-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το κακο αυτης της φασης βεβαια, ειναι οτι θα αργησουμε αρκετα να δουμε ακομα πιο γρηγορο internet μιας και νομιζω οτι τους ματαιωσαν αυτο σκηνικο που ετοιμαζαν για πανω απο 50 Mbps (να ερχεται η οπτικη ινα μεχρι το καφαο , νομιζω οτι στη αθηνα θα το εκαναν αρχικα στου ζωγραφου) , γιατι και οι υπολοιποι παροχοι δε θα μπορουν να τους ανταγωνιστουνΆτομο μέσα απ' τον ΟΤΕ μου είπε ότι θα υλοποιηθεί λείαν συντόμως...
-
Όμορφα... τον επόμενο μήνα τελειώνει το 18μηνο πρόγραμμα που είχα με την voga, λόγο του i phone.
Άρα, όποιος απο εσάς καταφέρει να μου ¨κλείσει¨ νεο i phone, θα έχει καλό δωράκι απο εμένα... -
Με 18αμινη σύνδεση και τέτοιους λογαριασμούς όχι μόνο μηλοφωνο πρέπει να σου δώσουν αλλα και Bj αλλα Τζούλια ...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
qsivts εμενα δεν μου ειπες ομως αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες χωρις wifi απο android market?τις εφαρμογες πρεπει να τις κατεβασεις μεσω ιντερνετ , ακομα και αν μπεις απο τον υπολογιστη σου στο μαρκετ και του πεις να εγκαταστησει κατι , αυτο απλα θα δωσει εντολη μεσω ιντερνετ στο τηλεφωνο σου να κατεβει η εφαρμογη
δυστυχως δεν μπορεις να κατεβασεις το .apk , να το πεταξεις στην sd και να το εγκαταστησεις
εκτος και αν εχω χασει κατι
βεβαια μπορεις να μπεις σε διαφορα site και να βρεις απο κει σχεδον τα παντα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με 18αμινη σύνδεση και τέτοιους λογαριασμούς όχι μόνο μηλοφωνο πρέπει να σου δώσουν αλλα και Bj αλλα Τζούλια ...την πετυχα σημερα παραλιακη στο ροζ πορσικο
-
Όσα παραπάνω καταφέρουμε να τους πάρουμε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το δώρο...
-
qsivts εμενα δεν μου ειπες ομως αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες χωρις wifi απο android market?
τις εφαρμογες πρεπει να τις κατεβασεις μεσω ιντερνετ , ακομα και αν μπεις απο τον υπολογιστη σου στο μαρκετ και του πεις να εγκαταστησει κατι , αυτο απλα θα δωσει εντολη μεσω ιντερνετ στο τηλεφωνο σου να κατεβει η εφαρμογη
δυστυχως δεν μπορεις να κατεβασεις το .apk , να το πεταξεις στην sd και να το εγκαταστησεις
εκτος και αν εχω χασει κατι
Αυτο καταλαβα οτι γινετε και γω...thanx...οποτε θα ψησω κανενα φιλο να μου δωσει κανα wireless router
-
:Εγώ θυμάμαι ότι μπορούσα στο Milestone.
Εκτός αν μπορούσα επειδή ήταν rooted.
ΥΓ. Εμένα πάντως με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν κανά μήνα απο τον ΟΤΕ για να φύγω απο τη Wind και να πάω σε αυτούς.
-
βασικα δεν σ αφηνει το android market. Γιατι μπαινεις μεσα, βρισκεις εφαρμογη, πατας εγκατασταση και σου λεει 'οκ, σε λιγο θα εγκατασταθει στο κινητο σας' Αλλα την εφαρμογη δεν την εχει παει καπου στο pc να την μεταφερεις ουτε καπου στο τηλεφωνο που το χεις ηδη συνδεσει με usb. Η μονη λυση ισως ειναι αυτο το tethering αλλα εγω εχω mac ενω το tethering υποστηριζει vista, 7 και linux
-
το tethering ειναι να κανεις το κινητο σου router και να μοιραζεις internet (απο το 3g του κινητου σου) δεξια και αριστερα
εγω το χρησιμοποιω αμα μεινω απο internet λογω βλαβης πχ , ή αμα ειμαι καπου που δεν εχω ιντερνετ (κανα χωριο)
με αυτο δινω ιντερνετ στο λαπτοπ μου (αλλα και απο καλωδιο αν θελω σε καποιο σταθερο υπολογιστη χωρις wifi) ή και σε αλλα κινητα και κανω τη δουλεια
βεβαια 350 MB εχω στο συμβολαιο μου , δεν ειναι για να κατεβαζεις πραγματα και για να βλεπεις βιντεο στο youtube
αλλα αμα χρειαστει να ανοιξεις σελιδες ειναι μια χαρα θα μου πεις μπορω να μπω και απο το κινητο στο ιντερνετ, αλλα αμα εχω λαπτοπ εννοειται οτι θα προτιμησω να στειλω ιντερνετ στο λαπτοπ
επισης μπορω να δινω ιντερνετ και σε αλλα κινητα αν θελουν να μπουν και δεν εχουν
με λιγα λογια για να μπεις εσυ στο internet μεσω tethering πρεπει να σκασω πχ εγω και να σου δινω ιντερνετ του παροχου μου μεσω του κινητου μου
εγω που θα εχω τη συσκευη που θα κανει tethering εχω ηδη ιντερνετ
-
I see νομιζα οτι θα γινοταν και αντιστροφα...
-
εννοεις ο υπολογιστης σου να εδινε στο κινητο ? (ο οποιος παιρνει απο το ρουτερ σου που φανταζομαι δεν ειναι ασυρματο, γιατι αλλιως δε θα καναμε αυτη τη κουβεντα)
αυτο ξεπερνα τις γνωσεις μου , δε μπορω να σου πω κατι
αλλα και να γινοταν καπως , ο παραγοντας mac σε συνδυασμο με το παραγοντα android δε μου καθεται και πολυ καλα
αν εχεις παντως κανα γνωστο/γειτονα με ασυρματο ρουτερ πες του να σου δωσει το κωδικο , τα δεδομενα που θα κατεβαζεις με το κινητο ειναι μικροσκοπικα δε θα του προκαλεσεις 'ενοχληση'
αλλιως τσιμπα ενα ασυρματο ρουτερ και μη χρωστας σε κανενα
-
samsung wave s8500 ή s8530? Εχω διαβασει οτι το s8500 ειναι καλυτερο οσο περιεργο και αν φαινεται. Λενε οτι εχει καλυτερη οθονη και μπαταρια ,αλλα το s8530 υπερτερει σε μεγεθος οθονης! Και τα 2 εχουν γυρω στα 230-250 ευρω
-
εννοεις ο υπολογιστης σου να εδινε στο κινητο ? (ο οποιος παιρνει απο το ρουτερ σου που φανταζομαι δεν ειναι ασυρματο, γιατι αλλιως δε θα καναμε αυτη τη κουβεντα)αυτο ξεπερνα τις γνωσεις μου , δε μπορω να σου πω κατι
αλλα και να γινοταν καπως , ο παραγοντας mac σε συνδυασμο με το παραγοντα android δε μου καθεται και πολυ καλα
αν εχεις παντως κανα γνωστο/γειτονα με ασυρματο ρουτερ πες του να σου δωσει το κωδικο , τα δεδομενα που θα κατεβαζεις με το κινητο ειναι μικροσκοπικα δε θα του προκαλεσεις 'ενοχληση'
αλλιως τσιμπα ενα ασυρματο ρουτερ και μη χρωστας σε κανενα
]
ε ναι ελαγα μηπως δουλευε αμφιδρομα η λειτουργια αλλα δεν...οποτε θα παρω απο το κολληταρι το wireless που του περισσευει...
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει στην Γερμανία κάποια καρτοκινητή που να έχει κάποιο πακετάκι με data;
-
δεν εχει καμια επιλογη αλα android , να μπορεις να εγκαθιστας εφαρμογες εκτος μαρκετ / ovi store πώς το λενε..?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
οποτε προσπαθω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη στο κινητο μου (nokia c6-01),μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει:σφαλμα πιστοποιητικου.πρεπει να τις κατεβασω απο καποιο αλλο site ή μπορω να κανω καποια ρυθμιση ωστε να μπορει να εγκαθιστα τα αρχεια?Στα symbian για να εγκαταστήσεις εφαρμογές που δεν είναι signed έπρεπε ή να 'χακάρεις' το κινητό με κάποιον τρόπο ή να τις κάνεις signed πριν τις εγκαταστήσεις. Το τελευταίο καιρό δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στo παρακάτω λινκ για λεπτομέριες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176
-
Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 07/06/2011 κατάργηση του προγράμματος μειωμένων χρεώσεων που έχουν οι συνδρομητές Q card που έχουν ήδη εγγραφεί με αποστολή δωρεάν κενού μηνύματος στο 12260.
Επιπλέον, από 07/06/2011 οι συνδρομητές που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα θα μεταφερθούν αυτόματα στο πρόγραμμα βασικών χρεώσεων της καρτοκινητής Q card.
Οι λοιπές χρεώσεις ομιλίας και SMS παραμένουν σταθερές. H χρέωση παραμένει ανά δευτερόλεπτο, με χρέωση κλήσης το ένα δευτερόλεπτο. Το πρόγραμμα θα γίνει σύντομα εμπορικά μη διαθέσιμο για υπάρχοντες συνδρομητές της καρτοκινητής Q card που δεν είναι εγγεγραμμένοι.
Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr ή την εξυπηρέτηση πελάτων WIND/ καρτοκινητή Q card, καλώντας 1222 από κινητό Q card (0,0044€/ δευτ)δηλ από 0,216 το λεπτό ομιλίας πάμε στα 0,27 ...+25% επάνω. Εύγε!!
αν βάλεις και το ότι το σμσ από 4 λεπτά πήγε στα 6,5 ...+60% (!!!!!) εμπρός ελλαδάρα της ανάπτυξης που δεν φοβάσαι την ύφεση.
ΥΓ. Ευτυχώς στη προσφορά των ακριβότερων χρεώσεων γραφόμαστε αυτόματα...(γιατί για να είχες πριν τις φτηνότερες έπρεπε να στείλεις σμσ στο 12260 αλλιώς αβαβά ... )
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
οποτε προσπαθω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη στο κινητο μου (nokia c6-01),μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει:σφαλμα πιστοποιητικου.πρεπει να τις κατεβασω απο καποιο αλλο site ή μπορω να κανω καποια ρυθμιση ωστε να μπορει να εγκαθιστα τα αρχεια?Μπες εδώ ---> http://cer.opda.cn/EN/ και πάτα ''Register'' (πανω δεξια). Μετα ακολουθησε την διαδικασια (θα σου ζητησει να συμπληρωσεις IMEI κινητου μπορει και μοντελο) και περιμενεις περιπου μια ημερα για να σου δημιουργησει τα αρχεια .key και .cer που χρειαζεσαι για το sign (εγγραφη). Mετα, κατεβάζεις καποιο προγραμμα που θα κανει την εγγραφη (sorry που δεν ποσταρω καποιο, αλλα εγω εχω S60 5η εκδοση και οχι S^3 οποτε δεν ξερω αν θα ειναι σωστο ή αν θα σου δημιουργησει καποιο προβλημα... ) και απλα κανεις την εγγραφη... Μετα περνα το στο κινητο για την εγκατασταση ή μεσω του Ovi Suite...
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]