζητατε για τις μπουμπουνιερες και τα στεφανα για ξενο γαμο .... και δεν σκεπτεστε οτι ειναι ζητημα αν παρακολουθησει ψυχη ολον τον γαμο ... εκτος απ'την νυφη τον γαμπρο και τα δυο αδελφακια παρανυφακια ...........
Ξεκολλατε ρε .... σας πεταξαν ενα κοκαλο και πατε να το δειτε αρνακι πια ........ αλλαξε τιποτα σε ολα τα αλλα που ειναι το λιγοτερο .... για τα μπαζα ?
Κοκαλο ξεζουμισμενο απ'τα σαρκοφαγα ... που σας εχουν γραμμενους ....απλα να το λιγδοσουν και εφετος (το αντερακι τους)θελουν
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ,ΠΟΥ ΛΗΣΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ?
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΛΠΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!!!
ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ,ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Απο το γραφειο τυπου της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ
'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ-ΤΟΣ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ......ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΘ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΡΑΛΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΩΝ-ΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ)ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΝΕΡΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ-ΣΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΙ ΤΟ 15 ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΠΕΡΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ.ΟΣΟΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.Tωρα για να σοβαρευομαστε .........
Απ'την στιγμη που εχει γινει αυτος ο αγωνας , ετσι οπως γινεται τα τελευταια χρονια , σχεδον αψεγαδιαστος , που οτι και να γραψουν καποια μαλακογκαλοπ ....ο Αχαιος , δεν ηταν με τιποτα ο καλυτερος αγωνας για τον αγωνιζομενο ,( απλα θα ψηφισαν καποια παιδακια που παρακολουθουν αγωνες και επειδη ειναι κοντα πηγαν ...ειδικα με ανηφορικη ΦΤΕΡΗ ειναι μια παπαρια !!! ), και σαν πρωτος μακραν αγωνας το Φιλιππος .... θα επρεπε να ειναι μεσα στο πρωταθλημα(αξιοκρατικα) ωστε να εχει κι ενα βαθμο δυσκολιας ''τουλαχιστον'' για τους του 2010 ...........Απ'αρχαιοτατων χρονων μεσα στην εθεα ειθισται ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ να εχει τους κολλητους που εφτιαχναν το προγραμμα στα μετρα του , τωρα επαναλαμβανεται το ιδιο ... με νεα προσωπα , και μ'αρεσει που καθεστε και συζητατε για τις μπουμπουνιερες και τα στεφανα για ξενο γαμο .... και δεν σκεπτεστε οτι ειναι ζητημα αν παρακολουθησει ψυχη ολον τον γαμο ... εκτος απ'την νυφη τον γαμπρο και τα δυο αδελφακια παρανυφακια ...........
Ξεκολλατε ρε .... σας πεταξαν ενα κοκαλο και πατε να το δειτε αρνακι πια ........ αλλαξε τιποτα σε ολα τα αλλα που ειναι το λιγοτερο .... για τα μπαζα ?
Κοκαλο ξεζουμισμενο απ'τα σαρκοφαγα ... που σας εχουν γραμμενους ....απλα να το λιγδοσουν και εφετος (το αντερακι τους)θελουν
με τις καλυτερες των διαθεσεων και πολλυ δοση χιουμορ αφιερωμενο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90664&cid=25
Προγραμμα 2010