-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
- το αμάξι θα κάνει τα πάντα, δε θα υπάρχει δευτερο (τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι)
κατσε στα αυγα σου...
-
αν προτεινω ενα ρχ8 σπορτ?με τις αναβαθμισμενες αναρτησεις κ τον υποτιθεμενα αναβαθμισμενο κινητηρα?δεν εχει τις επιδοσεις του γκολφ,αλλα πιστευω απο οδικη συμπεριφορα θα το απολαυσεις..με μειον τα χρονια που βρισκεται στην παραγωγη κ την καταναλωση..επισης κ μια μπεμπα 123d-135i θα ηταν μια χαρα αλλα ξεφευγουν στο θεμα τιμη..
αν ερθει τελικα το ροουντστερ απο το βαγκ(ενα με υφασματινη οροφη κ πισω κινηση,που φανηκε με σηματα κ των 4 εταιριων φαβε,αουντι-σκοντα-σεατ) πιθανως να ειναι κ αυτο μια επιλογη..επισης αυτο που λες οτι θα κανει τα παντα με μολις 35κ€ δεν μπορω να το καταλαβω..τι εννοεις τα παντα?κ απο οσο ξερω,οταν ενα αυτοκινητο κανει τα παντα,μονο σκληροπυρηνικο δεν ειναι..
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μήπως μια χαρά είναι το GTIμια χαρά ειναι αλλα το esp δεν απενεργοποιείται
αυτός ειναι ο λόγος που το αμάξι πωλείται
και η απόφαση δεν αλλάζει
μπορεί να μην καίγομαι να το πουλήσω, αλλα ο κύβος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mε βαση αυτα που γραφεις σε ολους που σου δινουν ιδεες για μενα η επιλογη ειναι μια...S2000.
Και εξηγουμε...το να κοιταξεις μπροστοκινητο το θεωρω χαζομαρα μιας και εχεις ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο σε αυτο το τομεα...Εvo κτλ καλα χρυσα αλλα βλεπω οτι θες κιαλλα πραγματα πχ καμπριο...
Οποτε πιστευω με ενα S2000 εισαι καλυμενος...και πιστεψε με κανει και αυτα τα αλλα που θεςΕλπιζω να βοηθησα και εγω
Έχεις απόλυτα δίκιο...
Το σκέφτομαι, αν και προσπαθώ δίνοντας τόσα λεφτά να πάρω κάτι πιο χρηστικό...
Ευχαριστώ
-
μήπως μια χαρά είναι το GTI
μια χαρά ειναι αλλα το esp δεν απενεργοποιείται
αυτός ειναι ο λόγος που το αμάξι πωλείται
ε βγαλε ρε μαστορα την ασφαλεια αφου σε γανιαζει τοσο.... και μην μου πεις οτι χωρις ABS δεν μπορεις να οδηγησεις....
-
σκληροπυρηνικο κ χρηστικο νομιζω οτι ειναι εννοιες που αλληλοεξουδετερονωνται..
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
μεταχείρα Μ3 e46.πολλά λεφτά για εμένα
μην κοιτάς μονο την αγορά
οι ζημιές και η συντήρηση αυτής της μπέμπας είναι για άλλα πορτοφόλια
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ε βγαλε ρε μαστορα την ασφαλεια αφου σε γανιαζει τοσο.... και μην μου πεις οτι χωρις ABS δεν μπορεις να οδηγησεις....μάστορα το έχεις κάνει και ξέρεις;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/430250/είναι λίγο πιο ακριβό από 35Κ ...... αλλά μπορείς να το κρατήσεις και αρκετά χρόνια
αλλά πάλι VAGeli !!!
τέτοια πράγματα μπορώ να τα αγοράσω, αλλα δεν μπορώ να τα συντηρήσω...
-
ε βγαλε ρε μαστορα την ασφαλεια αφου σε γανιαζει τοσο.... και μην μου πεις οτι χωρις ABS δεν μπορεις να οδηγησεις....
μάστορα το έχεις κάνει και ξέρεις;
οδηγουσα επι χρονια αυτοκινητο χωρις ABS....
και μην ξεχνας οτι απο το 2002 και πισω δεν ηταν στον στανταρ εξοπλισμο των αυτοκινητων... αρα υπαρχουν ακομη παρα πολλα αυτοκινητα χωρις αυτο και μια χαρα κυκλοφορουν....
οπως φυσικα και τα ραλακια... -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για να συνεισφέρω και εγώ στις κουλές προτάσεις, καλή πρόταση για παιχνιδιάρικο τουτου μου φαίνεται και το όπελ τζιτι. Πρέπει να είναι αρκετά σβέλτο και παιχνιδιάρικοκαι σαν καινούργιο ταιριάζει στο μπάτζετ σου, όμως υπάρχουν και μτχ σε καλή τιμή
άσχημο (για εμένα), και πολύ μακρυα από αυτό που θέλω
-
Pop, άστο... Αν βγάλει ABS τότε χάνει και το EBD, όπερ σημαίνει ωραία σβουρίδια ακόμα και σε ευθεία...
Προτιμότερο να κόβει ρεύμα στον γυροσκοπικό του esp
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pop, άστο... Αν βγάλει ABS τότε χάνει και το EBD, όπερ σημαίνει ωραία σβουρίδια ακόμα και σε ευθεία...Προτιμότερο να κόβει ρεύμα στον γυροσκοπικό του esp
τι σκατα, καποτε πως δουλευανε τα αυτοκινητα???
-
με μηχανικό κατανεμητή
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μάστορα το έχεις κάνει και ξέρεις;
οδηγουσα επι χρονια αυτοκινητο χωρις ABS....
και μην ξεχνας οτι απο το 2002 και πισω δεν ηταν στον στανταρ εξοπλισμο των αυτοκινητων... αρα υπαρχουν ακομη παρα πολλα αυτοκινητα χωρις αυτο και μια χαρα κυκλοφορουν....
οπως φυσικα και τα ραλακια...δεν εννοώ αυτό ρε συ
απο όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει ασφάλεια που να κλείνει το esp
επίσης καταργείται και ο ηλεκτρονικός κατανεμητής και το αμάξι δεν μπορεί ουτε να φρενάρει μιας και δίνει μόνο πίσω
αυτα τα λέω με μικρή επιφύλαξη μιας και τα έχω δει-διαβάσει σε forum του εξωτερικού (vortex)
σε καινούργιο αμάξι δε θα κάτσω να κάνω πειράματα και πατέντες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pop, άστο... Αν βγάλει ABS τότε χάνει και το EBD, όπερ σημαίνει ωραία σβουρίδια ακόμα και σε ευθεία...Προτιμότερο να κόβει ρεύμα στον γυροσκοπικό του esp
μπράβο γάλλε σε βρίσκω διαβασμένο
-
παρε ενα εβο 9 τοτε, παρε και μια κούτα dynamat και τελειωσες....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομιζω οτι ειναι αυτο που ψαχνει
ενα speedster ισως το gt ειναι αμερικανια
μπράβο Κιούση, με έχεις καταλάβει
-
Δημήτρη, σίγουρα δεν απενεργοποιείται πλήρως το ESP σου?
Νομίζω στο Α3 απενεργοποιείται πλήρως.Αν υποθέσουμε ότι έχουμε και τα ίδια ηλεκτρονικά ή έστω παρόμοιας φιλοσοφίας, γιατί να μην απενεργοποιείται και στο Gti (που θεωρητικά είναι και σε πιο σπορ κατηγορία από το station-wagon μου)?Για να συνοψίσω λίγο τι ψάχνεις:
ψάχνεις ένα αμάξι που:
1)να έχει ποιοτικό εσωτερικό (να μην τρίζει κτλ)
2)να είναι συμμετοχικό
3)να μην έχει συντήρηση που θρέφει 5 οικογένειες ( )
???Το Gt σταμάτησε να παράγεται.
Μάλιστα το τελευταίο που είχε απομείνει στην Ελλάδα (σε τιμή μόλις 29.000€) πουλήθηκε πριν 1 μήνα και κάτι...edit:
Βέβαια το GT έχει μόλις 150lt χώρο αποσκευών και μάλιστα ΟΧΙ κατανεμημένα ωραία αλλά ανοίγεις το πορτ-παγκάζ, βλεπεις ένα εξόγκωμα στη μέση (που δεν μπορείς πρακτικά να βάλεις τίποτα από πάνω και να μπορεί να κλείσει και το καπώ μετά) το οποίο είναι το ρεζερβουάρ και το πορτ-παγκάζ είναι γύρω-γύρω από το εξόγκωμα
Κι αφού είναι και διθέσιο (αν ήταν 4θέσιο θα μπορούσες να κάνεις τα πίσω καθίσματα πορτ-παγκαζ στα ταξίδια) πρακτικά λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις ταξίδια
Εκτός κι αν αφήνεις τη γκόμενα να έρθει με το κτελΕπιπλέον το εσωτερικό του Gt ήταν κλασσικό αμερικάνικό (εσωτερικό από σκληρά πλαστικά).Εμένα μου άφησε πολύ αρνητική εικόνα.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σορυ ειχες mr2 αν θυμαμαι καλα????????
και συζητας να παρεις mx-5 nbfl???????πλακα κανεις?
όχι
με το mr2 έμαθα να οδηγάω κεντρομήχανο αμάξι
είδα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της διάταξηςκαι στο θέμα πίστας το θεωρώ καλύτερο απο οποιοδήποτε mx5
αλλα διαφωνούμε οτι με ενα mx5 1.8 θα μάθω να driftαρω σε γονίες άγνωστες στο mr2;
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου