-
Storm κι εγώ πιστεύω οτι έκανες λάθος προσέγγιση... Όταν σου είπα για την συσκευή πίστευα ότι ξέρεις ότι είναι feature phone, σε καμία περίπτωση επαγγελματικό, και νόμιζα ότι το ήθελες για 2ο...
Τεσπα. Εκανες λάθος επιλογή με βάση τις ανάγκες σου...
Για επαφές εδώ κι εδώ λέει ότι μπορείς να στείλεις με bt κλπ. Ρίξε μια ματιά.ΥΓ Σου έβαλα link απο skroutz τότε για να το πάρεις από 'κει με ~65€... Το πέτυχα κι αυτό...
ΥΓ2 Πραγματικά συγκρίνεται Νote 2,3 κλπ με Asha? Για 65€ η συσκευή είναι τίμια...
ΥΓ3 Στο PC γιατί θες να το συνδέσεις? Τι θες να κάνεις?
ΥΓ4 Δες και αν είναι up to date... -
TIMIA
-
Ναιιι, your point?
-
Τπτ μου αρέσουν αυτές οι λέξεις όταν αναφέρονται σε καταναλωτικά προιόντα: τιμιο, σκυλί κλπ
-
Δεν σε πιάνω...
Αλλά αφού λέμε για πράγματα που μας αρέσουν, ΣΟΚΟΛΑΤΑ... -
ΝΟΚΙΑ
-
Μ' αρέσει που βοηθάμε επικοδομοιτικά το θέμα...
-
Δεν προτείναμε και ASHA
-
mirage κοψε τις . Ας του έλεγες κάτι καλύτερο. Δύο πράγματα ζήτησε. Να χει 2 sim και glance... Το 501 τα 'χει.
Τώρα αν πίστεψε οτι το Asha είναι το επαγγελματικό τηλέφωνο που θα τον καλύψει στις ανάγκες του είναι δικό του πρόβλημα...
Κι εμένα αν μου έλεγε τι ακριβώς ζητάει απ΄το κινητό φυσικά και δεν θα του έλεγα το Asha... Θα του έλεγα ενα smartphone... -
-
-
Μην τρελαίνεσαι ρε συ. Είπαμε τίμια επιλογή και προφανώς δεν φταίς εσύ που του πρότεινες κάτι που δεν ήθελε γιατί δεν ήξερε τι ήθελε
Παντώς εγώ επειδή τον ξέρω τον Storm δεν πρότεινα τπτ -
O storm είναι και λίγο αρχαιολάγνος και αντισυμβατικός ...έδεσε το γλυκό.
-
Εγώ δεν τον ήξερα και την πάτησα... Τώρα τον έμαθα κι εγώ και την πάτησε όταν ξαναζητήσει συσκευή...
Anyway, Storm νομίζω ότι πρέπει να 'ρθεις στο 2014... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Δύο πράγματα ζήτησε. Να χει 2 sim και glance... Το 501 τα 'χει.Ρε σεις μη με βαράτε όλοι μαζί.
Ζήτησα αυτά τα δύο γιατί θεώρησα ότι τα υπόλοιπα θα ήταν στάνταρ εξοπλισμός...Που να ήξερα ότι εν'έτη 2014 τα κινητά δεν συγχρονίζονται και δεν διαχειρίζονται από το PC;
Αυτό ήταν στάνταρ εξοπλισμός πριν 5 χρόνια.Τέλος πάντων. Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί αισθάνομαι άσχημα πλέον.
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δύο πράγματα ζήτησε. Να χει 2 sim και glance... Το 501 τα 'χει.
Ρε σεις μη με βαράτε όλοι μαζί.
Ζήτησα αυτά τα δύο γιατί θεώρησα ότι τα υπόλοιπα θα ήταν στάνταρ εξοπλισμός...Που να ήξερα ότι εν'έτη 2014 τα κινητά δεν συγχρονίζονται και δεν διαχειρίζονται από το PC;
Αυτό ήταν στάνταρ εξοπλισμός πριν 5 χρόνια.Τέλος πάντων. Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί αισθάνομαι άσχημα πλέον.
γιατί καλέ μου άνθρωπε είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δύο πράγματα ζήτησε. Να χει 2 sim και glance... Το 501 τα 'χει.
Ρε σεις μη με βαράτε όλοι μαζί.
Kαι έμαθες ότι δεν τελικά ;; Στορμ ποιος σου είπε ότι δεν γίνεται αυτό εν έτει 2014;
-
Ρώτησα και πριν, τι θες να κάνεις στο PC?
Για τις επαφές τα κοίταξες τα links? -
Τα σύγχρονα κινητά συγχρονίζονται διαρκώς με τα πάντα (cloud το λένε..) και όχι μόνον με το PC.
Τα email πχ τα συγχρονίζει με τον mail server κατευθείαν, χωρίς να μεσολαβεί το PC...
Το έχεις καταλάβει λάθος εξ αρχής, αν ασχοληθείς λίγο θα βγάλεις άκρη, αν δεν θέλεις, φυσικά δεν θα σε υποχρεώσει κανένας...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το έχεις καταλάβει λάθος εξ αρχής, αν ασχοληθείς λίγο θα βγάλεις άκρη, αν δεν θέλεις, φυσικά δεν θα σε υποχρεώσει κανένας...
+10
Κοίτα το λίγο καλύτερα... Να μπαίνεις και σιγά-σιγά στην λογική των smartphone...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]