-
Να το αντιστρέψω τότε (αν και το έγραψα και πιο πάνω με άλλα λόγια). Ο ιδιωτής που έχει ένα σφραγισμένο γιατί να σκοτώσει ένα προιόν όταν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση και να το δώσει 30% κάτω? Γιατί να το δώσει ένα πενηντάρικο κάτω από την τιμή μειον το φπα όταν βγαίνουν αγγελίες με 450-500 ευρώ και κλειδώνουν λόγω πώλησης μέσα σε λίγες ώρες?
Αν εμπιστεύεσαι τα καταστήματα που βγάζει το σκρουτζ για πιο φθηνά από τους μεγάλους (προσωπικά δεν τα γνωρίζω και θα φοβόμουνα για παραεισαγωγή π.χ. με ότι σημαίνει αυτό στην εγγύηση ή έλλειψη ελληνικών ή ότι άλλο) τότε με την έκπτωση του φπα βγαίνει το κινητό στα 430+ χωρίς το φπα. Δεν νομίζω ότι για 30 ευρώ αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία αγοράς από ιδιώτη με ότι ανασφάλεια και φόβο έχει μια συναλλαγή στη μέση του δρόμου.
Γενικά πάντως την έγραψα την άποψη μου και πιο πάνω. 400 σε μεταχειρισμένο θα βρεις και ίσως και πιο χαμηλά. Σφραγισμένο δεν υπάρχει περίπτωση. Και αν παρουσιάστει να υποψιαστείς. Δεν το λέω εγώ αυτό αλλά η αγορά. Πολλές φορές αυτή είναι που καθορίζει τις τιμές των μεταχειρισμένων. Ειδικά αυτήν την εποχή όπου και η κουτσή Μαρία έχει ή θα ήθελε να έχει Iphone .
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ειδικά αυτήν την εποχή όπου και η κουτσή Μαρία έχει ή θα ήθελε να έχει Iphone .Η απάντηση στα ερωτήματά σου , βρίσκεται κάπου εδώ και αφορά την εποχή: τέτοιες εποχές, δεν είναι τόσο εύκολο να εκταμιεύσει κάποιος 500€ για κινητό... Γι' αυτό και αυτός που το πουλάει, μπορεί να δεχτεί και με 400€...
Δεν νομίζω πως πωλούνται τόσο εύκολα όσο λες, αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσες αγγελίες. Στα 450€ βρίσκεις στην Χρυσή Ευκαιρία μπόλικα σφραγισμένα. Μπορεί και η κουτσή Μαρία να θέλει λοιπόν, αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορεί.
Εγώ και μπορώ και έχω και άλλο τρόπο να το πάρω φτηνά και δεν καίγομαι και τόσο πολύ...
Στο άλλο σκέλος, γιατί το προτιμώ από ιδιώτη: απλώς δεν θέλω να φαίνεται στην εφορία η αγορά κινητού σε αυτά τα λεφτά και ειδικά όταν πρόκειται για iPhone που θα τους μπει πολύ στο μάτι, γιατί μπορεί να γίνει και κάνας έλεγχος και οι καιροί είναι δύσκολοι, ειδικά για τα έσοδα του κράτους!
Προφανώς και δεν είναι παράνομη η αγορά του με αυτό τον τρόπο, αλλά παίζει ξεψάχνισμα αλλού και δεν έχω καμία όρεξη...
Πάντως, αν τελικά δεν βρω, θα προτιμήσω αυτή την λύση, ούτως ή άλλως ακόμη και η πιθανότητα του ελέγχου είναι πολύ μικρή.
-
Ρε παιδακια εχω παρει το HTC Touch2...πως στο καλο κανεις install το Compact .NET Framework στο κινητο???
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε παιδακια εχω παρει το HTC Touch2...πως στο καλο κανεις install το Compact .NET Framework στο κινητο???κατεβαζεις το αρχειο απο εδω http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
το περνας στο κινητο σου και το τρεχεις απο εκει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ρε παιδακια εχω παρει το HTC Touch2...πως στο καλο κανεις install το Compact .NET Framework στο κινητο???
κατεβαζεις το αρχειο απο εδω http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
To εχω προσπαθησει αλλα δεν γινεται...δεν το ανοιγει και αν το βρω μες στα αρχεια και το ανοιξω μου παει στην επιλογη φοντου
-
κατεβαζεις το αρχειο απο εδω http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
To εχω προσπαθησει αλλα δεν γινεται...δεν το ανοιγει και αν το βρω μες στα αρχεια και το ανοιξω μου παει στην επιλογη φοντου
κατι δε θυμαμαι σωστα...
εχεις δικιο μαλλον, πρεπει να τρεξεις το αρχειο απο τον υπολογιστη σου και ταυτοχρονα να εχεις συνδεδεμενο το κινητο σου με τον υπολογιστη. Εκει θα περασει αυτοματα οτι αρχεια χρειαζονται στο κινητο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατι δε θυμαμαι σωστα...
εχεις δικιο μαλλον, πρεπει να τρεξεις το αρχειο απο τον υπολογιστη σου και ταυτοχρονα να εχεις συνδεδεμενο το κινητο σου με τον υπολογιστη. Εκει θα περασει αυτοματα οτι αρχεια χρειαζονται στο κινητο.
Σα να εχεις δικιο...απλα συνδεδεμενο?Δεν συγχρονιζω ή κατι τετοιο?Σε ευχαριστω!
-
κατι δε θυμαμαι σωστα...
Σα να εχεις δικιο...απλα συνδεδεμενο?Δεν συγχρονιζω ή κατι τετοιο?Σε ευχαριστω!
πρεπει να ειναι σε sync πιστευω
-
Να σαι καλα!Θα το δοκιμασω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ευχαριστώ.
Απλως δεν μου χρειάζονται τα διπλάσια GB, γι' αυτό και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Έχω βάλει το όριό μου στα 400€ για αμεταχείριστο(σφραγισμένο) 16άρι.Θεωρώ πως είναι η λογική και δίκαιη τιμή. Σκέψου το εξής: αν το αγοράσω καινούριο του κουτιού, και αφαιρέσω και τον ΦΠΑ που δεν τον πληρώνω, πηγαίνω λίγο πιο πάνω από τα 400€.
άλλο λογικό , και άλλο σε συμφέρει...
ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος το μηλο του τόσο φθηνά και μάλιστα σφραγισμένο?
η τιμή του είναι 560 ε...
αν σκεφτείς οτι
1)είναι φασιον φον
2)η ίδια η απλ δεν ρίχνει τις τιμές της
3)υπάρχει ακόμα έλειψη στην αγοράαν έχεις 2τερη συσκευή και το θες μονο για τραγούδια , πάρε ipod...κάνει τα πάντα εκτός από το πέρνει τηλέφωνα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν έχεις 2τερη συσκευή και το θες μονο για τραγούδια , πάρε ipod...κάνει τα πάντα εκτός από το παίρνει τηλέφωνα
+δεν έχει κάμερα, gps. Oχι ότι είναι τίποτα σπουδαία αλλά δεν τα έχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν έχεις 2τερη συσκευή και το θες μονο για τραγούδια , πάρε ipod...κάνει τα πάντα εκτός από το παίρνει τηλέφωνα
+δεν έχει κάμερα, gps. Oχι ότι είναι τίποτα σπουδαία αλλά δεν τα έχει.
οι μισοί μηχανικοί είναι ανορθόγραφοι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σίγουρα δεν ψάχνω σε...600€ που ζητάνε κάποιοι!
Με ενδιαφέρει το 3GS μόνο, τα 16 GB μου περισσεύουν και θέλω να έχει αγοραστεί στο 2010 και να υπάρχει η απόδειξη. Και θεωρώ άνω όριο τα 400€ για ένα αχρησιμοποίητο.Αυτοί που το πουλάνε βέβαια, συνήθως θέλουν καμιά 100στή παραπάνω... Οι πιο λογικοί, αρκούνται σε 50, ήτοι 450€...
Έ, νομίζω πως είναι κάπως πολλά...
Ειδικά αν σκεφτούμε πως οσονούπω έρχεται και το καινούριο...
Αν σου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε στην Ελλάδα, κάνε έναν κόπο και ψάξε στο ebay να δεις σε τι τιμές φεύγουν (εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις scam που βγάζει μάτι).
Το καινούργιο αμφιβάλλω αν έρχεται οσονούπω. Το νωρίτερο που θα ανακοινωθεί είναι τον Ιούνιο, υπολόγιζε να έρθει Ελλάδα τον Αύγουστο, βάλε και ένα δίμηνο-τρίμηνο μέχρι να υπάρξει λογικό απόθεμα στην αγορά και να μη στο δίνουν μόνο με νέα σύνδεση, και έφτασες Νοέμβρη, στο πολύ χαλαρό.
Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ολοκαίνουργιο 3GS στα 560 και δεν θα παιδευόμουν με αγγελίες. (Το 32άρι του htanso φαίνεται καλή περίπτωση πρέπει να πω, παρόλο που προσπάθησα ματαίως να τον μεταπείσω )
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ευχαριστώ.
Απλως δεν μου χρειάζονται τα διπλάσια GB, γι' αυτό και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Έχω βάλει το όριό μου στα 400€ για αμεταχείριστο(σφραγισμένο) 16άρι.Θεωρώ πως είναι η λογική και δίκαιη τιμή. Σκέψου το εξής: αν το αγοράσω καινούριο του κουτιού, και αφαιρέσω και τον ΦΠΑ που δεν τον πληρώνω, πηγαίνω λίγο πιο πάνω από τα 400€.
άλλο λογικό , και άλλο σε συμφέρει...
ποιος ο λόγος να δώσει κάποιος το μηλο του τόσο φθηνά και μάλιστα σφραγισμένο?
η τιμή του είναι 560 ε...
αν σκεφτείς οτι
1)είναι φασιον φον
2)η ίδια η απλ δεν ρίχνει τις τιμές της
3)υπάρχει ακόμα έλειψη στην αγοράαν έχεις 2τερη συσκευή και το θες μονο για τραγούδια , πάρε ipod...κάνει τα πάντα εκτός από το πέρνει τηλέφωνα
Κοίτα, αν όντως δεν υπάρχει λόγος να το πουλήσει κάποιος τόσο φτηνά, δεν θα σκάσω κιόλας. Θα το αγοράσω καινούριο. Τώρα για την έλλειψη, πώς το εννοείς δεν καταλαβαίνω.
Δεν θέλω iPod θέλω iPhone και ναι, χρειάζομαι δεύτερη συσκευή, γιατί έχω το εταιρικό και το προσωπικό, που χάρη στο F2G θα το σκίσω στο Internet!
Σίγουρα δεν ψάχνω σε...600€ που ζητάνε κάποιοι!
Με ενδιαφέρει το 3GS μόνο, τα 16 GB μου περισσεύουν και θέλω να έχει αγοραστεί στο 2010 και να υπάρχει η απόδειξη. Και θεωρώ άνω όριο τα 400€ για ένα αχρησιμοποίητο.Αυτοί που το πουλάνε βέβαια, συνήθως θέλουν καμιά 100στή παραπάνω... Οι πιο λογικοί, αρκούνται σε 50, ήτοι 450€...
Έ, νομίζω πως είναι κάπως πολλά...
Ειδικά αν σκεφτούμε πως οσονούπω έρχεται και το καινούριο... :
Αν σου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε στην Ελλάδα, κάνε έναν κόπο και ψάξε στο ebay να δεις σε τι τιμές φεύγουν (εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις scam που βγάζει μάτι).
Το καινούργιο αμφιβάλλω αν έρχεται οσονούπω. Το νωρίτερο που θα ανακοινωθεί είναι τον Ιούνιο, υπολόγιζε να έρθει Ελλάδα τον Αύγουστο, βάλε και ένα δίμηνο-τρίμηνο μέχρι να υπάρξει λογικό απόθεμα στην αγορά και να μη στο δίνουν μόνο με νέα σύνδεση, και έφτασες Νοέμβρη, στο πολύ χαλαρό.
Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ολοκαίνουργιο 3GS στα 560 και δεν θα παιδευόμουν με αγγελίες. (Το 32άρι του htanso φαίνεται καλή περίπτωση πρέπει να πω, παρόλο που προσπάθησα ματαίως να τον μεταπείσω )
Δεν έψαξα εξωτερικό, γιατί θέλω να έχω απόδειξη ελληνική και το κεφάλι μου ήσυχο. Στην Χρυσή Ευκαιρία έψαξα και είδα πως ο μέσος όρος ήταν τα 450€. Οπότε, γιατί όχι και 400€;
Αφού όλοι λέτε πως αποκλείεται κλπ κλπ, θα πάω κι εγώ σε ένα καινούριο με τιμολόγιο που θα μου βγει κάνα 430€ αν το υπολογίζω σωστά... -
σκατά, σκατά, σκατά
http://dtsomp.blogspot.com/2010/03/vodathieves.html -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σκατά, σκατά, σκατά
http://dtsomp.blogspot.com/2010/03/vodathieves.htmlΕδώ όλοι οι πάροχοι κάνουν το ίδιο...Κόστος 10 ευρώ...Βέβαια ο ανταγωνισμός των εταιρειών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας είναι πρακτικά μηδενικός
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σκατά, σκατά, σκατά
http://dtsomp.blogspot.com/2010/03/vodathieves.html -
Merde!
Carrier update μέσω itunes? Δεν έχω κάνει ποτέ άρα δεν ξέρω πως γίνεται. Είμαι ασφαλής. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Merde!
Carrier update μέσω itunes? Δεν έχω κάνει ποτέ άρα δεν ξέρω πως γίνεται. Είμαι ασφαλής.Αυτόματα κατά το sync iphone-itunes
-
Μπορεί το δίκτυο να αλλάξει μονομερώς τους όρους της σύμβασης με τον καταναλωτή; Τι δικαιώματα έχουμε εμείς; Βασικά ψάχνω δικαιολογία να τους στείλω στον αγύριστο και να πάω στην Cosmote που έχει αξιοπρεπή κάλυψη στο σπίτι μου.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]