-
παντοφλα να πεις το Γαλλικο σου χρεπι.
-
ορίστε και 3 screen shots aπό το κινητό μου
-
Ένα τέτοιο θέλω για δεύτερο:
-
Το Σατιο δεν σου αρέσει? Μπορεί η οθόνη αφής να είναι λίγο μέτρια αλλά η 12αρα κάμερα είναι πολύ καλή (για κινητό). Ήδη στα μεταχειρισμένα άρχισαν να το σκοτώνουν ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το Σατιο δεν σου αρέσει? Μπορεί η οθόνη αφής να είναι λίγο μέτρια αλλά η 12αρα κάμερα είναι πολύ καλή (για κινητό). Ήδη στα μεταχειρισμένα άρχισαν να το σκοτώνουν ...Είναι το όλο στυλ του Sharp που μου αρέσει.
Σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι η οθόνη κλείνει και δε χρειάζεται θήκη.
-
Σωστό αυτό. Μου άρεσαν τα Σαρπ από παλιά. Δεν τα έχω παρακολουθήσει εδώ και χρόνια αλλά νομίζω δεν είχαν την προώθηση που τους άξιζε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από παλιά και όπως φαίνεται δεν αλλάζει αυτό.
-
Σωστό αυτό. Μου άρεσαν τα Σαρπ από παλιά. Δεν τα έχω παρακολουθήσει εδώ και χρόνια αλλά νομίζω δεν είχαν την προώθηση που τους άξιζε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από παλιά και όπως φαίνεται δεν αλλάζει αυτό.Ειδικά εδώ που τα είχε η Vodafone σκατά τα είχε κάνει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ένα τέτοιο θέλω για δεύτερο:φούστης είσαι;
σε αυτό το χρώμα το θες ;
-
Απλά ήταν η πρώτη φωτογραφία που βρήκα.
Σε μαύρο το θέλω.
-
Ήρθε ο Γκοτζίλας και τα ισοπεδώνει όλα !
Είναι σε άριστη κατάσταση και συνιστώ όποιον ενδιαφέρεται να χτυπήσει ένα άφοβα. Εγώ το πήρα από εδώ και είναι όντως πολύ καλό και όχι κινέζικο φτηνιάρικο.
Δυστυχώς ΔΕΝ έχουν ελληνικά και έτσι πρέπει να τα περάσουν σε ένα Νοκια Σοπ. Αν είναι γνωστός είναι δωρεάν αυτή η διαδικασία (προφανώς) αν δεν είναι υπολογίστε 15.50 ευρώ ακόμη.
Είχε και μια στιχομυθία με κάτι άλλες ντιγκιντάγκες που είχα στο ντουλάπι και επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας την παραθέτω :
(κάντε αριστερό κλικ και προβολή)
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Απλά ήταν η πρώτη φωτογραφία που βρήκα.Σε μαύρο το θέλω.
3.4ιντσο clamshell ...καλό φαίνεται. Κι εμένα μου άρεσαν τα clamshells.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
3.4ιντσο clamshell ...καλό φαίνεται. Κι εμένα μου άρεσαν τα clamshells.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα high end πλέον.
Κάποτε περίμενα το παρακάτω αλλά το ακύρωσαν(
-
Ήρθε ο Γκοτζίλας και τα ισοπεδώνει όλα !Να το το εργαλείο ! Αυτά ειναι ! Καλορίζικο.. Μόλις το χρησιμοποιήσεις να μας πεις και πόσο σου κρατάει η μπαταρία και με τι χρήση
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ήρθε ο Γκοτζίλας και τα ισοπεδώνει όλα !
Να το το εργαλείο ! Αυτά ειναι ! Καλορίζικο.. Μόλις το χρησιμοποιήσεις να μας πεις και πόσο σου κρατάει η μπαταρία και με τι χρήση
Εγώ όταν το είχα κρατούσε 5-6 ημέρες χαλαρά
-
Luddites.
-
Xαλαρά !
Με καμιά 70αρια εφαρμογές συμβιαν και καμιά 100στη στο touch, (ανούσια) αναζήτηση κάθε χρόνου (ή και εξάμηνο ) του πιο high tech κινητού, βλέπω πια ότι αν εξαιρέσεις την ευκολία της φωτογραφικής (έστω και σε κακή ποιότητα κινητου) τα νέα τηλέφωνα είναι ψιλοβαρετά. Και εντάξει το 6310 είναι αρχέγονο αλλά και πάλι η απλότητα έχει γοητεία. Ειδικά αν έχεις μεγαλώσει με την ασπρόμαυρη οθόνη. Πολύ κόσμος (κάτω των 20-22 ετών) υπάρχει περίπτωση να μην έχει δει μονόχρωμα.
Οθόνες, gigabytes, κάμερες, εξυπνα(δίστικα) λειτουργικά, design, βιντεο κλπ = χάντρες για ιθαγενείς !
Άλλωστε εγώ τη βρήκα την άκρη για να μη μου λείπει τίποτα από την καθημερινότητα μου. Κλησεις, μηνύματα, φωτό, βίντεο, σημειώσεις, τα πάντα όλα λέμε, κλπ :
-
Σε ενα autobild ειχε συνεντευξη του luca di montizemolo και ελεγε πως και αυτος εχει το ιδιο Nokia....
-
Μπορεί να το είχε παλιά ο πρόεδρας ( συνάδελφος του ... ) . Μεταγενέστερα υποθέτω ότι θα κυκλοφορεί με κανά τέτοιο :
-
Μπα το τευχος ηταν φετινο και στο αρθρο το ειχε τονισει οτι το εχει απο το 2002....
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]