-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Η Samsung ανακοίνωσε το γιγαντιαίο smartphone Galaxy W, με οθόνη 7 ιντσώνCorsair;
τετοιες κωμικοτραγικές εικόνες με το 7ιντσο στο αυτί, τις έχω ξαναδει... Ο φίλτατος Μοδεράτορας ΝταχτιρΝτινο, ενα φεγγάρι συνηθιζε να μιλά μέσω 7αρας ταμπλετας. Οφειλω να ομολογήσω πως ηταν πολυ μπροστα για την εποχή του. Απο τότε το νερο κύλησε στο αυλάκι, και πλέον εχει φτάσει να μιλά απο 13αρα ταμπλέτα.... τωρα μπορεί να τον κοροϊδεύουμε.... ο αγώνας του ομως σε 2-3 χρόνια θα δικαιώθει 1000%.
-
μην το πολυκοροϊδεύεις, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα βρεθούν να μας πείσουν πόσο βολικές είναι οι 7 ίντσες όταν αυνανίζονται στην ουρά του ΙΚΑ, και θα αναρωτηθούν πως αυνανιζόντουσαν τόσο καιρό με τα 5,5ιντσα ...
-
Τι διαολο,σαν LG L9 ειναι αυτο το Ζ.Σπανε ρεκορ κακου σχεδιασμου εκει στη sammy
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μην το πολυκοροϊδεύεις, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα βρεθούν να μας πείσουν πόσο βολικές είναι οι 7 ίντσες όταν αυνανίζονται στην ουρά του ΙΚΑ, και θα αναρωτηθούν πως αυνανιζόντουσαν τόσο καιρό με τα 5,5ιντσα ...Πλάκα έχει όταν βλέπεις να τραβάνε φωτό με το tablet, ήμουν προχθές σ'ένα γάμο και τράβαγε η γιαγιά με τη γκουμούτσα
-
Ωραιο το 7ιντσο!!!Θα ερθει και Ελλαδα κανονικα?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μην το πολυκοροϊδεύεις, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα βρεθούν να μας πείσουν πόσο βολικές είναι οι 7 ίντσες όταν αυνανίζονται στην ουρά του ΙΚΑ, και θα αναρωτηθούν πως αυνανιζόντουσαν τόσο καιρό με τα 5,5ιντσα ...Ναι γελάνε αντίστοιχα με αυτούς που προσπαθούν να σερφάρουν σε 3,5 εχμμμ....4 ίντσες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μην το πολυκοροϊδεύεις, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα βρεθούν να μας πείσουν πόσο βολικές είναι οι 7 ίντσες όταν αυνανίζονται στην ουρά του ΙΚΑ, και θα αναρωτηθούν πως αυνανιζόντουσαν τόσο καιρό με τα 5,5ιντσα ...
Ναι γελάνε αντίστοιχα με αυτούς που προσπαθούν να σερφάρουν σε 3,5 εχμμμ....4 ίντσες.
ειναι εξισου μαζοχιστικο να προσπαθεις να δεις ιστοσελιδα, ειτε σε 4, είτε σε 5,5 ιντσες....Απλα δεν ειναι viewable/readable...
-
4
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι γελάνε αντίστοιχα με αυτούς που προσπαθούν να σερφάρουν σε 3,5 εχμμμ....4 ίντσες.
ειναι εξισου μαζοχιστικο να προσπαθεις να δεις ιστοσελιδα, ειτε σε 4, είτε σε 5,5 ιντσες....Απλα δεν ειναι viewable/readable...
Πήρε νερά ο εγκέφαλός σου στην βροχή;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
4
απλά.σαν να λεμε λιγο σκατα και πολυ σκατα.... but still σκατα...
-
4>
Ρε μλκ μιλάμε για φορητές συσκευές. Και το desktop με την 27αρα είναι ιδανικό αλλά στην ουρά του ΙΚΑ δεν μπορώ να το έχω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
4>>
Ρε μλκ μιλάμε για φορητές συσκευές. Και το desktop με την 27αρα είναι ιδανικό αλλά στην ουρά του ΙΚΑ δεν μπορώ να το έχω.
και οι ταμπλετες ρε μλκ τι ειναι? Στο πηγαδι κατουρησαν?
Αιντε... πάρτε τιποτα...
fyi: δεν surfαρω ποτε απ το κινητο... ουτε στην ουρα του ΙΚΑ. Κινητο ιζ νοτ φορ σερφινγκ δε γουεμπ Ιτ καντ...
-
Οmg !!!!!!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οmg !!!!!!Στάλθηκε από το GT-N7100 μου
Μην τον πιστευεις ,απλά δεν έχει καταφέρει να περάσει το ταπαπουδρα στο κινητό του!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οmg !!!!!!
Μην τον πιστευεις ,απλά δεν έχει καταφέρει να περάσει το ταπαπουδρα στο κινητό του!
αντιλαμβανεσαι πως το ταπαπουδρα δεν ειναι web surfing...?
Geo... αει πάνε αλλαξε την κουτσουνα σου ρε Μεχρι εδω βρωμισε...
-
?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Οmg !!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οmg !!!!!!
χαζλπουπού φάση
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]