-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επειδή είμαι εντελώς έξω από όλα αυτά τα παρασκήνια δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο κόπηκε η Αιγείρα. Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε πραγματικά πρόκειται για πολύ κακή κίνηση. Επειδή, όμως, είμαι άσχετος θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω το θέμα. Απλά και εμένα με παραξένεψε πάρα πολύ.
Ολο το παρασκηνιο δεν το ξερει σχεδον κανεις εκτος απο τους αμεσα εμπλεκομενους, αλλα αληθεια τι μας ενδιαφερει; Υπαρχει δηλαδη κανενας ευλογος λογος που συμβαδιζει με το συμφερον του αθληματος και που θα μπορουσε να δικαιολογησει το ξηλωμα ενος πετυχημενου αγωνα; Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις?????????
Δεν υπάρχει συμφέρον στο άθλημα να μένουν οι καλύτεροι οργανωτικά αγώνες μέσα στο πρωτάθλημα?????ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ??????????????????????????????
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης vasilis biladeris έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ-ΤΟΣ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ......ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΘ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΡΑΛΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΩΝ-ΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ)ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ,ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΝΕΡΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ-ΣΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΙ ΤΟ 15 ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΠΕΡΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΑΙ.ΟΣΟΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ καρεκλά όλο αυτά τα ωραία που μας λες........
Αλήθεια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα παπ............ τουςΜάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Κον ΠΑΤΡΑ 25/12/2009
ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠ 32/09
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΠΑ- ΕΘ.Ε.Α
Μεσογείων 395 ΑΘΗΝΑ
FΑΧ: 210-6068981ΘΕΜΑ : ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010 (Νο 2)
Κε ΠΡΟΕΔΡΕ
Σας απευθύνω και δεύτερη επιστολή για το αυτό θέμα, « γιατί η ΕΘ.Ε.Α. δεν
περιέλαβε, στην φετινή Προκήρυξη για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2010 την 10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ».
Η αιτία είναι ότι δεχθήκαμε φορτικές πιέσεις, από Φίλους, Θεατές, Αγωνιζόμενους , την Τοπική Κοινωνία και την Δημοτική Αρχή της ΑΙΓΕΙΡΑΣ, γιατί δεν αναφερθήκαμε στην επιστολή μας (Νο1) στον κο Πρόεδρο, στα Οργανωτικά της ΑΙΓΕΙΡΑΣ.
Το θεωρήσαμε αρχικά αυτονόητο ότι ήτανε γνωστό, αλλά ας κάνουμε μερικές επισημάνσεις :- Η Οργάνωση αποτελείται κάθε φορά από 100 έμπειρους Κριτές και Στελέχη με πείρα έως και 40 χρόνια στους Αγώνες Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ –ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, όπου και αν απαιτηθούν στον ΑΓΏΝΑ.
- Από την δεύτερη (2002) οργάνωση της Ανάβασης ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ, είμαστε οι πρώτοι που μεταδώσαμε ζωντανά στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα, την ώρα διεξαγωγής του Αγώνα.
- Κανένας θεατής δεν υπάρχει κοντά στην πίστα, όλοι σχεδόν κάθονται σε Αμφιθεατρικές φυσικές κερκίδες, μέσα σε πανέμορφο δάσος.
- Οι θεατές είναι κάθε χρόνο από 15.000 – 20.000 άτομα με τις οικογένειές τους οι περισσότεροι, με 2.500 θέσεις στάθμευσης δίπλα τους χορηγία τοπικών κατοίκων.
- Διδάξαμε στην Αρχή του Αθλήματος και τους αγαπητούς μας συναδέλφους Οργανωτές, τον αποτελεσματικότερο τρόπο και το απαιτούμενο υλικό, για την ΑΜΕΣΗ και σωστή αντιμετώπιση, καθαρισμό, λαδιών στην πίστα.
- Κάθε χρόνο έχουμε την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης της Οργάνωσης φθάνοντας και στην εκπληκτική βαθμολογία 143βαθμούς με Άριστα το 150, δηλαδή περίπου 9,50 στα 10, σχεδόν το απόλυτα ΑΡΙΣΤΑ.
- Δείξαμε πως μπορεί ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός να γίνει και Πολιτισμός, να προάγει τον Τουρισμό και να αναδεικνύει την Ιστορία μας (ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ).
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΟΨΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ
Τέλος κε Πρόεδρε θα ήθελα να σας πω με όλο τον Σεβασμό που σας έχω και να σας θυμίσω κάτι που πολλές φορές κατ` ιδίαν και με επιστολή μου (14-11-2008) σας έχω πει. Δεν ελέγχετε την αξιοπιστία μερικών συνεργατών σας που έχετε δίπλα σας αρκετά χρόνια και δεν σας βοηθούν πραγματικά αλλά …..πολλές φορές σας οδηγούν σε λάθη, πιθανά και για ίδια οφέλη, διώχνοντας από δίπλα σας άτομα που δεν σας «γλείφουν», αλλά πραγματικά σας αγαπάνε.
Τα πιθανά ίδια οφέλη, οι άστοχες πράξεις και ενέργειες, έχουν συνάρτηση αρκετές φορές , με το Τέλμα και την Απαξίωση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, περιμένοντας τοποθέτησή σας . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ.Α ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
για τις ταχυτητες ας μη τι συζηταμε καν. Αμφιβαλω αν ασχοληθηκε κανεις με το θεμα και εννοειται οτι πρωταθλημα δε θα γινει για μια ακομη χρονια.
ή
φιλοφια ειναι να λες οτι δεν μπορεις να κανεις πρωταθλημα αεροδρομιοταχυτητας γιατι:*Αυτό, βλέπετε, είναι και το μεγάλο πρόβλημα της_ Τρίπολης: το
γεγονός πως -ανεξάρτητα με τα χρήματα που επενδύονται- δεν
είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί το μέλλον των πιλότων! Δεν είναι
ποτέ δυνατόν ένας πιλότος -όσο ταλαντούχος κι αν είναι- να
μάθει σε μια όχι πίστα... Δεν είναι δυνατόν να μάθει τι
είναι φρενάρισμα στο όριο, τι είναι ταχύτητα, τι είναι ρύθμιση
του μονοθέσιου, τι ακριβώς σημαίνει να έρχεται καταπέλτης πάνω
του η μπαριέρα με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Θα φρενάρει
ενστικτωδώς, αφού στην Τρίπολη δεν υπάρχει μπαριέρα, υπάρχει
άπλα και σιγουριά για ενδεχόμενη έξοδο από την πίστα... Αυτά
όλα -και όχι μόνον- μεταφράζονται σε χαμένα δευτερόλεπτα. *http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=83&article=2141
Αυτα ελεγε ο Τεο Λαζακις το 1994, αλλα 15 χρονια = μηδεν προοδος.Σέρρες? μία πραγματική πίστα στην Ελλάδα!!!, γιατί δεν χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα? δεν το καταλαβαίνω, εκτός και αν γίνεται για να ενισχύσουμε την Π.Α. οπότε εντάξει
-
ΠΡΟΣ filmpa
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ,
ΑΝ ΚΑΙ
- ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α.
- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α.
- ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΗΡΑΣ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Α.Μ. ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤ' ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Λ.Π.Α ?
ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.Ο.Α.Μ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αυτο οντως ειναι κορυφαιο.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα!το αχαιος που ψηφιστηκε το καλυτερο ραλλυ αλλα και η αιγειρα που ειναι η πιο οργανωμενη αναβαση (και για μενα η πιο θεαματικη)να μην μπαινουν στο πρωταθλημα!!!Ε Λ Ε Ο Σ!
ΑΓΑΠΗΤΕ theo 13,
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 'ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ' ΤΟΥ Ρ.ΑΧΑΙΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΖΙΜΚΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ), ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
-
ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
-
Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
-
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛIΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
-
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
-
ΟΙ Ε.Δ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ 'ΑΡΓΥΡΑ Ι+ΙΙ' (Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ) ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΡΟΣ filmpaΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ,
ΑΝ ΚΑΙ
- ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α.
- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α.
- ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΙΓΗΡΑΣ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Α.Μ. ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤ' ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Λ.Π.Α ?
ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.Ο.Α.Μ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Η κρίση σας δεν είναι δυνατόν να μην παρθεί στα σοβαρά αφού είσαστε ένας πολύπειρος συμμετέχων σε πολλά είδη αγώνων.
Όμως :- Πως είναι δυνατόν να βγαίνει από το πρωτάθλημα η καλύτερη Ανάβαση ( κατά τα κοινά λεγούμενα ) χωρίς καν μια ελάχιστη ενημέρωση για τους λόγους και
- Ποιός σας είπε ότι δεν στηρίζουμε την προσπάθεια της ΕΛΠΑ για την δημιουργία Ομοσπονδίας. Τα χαρτιά μας είναι κατατεθημένα. Είναι στην διάθεση της ΕΛΠΑ προ πολλού.
- Κόντρα με την ΕΛΠΑ δεν υπήρχε. Τώρα δημιουργήθηκε. Πάντα στηρίζαμε όταν μας το ζήταγαν. ΠΑΝΤΑ. Να μην αρχίσω να αναφέρομαι σε Ακρόπολις όπου το ενενηκοστό λεπτό μας έπαιρναν τηλ να πάμε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά, γιατί κανείς άλλος δεν πήγαινε. Πόσες φορές ο Κυριάκος Καπετανάκης προσωπικά έχει ΣΩΣΕΙ το μηχανοκίνητο αθλητισμό στην περιοχή???? Πόσες φορές .......... και πολλά ακόμα που δεν είναι της παρούσης.
Δεν πετάς τον καλύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος, όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς, χωρίς λόγο και αιτία από το Πρωτάθλημα.............
Το πρόβλημα είναι αλλού και αυτοί οι Κύριοι που το δημιούργησαν θα μας βρουν μπροστά τους. Αν θέλει η ΕΛΠΑ να ''παραδώσει'' το '''μαγαζί'' σε τρίτους ας το κάνει αλλά, φανερά.
Εμείς σαν ΦΙΛΜΠΑ αυτό που θέλουμε είναι να φτιαχτεί Ομοσπονδία!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα παραπάνω. Να πάει το άθλημα μπροστά.
**ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΚΕΡΛΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΕΡΣΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ **Με εκτίμηση και τις καλύτερες των ευχών μου προς όλους
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.Αγαπητέ El-Em,
πολύ καλή πρόταση και πολύ εύκολα υλοποιήσιμη. Μπορεί εύκολα να μοιράζεται στον Τ.Ε. ένα ερωτηματολόγιο σε όλους τους εκκινούντες σε κάθε αγώνα το οποίο να έχει βαθμολογία, για παράδειγμα από 0 ως 5, σε διάφορους τομείς του αγώνα. Και αναφέρω μερικούς τομείς ενδεικτικά:- ποιότητα Ε.Δ.
- σχεδίαση-πρόγραμμα αγώνα
- προβολή αγώνα
- απόδοση στελεχιακού δυναμικού (κριτές, χρονομέτρες, αλυτάρχης κ.λπ.)
- διευκολύνσεις-παροχές προς αγωνιζόμενους
- έλλειψη (ή κάλυψη) επικίνδυνων σημείων
Και όποιος αγωνιζόμενος θέλει μπορεί να το συμπληρώνει και να το παραδίδει στο τέλος του αγώνα, επωνύμως, έχοντας επίσης και τη δυνατότητα να γράψει σε αυτό οποιεσδήποτε παρατηρήσεις.
Είμαι σίγουρος ότι αν παίρναμε ένα τέτοιο ερωτηματολόγιο θα μπορούσαν να εντοπιστούν και να διορθωθούν πολλά πράγματα και να μην κυκλοφορούν αόριστες απόψεις, εκτιμήσεις και ψευτοκαταστροφικά ή ψευτοπανηγυρικά σχόλια. -
Ολα καλα,η κυριοτερη ερωτηση η γνωμη του θεατη και του κοσμου????
Με τοσους αγωνες υπαρχουν εναλακτικες λυσεις για ολους,αλλα πρεπει να υπαρχει χαμηλο παραβολο????????η τουλαχιστον να θεσπιστη πριμ εκκινησης ισως??????
Το προγραμμα ειναι καλο αν και παντα καποιοι μιλουν σε λαθος τραπεζι???ο νοων νοειτω.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
για τις ταχυτητες ας μη τι συζηταμε καν. Αμφιβαλω αν ασχοληθηκε κανεις με το θεμα και εννοειται οτι πρωταθλημα δε θα γινει για μια ακομη χρονια.
ή
φιλοφια ειναι να λες οτι δεν μπορεις να κανεις πρωταθλημα αεροδρομιοταχυτητας γιατι:*Αυτό, βλέπετε, είναι και το μεγάλο πρόβλημα της_ Τρίπολης: το
γεγονός πως -ανεξάρτητα με τα χρήματα που επενδύονται- δεν
είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί το μέλλον των πιλότων! Δεν είναι
ποτέ δυνατόν ένας πιλότος -όσο ταλαντούχος κι αν είναι- να
μάθει σε μια όχι πίστα... Δεν είναι δυνατόν να μάθει τι
είναι φρενάρισμα στο όριο, τι είναι ταχύτητα, τι είναι ρύθμιση
του μονοθέσιου, τι ακριβώς σημαίνει να έρχεται καταπέλτης πάνω
του η μπαριέρα με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Θα φρενάρει
ενστικτωδώς, αφού στην Τρίπολη δεν υπάρχει μπαριέρα, υπάρχει
άπλα και σιγουριά για ενδεχόμενη έξοδο από την πίστα... Αυτά
όλα -και όχι μόνον- μεταφράζονται σε χαμένα δευτερόλεπτα. *http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=83&article=2141
Αυτα ελεγε ο Τεο Λαζακις το 1994, αλλα 15 χρονια = μηδεν προοδος.Σέρρες? μία πραγματική πίστα στην Ελλάδα!!!, γιατί δεν χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα? δεν το καταλαβαίνω, εκτός και αν γίνεται για να ενισχύσουμε την Π.Α. οπότε εντάξει
ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΓΙΑΤΙ την πιστα στις σερρες δεν την υποστιριζουν οι αγωνιζομενοι απο την βορεια ελλαδα???
Μπορουσαν να ειχαν ταχυτητα βορειου ελλαδος????αλλα θα ετρεχαν????μπορει ποιος ξερει???
Τωρα τι φταιει και ενας αγωνας καλος δεν υπαρχει σε ενα κυπελλο πολλα ισως και τιποτα.
Πατροναρισμα παιρνει παντα ο καλυτερος η αυτος που εχει τις γνωριμιες?Την απαντηση την ξερουμε ολοι.
Και καποιοι αλλοι την πληρωσαν γιατι δεν δεχτηκαν κατι καποια συγκεκριμενη στιγμη ισως?
Παραδειγμα η ταχυτητα στην ροδο,με το θεμα εκκινησης. -
8 αγώνες για Κύπελλο είτε ασφάλτου είτε χώματος, και με δεδομένη την παρούσα κατάσταση, είναι πααααρα πολλοί....
Θα ήταν προτιμότερο οι αγώνες να ήταν 6 και να μετρούν οι 5 ή εναλλακτικά αν υποθέσουμε ότι θέλουν κάποιοι σώνει και ντε 8 αγώνες, ας ήταν κάποιοι από αυτούς τύπου ρόντε (και για άσφαλτο μιλάω) που μειώνουν σημαντικά το κόστος...Άσχημα θα ήταν 15άρα ειδική χ4 φορές....Για την παρούσα κατάσταση, δεν το νομίζω ότι θα χάλαγε ούτε οργανωτές, ούτε αγωνιζόμενους.....
-
Μα κανεις νομιζω καποιο λαθος μετρανε οι εξι αγωνες.
Εγω νομιζω οτι ειναι πολυ εξυπνο προγραμμα καθως οι οκτω αγωνες διασπαρμενοι αν την ελλαδα δινουν την ευκαιρια τουλαχιστον στην ασφαλτο να εμπλακουν περισσοτεροι οδηγοι απο πιο πολλες γεωγραφικες περιοχες.
Σκεψου οι βορειοι εχουν τρεις αγωνες κοντα τους οποτε εχουν κινητρο να ακολουθησουν και αλλους τρεις αγωνες για να εχουν συμμετοχη σε ολο το κυπελλο.Το ζητημα τωρα ειναι οι λεγομενοι Αθηναιοι που παλιοτερα φωναζαν οταν ολη η ασφαλτος ηταν βορεια αν τωρα που ολο το κυπελλο ειναι στην αυλη τους ποσοι θα το ακολουθησουν σοβαρα.Για να δουμε γιατι αν και φετος δεν υπαρχει ανταποκριση τοτε θα καταριφθει ο μυθος 'Αγωνες κοντα στην Αθηνα και ξερο ψωμι '
Παντως εδω στην Κρητη απο οτι μαθαινω με αφορμη την ενταξη του Κρητης στο Κυπελλο μαλλον τεσσερα πληρωματα τουλαχιστον απο Ηρακλειο θα δοκιμασουν να ακολουθησουν το κυπελλο ασφαλτου οποτε καταλαβαινεις οτι με διασπαρμενους αγωνες βαζεις στο παιχνιδι πιο πολλες γεωγραφικες περιοχες (αγωνιζομενους χορηγους θεατες κοινωνιες) και αποκτα τουλαχιστον απηχηση δημοσιοτητα το κυπελλο σε πιο πολλες περιοχες.Και τελος επειδη η κριση εχει επηρεασει τα πορτοφολια ολων πιστευω οτι εκτος απο την ανευθυνη ΕΛΠΑ πρεπει οι αγωνιζομενοι να το δουν ολο το θεμα λιγο πιο σοβαρα.Μακαρι οσο χρονο χρημα αφιερωναν σε παρανομες δοκιμες συνεργεια και συζητησεις σε καφενεια να αφιερωναν τον ιδιο και στην αναζητηση χορηγων προβολη δικη τους και χορηγων τους και γενικα νομιζω οτι η αναβαθμιση για να ερθει πρεπει να προσπαθησουν ολοι οι παραγοντες. Ποσα πληρωματα αληθεια εχουν αναζητησει με σοβαροτητα χορηγους και οσοι τους εχουν αποκτησει πως τους αντιμετωπιζουν και πως προσπαθουν να τους κρατησουν στον χωρο.Πρεπει με προσπαθεια να ερθει διαφημιστικο χρημα (που ακομα και στην κριση αυτη υπαρχει και κυκλοφορει στην αγορα ) στους αγωνες.Και σιγουρα για αυτο αν δεν υπαρξουν σοβαρες και πολλες προσπαθειες απο τους οδηγους τοτε δεν γινετε τιποτα.
-
Ε καλά, την άποψή μου είπα...Νομίζω ότι αν όλοι ακολουθούσαν μικρότερο κύπελλο, ο συναγωνισμός, ο οποίος βελτιώνει και το οδηγικό επίπεδο, θα ήταν καλύτερος...Ουκ εν τω πολλώ το ευ....
Όσο για την προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών....δεν έχεις προϊόν να πουλήσεις οπότε η όποια προσπάθεια πέφτει στο κενό....με αποκλειστική ευθύνη των διοικούντων και δευτερευόντως των διοργανωτριών λεσχών....Κακά τα ψέματα...Το σπορ περιθωριοποιήθηκε για τα καλά και, θεωρώ, τεχνιέντως....
Σε αυτό συνέβαλαν και κάποιοι καλοθελητές αγωνιζόμενοι στο παρελθόν που έκαναν μεγάλες εταιρίες-χορηγούς του χώρου να ακούν αγώνες αυτοκινήτου και να παίρνουν τα βουνά.... -
Εγω παντως θεωρω οτι ειναι ισως καλυτερα να εμπλεκοντε περισοτερες γεωγραφικες περιοχες στο παιχνιδι.
Οσο για τους χορηγους δεν δεχομαι το γεγονος οτι υπαρχει και κυκλοφορει χρημα σε σπορ οπως ποδηλατο κολυμβηση και δεν υπαρχει δυνατοτητα να προσελκυσει το προιον(οσο τελειωμενο κι αν ειναι αυτο) των αγωνων αυτοκινητου λιγο απο την διαφημιστικη πιτα της αγορας. -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Εγω παντως θεωρω οτι ειναι ισως καλυτερα να εμπλεκοντε περισοτερες γεωγραφικες περιοχες στο παιχνιδι.8 αγώνες για Κύπελλο είτε ασφάλτου είτε χώματος, και με δεδομένη την παρούσα κατάσταση, είναι πααααρα πολλοί....
Θα ήταν προτιμότερο οι αγώνες να ήταν 6 και να μετρούν οι 5 ή εναλλακτικά αν υποθέσουμε ότι θέλουν κάποιοι σώνει και ντε 8 αγώνες, ας ήταν κάποιοι από αυτούς τύπου ρόντε (και για άσφαλτο μιλάω) που μειώνουν σημαντικά το κόστοςΑν και φαίνονται αντικρουόμενες οι απόψεις σας, επειδή και οι δύο έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε, υπάρχει λύση. Αυτή τη στιγμή στην ηπειρωτική Ελλάδα (δεν μετράω τους αγώνες του κυπέλλου Κρήτης γιατί το νησί έχει μια αντικειμενική δυσκολία) υπάρχουν συνολικά 39 (!!!!) ράλλυ και σπριντ.
Αν, εκτός από τα 4 πρωταθληματικά ράλλυ, το κάθε κύπελλο γέμιζε με π.χ. με 1 μίνι ράλλυ και 3 ρόντε (όπως στο χώμα), αλλά τα ρόντε μετρούσαν και στη βαθμολογία των κυπέλλων σπριντ, τότε οι αγώνες θα μπορούσαν να μειωθούν σε κάτω από 30. Δεν είναι πρόβλημα να μοιράζεις σε ένα ρόντε κυπελλάκια και βαθμούς σύμφωνα με Ν,Α,Ε, και την ίδια ώρα να μετράς και βαθμούς ανά κυβισμό όπως μετριέται στα σπριντ. Επιπλέον, σπριντ να δίνονταν μόνο σε 'μικρές' λέσχες που δεν έχουν αγώνα στους 'μεγάλους' θεσμούς, όπως γινόταν πριν 10 χρόνια. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο ένας επαρχιακός νομός να έχει 4 αγώνες και ένας άλλος 3, έχοντας ακόμα άλλους 4-5 αγώνες ο καθένας σε γειτονικούς νομούς. Ούτε καν η Αττική και η Θεσσαλονίκη δεν έχουν τέτοιο προνόμιο.Το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό που δαπανούν ή μπορούν να δαπανούν οι αγωνιζόμενοι ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι συγκεκριμένο κάθε χρονιά. Και μάλιστα φέτος που έχει ήδη ανακοινωθεί επισήμως ακόμα μεγαλύτερη πτώση εισοδημάτων για όλους μας και μία έκτακτη δαπάνη δύο μέσων μισθών για κάθε πλήρωμα (HANS), το ποσό αυτό θα πέσει σημαντικά. Άλλο να μοιράζεις αυτό το ποσό σε 39 αγώνες και άλλο σε 29. Και ακόμα μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει όταν από αυτούς τους 29 μόνο οι 10-11 είναι υψηλού κόστους και οι υπόλοιποι οικονομικά σπριντ, ρόντε και έξυπνα μίνι ράλλυ που μπορούν οι αγωνιζόμενοι να τα περιορίσουν σε ένα σαββατοκύριακο.
Αλλά ποιος τολμάει να κάνει μείωση αγώνων με όλη αυτή την παράνοια με τις δύο ομοσπονδίες; Εδώ βλέπεις να διαμαρτύρονται εντόνως λέσχες που έχουν μια πρωταθληματική ανάβαση, ένα ράλλυ κυπέλλου και ένα σπριντ!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
......................................... ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κε ΕΛΕΜ νομίζω ότι θα πρέπει να λαμβάνεται και τη γνώμη των θεατών πιο πολύ. Είναι σημαντικότερη απο των αγωνιζομένων(και αυτή πρέπει να υπάρχει και να συνυπολογίζονται). Τα πληρώματα που ψάχνουν χορηγούς με την άποψη των θεατών έχουν πιο σοβαρό χαρτί στα χέρια τους για τυχών χορηγία.
Καλές γιορτές με υγεία για όλους -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
αυτο οντως ειναι κορυφαιο.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα!το αχαιος που ψηφιστηκε το καλυτερο ραλλυ αλλα και η αιγειρα που ειναι η πιο οργανωμενη αναβαση (και για μενα η πιο θεαματικη)να μην μπαινουν στο πρωταθλημα!!!Ε Λ Ε Ο Σ!
ΑΓΑΠΗΤΕ theo 13,
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 'ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ' ΤΟΥ Ρ.ΑΧΑΙΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΖΙΜΚΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ), ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
- Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛIΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
- Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
- ΟΙ Ε.Δ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ 'ΑΡΓΥΡΑ Ι+ΙΙ' (Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ) ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αγαπητε κ. ΕΛ-ΕΜ
μαλλον τα λεγομενα μου σας μπερδεψαν.Εγω δεν εχω καμμια σχεση με καμμια λεσχη.οποτε δεν υποστηριζω και κανεναν.ειμαι ενας απλος θεατης.παρακολουθω καθε χρονο οσο περισσοτερους αγωνες μπορω και το μονο που θελω ειναι να βλεπω ασφαλεις και ωραιους (για ολους) αγωνες.ακομα και απ τη θεση μου καποια προβληματα που εχουν οι αγωνες μπορω να τα δω.
1)οσον αφορα την εκκινηση του αχαιος συμφωνω μαζι σας.αν γινοταν οπως παλιοτερα στην κεντρικη πλατεια της πατρας θα ηταν καλυτερα αλλα την περιοδο εκεινη ηταν υπο κατασκευη.αυτο ομως ειναι θεμα διαθεσης και οργανωσης του αοπ.εγω δεν εχω θεση.
2)ερασιτεχνικη αντιμετωπιση των χορηγων και του αγωνα(ακομα και αν αυτοι οι χορηγοι ειναι πρωην η νυν αγωνιζομενοι,μελη του αοπ κλπ)
3)παραπονα γι αυτο στον αοπ
4)επισης
5)οσον αφορα τις ειδικες μιας και ειμαι θεατης ηθελα πολυ να μαθω την γνωμη σας μιας και συνεχεια διαβαζω απο πολλους εδω στο φορουμ παραπονα για παρα πολλες ειδικες ανα την ελλαδα.την μια ειναι επικινδυνα γρηγορες(παλαδιο) και πολυ σωστα διαμαρτυρεστε την αλλη δεν εχει καλο οδοστρωμα κλπ.για μενα κακως γινεται τοση γκρινια γιατι (διορθωστε με αν κανω λαθος) το ραλλυ ειναι ακριβως αυτο.υπο τις συνθηκες που υπαρχουν εκεινη την στιγμη να προσπαθησεις να πας οσο το δυνατον γρηγοροτερα.αν ο δρομος δεν ειναι καλος ειναι μεσα στο παιχνιδι.εκει φαινεται ο οδηγος που δεν το σπαει αλλα παει γρηγορα αλλος που φυλαει τα λαστιχα του κλπ.οπως πολυ καλα γνωριζετε ενα περασμα απο μια ειδικη μπορει να αλλαξει σε καποια σημεια την μορφολογια του εδαφους.δηλαδη θεωρω παραλογο να θελουμε ειδικες ουτε πλατιες ουτε στενες ουτε ανηφορικες ουτε κατηφορικες ουτε αργες ουτε βολιδες ουτε μακριες ουτε κοντες με μικρες απλες και ολα αυτα να ισχυουν μαζι.αυτο γινεται μονο στις πιστες.
μακαρι το πρωταθλημα του 2010 να ειναι καλυτερο απ του 2009με εκτιμηση
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ theo 13,
- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
- Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛIΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
- Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
- ΟΙ Ε.Δ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ 'ΑΡΓΥΡΑ Ι+ΙΙ' (Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ) ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αγαπητε κ. ΕΛ-ΕΜ
μαλλον τα λεγομενα μου σας μπερδεψαν.Εγω δεν εχω καμμια σχεση με καμμια λεσχη.οποτε δεν υποστηριζω και κανεναν.ειμαι ενας απλος θεατης.παρακολουθω καθε χρονο οσο περισσοτερους αγωνες μπορω και το μονο που θελω ειναι να βλεπω ασφαλεις και ωραιους (για ολους) αγωνες.ακομα και απ τη θεση μου καποια προβληματα που εχουν οι αγωνες μπορω να τα δω.
1)οσον αφορα την εκκινηση του αχαιος συμφωνω μαζι σας.αν γινοταν οπως παλιοτερα στην κεντρικη πλατεια της πατρας θα ηταν καλυτερα αλλα την περιοδο εκεινη ηταν υπο κατασκευη.αυτο ομως ειναι θεμα διαθεσης και οργανωσης του αοπ.εγω δεν εχω θεση.
2)ερασιτεχνικη αντιμετωπιση των χορηγων και του αγωνα(ακομα και αν αυτοι οι χορηγοι ειναι πρωην η νυν αγωνιζομενοι,μελη του αοπ κλπ)
3)παραπονα γι αυτο στον αοπ
4)επισης
5)οσον αφορα τις ειδικες μιας και ειμαι θεατης ηθελα πολυ να μαθω την γνωμη σας μιας και συνεχεια διαβαζω απο πολλους εδω στο φορουμ παραπονα για παρα πολλες ειδικες ανα την ελλαδα.την μια ειναι επικινδυνα γρηγορες(παλαδιο) και πολυ σωστα διαμαρτυρεστε την αλλη δεν εχει καλο οδοστρωμα κλπ.για μενα κακως γινεται τοση γκρινια γιατι (διορθωστε με αν κανω λαθος) το ραλλυ ειναι ακριβως αυτο.υπο τις συνθηκες που υπαρχουν εκεινη την στιγμη να προσπαθησεις να πας οσο το δυνατον γρηγοροτερα.αν ο δρομος δεν ειναι καλος ειναι μεσα στο παιχνιδι.εκει φαινεται ο οδηγος που δεν το σπαει αλλα παει γρηγορα αλλος που φυλαει τα λαστιχα του κλπ.οπως πολυ καλα γνωριζετε ενα περασμα απο μια ειδικη μπορει να αλλαξει σε καποια σημεια την μορφολογια του εδαφους.δηλαδη θεωρω παραλογο να θελουμε ειδικες ουτε πλατιες ουτε στενες ουτε ανηφορικες ουτε κατηφορικες ουτε αργες ουτε βολιδες ουτε μακριες ουτε κοντες με μικρες απλες και ολα αυτα να ισχυουν μαζι.αυτο γινεται μονο στις πιστες.
μακαρι το πρωταθλημα του 2010 να ειναι καλυτερο απ του 2009με εκτιμηση
theo 13,
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ. 'ΑΡΓΥΡΑ' (ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ) ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ Α Υ Τ Ο Ι ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙς ΕΛΗΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ. 'ΑΡΓΥΡΑ' (ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ) ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ Α Υ Τ Ο Ι ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.
ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ?
ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙς ΕΛΗΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.στα τελειωματα παντως των αργυρων ειχε πολυ θεαμα
οσον αφορα τα υπολοιπα.συμφωνω οτι οσοι πληρωνουν εχουν δικαιωμα να μιλουν αλλα απ την αλλη αυτο δεν ειναι που εχει απομακρυνει τον κοσμο απ τους αγωνες??τα λαθη και οι παραληψεις των οργανωσεων πρεπει να επισημαινονται και να διορθωνονται ωστε οι αμεσα εμπλεκομενοι να βλεπουν οτι πιανουν τοπο τα χρηματα τους.ομως ενα προιον οπως τα ραλλυ πρεπει να ειναι ελκυστικο και για τους θεατες γιατι αλλιως αδειες ειδικες σημαινουν 0 προβολη για τους χορηγους....σωστα?? -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Εγω παντως θεωρω οτι ειναι ισως καλυτερα να εμπλεκοντε περισοτερες γεωγραφικες περιοχες στο παιχνιδι.
Οσο για τους χορηγους δεν δεχομαι το γεγονος οτι υπαρχει και κυκλοφορει χρημα σε σπορ οπως ποδηλατο κολυμβηση και δεν υπαρχει δυνατοτητα να προσελκυσει το προιον(οσο τελειωμενο κι αν ειναι αυτο) των αγωνων αυτοκινητου λιγο απο την διαφημιστικη πιτα της αγορας.Σωστο προγραμμα και οι περισοτεροι θα κανουν 6 αγωνες απο τους 8 αφου ετσι κι αλλιως 6 μετρανε. .Καποιοι θα κανουν αγωνες χωρις να κυνηγουν κυπελλα ετους και αυτο θα γεμιζει με εξτρα συμμετοχες τα ραλλυ.
Καλη σκεψη και κινηση που μπηκε η ΚΡΗΤΗ παλι στο κυπελλο σφαλτου.
Οσο αφορα χορηγους,παντα υπαρχουν αλλα δεν αντιμετοπιζοντε σωστα.
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Προγραμμα 2010