-
Σαββα τεντωμενος εισαι σημερα
Sent from my MB525 using a dutch cow
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
ολα οκ!πηγα σημερα και παρελαβα το καινουργιο.το κινητο απλα μαμει.το μονο θεματακι που εχει ισως ειναι οτιψιλοκολλαει να φορτωσει τα θεματα που εχω κατεβασει και αποθηκευσει στη memory card αλλα για αυτο φταιει το λειτουργικο και το ξερω γιατι το ιδιο συνεβαινε και στο 6700slide που ειχα μεχρι τωρα.παντως αξιζει τα λεφτα του ειδικα αν σκεφτεις οτι πληρωσα 255 ευρω.Άντε μπράβο! Εμένα μου κάνει κόλπα με το βίντεο... Κολάει μετά απο 30-40 δεύτερα εγγραφής όταν το αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης...
-
Πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η κάρτα μνήμης. Αν πραγματικά σε ενοχλεί δοκίμασε με μια άλλη.
-
Δοκίμασα με μια αλλη 2άρα... Εγραφε μια χαρα, αλλα εκεινη εχει μονο τους Ovi Maps...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxι στο Iphone. Εσύ τι λες ρε μλκ ;με μπερδεψες τωρα...
εχω ομως τη λυση:
-
έβγαλα άκρη ξανά.
τσάμπα ρωτάω εδώ μέσα μου φαίνεται....
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δοκίμασα με μια αλλη 2άρα... Εγραφε μια χαρα, αλλα εκεινη εχει μονο τους Ovi Maps...Αλλαξε την κάρτα, αμα θες, και πέρνα οτι χρειάζεσαι στην καινούργια.
Δεν κατάλαβα που είναι το παράξενο οτι έχει μονο Ovi Maps -
Τους μετέφερα στην παλια καρτα και κατεβασα αλλους απο ενημερωση... Εκανα φορματ την ηδη υπαρχουσα καρτα, ολα οκ προς το παρων...τουλαχιστον ετσι δειχνει..Ευχαριστω για την βοηθεια!
-
Νέα αξεσουάρ για το κινητάκι μου... Θήκη μεταφοράς, ζελατίνες Nokia (για να μην κάνουν φουσκαλίτσες ), γραφίδα και φυσικά ακουστικά!Yamaha EPH-30... Άλλο να σας το λέω και άλλο να τα ακούτε...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
ολα οκ!πηγα σημερα και παρελαβα το καινουργιο.το κινητο απλα μαμει.το μονο θεματακι που εχει ισως ειναι οτιψιλοκολλαει να φορτωσει τα θεματα που εχω κατεβασει και αποθηκευσει στη memory card αλλα για αυτο φταιει το λειτουργικο και το ξερω γιατι το ιδιο συνεβαινε και στο 6700slide που ειχα μεχρι τωρα.παντως αξιζει τα λεφτα του ειδικα αν σκεφτεις οτι πληρωσα 255 ευρω.Τα themes να τα βαζεις στην μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα μνημης.
-
μολις διιαβασα ενα αρθρο στα νεα που αναφερει οτι το μηλοφωνο καθως κ αλλες συσκευες του μηλου αποθηκευουν προσωπικα δεδομενα του κατοχου για ενα ολοκληρο χρονο ...αραγε που μπορουν να φτασουν αυτα τα στοιχεια??
-
μεχρι τον 666 & τα μικροτσίπια κατω απο το δερμα
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μολις διιαβασα ενα αρθρο στα νεα που αναφερει οτι το μηλοφωνο καθως κ αλλες συσκευες του μηλου αποθηκευουν προσωπικα δεδομενα του κατοχου για ενα ολοκληρο χρονο ...αραγε που μπορουν να φτασουν αυτα τα στοιχεια??Τα iPhone και iPad διατηρούν κρυφά αρχείο με πληροφορίες τοποθεσίας των χρηστών τους
Καταγραφή δεδομένων θέσης του χρήστη σε αρχείο και από το Android
όλα άγια κ ωραία.
Μπακατέλ ρουλζ.
-
Ισχύει αυτό με τις συσκευες Apple. Οποιος έχει πρόσβαση στο κινητό μπορεί να το δεί (και απομακρυσμένη).
Για την google το ξεραμε κάμποσο καιρό τώρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπακατέλ ρουλζ.
σωστο, αλλωστε γιατι να παρακολουθησουν καποιον που εχει μπακατελ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μολις διιαβασα ενα αρθρο στα νεα που αναφερει οτι το μηλοφωνο καθως κ αλλες συσκευες του μηλου αποθηκευουν προσωπικα δεδομενα του κατοχου για ενα ολοκληρο χρονο ...αραγε που μπορουν να φτασουν αυτα τα στοιχεια??
Τα iPhone και iPad διατηρούν κρυφά αρχείο με πληροφορίες τοποθεσίας των χρηστών τους
Καταγραφή δεδομένων θέσης του χρήστη σε αρχείο και από το Android
όλα άγια κ ωραία.
Μπακατέλ ρουλζ.
μάλιστα, δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να έχεις έναν ρουφιάνο στην τσέπη σου...
-
Οι παροχοι ετσι κι αλλιως μας καταγραφουν , απλα δεν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμα τα στοιχεια, εκει ειναι και καλα το προβλημα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Σε ένα φόρουμ διάβασα ότι ενος κατόχου καρτοκινητού του 'κλέβουν' μονάδες...Και φέρνει παραδειγμα ότι ενώ έχει το ραδιόφωνο ανοιχτό ακούει τον ήχο παρεμβολής του κινητού όταν κάνουμε κλήση ή στέλνουμε/λαμβανουμε μνμ...
Είναι αυτό εφικτό?Να αφαιρούνται μονάδες χωρίς να τις χρησιμοποιεί? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οι παροχοι ετσι κι αλλιως μας καταγραφουν , απλα δεν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμα τα στοιχεια, εκει ειναι και καλα το προβλημαSent from my LG-P500 using Tapatalk
Aκριβώς εκεί είναι το πρόβλημα !!! (για μένα τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Σε ένα φόρουμ διάβασα ότι ενος κατόχου καρτοκινητού του 'κλέβουν' μονάδες...Και φέρνει παραδειγμα ότι ενώ έχει το ραδιόφωνο ανοιχτό ακούει τον ήχο παρεμβολής του κινητού όταν κάνουμε κλήση ή στέλνουμε/λαμβανουμε μνμ...
Είναι αυτό εφικτό?Να αφαιρούνται μονάδες χωρίς να τις χρησιμοποιεί?Μεσω ραδιοφωνου του τις κλεβουν; Με cd δοκιμασε;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]