-
Μιας και αναφέρετε το S2000, να σημειώσω ότι την προηγούμενη βδομάδα κάτοχος του συγκεκριμένου σμπορ αμαξιού μετά από 2.5 χρόνια κατοχής και αφού καυχιόταν ότι κάνει παπάδες με αυτό τώρα που το έμαθε έφυγε για ολική πατώντας λακούβα με την πίσω εσωτερική ρόδα σε στροφή που τον έστειλε σβουριστά προς το χαντάκι στην άκρη του δρόμου (δεν έπαθε τπτ ο ίδιος εκτός από γερές μελανιές ) fail. IMO το συγκεκριμένο δεν είναι σοβαρό αμάξι αλλά σκοτώστρα
-
να καιγομαι εννοειται πως οχι.διαφωνω ομως οταν κρινουμε μονο τον κινητηρα η μονο το σασι η γενικα κατι μεμονωμενα.απο τη στιγμη που σαν συνολο επι μια δεκαετια εκανε οχι απλως τη δουλεια του,αλλα ηταν κ κορυφη,τα υπολοιπα,ξαναλεω,να ειχαμε να λεγαμε.
κατα τα αλλα,συμφωνω στα λεγομενα σου περι ποιοτητος κτλ.απλως αυτος που θελει ποιοτητα κτλ,μπορει καλλιστα να παρει ενα z4-slk-tt.αυτος που θελει πιο ξεκαθαρο χαρακτηρα,θα παρει το σ2000.θα επαιρνε μαλλον.. .οσο για την ελιζ,για τα δικα μου κριτηρια παντα δεν ειναι το απολυτο,οσο τουλαχιστον υπαρχουν κατερχαμς..περαν του οτι δεν χωραω..ναι στο σ2000,εστω κ με δυσκολια χωραω..(παρεπιπτοντως ο λογος που πηρα ροκο,εναντι του μχ5 ηταν οτι δεν χωρουσα στο δευτερο..κ εβγαινε κ ανανεωμενη εκδοση ..ενω στο ροκο που ηταν ολοκαινουργιο,δεν βγηκε καμια ανανεωση ) -
η λιζα ειναι ομως πιο απολυτη απο το s και μπορει να μην επαιρνες γιατι θα ηθελες ενα 'πιο αυτοκινητο'
και θα το θεωρουσα λογικο..εγω απο την αλλη θα ηθελα ακομα ενα πιο αυτοκινητο και παει λεγοντας..
απο τη στιγμη μαλιστα που δε χανω σε επιδοσεις χεστηκα κανονικα για τον σπορ, ειλικρινη και καθαροαιμο χαρακτηρα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μιας και αναφέρετε το S2000, να σημειώσω ότι την προηγούμενη βδομάδα κάτοχος του συγκεκριμένου σμπορ αμαξιού μετά από 2.5 χρόνια κατοχής και αφού καυχιόταν ότι κάνει παπάδες με αυτό τώρα που το έμαθε έφυγε για ολική πατώντας λακούβα με την πίσω εσωτερική ρόδα σε στροφή που τον έστειλε σβουριστά προς το χαντάκι στην άκρη του δρόμου (δεν έπαθε τπτ ο ίδιος εκτός από γερές μελανιές ) fail. IMO το συγκεκριμένο δεν είναι σοβαρό αμάξι αλλά σκοτώστρατο συγκεκριμενο γυριζει για πλακα και απευθυνεται σε γνωστες , για να μην πω ταλεντα
φυσικα οποιος θελει το παιρνει (μιας και λεγαμε για τις πορσε και τους χεραδες) , αλλα να εχει επιγνωση του τι οδηγος ειναι και να μην το πιεζει πανω απο τα ορια του (του οδηγου , γιατι του αυτοκινητου ειναι απο αλλο πλανητη τις λιγες φορες που πιστευω οτι τα ειδα )
εγω απο την αλλη εχω φιλο που σε στροφες το παει παναγια (φαναρακιας) ,γιατι φοβαται και πολυ καλα κανει
του αρεσε το συγκεκριμενο αυτοκινητο, ηταν χοντακιας μια ζωη, βρηκε λεφτα να το αγορασει καλα κανει και το προσεχει , αφου κι ετσι το ευχαριστιεται
και αυτο φυσικα ισχυει για ολα τα αυτοκινητα ακομα και πιο ευκολα οπως το s3.. και αυτο φευγει σε χαντακια χωρις μεγαλη προσπαθεια αμα εισαι μ@λακας (το ατυχος ειναι αλλο θεμα)
-
συμφωνω μαζι σου γιατι εντελει συμπεραινουμε οτι ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων..αυτος που προτιμαει ενα all around με κορυφαιες επιδοσεις θα παρει το σ3(ειπαμε,σπορτμπακ,λευκο,ηλιοροφη,κοκκινο δερμα,μαυρες ζαντες κ αυτοματο.. )..αυτος που θελει πιο απολυτο χαρακτηρα σε εκεινη την κατηγορια τιμης,ειχε στο παρελθον το σ2000..κ για οσους χωρανε,η ελιζ.η οποια ομως ανεβαινοντας σε ιπποδυναμη,ανεβαινει κ σε τιμη..
ασχετο,η mustang εχει service στην ελλαδα?αν θυμαμαι καλα,εχει ως γενικο εισαγωγεα ενα τυπο στην θεσσαλονικη,οποτε ερχονται στην ελλαδα..αλλα δεν ξερω τι γινεται για την συντηρηση..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το συγκεκριμενο γυριζει για πλακα και απευθυνεται σε γνωστες , για να μην πω ταλεντα
φυσικα οποιος θελει το παιρνει (μιας και λεγαμε για τις πορσε και τους χεραδες) , αλλα να εχει επιγνωση του τι οδηγος ειναι και να μην το πιεζει πανω απο τα ορια του
εγω απο την αλλη εχω φιλο που σε στροφες το παει παναγια (φαναρακιας) ,γιατι φοβαται και πολυ καλα κανει
του αρεσε το συγκεκριμενο αυτοκινητο, ηταν χοντακιας μια ζωη, βρηκε λεφτα να το αγορασει καλα κανει και το προσεχει , αφου κι ετσι το ευχαριστιεται
και αυτο φυσικα ισχυει για ολα τα αυτοκινητα ακομα και πιο ευκολα οπως το s3.. και αυτο φευγει σε χαντακια αμα εισαι μ@λακας (το ατυχος ειναι αλλο θεμα)
Ο (πρώην) ιδιοκτήτης πάντως υποστηρίζει ότι δεν το πίεζε τη στιγμή που του έφυγε. Το αμάξι είναι τόσο απόλυτα στημένο που σε απλά σβέλτο ρυθμό δυσκολεύεται να διαχειριστεί μια λακούβα. Και χεράς να είσαι δε νομίζω ότι κάνει για τους δρόμους που έχουμε, σου έρχεται από κει που δεν το περιμένεις. Σίγουρα και με S3 και με TTS μπορείς να φύγεις από λακούβα αλλά σου δίνει μια ελπίδα να το μαζέψεις. Δεν γυρίζει τετακέ πριν προλάβεις να πεις 'γαμώ το βετεκ μου'
-
ο φιλος μου μου ειχε κανει επιδειξη του ποσο ευκολα γυριζει , και γυριζε με λιγο γκαζι ακομα και αν πηγαινεις χαλαρα με 30-40
ουτε οι Μ δε ξερω αν γυρνανε τοσο ανεταο πατερας του οπως εχω ξαναπει κουρεψε πεζοδρομιο κατεβαζοντας 2α για να στριψει και ο ανθρωπος δε το ετρεχε το ειχε παρει επειδη ξεμεινε με αυτο και πηγαινε στη δουλεια του
(μιλαω για μοντελο χωρις esp απο τα πρωτα πρωτα )οσο για τη λακουβα τι να σου πω? η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο σκληρο (που λεγαμε για ανεξαρτητες αναρτησεις ) , εως κατσικι αρα μπορει να ειχε αποτομη αντιδραση σε μια εντονη ανωμαλια
ομως στα χερια ενος γνωστη σε οδηγηση με γραμμες το αυτοκινητο ΣΚΟΤΩΝΕΙ
το δικο μου παντως θα πεταξει μουτρα , τετακε το θεωρω πολυ απιθανο να κανει, μια φορα ολη και ολη μου εκανε , τη περιοδο που πηγαινα χωρις λαστιχα
σε λακουβες δε νιωθει, απλα σιδερωνει για να αναπηδησει πρεπει να πηγαινεις με πολλα και να πατησεις λοφο -
Θυμαμαι μια φορα που κολλαγα σε ενα S2000 πανω σε στροφη και ειμασταν με περιπου 150 km/h.Ο δρομος ομως ηταν ολο λακουβες και εβλεπα το S2000 σε καθε λακουβα να πεταγεται σαν κατσικι.Φοβηθηκε μαλλον ο τυπος και εκοψε(και καλα εκανε γιατι μπορει απο τη μια στιγμη στην αλλη να τον εβλεπες στις μπαριερες) με αποτελεσμα να τον περασω σχετικα ανετα .Εχω να λεω οτι περασα S2000 σε στροφη .Το αμαξι αυτο απλα δεν ειναι για την Ελλαδα.Στην Ελλαδα αυτοκινητα με μαλακη αναρτηση στριβουν καλυτερα
Το S2000 σε πιστα γραφει καλυτερους χρονους απο S3 αρα ειναι λογικο να ειναι τοσο αποτομο στο οριο και φυσικα στις ελληνικες λακουβες
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το S2000 σε πιστα γραφει καλυτερους χρονους απο S3 αρα ειναι λογικο να ειναι τοσο αποτομο στο οριο και φυσικα στις ελληνικες λακουβες
δεν εχεις καταλαβει γιατι κραζω τοση ωρα
http://fastestlaps.com/comparisons/458a ... 25a10.html -
Μαλλον αυτες οι πιστες που γραφει το Site εχουν μεγαλες ευθειες γι'αυτο κανει καλυτερο χρονο το S3.Σε στροφες δεν εχει καμια πιθανοτητα το S3 αν το S2000 το οδηγαει καποιος εμπειρος.
-
τι εννοεις πιστα καρτ? εκει ειναι πιο γρηγορα τα καρτ
το σ2000 φυσικα και στριβει (με καποιον πολυ εμπειρο) ακομα και στους ελληνικους δρομους, αλλα ολη αυτη η σκληροπυρηνικοτητα του δεν το κανει πιο γρηγορο απο τη φαλαινα και μπορει το μοτερ του να υστερει , αλλα για το βαρος που εχει ειναι εξαιρετικα γρηγορο.. δεν του ριχνω και τοσο πολυ μεχρι τα 200+ που εχω δοκιμασει και μεχρι τα 190 που πιανει πχ στις Σερρες δεν ειναι πισω πανω απο 4 αυτοκινητααλλα ακομα και αν αυτα του εδωσαν καποια δεκατα και τη νικη στους γυρους , στις στροφες καπως πρεπει να εστριψε δε νομιζεις?
βεβαια το honda ειναι φτιαγμενο και καποια χρονια πισω , οποτε και παλι δε μπορεις να πεις οτι οι επιδοσεις του δεν ειναι αξιοσημειωτες, που δεν το λεω βεβαια, απλα και τα αποστειρωμενα κατι κανουν...αμα παμε στη κατηγορια του, τα λεφτα του δλδ TTS ,αντε γεια..
-
δεν εχεις καταλαβει γιατι κραζω τοση ωρα
http://fastestlaps.com/comparisons/458a ... 25a10.htmlΓιωργάκη δεν εχεις καταλάβει οτι δεν τους νοιάζει όλους ο χρόνος που θα κάνει ενα αμάξι?
Γιατί όλα τα ανάγεις εκεί?Τι μας δείχνει αυτό το link?
Φαντάζομαι οτι σε μια πίστα το S3 κάνει καλυτεροο χρόνο από το S.
Και τι λέει αυτό?
Αν μπεις σε μια πίστα με το S3 μετά από 10 γύρους θα βγει, γιατί δεν έχει κατι να του πει το αμάξι.
Ολα θα τα κάνει το αμάξι, δε θα μπορείς να μεταβάλεις και πολλά στον τροπο οδήγησης και κάπου εκει καταν΄ταει μια ανιαρή επανάληψη.
Αντίθετα αυτός με το S θα δοκιμάζει διαφορετικές γραμμές, διαφορετικά σημεία εισόδου, τοποθέτηση πριν τη στροφή, που πρέπει να πατησει το γκάζι, πως θα βγει απο τη στροφή...Στο τελος της μέρας, αυτός θα εχει διασκεδάσει και θα έχει μάθει...αυτός με το S3, απλά δε θα ξαναπάει στην πίστα, γιατί δε θα του προσφέρει κάτι αυτή η διαδικασία.
Το ξαναλέω και κάποιοι πρέπει να το καταλάβετε μέσα σας.
Μην κρίνετε κάθε αμάξι απο την αποτελεσματικότητά του μόνο.Μπόρει σε κάποιους να τους αρέσει να πηγαίνουν πιο αργά και να διασκεδάζουν περισσότερο.
-
μα το δεχομαι αυτο (οτι σε νοιαζει η διαδικασια και οχι απλα να φτασεις γρηγορα) , απλα δε θεωρω οτι απο μονο του αυτο ειναι ανωτεροτητα
και κανενα αυτοκινητο οσο ευκολο και να ειναι δεν τα κανει ολα μονο του.. απλα ξεκινας απο ενα μεγαλυτερο σκαλοπατι
ειναι ζητημα αν εγω κι εσυ γυρισουμε σε 1.17 στο hockenheim οταν γνωριζω οτι καλυτεροι οδηγοι απο μενα (οχι δοκιμαστες δλδ) με πιο γρηγορα αυτοκινητα δε γυρνανε σε κατω απο 1:30
-
Κοιταξε εγω για να πω την αληθεια site τυπου Fastest laps κλπ δεν τα εμπιστευομαι γιατι δεν ξερουμε καθολου πως γραφονται οι χρονοι.Στο best motoring(που κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη εκμπομπη αυτοκινητου που βγηκε ποτε) το S2000 ριχνει πανω απο 1 sec στο S3 στην Tsukuba(η οποια εχει μικρες ευθειες ,γι'αυτο εκανα το προηγουμενο σχολιο).
ΥΓ
Φυσικα δεν θελω να υποτιμησω το S3 το οποιο ειναι ενα απο τα καλυτερα Hatchback που βγηκαν ποτε , απλα ειναι τοσο καλο που το θετω ως μετρο συγκρισης.Και αν θες την προσωπικη μου επιλογη μεταξυ S3 και S2000 , θα επελεγα με τα 1000 το S3. -
μα το δεχομαι αυτο (οτι σε νοιαζει η διαδικασια και οχι απλα να φτασεις γρηγορα)ή το αν απλά θα καταφέρεις να φτάσεις
ή θα κουρέψεις κανένα θάμνο -
Κοιταξε εγω για να πω την αληθεια site τυπου Fastest laps κλπ δεν τα εμπιστευομαι γιατι δεν ξερουμε καθολου πως γραφονται οι χρονοι.Στο best motoring(που κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη εκμπομπη αυτοκινητου που βγηκε ποτε) το S2000 ριχνει πανω απο 1 sec στο S3 στην Tsukuba(η οποια εχει μικρες ευθειες ,γι'αυτο εκανα το προηγουμενο σχολιο).αυτοι ειναι χρονοι περιοδικων , σου λεει αναλυτικα λεπτομερεις για το 'serres circuit' πχ ειναι απο drive ο χρονος του honda και απο 4Τ του audi (αυτο βεβαια οντως δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο στοιχειο)
οσο για το best motoring.. ειναι ιαπωνικη εκμπομπη..
αυτο εσενα σου φαινεται αξιοπιστο?ποσες φορες αυτοι οι ανθρωποι ειχαν οδηγησει το ενα και ποσες το αλλο?
-
Γενικα εχεις παρακολουθησει καθολου Best Motoring?(Δεν ρωταω ειρωνικα)
-
μονο βιντεακια στο youtube, γενικα οχι δε θα ελεγα οτι το παρακολουθω
τι χανω?
-
Πολλα σοβαρα μιλαω
Οι ανθρωποι ειναι πραγματικα αλλου.Δεν εχει νοημα να σου πω κατι αλλο γιατι αν δεν παρακολουθησεις πραγματικα δεν θα καταλαβεις.
Και να φανταστεις οτι καταλαβαινω μονο το 30% απο αυτα που λενε.
Μονο στο Best Motoring international καταλαβαινω το 100% αφου ειναι μεταφρασμενο. -
Πολλα σοβαρα μιλαωΟι ανθρωποι ειναι πραγματικα αλλου.Δεν εχει νοημα να σου πω κατι αλλο γιατι αν δεν παρακολουθησεις πραγματικα δεν θα καταλαβεις.
Και να φανταστεις οτι καταλαβαινω μονο το 30% απο αυτα που λενε.
Μονο στο Best Motoring international καταλαβαινω το 100% αφου ειναι μεταφρασμενο.βαλε μου τι βιντεακι γιατι δε το βρισκω
μονο αυτο βρηκα που τσαγιαζονται ολοι οι σκληροπυρηνικοι
http://www.youtube.com/watch?v=OL8VlPHh ... PL&index=2
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου