-
Ή απλά φοβούνται. FF με 660 άλογα και 1900 κιλά βάρος περνάει στην ευθεία LaFerrari 965 ίππων και 1250 κιλών. Εγώ θα ντρεπόμουν...
-
Λοιπον γκρινιάρηδες, τα πρωτα τεστ θα δημοσιευθουν στις 30 του μηνα. http://m.autocar.co.uk/blogs/new-cars/j ... ar-reviews
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λοιπον γκρινιάρηδες, τα πρωτα τεστ θα δημοσιευθουν στις 30 του μηνα. http://m.autocar.co.uk/blogs/new-cars/j ... ar-reviewsSent from my MT27i using Tapatalk 2
Τα κιλά που θα ανακοινώσουν τότε θα είναι μετρημένα από τους δημοσιογράφους ή από το press kit της Ferrari; Γιατί εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι το αυτοκίνητο ακούγεται ότι ζυγίζει σχεδόν όσο η 918, αν όχι παραπάνω. Για ελαφρύτερη από P1, ούτε λόγος.
-
Δεν ξέρω τι λένε τα πουλάκια αλλά να ζυγίζει όσο ένα τετρακίνητο με 300 κιλά μπαταρίες μου φαίνεται απίθανο. Θα προτιμήσω το εργοστάσιο σαν πηγή πληροφοριών.
-
To πρόβλημα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, το εργοστάσιο είναι η πηγή πληροφοριών.
-
Δεν νομίζω να διακινδύνευαν τέτοιο φιάσκο από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν πρόσφατες μνήμες από την Ρ1 και την 918. Γιατί αν βγει ο Suttclife για παράδειγμα και πει πως στην ευθεία δεν πάει όπως η Ρ1 και στις στροφές δείχνει πιο βαριά από την 918, θα ήταν καταστροφή για το κύρος της φίρμας. Οπότε δεν πιστεύω τα πουλάκια και όπως λέει και το δημώδες 'πουλάκια ειν και τραγουδούν'.
-
Μωρέ εγώ μαζί σου είμαι, αλλά κρατάω μικρό καλάθι για καλό και για κακό.
-
Η P1 πόσο (λένε ότι) ζυγίζει;
-
Γύρω στα 1400.
-
Στα χαρτιά δηλαδή η Ferrari την έχει άνετα. Πιο δυνατή και πιο ελαφριά.
Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με F12 και Aventador, αλλά εκεί η Ferrari δεν καταφέρνει να είναι πιο γρήγορη.
-
Δεν ισχυει αυτο που λες Χρηστο. Απο τη στιγμη που θα πατησει κατω η 12, ειναι αρκετα ταχυτερη.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Προλαβαίνει να 'πατήσει κάτω' πριν τελειώσει το όποιο συγκριτικό ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα;
-
-
-
Ντάξει, είναι λίγο ότι να ΄ναι αυτοί οι αριθμοί. Λένε πως για το 0-240 η F12 θέλει 14,8 και για το 0-250 θέλει 13,9... Σε πραγματικές συνθήκες, πάντα η F12 είναι ταχύτερη, Υπήρξε συγκριτική δοκιμή σε στροφοδιαδρομή όπου οι δοκιμαστές στις ευθείες άφηναν το γκάζι στην F12 για να μην εμβολίσει την Aventador που ήταν μπροστά.
-
Έχουμε βιντεάκι από αυτή την διαδρομή;
-
Προφανώς αυτά τα 2 έχουν μπει ανάποδα.
Σε πραγματικές συνθήκες είναι τα νούμερα από περιοδικά. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχουμε βιντεάκι από αυτή την διαδρομή;Πολλά ζητάς μέτα από δύο χρόνια που το είχα διαβάσει.
Πάντως η κοντρίτσα που έβαλα δεν νομίζω πως αφήνει αμφιβολίες. -
θα σε στεναχωρήσω, αλλά αφήνει γιατί έχει γίνει από rolling start. Αν είχε γίνει από στάση, η Ferrari ακόμα θα ξεκινούσε.
LaFerrari (πρώην F70/F150)