-
Συνέχεια από εδώ: viewtopic.php?f=13&t=29702&p=1689440#p1689440
-
Συνέχεια από εδώ: viewtopic.php?f=13&t=29702&p=1689440#p1689440
-
Συνέχεια από εδώ:
viewtopic.php?f=13&t=29702&p=1689440#p1689440 -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπόν, δε θέλω κραξίματα, μια απορία είναι.
Μπήκα σε ένα site και στο δεξί μέρος της σελίδας έχει ένα link που λέει:
'Μετέτρεψε το κινητο σου σε naked scanner'Δε θέλω να μπώ στη διαδηκασία να εξηγήσω τί είναι αυτο εκτός κι αν δε κατάλαβε κανείς.
Ερώτηση
Είναι δυνατόν αυτο να γίνει ή μόλις πατήσω θα γεμίσω 100000000000000000 viruses?Συνεχιζω εδω.
Μανωλη αν το κανεις ο μονος που θα γδυθει εισαι εσυ γιατι θα σου αφαιρει σε καθε μηνυμα που θα σου στελνει 2€.Ειναι απατη ολκης ,ειναι η ιδια εταιρια που εχει και αλλες διαφημισεις οπως 'βρειτε που ειναι το Χ κινητο ' κλπ.
-
Eίναι μέγιστες απατεωνιές και απορώ πως επιτρέπονται!
-
Μεταξύ των Nokia E51, 6300i και 5630 ποιο θα από τα 3 θα επιλέγατε?
Είμαι σε δίλημμα... -
Για facebook, msn και ό,τι άλλο υπάρχει από I.M.
α, και αυτό: http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/11/25/TrustedReviews-Awards-2009/p18
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Είμαι σε δίλημμα...Ειτε Ε51 ειτε 5630.
Ναι μεν πλαστικο το δευτερο αλλα ποιοτικο με καλυτερη καμερα
και πιο 'χαρουμενη' εμφανιση. It's up to you. -
ποιος αλλος εχει ΗD2...?
για να δουμε αν εχουμε ολοι το προβλημα με την καμερουλα...
σημερα θα αγοραζατε Hero?Milestone?για 2ο
αν δεν υπηρχε το iPhone τι θα αγοραζατε με capacitive;
-
Πήρες το HD2 τελικά? Αν ναι, για πές εντυπώσεις
ΥΓ. Milestone ΔΕ θα αγόραζα, αισθητικά δε μου αρέσει καθόλου,
επειδή έχω κόλλημα με την εμφάνιση .... Hero και με κλειστά μάτια, όπως και Storm2 (λάτρης ΒΒ ), Ν900 (κι ας μην έχει capacitive), X10. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Είμαι σε δίλημμα...Ειτε Ε51 ειτε 5630.
Ναι μεν πλαστικο το δευτερο αλλα ποιοτικο με καλυτερη καμερα
και πιο 'χαρουμενη' εμφανιση. It's up to you.Τελικά κατέληξα στο E51 καθώς το βρήκα σε καλή τιμή.
Μπορεί να 'ναι παλιό, αλλά έχει πιο business look, είναι πολύ ποιοτικότερο σε κατασκευή και με περισσότερες δυνατότητες. -
παιδια για το iPhone 3G S τι γνώμη έχετε??
-
Πολύ καλό κινητό, αρκετά ακριβό επίσης (ακομα και για αυτα που προσφέρει), από τα καλύτερα για σερφάρισμα στο ιντερνετ και πολλά πολλά applications από την Apple.
Εμένα προσωπικά, δε με 'διεγείρει' για να το αποκτήσω, δεν είμαι και πιστός φαν της Apple.
Ωραίο και μουράτο επίσης (σε λευκό βεβαίως!) -
Ετοιμάζομαι για 16άρι 3GS...αλλά δεν υπάρχει απόθεμα ρε γμτ...
-
φιλος μου το πηρε το 3γσ κ εμεινα με την μπαταρια του..καθε φορα που μιλαει στο τηλεφωνο του σβηνει απο μπαταρια..
οποτε μετα απο αυτο που ειδα,εφυγα τελειως απο την ιδεα για μηλοφωνα.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
φιλος μου το πηρε το 3γσ κ εμεινα με την μπαταρια του..καθε φορα που μιλαει στο τηλεφωνο του σβηνει απο μπαταρια..
οποτε μετα απο αυτο που ειδα,εφυγα τελειως απο την ιδεα για μηλοφωνα..Γενικώς απ'ότι έχω ακούσει έχει καλή μπαταρία. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Στην αρχή λογικά θα πάρει λίγες φορτίσεις για να πάρει τα πάνω του.
Στο 3G μου πάντως κρατάει 2 μέρες με αρκετά έντονη χρήση.
Μου βγαίνει 150ευρώ το 3GS με το δικό μου πουλημένο 200ευρώ σε φίλο...αξίζει λέτε? Τι να κάνω ρε γμτ...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ετοιμάζομαι για 16άρι 3GS...αλλά δεν υπάρχει απόθεμα ρε γμτ...Παρε 32αρη, μην κανεις μισες δουλειες
Η μπαταρια κραταει ανετα μια μερα. Σου δινει αυτονομια γυρω στο 8ωρο ομιλιας σε 3g, αμα το κλεισεις αυξανει ακομα περισσοτερο. Εγω το φορτιζω καθε βραδυ αλλα το χρησιμοποιω παρα πολυ για σερφαρισμα και τσατ στο ιντερνετ αλλα και σαν mp3 player. Ο φιλος σου μαλλον υπερβαλλει ή εχει προβληματικη συσκευη
Επισης η καμερα ειναι τραγικη αλλα το βιντεο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ετοιμάζομαι για 16άρι 3GS...αλλά δεν υπάρχει απόθεμα ρε γμτ...
Παρε 32αρη, μην κανεις μισες δουλειες
Αυτό είναι που ΔΕΝ χρειάζομαι ...το 16άρι τώρα το έχω γεμάτο κατά 50%...και το 32άρι κάνει 650 ευρώ!! ΠΟΛΛΑ λεφτά για κινητό...βγαίνει 100ευρώ παραπάνω...δηλαδή 250 στο σύνολο.
Το 32άρι υπάρχει διαθέσιμο άμεσα...έχουν στοκ...αλλά τι να το κάνω μωρέ, θα είναι τα 2/3 άδεια...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
οποτε μετα απο αυτο που ειδα,εφυγα τελειως απο την ιδεα για μηλοφωνα..Γενικώς απ'ότι έχω ακούσει έχει καλή μπαταρία. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Στην αρχή λογικά θα πάρει λίγες φορτίσεις για να πάρει τα πάνω του.
Μου βγαίνει 150ευρώ το 3GS με το δικό μου πουλημένο 200ευρώ σε φίλο...αξίζει λέτε? Τι να κάνω ρε γμτ...
Το μηλόφωνο ποτέ δε φημίζονταν για την καλή μπαταρία του, αντιθέτως μάλιστα, όλοι παραπονούνται.
Πολλοί λένε πως μετά την updated τελευταία έκδοση (3.1 αν θυμάμαι καλά), η μπαταρία του ξελιγώνεται πιο γρήγορα. Πάρε ένα Maemo -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το μηλόφωνο ποτέ δε φημίζονταν για την καλή μπαταρία του, αντιθέτως μάλιστα, όλοι παραπονούνται.
Πολλοί λένε πως μετά την updated τελευταία έκδοση (3.1 αν θυμάμαι καλά), η μπαταρία του ξελιγώνεται πιο γρήγορα. Πάρε ένα MaemoΔεν αφήνω το iPhone με τη ΚΑΜΙΑ!!!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]