-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Finger Fail: Why Most Touchscreens Miss the PointΈχοντας παράλληλη εμπειρία από ipod touch και Ν97 αλλά και από άλλες αφής παλιότερα μπορώ να πω ότι πράγματι η Apple έχει καταπληκτικη συμπεριφορά ως οθόνη αφής. Έχει όμως μικρά κουσουράκια βέβαια. Π.χ. στο σαφάρι πολλές φορές πρέπει να κάνεις πρώτα ζουμ και μετά να πιέσεις για να δεχτεί να κάνει 'κλικ', ενώ το Ν97 κάνει κλικ αμέσως. Παρόλο που το touch έχει το hardware του προηγούμενου (μικρότερη ραμ και επεξεργαστή) η όλη συμπεριφορά της οθόνης και της ταχύτητας αντίδρασης είναι πολύ καλή.
Στην οθόνη σίγουρα υπερέχει το μηλαράκι. Απλά έχει άλλα κουσούρια. ΠΟΛΥ κλειστή αρχιτεκτονική κατά βάση που προσπαθεί να σε 'εγκλωβίσει' εκεί. Τέσπα, μεγάλη κουβέντα τα γενικότερα.
Γενικότερα πάντως, οι οθόνες αφής με αφήνουν ψιλοαδίαφορο. Είμαι 'οπαδός' των κλασσικών λύσεων. Θέλω να ακούω το κλικ κλικ !
Υ.Γ. : πρόσφατα επεξεργάστηκα το Σατιο της ΣονυΕρικσον. Εντάξει 12άρα η μηχανή ΑΛΛΑ στην οθόνη το κινητό πάσχει ελαφρώς. ΠΟΛΥ αργές αντιδράσεις και πολλές φορές χρειάζεται δεύτερο πάτημα.
-
Eγώ πάντως τα βαρέθηκα τα χαι τεκ γκατζετάκια τους και παράγγειλα και περιμένω ένα τέτοιο :
Θα κουβαλάω και μια φωτογραφική μικρή σε κάποια τσέπη για μια ανάγκη και άντε γεια !
Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σπαταλά χρόνο με τις κωλοεφαρμογές και τελικά αντί να με βοηθούν στην καθημερινότητα μου με φρενάρουν.
Επιστροφή στην απλότητα λοιπόν ! (Δεν ξέρω για πόσο βέβαια ακόμη!)
-
Προφεσέρ φαντάζομαι οδηγάς τέτοιο ;
-
Σου έχω λύση για να συνδυάσεις φωτογραφική και τηλέφωνο
-
6310i; Κορυφαίο κινητό, αν δεν ήμουν λάτρης του T68i θα είχα σίγουρα ένα τέτοιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
6310i; Κορυφαίο κινητό, αν δεν ήμουν λάτρης του T68i θα είχα σίγουρα ένα τέτοιο.Το 6130 είναι, το 6310i είναι αυτό που λέει ο @prof
-
6130 δεν είναι σίγουρα, εμένα για 6310 μου κάνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
6130 δεν είναι σίγουρα, εμένα για 6310 μου κάνει.το 6310i είναι αυτό που λέει ο @prof και αν δεν είχε πέσει κάτω απο τα χέρια της κόρης μου πριν 4 χρόνια, σπάζοντας την υπέροχη μπλέ οθόνη ακόμη αυτό θα είχα. Το καλύτερο κινητό της Νοκια έβερ
-
Ναι, για τον προφ μιλάω, δεν είχα δει το κρύο αστείο του μιραγκέ.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
6130 δεν είναι σίγουρα, εμένα για 6310 μου κάνει.
το 6310i είναι αυτό που λέει ο @prof και αν δεν είχε πέσει κάτω απο τα χέρια της κόρης μου πριν 4 χρόνια, σπάζοντας την υπέροχη μπλέ οθόνη ακόμη αυτό θα είχα. Το καλύτερο κινητό της Νοκια έβερ
6110i ftw! To καλύτερο κινητό που είχα ποτέ (αφήνω απ' έξω το μηλόφωνο, γιατί δεν είναι κινητό)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, για τον προφ μιλάω, δεν είχα δει το κρύο αστείο του μιραγκέ.To κρύο αστείο μου περιλαμβάνει 5110
-
Έλεος με τα blokia
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Eγώ πάντως τα βαρέθηκα τα χαι τεκ γκατζετάκια τους και παράγγειλα και περιμένω ένα τέτοιο :Θα κουβαλάω και μια φωτογραφική μικρή σε κάποια τσέπη για μια ανάγκη και άντε γεια !
Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σπαταλά χρόνο με τις κωλοεφαρμογές και τελικά αντί να με βοηθούν στην καθημερινότητα μου με φρενάρουν.
Επιστροφή στην απλότητα λοιπόν ! (Δεν ξέρω για πόσο βέβαια ακόμη!)
ανετα το ξαναπερνα ΑΝ ειχε καλυτερη συνδεση με bluetooth ακουστικο....
(βασικα που μπορουμε να βρουμε καινουργιο και original?)
-
ebay is your (imaginary) friend
πέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ebay is your (imaginary) friendπέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
Το εστειλες για αποσυρση μετα ;
Το 304 εννοω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ebay is your (imaginary) friendπέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
δεν εχω βρει καινουργιο καινουργιο....ολα ειναι refubrished εκ κινας....
-
Ναι, έσπασε ψαλίδι και ακρόμπαρο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ebay is your (imaginary) friend
πέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
δεν εχω βρει καινουργιο καινουργιο....ολα ειναι refubrished εκ κινας....
Εξίσου καλό είναι, τσίμπα το
Το t68i μου refusbished είναι και είναι τζετ.
-
Πολύ καλό το 6310i. Το χρησιμοποιούσα μέχρι πέρισυ σαν κύριο κινητό.. Μου δούλευε κανονικά και με το bluetooth ΒΗ-100 αλλά κάποιες φορες έτρωγε κόλλημα αλλά μάλλον το ακουστικό bluetooth έφταιγε γιατί μου το έκανε και σε άλλα κινητά.. Πρόσφατα απέκτησα και δεύτερο το οποίο είναι και αναβαθμισμένο στο λογισμικό και τα σπάει ! Professeur θα σε ικανοποιήσει σίγουρα!
Εχω κι εγώ το μικρόβιο των κινητών μέσα μου δυστυχώς ή ευτυχώς, και αυτό το καιρό ψάχνω για το Ericsson T66, το μικρότερο κινητό του κόσμου, αλλά δε βρήκα κάποιο ούτε και στο ebay !
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Εχω κι εγώ το μικρόβιο των κινητών μέσα μου δυστυχώς ή ευτυχώς, και αυτό το καιρό ψάχνω για το Ericsson T66, το μικρότερο κινητό του κόσμου, αλλά δε βρήκα κάποιο ούτε και στο ebay !
το είχα κάποτε! Οντως το μικρότερο κινητό με την αθλιότερη αυτονομία ever!!!. Κρατούσε 1 μέρα εάν δεν το πείραζες. Αν μίλαγες κιόλας ...μέτραγες ώρες.!!!
Ωραίο κινητάκι αλλά η μπαταρία του ήταν μεγάλο πρόβλημα και δεν έπαιρνε κ άλλη μεγαλύτερη τότε. Δεν άντεξα μαζί του πάνω από μία εβδομάδα. Το 2002 νομίζω το είχα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]