-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Bayern καλή φαίνεται Την βρίσκεις εδώ;Κάτι λίγο που έψαξα σκρουτζ δεν την είχε. Είναι σχετικά καινούριο μοντέλο.
Από ebay την πήγα. Από Αγγλία έφυγε και σε 5 μέρες συμπεριλαμβανομένου και Σ/Κ ήταν στην πόρτα μου (στην επαρχία). -
με πηρανε τηλεφωνο σημερα απο cosmote για προσφορα σε αυτο το πακετο :
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/ ... conomy_Prs
με 23.5 ευρω.
καλή τιμή.
όποιος το ψηνει ας το κυνηγήσει
-
Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο καλή προσφορά;
Αυτή τη στιγμή με CU, αγοράζοντας ένα πακέτο με 7€ έχεις 400' προς όλους, 300' προς CU, 100SMS προς όλους, 500sms προς CU, και 60ΜΒ. Υπολογίζοντας ότι υπάρχει μπόνους ανανέωσης 500ΜΒ όταν βάλεις κάρτα των 10€, νομίζω πως συμφέρει πολύ περισσότερο.
-
Αν είχαν όλοι κάρτες τότε θα καταργούσαν τα προγράμματα, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται τα συμβόλαια για τον χ/ψ λόγο
-
καθε κληση χρεωνεται 3λεπτο και πανω;
η προσφορα του ιντερνετ αναφερει το site της CU Οτι θα ειναι μεχρι τελος αυγουστου. τωρα θα μου πεις, μπορει να βγαλει αλλη προσφορα για μετα
-
Ναι, αν βαριέσαι να βάζεις μια κάρτα, που πλέον το κάνεις και ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική. Έτσι κι αλλιώς και με τη σύνδεση θα πρέπει να έχεις κάποια συναλλαγή για την πληρωμή του λογαριασμού. Το έχουμε συζητήσει ξανά Δημήτρη και σου έχω πει πως διαφωνώ. Αφού σου προσφέρει τα ίδια και περισσότερα με πολύ λιγότερα χρήματα η κάρτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις συμβόλαιο με τις δεσμεύσεις που κουβαλάει. Και να πεις πως η διαφορά είναι μικρή, και δίνανε καμια επιδότηση όπως παλιά, να το σκεφτόμουν. Πλεόν σε βάζουν να υπογράψεις 18μηνα και 24μηνα με πάγια των 40-50€ για να σου δώσουν μια απλή συσκευή.
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καθε κληση χρεωνεται 3λεπτο και πανω;η προσφορα του ιντερνετ αναφερει το site της CU Οτι θα ειναι μεχρι τελος αυγουστου. τωρα θα μου πεις, μπορει να βγαλει αλλη προσφορα για μετα
Και πάλι βγαίνει οικονομικότερα. Αν κάποιος θέλει 400 μονόλεπτες κλήσεις, με τα ίδια χρήματα παίρνει 3 πακέτα, αλλά νομίζω πως είναι λίγο ακραίο. Από εκεί και πέρα το site του CU είναι λίγο πίσω, και δεν ξέρω γιατί δεν το ανανεώνουν. Στην mobile εφαρμογή έχει άλλα. Όσο για την προσφορά του Internet από ότι ξέρω μέχρι 23/7 διπλασιάζει το bonus και αντί για 500ΜΒ δίνει 1GB. Και να γράφει πως ισχύει γενικά (τα 500) μέχρι τέλος Αυγούστου το βλέπω πολύ χλωμό να σταματήσει. Εδώ και 1,5 χρόνο έτσι είναι και λήγει η προσφορά κάθε 2 μήνες και την ανανεώνουν. Εκτός από αυτό υπάρχει και πακέτο με 5€ που δίνει 500ΜΒ ή 1GB αν επιλέξεις να στο ενεργοποιεί αυτόματα κάθε μήνα.
-
Τα συμβόλαια είναι ακριβουτσικα για τους μισθούς που δίνονται ή δε δίνονται καν,οι παροχές τους δε απλά επαρκείς για το αντίτιμο...πολύς κόσμος έχει συμβόλαιο που δε ξέρει πρακτικά γιατί το έχει,κατάλοιπο μιας άλλης εποχής
Στα 15Ε θα ήταν καλό το παραπάνω συμβόλαιοSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ναι, αν βαριέσαι να βάζεις μια κάρτα, που πλέον το κάνεις και ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική. Έτσι κι αλλιώς και με τη σύνδεση θα πρέπει να έχεις κάποια συναλλαγή για την πληρωμή του λογαριασμού. Το έχουμε συζητήσει ξανά Δημήτρη και σου έχω πει πως διαφωνώ. Αφού σου προσφέρει τα ίδια και περισσότερα με πολύ λιγότερα χρήματα η κάρτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις συμβόλαιο με τις δεσμεύσεις που κουβαλάει. Και να πεις πως η διαφορά είναι μικρή, και δίνανε καμια επιδότηση όπως παλιά, να το σκεφτόμουν. Πλεόν σε βάζουν να υπογράψεις 18μηνα και 24μηνα με πάγια των 40-50€ για να σου δώσουν μια απλή συσκευή.Συμφωνώ, αλλά στην ουσία αυτό που πληρώνω είναι η άνεση του να έχω ανά πάσα στιγμή δυνατότητα και να μην ξύνω/πληρώνω/ψάχνομαι. Ίσως υπό άλλες συνθήκες να έβαζα, αλλά έχω βολευτεί. 20€ δίνω για 400 λεπτά προς όλους και 300mb. Για παραπάνω data το καλοκαίρι και τις αργίες κάνουν πλέον δώρα (πχ 1-3 gb)
-
Έχω κάποια χρόνια να ξύσω κάρτα. Τον λογαριασμό σου πως τον πληρώνεις;
-
Το γύρισα σε κάρτα και ησυχασα. Τα ίδια και καλύτερα απο πρίν και το σημαντικό φτηνότερα.
Μάλιστα , στην wind τουλάχιστον , το συνδίασα με την σύνδεση στο σπίτι και με το καλημέρα κάθε μήνα έχω 120 (3λεπτα) δωρεάν , δηλαδή 4 κλήσεις την ημέρα , που για μένα είναι υπεραρκετά. Αν χρειαστώ παραπάνω , αλλα 10 ευρώ και 300 ή 400 λεπτά αναλογα την προσφορά ημέρα και είμαι υπερκομπλέ. Με καρτοσύνδεση που είχα πρίν και 18 το μήνα δεν είχα όυτε κατα διάνοια τόσα λεπτά ομιλίας.
Με σύνδεση είναι καλό μόνο αν ειναι για απεριοριστες εσωτερικές κλήσεις , είτε σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο ..... -
αν πετύχεις καλή προσφορά σε συμβόλαιο, φυσικά και είναι αιώνες καλύτερο απο κάρτα
-
πιο πιθανο εναι να ριξεις πετονια απο το μπαλκονι και να πιασεις 200κιλο τόνο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αν πετύχεις καλή προσφορά σε συμβόλαιο, φυσικά και είναι αιώνες καλύτερο απο κάρταομαδα ειδικων... προσπαθει να χρονολογησει επακριβως την στιγμή που χτυπησες εγκεφαλικο!... Οτι το χτυπησες ειναι σιγουρο. Το ποτε δεν ειμαστε σιγουροι...
-
Αγόρασα κάρτα Vodafone για το ταμπλετ και είναι πολύ πιο ακριβή από την παλιά μου.
Δεν ισχύουν οι ίδιες προσφορές.
Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιο πιθανο εναι να ριξεις πετονια απο το μπαλκονι και να πιασεις 200κιλο τόνοcosmote unlimited 65 στα 25€ τελική τιμή με 18μηνο συμβόλαιο
κορσερ παρε το μοτοσακό σου να κάνεις καμια βόλτα μπας και πάρεις αέρα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πιο πιθανο εναι να ριξεις πετονια απο το μπαλκονι και να πιασεις 200κιλο τόνο
cosmote unlimited 65 στα 25€ τελική τιμή με 18μηνο συμβόλαιο
κορσερ παρε το μοτοσακό σου να κάνεις καμια βόλτα μπας και πάρεις αέρα
τους χρεοκοπησες
-
Με 25 ευρώ σε κάρτα θα είχα τουλάχιστον 700 λεπτά ομιλίας (300 +300 +100). Δηλαδή να μιλάω σαν unlimited. To θέμα είναι οτι δε μιλάω τόσα οπότε στην σύνδεση είναι λεφτά προ-πληρωμένα χωρίς αντίκρυσμα. Οι συνδέσεις είναι καλές για ερωτευμένους ή εργαζόμενους ( με καλό μισθο)....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Με 25 ευρώ σε κάρτα θα είχα τουλάχιστον 700 λεπτά ομιλίας (300 +300 +100). Δηλαδή να μιλάω σαν unlimited. To θέμα είναι οτι δε μιλάω τόσα οπότε στην σύνδεση είναι λεφτά προ-πληρωμένα χωρίς αντίκρυσμα. Οι συνδέσεις είναι καλές για ερωτευμένους ή εργαζόμενους ( με καλό μισθο)....μιλάω κοντά στα λεπτά που λες (προς όλους+σταθερά), μηνύματα καμια 10αριά βαριά βαριά και απο το 1.5GB τρώω το 1.
1.δεν τρέχω κάθε τρις και λίγο στο περίπτερο για κάρτα.
2.δεν μένω απο μονάδες ενώ έχω να πάρω μερικά σοβαρά τηλεφωνήματα
3.με ελάχιστη χρέωση στο τρίλεπτο, θα ήθελα 1500 και όχι 700 λεπτά το μήνα
4.έχεις έστω και μια υποτυπώδη επιδότηση, όσο αστείο και αν ακούγεταιοι κάρτες είναι κλέψιμο στην χρέωση μιλάμε!!!
-
Γιατί ποιος τρέχει στα περίπτερα για κάρτα; Ας είναι καλά το PayPal.
-
ποια 3λεπτα χρεωσης & ποια περιπτερα; Αυτα ηταν πριν 10χρονια...
παιδια πληρωνετε αεριτζιδικα λεφτα, ψαξτε το λιγο
σε λιγες μερες/εβδομαδες μπαινει και η Cyta στην κινητη. Για να δουμε τι επιλογες θα φερει.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]