-
το καλο ειναι αυτο που ειχε η νοκια στο παλιο μου πλεον. Πατουσες εφαρμογες ιντερνετ και σε ρωτουσε αν ηθελεες να μπεις απο το δικτυο σου η απο καποιο wifi. Καλομαθημενος σ αυτο μπαινω στο ιντερνετ με huawei και μπηκε αερας αλλα θα χρεωθω και αναλογα. Εννοειτε οτι εκανα αυτο που ειπατε αμεσως.
Α και κατι αλλο, υπαρχει απλος τροπος οταν στελνω μηνυμα να βρισκω τις επαφες ολες και να επιλεγω χωρις να γραψω ονομα πρωτα;
-
στο handcent αντι να γραψεις το ονομα ή αριθμο , εχει δεξια ενα +
πατα το και σου βγαζει τη λιστα με τις επαφες
μετα εχεις το thread με την καθε επαφη και μπαινεις εκει μεσα και γραφεις απευθειας το μηνυμα σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομιζω.. αν και δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιοερωτηση: επειδη ειναι λιγο βλαμμενο το android σε αυτο το θεμα, εβαλες να ειναι ορατο το bluetooth του τηλεφωνου (για 120 δευτερα ) ?
εγω παντως εχω δοκιμασει να στειλω πραγματα σε μη android τηλεφωνο και εστελνα μια χαρα
και τωρα το γαμηστερο tip της ημερας
βαλε dropbox στο pc και το κινητο και πετα τα αρχεια που θες εκει μεσα και κανε τραμπες απο το ενα στο αλλοκαι αν πας φανταρος βαλε φιλο σου να σου πεταει εκει μεσα σειρες
παρε και μια καρτα q που δεν τελειωνει ποτε το internet για να κατεβαζεις σεζον ολοκληρες και να τη παλευειςΝαι, δοκίμασα το αρχείο και δεν πέρασε και έστειλα ένα τραγούδι αμέσω μετά.
Τελικά το πέρασα μέσω dropbox. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το καλο ειναι αυτο που ειχε η νοκια στο παλιο μου πλεον. Πατουσες εφαρμογες ιντερνετ και σε ρωτουσε αν ηθελεες να μπεις απο το δικτυο σου η απο καποιο wifi. Καλομαθημενος σ αυτο μπαινω στο ιντερνετ με huawei και μπηκε αερας αλλα θα χρεωθω και αναλογα. Εννοειτε οτι εκανα αυτο που ειπατε αμεσως.Α και κατι αλλο, υπαρχει απλος τροπος οταν στελνω μηνυμα να βρισκω τις επαφες ολες και να επιλεγω χωρις να γραψω ονομα πρωτα;
Στο ανδροιδ αν εχεις ανοικτο το 3g και το wifi μαζι παιρνει δεδομενα απο wifi
Απο 3g μονο οταν δεν υπαρχει wifi
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
το καλο ειναι αυτο που ειχε η νοκια στο παλιο μου πλεον. Πατουσες εφαρμογες ιντερνετ και σε ρωτουσε αν ηθελεες να μπεις απο το δικτυο σου η απο καποιο wifi. Καλομαθημενος σ αυτο μπαινω στο ιντερνετ με huawei και μπηκε αερας αλλα θα χρεωθω και αναλογα. Εννοειτε οτι εκανα αυτο που ειπατε αμεσως.
Α και κατι αλλο, υπαρχει απλος τροπος οταν στελνω μηνυμα να βρισκω τις επαφες ολες και να επιλεγω χωρις να γραψω ονομα πρωτα;
Στο ανδροιδ αν εχεις ανοικτο το 3g και το wifi μαζι παιρνει δεδομενα απο wifi
Απο 3g μονο οταν δεν υπαρχει wifi
Ναι το ξερω..δεν ειχα wifi εκεινη την ωρα και δε περιμενα να συνδεθει αερας.
-
Δυστυχως ειναι προεπιλεγμενη επιλογη μολις πρωτοανοιγεις τη συσκευη, εγω την ανοιξα αρχικα χωρις σιμ οποτε τη γλιτωσα
Δεν ειχα και προγραμμα με δεδομενα τοτε, θα πληρωνα το κουκο αηδονι
-
οpera και σε λίγο θα έχεις πμ
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
το opera το εχω και ειναι πολυ καλο.πμ?προσωπικό μήνυμα ρε αδερφέ....έλεος...
-
Oxι, αν εννοείς το update μέσω του Ovi Suite.
-
έχω από όλα....
-
μετα το update,αυτο και το c7 μπορει ακομα και να μην κανουν επανεκκινηση.μην δινεις σημασια στο τι διαβαζεις στο internet
εγω για το zte και το p500 (που γνωριζω απο πρωτο χερι) εχω διαβασει ΤΑ αισχη, και απλα καταλαβα οτι μερικοι ανθρωποι δεν τη πολυπαλευουν..
τις προαλλες διαβαζα σε αλλο φορουμ για τυπο που ελεγε οτι του ειπε το lg suite στο 75% να βγαλει το κινητο απο το usb
ΠΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
και μετα παραπονιοταν που του εγινε τουβλο
στο zte αλλο γελιο οι μισοι πρεπει να τα πηγαν πισω στην αντιπροσωπεια
απλα παρε αποφαση οτι μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν, δε νιωθουν βρε παιδι μου και προχωρα στην αναβαθμιση σου
εδω στο πανεπιστημιο με μορφωμενους και εξυπνους υποτιθεται ανθρωπους εβλεπα ατομα που δεν ηξεραν να φτιαξουν ενα φακελο για να κατεβασουν και να αποθηκευσουν ενα αρχειο
-
το opera το εχω και ειναι πολυ καλο.πμ?το opera ειναι πολυ καλο και στο android, εγω πλεον το χω γυρισει σε αυτο
εχει και λειτουργια (αν θες) να συμπιεζει τα δεδομενα σε δικο τους σερβερ , ωστε να γλιτωνεις ογκο δεδομενων οταν μπαινεις απο 3g
και ειναι το μονο πραγμα στο κινητο μου οπου δουλευει σωστα το pinch zoom
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το opera το εχω και ειναι πολυ καλο.πμ?
προσωπικό μήνυμα ρε αδερφέ....έλεος...
ωπα, νευρακια, δεν πηγε καλα στη δουλεια σημερα γραψε μας εδω Σαββα
-
ξερει κανεις κανα site απ'οπου μπορω να κατεβασω δωραν εφαρμογες για symbian?ακομη,ποιος ειναι ο καλυτερος browser για symbian 3?mobile9.com φίλος...Και για browser θα συμφωνισω με τον elteo, Opera Mini (αν και εγω δε μπορω να τον χρησιμοποιησω με μεγαλη ευκολια γιατι μου πεταει μηνυμα ''Μνημη πληρης, κλειστε μερικα προγραμματα και ξαναδοκιμαστε''...Α ρε μ@λ@κες Φινλανδοι που πατε με 128MB Ram;;;; ).Απ το Ovi Store είμαι το λιγότερο απογοητευμένος...Χθες κατέβασα ένα παιχνίδι (Parerplane) πιο πολύ για χαβαλέ...Πάω να μπώ Internet με 3G (ειχα καρτα οπως επισης και 60MB internet αγορασμενα) και με πεταει μηνυμα ''Συνδεση με το δικτυο αδυνατη'' κατι τετοιο τελος παντων...Το κανω επαννεκινηση, τιποτα...Ε μολις εσβησα το παιχνιδι ολα οκ!!! Για να μην θυμηθω οτι οι μισες εφαρμογες ειναι με πληρωμη και το αλλο 45% που ειναι ελευθερες ειναι με υποχρεωτικη συνδεση στο Internet για να σου κατεβαζει ενα καρο διαφημισεις... Και το περιεργο ειναι οτι στο mobile9.com δεν μου εχει βγει σκαρτη εφαρμογη...Αντε το πολυ να κανεις ενα sign την εφαρμογη...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Για να μην θυμηθω οτι οι μισες εφαρμογες ειναι με πληρωμη και το αλλο 45% που ειναι ελευθερες ειναι με υποχρεωτικη συνδεση στο Internet για να σου κατεβαζει ενα καρο διαφημισεις...αυτο ειναι μεγαλη αλητεια , και σε μας πεταει διαφημισεις καργα (εκτος αν κανεις root και βαλεις σχετικο προγραμμα), αλλα τουλαχιστον σε αφηνει να τρεχεις εφαρμογες οταν εισαι εκτος internet οπου και δε σου πεταει καμια διαφημιση
angry birds πχ κλασικο παραδειγμα, για να το παιξεις βγαινεις απο το internet αλλιως τρως διαφημηση
μηπως να κανω root τωρα που το σκεφτομαι?
-
Για να μην θυμηθω οτι οι μισες εφαρμογες ειναι με πληρωμη και το αλλο 45% που ειναι ελευθερες ειναι με υποχρεωτικη συνδεση στο Internet για να σου κατεβαζει ενα καρο διαφημισεις...
αυτο ειναι μεγαλη αλητεια , και σε μας πεταει διαφημισεις καργα (εκτος αν κανεις root και βαλεις σχετικο προγραμμα), αλλα τουλαχιστον σε αφηνει να τρεχεις εφαρμογες οταν εισαι εκτος internet οπου και δε σου πεταει καμια διαφημιση
angry birds πχ κλασικο παραδειγμα, για να το παιξεις βγαινεις απο το internet αλλιως τρως διαφημηση
μηπως να κανω root τωρα που το σκεφτομαι?
Αμ δε...Στις εφαρμογες του Ovi αν πατησεις ''να μην επιτραπει η συνδεση στο ιντερνετ'' απλα δεν τρεχει η εφαρμογη... Αν εχει υπ οψην καποιος κανενα προγραμμα για να το παρακαμπτουμε...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στην Βόγκα είμαι με το 900+internet σε 18μηνο προγραμμα.Δεν κατάλαβα αυτό για τα επικίνδυνα υψηλα ποσοστά.
αν τους τσιγκλίσεις και λίγο χτυπάς οτι κινητό θες τσαμπα...
γιατι πληρώνεις τόσα πολλά ?? -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτό με τον ΠΟΤΕ δεν εχω καταλαβει ακόμαΠαντως το ξαναλεω... με τόοοοσα λεφτα που τους εχω σκάσει, αν δεν παρω αυτό που θελω, πολύ απλα θα παρουν τα @@ μου.
Για σπασιμο θα το γυρίσω σε κάρτα και μετα θα το παω σε άλλη εταιρία (wind πχ) και θα το γυρίσω σε παγιο εκεί. χα!η κοσμοτέ έχει ποσοστό χρηστών που φθάνει το 50% του πληθυσμού ...
μετά το 50% είναι υποχρεωμένη να 'χορηγεί' τις υπόλοιπες εταιρίες για να ανέβουν και αυτές...
για αυτό διώχνει κόσμο...
κανονικά με τόσα λεφτά (και έναν μικρό εκβιασμό... ) πρέπει να σου δωσουν συσκευη 600+ε τσάμπα και εκπτωση στο πάγιο
-
@thanos
μιας και ειδα αυτο με τα ποσοστα..λοιπον , ακουσα (που σημαινει οτι μπορει και να ειναι ραδιοαρβυλα ), οτι η κοσμοτε σαν οτε εχει μεν το μεγαλυτερο μεριδιο πελατων , αλλα για να ναι και καλα 'υγιης' ο ανταγωνισμος δεν πρεπει να εχει περισσοτερους απο ενα συγκεκριμενο ποσοστο και αυτο το ποσοστο εχει φτασει σε 'επικινδυνα' επιπεδα
για αυτο και πλεον το παιζουν δυσκολοι με τις επιδοτησεις, ωστε να χασουν πελατες (πχ εμενα που εφυγα τρεχοντας) και να παρουν κοσμο και οι αλλες εταιρειες
αν προσεξεις αλλωστε αυτο συμβαινει πολυ συχνα, παει ο οτε να βγαλει διαφορες συμφερουσες προσφορες και τον αποτρεπει ή του ριχνει προστιμα αυτη η βλαμμενη αρχη που ειναι και καλα υπευθυνη για τις τηλεπικοινωνιες
(δε θυμαμαι πώς τη λενε )το κακο αυτης της φασης βεβαια, ειναι οτι θα αργησουμε αρκετα να δουμε ακομα πιο γρηγορο internet μιας και νομιζω οτι τους ματαιωσαν αυτο σκηνικο που ετοιμαζαν για πανω απο 50 Mbps (να ερχεται η οπτικη ινα μεχρι το καφαο , νομιζω οτι στη αθηνα θα το εκαναν αρχικα στου ζωγραφου) , γιατι και οι υπολοιποι παροχοι δε θα μπορουν να τους ανταγωνιστουν
-
qsivts εμενα δεν μου ειπες ομως αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες χωρις wifi απο android market?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]