-
Δεν μπορείς να πάρεις micro ? Γιατί?
Πήγαινε στην Cosmote και πάρε και μετά τρίψτην τους στη μούρη. Απίστευτο τι γίνεται για μία sim... -
Μου είπαν ότι δεν γίνεται. Μόνο κόψιμο.
Θα πάω και σε κάποιο Γερμανό εδώ κοντά μου να δω τι θα κάνω με την κάρτα της Cosmote.Βρε φίλε, εσύ που ξέρεις περισσότερα, με αυτό το εργαλείο κάνω την δουλειά μου;;
Δίνει λέει και δύο αντάπτορες...http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-MICRO-SI ... 27c779d5be
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρουν. Οι επιλογές που έχεις είναι το κόψιμο, όπως είπαν οι προηγουμενοι, δωρεάν ή να πάρεις νέες micro sim με κόστος 5€ την μία... Οι micro sim είναι δεδομένες τώρα πια...
Πήρες το 501 τελικά?ΕΔεν είναι πυρηνική φυσική ,απλά θα στις κόψουν. Eνα http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aks ... sim+cutter χρειάζεται και το έχουν ολα τα καταστήματα κινητής,άλλα χρεώνουν κάτι άλλα όχι.
Και όμως το έχουν κάνει 'πυρηνική φυσική'.
Πήρα τηλέφωνο σε Wind Store και μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω micro sim.
Μόνο κόψιμο, αλλά θα πρέπει να προμηθευτώ μετά με αντάπτορα ώστε να μπαίνει και σε υποδοχές sim 'παλιού τύπου'.Προς το παρόν το κινητό μπαίνει στο 'ψυγείο' και όταν βγάλω άκρη θα δούμε.
http://www.thechinacellphone.com/micro_sim_template.pdf
κόψε την μόνος σου, εγώ έτσι έκανα.
https://www.youtube.com/results?search_ ... +card&sm=3
-
Μόνος μου; Με κοπίδι; Ποιο πιθανό είναι να κόψω κανά δάχτυλο...
Είτε θα πάρω το παραπάνω εργαλείο με τους δύο αντάπτορες ή θα πάω σε μαγαζί να τις κόψουν.Και μία ενδιαφέρον φωτό και Link:
http://www.everymac.com/systems/apple/i ... o-sim.html -
Με ψαλίδι την κόβεις. Σιγά την επιστήμη ρε στορμ. Βαριέμαι και στην σκέψη να πάω στο μαγαζί για κάτι τόσο απλό.
-
Έχω κόψει 3 σιμ με κοπίδι, μην αγχώνεσαι βρε storm.
-
Με τα δόντια. Τι κοπίδια και ψαλίδια ρε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω κόψει 3 σιμ με κοπίδι, μην αγχώνεσαι βρε storm.Με πριόνι...
Δεν αγχώνομαι βρε σεις...
Απλά θέλω πρώτα να έρθουν οι αντάπτορες (τους παρήγγειλα από ebay) ...
Θα περιμένω να έρθουν και μετά θα τις κόψω (εγώ ή κάποιος άλλος... ) ... -
Χάκεψα μόνος μου την κάρτα μου με ψαλίδι. Κατέβασα template, το τύπωσα και όλα καλά!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά, αυτό το ρημάδι το ASHA 501 το έχει πάρει κανένας εδώ μέσα για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα;
Είμαι σε φάση να του δώσω μια κλωτσιά και το πετάξω στα σκουπίδια...Με έχει ταλαιπωρήσει όσο δεν πάει άλλο.
Ένα Nokia που σε τίποτα δεν θυμίζει Nokia...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτό το ρημάδι το ASHA 501 το έχει πάρει κανένας εδώ μέσα για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα;
Είμαι σε φάση να του δώσω μια κλωτσιά και το πετάξω στα σκουπίδια...Με έχει ταλαιπωρήσει όσο δεν πάει άλλο.
Ένα Nokia που σε τίποτα δεν θυμίζει Nokia...
Και ακομα δεν εχεις βαλει καν sim... Μετα φταιω γω που λεω για υποβραχιονια
Γιατι συνεχεια ψωνίζεις πράγματα που δεν σε βολεύουν?
Ποσο σκατά μπορει να σε ταλαιπωρήσει ενα τοσο απλό κινητο?
Μηπως στραβά αρμενίζεις?
-
Εγω καθε μερα που περναει ερωτευομαι πιο πολυ to note!!
Τωρα οταν με παιρνουν τηλ λεω...answer... και απανταει!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα οταν με παιρνουν τηλ λεω...answer... και απανταει!!!Αφου δεν λες ΑΛΟ(νσο), παλι καλα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
...
Γιατι συνεχεια ψωνίζεις πράγματα που δεν σε βολεύουν?Ποσο σκατά μπορει να σε ταλαιπωρήσει ενα τοσο απλό κινητο?
...Για αυτό απευθύνομαι στο φόρουμ αλλά και στο myphone αλλά και στους 'εξειδικευμένους' πωλητές ώστε να εντοπίσω πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις.
π.χ. Που να ξέρω ότι το συγκεκριμένο δεν είναι συμβατό με το PC Suite και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να διαχειριστεί από το PC;
ή ότι δεν υποστηρίζει μεταφορά μέσω bluetooth των contacts από άλλα κινητά της Nokia, παρά μόνο με vcf κάρτες μέσω υπολογιστή και μάλιστα import μία μία στο κινητό...και διάφορα άλλα...
Εγώ νόμιζα ότι ως Nokia θα μπορούσα να το συνδέσω στο PC θα το δω στο PC SUITE και θα μεταφέρω τα πάντα σε αυτό...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα οταν με παιρνουν τηλ λεω...answer... και απανταει!!!To έχω κι εγώ αυτό το feature αλλά σε κοιτάνε κάπως οι τριγύρω.
...
Γιατι συνεχεια ψωνίζεις πράγματα που δεν σε βολεύουν?Ποσο σκατά μπορει να σε ταλαιπωρήσει ενα τοσο απλό κινητο?
...Για αυτό απευθύνομαι στο φόρουμ αλλά και στο myphone αλλά και στους 'εξειδικευμένους' πωλητές ώστε να εντοπίσω πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις.
π.χ. Που να ξέρω ότι το συγκεκριμένο δεν είναι συμβατό με το PC Suite και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να διαχειριστεί από το PC;
ή ότι δεν υποστηρίζει μεταφορά μέσω bluetooth των contacts από άλλα κινητά της Nokia, παρά μόνο με vcf κάρτες μέσω υπολογιστή και μάλιστα import μία μία στο κινητό...και διάφορα άλλα...
Εγώ νόμιζα ότι ως Nokia θα μπορούσα να το συνδέσω στο PC θα το δω στο PC SUITE και θα μεταφέρω τα πάντα σε αυτό...
Για ποιά Νοκια μιλάς; Εχει πεθάνει εδώ και καιρό ....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τωρα οταν με παιρνουν τηλ λεω...answer... και απανταει!!!Αφου δεν λες ΑΛΟ(νσο), παλι καλα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
καλο!!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Διαβαζα πως μεταξυ Asha τουλάχιστον, ανταλλαζουν επαφες μεταξύ τους μεσω Bluetooth. Απο εκει και πέρα, η ΝΟΚΙΑ δεν αναφερει πουθενα για προγραμμα sync με το PC. H λυση ειναι να κανεις vcf τις επαφες, να τις πετάξεις στην SD και να τις αντιγράψει. Αν αποθηκευες τις επαφές σου στην Google, τοτε μπορείς ευκολα να τις κανεις export σε vcf...
Γενικά πολυ περιορισμένο... θα σε πονοκεφαλιάσει... ακομα και αν αλλάξεις στο μελλον το κινητο και θες να μεταφέρεις επαφες απο αυτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διάφορα μοντέλα S40, ένα N73...
Αλλά και με το activesync των windows, ούτε με αυτό συνεργάζεται για μεταφορά από outlook... π.χ. contacts, notes, tasks κλπ... Το PC το βλέπει μόνο ως usb flash drive 4gb ...Επίσης δεν έχω εντοπίσει ακόμη αν έχει ξεχωριστό tasks organizer και όχι μέσω του calendar.
Ξέρω ότι αυτά σας φαίνονται λεπτομέρειες και προκαλούν γέλιο, αλλά εμένα με ενδιέφεραν πολύ. Σόρυ.
-
Tα νέα Νοκια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που μου αναφέρεις. Εκεί πάει το σχόλιο μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διάφορα μοντέλα S40, ένα N73...
Αλλά και με το activesync των windows, ούτε με αυτό συνεργάζεται για μεταφορά από outlook... π.χ. contacts, notes, tasks κλπ... Το PC το βλέπει μόνο ως usb flash drive 4gb ...Επίσης δεν έχω εντοπίσει ακόμη αν έχει ξεχωριστό tasks organizer και όχι μέσω του calendar.
Ξέρω ότι αυτά σας φαίνονται λεπτομέρειες και προκαλούν γέλιο, αλλά εμένα με ενδιέφεραν πολύ. Σόρυ.
Δεν προκαλουν γέλιο... αλλα καπου τα χεις μπερδέψει ρε παιδι μου. Ειχες Android που τα κάνει ολα. Δεν σου αρέσει το τατς και πάσο... και πας και αγοράζεις κάτι εντελως basic. Ερρρμμμ τι περιμενες? Μηπως θα πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου και να προσαρμοστείς? Ακομα και η Blackberry το γυρνά σε τατς σιγα σιγα...
Μπορεί να υπάρχουν τιποτα smartphones με keyboard ακομα... θελει ψάξιμο.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]