-
zisis , επειδη κ γω σε νοκια ημουν και εκανα την αλλαγη σε alcatel , να σου πω οτι ειναι μια χαρα κινητα σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες για αυτα που προσφερουν . Με 65 ευρουδακια τσιμπησα το 813 , δικαρτο , με wifi , με πολυ καλη μπαταρια ,οθονη αφης και qwerty πληκτρολογιο . Not bad at all . Θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον τιμια σαν κινητα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καμια πληροφορια δεν εδωσεςποσο χρονο μιλας και προς ποια δικτυα;
sms;
data;Ειμαι πανασχετος με το θεμα, φαινεται αλλωστε. Τα φωτα σας.
Ok, το πραγμα εχει ως εξης:Εχω συμβολαιο απο το 2006 το ίδιο, μπορει και παλιότερα. Οσο καιρο υπηρχε χρημα, δε ασχολιόμουν καν, τωρα με επιασε η κάψα. Δεν εχω συγκεκριμενες εταιριες που μιλαω, οτι κατσει, αλλωστε δεν ειμαι 15 χρονων να εχει ολη η παρες την ιδια συνδεση κλπ. sms να στελνω 5 το μηνα και πολλα λεω. data καθολου. Κινητο εχω παλιατζούρα, να μιλαω και να δειχνει τη ωρα και τελος. Αντε και μια-δυο φωτο το μήνα.
Μοιαζω μαλλον αρκετα με αυτα που λεει ο Διας παραπανω.
-
κοιτα αν εχεις συμβολαιο και σε καλυπτουν οι οροι του(αφου μαθεις ποιοι ειναι ) , μπορεις να αρχισεις τις διαπραγματευσεις ετσι ωστε να συνεχισεις εκει
βεβαια δε ξερω στη cosmote ποσο ενδοτικοι ειναι σε κατι τετοια, στη wind που σκιζονται για πελατες μου εριξαν το παγιο κατω απο το μισο παντως
η αληθεια ομως ειναι οτι μολις σκασει αιτηση φορητοτητας για καρτα θα πεσει τηλεφωνο και σιγουρα θα παιξει καποια προσφορα
παντως με τους παραπανω ορους που δινει το f2g εγω προσωπικα θα μπορουσα να τη βγαλω και με καρτα πλεον , παρολα αυτα θα προτιμουσα να συνεχισω στο συμβολαιο μου το οποιο ειναι σχεδον τελειο για τις αναγκες μου, αλλα πολυ ακριβο κανονικα
οποτε θα ξαναπαιχτει σιγουρα μια αιτηση φορητοτας μολις κλεισω χρονο , σε περιπτωση που πανε να μου ανεβασουν παλι το παγιο στη νορμαλ τιμη του
-
Οταν πηγα να ρωτησω μου ειπαν το προγραμμα μου δεν υπαρχει πιά και αν θελω να παω σε καινουριο 1500' προς κοσμοτε... τι λετε ρε παιδια και θα ψαχνω αν εχει κοσμοτε ο καθενας να του τηλεφωνησω? εμεινα λοιπον με 180λεπτα προς ολους. Αο οτι εχω καταλαβει εχει αλλαξει η χρεωση και ειναι αανα λεπτο και όχι ανα δευτερολεπτο πυο ηταν παλια, με ελαχιστη χρεωση 1-3 λετπα δεν θυμαμαι, οποτε τρωγονται γρηγορα.
-
στις συνδεσεις ειναι κοντα στο λεπτο η ελαχιστη χρεωση (ή 40' , πρεπει να κοιταξω λογαριασμο να βεβαιωθω) και μετα χρεωνεσαι ανα sec
παντα ισχυε η ελαχιστη χρεωση η οποια μαλιστα οταν ανεβηκε χωρις προηγουμενη ειδοποιηση απο ολους τους παροχους ,επεσε και ομαδικο προστιμοστις καρτες οπως ειπαν τα παιδια εχουν 3' ελαχιστη και μετα τα 3 πας επισης ανα sec
ΥΓ παλια που ημουν στη κοσμοτε και ειχα 240' μου εδωσαν καποια στιγμη τα 1500 προς cosmote τσαμπα και ας ημουν σε παλιο συμβολαιο, παρολα αυτα την εκανα απο κει γιατι δε με βολευαν με τιποτα τα συμβολαια τους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στις καρτες οπως ειπαν τα παιδια εχουν 3' ελαχιστη και μετα τα 3 πας επισης ανα sec
Για τις προσφορες δεν ειμαι σιγουρος.Νομιζω οτι αν μιλησεις πχ 4 λεπτα αφαιρουνται 6 λεπτα απο το υπολοιπο.
-
και παλι κανεις δουλεια, αλλα το συμβολαιο σε καλη τιμη ειναι προτιμοτερο
εγω οπως εχω ξαναπει εχω καραβολευτει με τα απεριοριστα σταθερα που εχω απο το κινητο , τα οποια δε τα εχεις στη καρτα
στα 22 ευρω που δινω τωρα ειναι καλα, στα 45-50 που κανει κανονικα το συμβολαιο ειναι φαρμακειο
-
http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/paketa-pros-olous/
τετοια βλεπω και σκεφτομαι μηπως ειμαι ο βλακας της χρονιας.
60μιν χ3 € μεχρι 4 φορες το μηνα, αρα μιλαμε για μεχρι 240μιν το μηνα με 12€ ????
Χανω καποιο επεισοδιο?Το θεμα ειναι αν μπορ ωνα το κανω με τον ιδιο αριθμό, τον εχω απο το 2000, δε λεει να αλλαξω τωρα
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το θεμα ειναι αν μπορ ωνα το κανω με τον ιδιο αριθμό, τον εχω απο το 2000, δε λεει να αλλαξω τωρα
τον αριθμο σου τον πας οπου θες και εγω απο 697 ειμαι απο εποχη cosmote, αλλα εχω wind (μεγαλη παγιδα )
ΥΓ 1 λεπτο ειναι η ελαχιστη χρεωση στα συμβολαια , το ειδα μολις στον αναλυτικο μου
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/paketa-pros-olous/τετοια βλεπω και σκεφτομαι μηπως ειμαι ο βλακας της χρονιας.
60μιν χ3 € μεχρι 4 φορες το μηνα, αρα μιλαμε για μεχρι 240μιν το μηνα με 12€ ????
Χανω καποιο επεισοδιο?Το θεμα ειναι αν μπορ ωνα το κανω με τον ιδιο αριθμό, τον εχω απο το 2000, δε λεει να αλλαξω τωρα
ναι με 12€ παιρνεις 4 ωρες προς ολους. Χρεωση ανα λεπτο.
μπορεις να παρεις με 9€ 180' προς ολους, και με αλλο 1€ 400' προς wind/q. Αρα ισως και με 10€ να εισαι καλυμενος.
τα παρακολουθεις online και βλεπεις τι χρειαζεσαιτον αριθμο σου τον κρατας
-
Παλιος πελατης συμβολαιου Cosmote (6977....) που πηγα με φορητοτητα στην Vodafone και μετα απο 3 χρονια σκεφτομουν να φυγω. Φιλος που δουλευει στην Vodafone στις αποσυνδεσεις με συμβουλεψε την περασμενη ανοιξη να κανω αιτηση φορητοτητας για Cosmote και να περιμενω το πρωτο τηλεφωνο απο την Vodafone με μια καλη προσφορα την οποια θα αρνηθω. Μετα απο μερικες μερες με πηραν με δευτερη βελτιωμενη προσφορα που αρνηθηκα. Και μετα απο μερικες μερες με πηραν με τριτη προσφορα (καθολου επιδοτηση, 12 μηνο συμβολαιο με 65% εκπτωση παγιου +20% οικογενειακο !!!) και με κρατησαν + οτι ανεβηκα και συμβολαιο. Απεριοριστα Vodafone+σταθερα, 1.5GB Ιnternet και δεν θυμαμαι καν ποσες ωρες και ποσα μηνυματα σε αλλα δικτυα (σιγουρα πολλες καθως το λιωνω και δεν περναω ποτε το παγιο) με 19€! Δυστυχως απ'οτι μου λεει ο φιλος πλεον δεν ειναι τοσο ανοιχτοχερηδες οποτε απο Ανοιξη που ληγει το συμβολαιο με βλεπω για καρτουλα κι εμενα...
-
εαν δεν πηρες επιδοτηση, το συμβολαιο το καταργεις οποτε θες, χωρις 'προστιμο'
-
πιστευω οτι θα παραμεινουν ανοιχτοχερηδες και του χρονου
το να εχουν πλεον συνδρομητες που πληρωνουν στην ωρα τους μαλλον τους καιει αφανταστα
εμενα μου κατεβασαν τα βρακια ενω δεν ηθελα να παω καν σε αλλη εταιρεια , αλλα να μεινω στη δικη τους με καρτα
και αμα το εβαζες κατω με τη λογικη τα ιδια περιπου λεφτα θα εδινα σε καρτα , αλλα το να εχουν εξασφαλισει το παγιο μου εχει σιγουρα αλλη αξια
-
πιστευω οτι θα παραμεινουν ανοιχτοχερηδες και του χρονουτο να εχουν πλεον συνδρομητες που πληρωνουν στην ωρα τους μαλλον τους καιει αφανταστα
εμενα μου κατεβασαν τα βρακια ενω δεν ηθελα να παω καν σε αλλη εταιρεια , αλλα να μεινω στη δικη τους με καρτα
και αμα το εβαζες κατω με τη λογικη τα ιδια περιπου λεφτα θα εδινα σε καρτα , αλλα το να εχουν εξασφαλισει το παγιο μου εχει σιγουρα αλλη αξια
ναι μεν, αλλα εχουν τρελα φεσια πλεον απο τα συμβολαια...
και φυσικα παρα πολυς κοσμος πλεον γυρναει σε καρτα γιατι ειναι πολυ φθηνοτερα -
ελπιζω να εκτιμησουν τουλαχιστον αυτους που πληρωνουν στην ωρα τους
-
ελπιζω να εκτιμησουν τουλαχιστον αυτους που πληρωνουν στην ωρα τουςναι αμε, θα το διαπιστωσεις αν πας να παρες επιδοτηση
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
zisis , επειδη κ γω σε νοκια ημουν και εκανα την αλλαγη σε alcatel , να σου πω οτι ειναι μια χαρα κινητα σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες για αυτα που προσφερουν . Με 65 ευρουδακια τσιμπησα το 813 , δικαρτο , με wifi , με πολυ καλη μπαταρια ,οθονη αφης και qwerty πληκτρολογιο . Not bad at all . Θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον τιμια σαν κινητα.Αlcatel είναι κατ' όνομα βέβαια μιας και έχουν εξαγοραστεί από κινέζους αλλά δεν παύουν είναι τα πιο value4money της αγοράς.
-
Αλλα αυτοι οι κινεζοι ειναι μια εταιρεια κολοσσος,http://www.tcl.com/en.php/news/about/id/143.html
-
Το ξέρω. Απλά η γαλλική Alcatel δεν υφίσταται στα σύγχρονα μοντέλα που πωλούνται.
Καλύτερα βέβαια γιατί οι κινέζοι φτιάχνουν καλύτερα τηλέφωνα από τους γάλλους. Εκεί φτάσαμε. -
Δεν εχεις καθολου αδικο. Και σιγουρα χρειαζονται τετοιες επιλογες στην ελληνικη αγορα που στοχευουν στο value for money. Εδω και λιγες μερες που πηρα το ot-813d , αδυνατω να καταλαβω γιατι οι εταιριες κινητων τυπου nokia κλπ . δεν ριχνουν τις τιμες σε κινητα οπως το asha 200 η καποια αλλα qwerty .
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]