-
Μεγειά!
Κάνε κανένα review!
-
Έχω βρει το HTC Wildfire στα 150 και το Nokia X6 (16gb) στα 170, και τα 2 μεταχειρισμένα. Τι να πάρω;
Λέω να προτιμήσω το Wildfire, γιατί από σκάλισμα πάω καλά κ με ενδιαφέρει να μάθω προγραμματισμό σε android.
Είναι όμως καλό κινητό ή είναι αδύναμο;
Με έψησα ο βλάκας βλέποντας τις δυνατότητες του android. Ποιός τη @%## τη μπαταρία;
Αρρρργκ! -
IMHO το Wildfire δεν αξίζει. Είτε δες για κανα Blade είτε για το Χ5 αν δεήσουν ποτέ να το φέρουν, ελέηcoν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
IMHO το Wildfire δεν αξίζει. Είτε δες για κανα Blade είτε για το Χ5 αν δεήσουν ποτέ να το φέρουν, ελέηcoν.Το πηρε ο zorz λεει. Εδω οπως ειπα φερανε 2 συσκευες σ ενα καταστηματα τους και οπως ειναι λογικο τις πουλησαν αμεσως. Ισως παω και στο κεντρο το απογευμα να ρωτησω τι παιζει.
Εν τω μεταξυ σημερα πηγε ο πατερας μου και ρωτησε για επιδοτηση στη cosmote και του ειπαν οτι δικαιουμαστε 35€ (!!) για καθε νουμερο.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω βρει το HTC Wildfire στα 150 και το Nokia X6 (16gb) στα 170, και τα 2 μεταχειρισμένα. Τι να πάρω;
Λέω να προτιμήσω το Wildfire, γιατί από σκάλισμα πάω καλά κ με ενδιαφέρει να μάθω προγραμματισμό σε android.
Είναι όμως καλό κινητό ή είναι αδύναμο;
Με έψησα ο βλάκας βλέποντας τις δυνατότητες του android. Ποιός τη @%## τη μπαταρία;
Αρρρργκ!Κανένα.
Ή πας για καινούριο Χ5 στα 199€ ή ψάχνεις για κάτι άλλο σε μεταχειρισμένο. Μπορείς για παράδειγμα να βρεις ένα milestone στα 170-180€.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
IMHO το Wildfire δεν αξίζει. Είτε δες για κανα Blade είτε για το Χ5 αν δεήσουν ποτέ να το φέρουν, ελέηcoν.
Το πηρε ο zorz λεει. Εδω οπως ειπα φερανε 2 συσκευες σ ενα καταστηματα τους και οπως ειναι λογικο τις πουλησαν αμεσως. Ισως παω και στο κεντρο το απογευμα να ρωτησω τι παιζει.
Εν τω μεταξυ σημερα πηγε ο πατερας μου και ρωτησε για επιδοτηση στη cosmote και του ειπαν οτι δικαιουμαστε 35€ (!!) για καθε νουμερο.
Κάνε αίτηση φορητότητας.
-
μουφα οθονη το wildfire μπροστα στο x6 και ψιλοκολαει στη 2.2
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο.ναι οκ , αφου εχουν (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) αντιστοιχο hardware και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
Festonero ελπιζω να ξερεις ηδη προγραμματισμο γιατι το android δεν παιξε γελασε .
εν το μεταξυ εχετε φαει τοσο κομπλεξ με τη νοκια σιγουρα λογω fanboys , που δε μπορω να το καταλαβω γιατι η νοκια παντα σεβοταν τους ΧΡΗΣΤΕΣ και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα στυλ apple ή google. επισης παντα ηταν η πρωτοποριακη εταιρεια και υπαρχει το Ν900 να το δειχνει ακομα και σημερα. τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το πηρε ο zorz λεει. Εδω οπως ειπα φερανε 2 συσκευες σ ενα καταστηματα τους και οπως ειναι λογικο τις πουλησαν αμεσως. Ισως παω και στο κεντρο το απογευμα να ρωτησω τι παιζει.
Κάνε αίτηση φορητότητας.
Το σκεφτομαι να τη κανω ετσι μπας και προτεινουν τιποτα καλυτερο. Το κακο ειναι οτι δεν θελω να φυγω απο cosmote γιατι εχουμε τα 1500 προς κοσμοτε και ολοι οι φιλοι μου και γενικα οσοι μιλαω πολυ εχουν και αυτοι κοσμοτε οποτε με βολευει φουλ...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μουφα οθονη το wildfire μπροστα στο x6 και ψιλοκολαει στη 2.2Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο.
ναι οκ , αφου εχουν (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) αντιστοιχο hardware και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
Festonero ελπιζω να ξερεις ηδη προγραμματισμο γιατι το android δεν παιξε γελασε .
εν το μεταξυ εχετε φαει τοσο κομπλεξ με τη νοκια σιγουρα λογω fanboys , που δε μπορω να το καταλαβω γιατι η νοκια παντα σεβοταν τους ΧΡΗΣΤΕΣ και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα στυλ apple ή google. επισης παντα ηταν η πρωτοποριακη εταιρεια και υπαρχει το Ν900 να το δειχνει ακομα και σημερα. τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
Tι rant ήταν αυτό;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
90%
Diesel καίει;
To πήρα το Χ5!
με γειες!
για πες , πώς σου φαινεται? πρεπει να πηγαινει σφαιρα
βαλε και κανα καλο launcher να πηγαινει ακομα καλυτερα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
IMHO το Wildfire δεν αξίζει. Είτε δες για κανα Blade είτε για το Χ5 αν δεήσουν ποτέ να το φέρουν, ελέηcoν.+1 το wildfire ειναι πατατα
παρε αυτο του zorz , ακομα και αν εχει πλαστικα blade και τριζει (αν και μου φαινεται πολυ ποιοτικο απο τα βιντεο τουλαχιστον), δεν εχει αυτη την αστειοτητα που η htc ονομαζει οθονη
επισης η κινεζια ειναι σκετο android χωρις ηλιθιοτητες και αυτο θα δεις οτι ειναι παρα πολυ χρησιμο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μουφα οθονη το wildfire μπροστα στο x6 και ψιλοκολαει στη 2.2
Εγω παλι θα πω πως με την χρηση που περιγραφουν οι χρηστες Symbian τις 3 μερες τις εχουν ανετα και σε δροιδ και σε μηλοφωνο.
ναι οκ , αφου εχουν (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) αντιστοιχο hardware και ολα τα λειτουργικα ειναι ιδια οπως λεει και ο mjacob .
Tι rant ήταν αυτό;
αυτοματη μεταφραση
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
.... τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.το symbian foundation υπαρχει ή εχουν μεινει αδεια γραφεια με ενα τυπο μεσα?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ποιά κατά τη γν'ωμη σας ειναι αυτή την περίοδο η πιο οικονομική εταιρία για συμβόλαιο?Ενδιαφέρομαι κυρίως να κανω κλησεις και να στελνω μνμ σε ολα τα δικτυα...ή η αγορα πακετου cu,F2G θα ηταν καλη λυση?Πόσο μιλάς και πόσα σμσ στέλνεις; Για κοίτα τιμοκαταλόγους από Frog και Q card.
Μεγειά!
Κάνε κανένα review!
Ευχαριστώ!
Δυστυχώς είμαι android noob, οπότε δεν μπορώ να γράψω τεκμηριωμένη άποψη (όχι ότι αυτό σταμάτησε ποτέ κανέναν στο φόρουμ ), πιο πολλές απορίες έχω παρά μπορώ να λύσω. Ως hardware πάντως δεν έχω κανένα παράπονο εκ πρώτης όψεως. Το Blade πχ. είναι φτηνό και φαίνεται κάπως αυτό. Στο Χ5, μόνο ο φορτιστής και τα ακουστικά δείχνουν κινέζικα. Η ίδια η συσκευή είναι αξιοπρεπέστατη. ΙΜΟ και 50€ φτηνότερα από το Desire πχ να πωλούνταν, πάλι θα ήταν ανταγωνιστική πρόταση. Στα μισά λεφτά όμως, άντε γεια!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο Χ5, μόνο ο φορτιστής και τα ακουστικά δείχνουν κινέζικα. Η ίδια η συσκευή είναι αξιοπρεπέστατη. ΙΜΟ και 50€ φτηνότερα από το Desire πχ να πωλούνταν, πάλι θα ήταν ανταγωνιστική πρόταση. Στα μισά λεφτά όμως, άντε γεια!υπαρχει καποιο θεμα με τις επαφες στα Ελληνικα, οπως ειχα διαβασει?
-
δεν σου βγαζει το ονομα οταν σε παιρνει καποιος?
αυτο μου φαινεται το ειχα κι εγω ..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
.... τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
το symbian foundation υπαρχει ή εχουν μεινει αδεια γραφεια με ενα τυπο μεσα?
Ναι... edit mod
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
.... τωρα ξαφνικα γιναν ολοι αμερικανοτσολιαδες και ακολουθουν την ΑΓΙΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Google.
το symbian foundation υπαρχει ή εχουν μεινει αδεια γραφεια με ενα τυπο μεσα?
Ναι... edit mod
-
Το πρώτο μου Edit Mod!
-
μεχρι να φας και τον πρωτο σου μηνα ban εχεις πολυ δρομο ακομα
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]