-
Με αυτα που λες μάλλον iphone χρειάζομαι άλλα...
-
Αλλά... πολλά τα ευρά Άρη...
Εγώ περιμένω να μου βγει με την επιδώτηση κανένα iphone...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αλλά... πολλά τα ευρά Άρη...Εγώ περιμένω να μου βγει με την επιδώτηση κανένα iphone...
Με 350 ευρά παίρνω τίποτα ήηηηηηηηηηηηηηηηη;
-
Με βάση τιμής... δεν ξέρω...
Περίμενε τα παιδιά να σου πουν -
παιρνεις και αρκετα καλο μαλιστα
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... 017-00.htm
edit , δεν καταλαβα οτι μιλουσες για iphone
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αλλά... πολλά τα ευρά Άρη...
Εγώ περιμένω να μου βγει με την επιδώτηση κανένα iphone...
Με 350 ευρά παίρνω τίποτα ήηηηηηηηηηηηηηηηη;
Aν θες ντε και καλά iphone μπορείς να πετύχεις σε αυτά τα λεφτά 3gs μεταχειρισμένο ή αν είσαι πολύ τυχερός καινούργιο..
Αλλιώς υπάρχουν πολλές επιλογές π.χ σαν αυτό που έβαλε ο qsisvts -
το iphone , ειναι τα παντα εκτος απο smartphone . Σιγουρα entertaiment phone αλλα με πολλα προβληματα στις βασικες του λειτουργιες (μπαταρια μικρης διαρκειας , κακο σημα , κλειδωμενο bluetooth).
-
κοιτα ουτε γω τα συμπαθω τα iphone, αλλα μη λεμε και ο,τι θελουμε
κανονικοτατα smartphone με παρα πολλες δυνατοτητες ειναι και μην ξεχνας οτι καθορισαν σε πολυ μεγαλο βαθμο τη μορφη που εχουν σημερα τα smartphone
οι πολιτικες και οι περιορισμοι της συγκεκριμενης εταιρειας μπορει να ενοχλουν μερικους, αλλα η ευκολια που σου προσφερουν ειναι απο οτι φαινεται για αρκετο κοσμο ασυναγωνιστη
(και ας μην καταλαβαινουμε εγω κι εσυ το λογο)αλλα αυτο ειναι και θεμα προσωπικου γουστου, το μονο για το οποιο πραγματικα μπορει να κατηγορησει καποιος την apple ειναι η τιμολογιακη της πολιτικη η οποια κανει τις συσκευες της απλησιαστες για παρα πολυ κοσμο (και δυστυχως κανει πολλους να χρεωνονται για να τις αποκτησουν )
-
ρε συ ειναι λογικη το να σου λεει ο αλλος , θες να στειλεις αρχεια στον διπλανο σου στειλτα με email , bluetooth δεν...η δεν εχει ραδιοφωνο μπες στο δικτυο κ ακου..700 ευρω κ δεν κανει απλα πραγματα ...ντροπη...κ μετα απο ολα αυτα να μην εχει κ καλο σημα κ να στεγνωνει σε μια μερα η μπαταρια ..
-
οχι για μενα δεν ειναι λογικα , για αυτο δεν προκειται ποτε να δωσω ουτε ενα cent σε οτιδηποτε εχει πανω του το μηλαρακι, αλλα αφου σε πολυ κοσμο αρεσει η συγκεκριμενη τακτικη , μπορεις να τους κατηγορησεις που τη συνεχιζουν?
με το θεμα της μπαταριας παντως με προβληματιζεις
δεν εχω ερθει σε επαφη με καποιο καινουριο κινητο symbian , παρολα αυτα βλεπω οτι και αυτα εχουν μεγαλες οθονες γληγορους επεξεργαστες κτλ..δε μπορω να καταλαβω ενα Ν8 για παραδειγμα πώς γινεται να εχει καλυτερη αυτονομια σε σχεση με ενα αλλο smarthphone με android ή ios
-
επειδη το εχω συζητησει κ με αλλους το θεμα της μπαταριας . Δεν υπαρχει κανενα επτασφραγιστο μυστικο . Η νοκια συγκεκριμενα χρησιμοποιει γαιδουρια μπαταριες οποτε το λογικο ειναι να κρατανε αρκετα παραπανω. Αλλα εστω κ μια εφαρμογη ανοιχτη να αφησεις κατα λαθος ενω δεν την χρησιμοποιεις πεφτει κ σ αυτα γρηγορα η μπαταρια..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κοιτα ουτε γω τα συμπαθω τα iphone, αλλα μη λεμε και ο,τι θελουμεκανονικοτατα smartphone με παρα πολλες δυνατοτητες ειναι και μην ξεχνας οτι καθορισαν σε πολυ μεγαλο βαθμο τη μορφη που εχουν σημερα τα smartphone
οι πολιτικες και οι περιορισμοι της συγκεκριμενης εταιρειας μπορει να ενοχλουν μερικους, αλλα η ευκολια που σου προσφερουν ειναι απο οτι φαινεται για αρκετο κοσμο ασυναγωνιστη
(και ας μην καταλαβαινουμε εγω κι εσυ το λογο)αλλα αυτο ειναι και θεμα προσωπικου γουστου, το μονο για το οποιο πραγματικα μπορει να κατηγορησει καποιος την apple ειναι η τιμολογιακη της πολιτικη η οποια κανει τις συσκευες της απλησιαστες για παρα πολυ κοσμο (και δυστυχως κανει πολλους να χρεωνονται για να τις αποκτησουν )
Για να φανταστείς για τι περιορισμούς μιλάμε θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Πέρασα μερικά τραγούδια μέσω μιας εφαρμογής. Τα τραγούδια αυτα μπορω να τα παίξω μόνο μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής και όχι μέσω της εφαρμογής iPod που έχει μέσα το iPad.Πάντως η τιμη του iPad 2 μπορω να πω ότι είναι αρκετά ανταγωνιστική.
Προσωπικά περιμένω το asus transformer. Αν είναι καλο θα αποχαιρετισω το iPad.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις για νετ (Qcard) σε ένα Alcatel OT-806D αλλά τζίφος.
Περίεργο τηλ και το κακό είναι ότι δεν μου ήρθαν αυτόματα γιατί λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Εστειλα σμσ στο 19234 αλλά τίποτα. Xειροκίνητα δεν έβγαλα άκρη. Ξέρω ότι είναι αυτές. Αλλά δεν κατάλαβα πως τις περνάω. Α ρε γάλλοι σε όλα ανάποδοι είστε.Any ideas ?
Εβγαλα άκρη μόνος μου τελικά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
κοιτα ουτε γω τα συμπαθω τα iphone, αλλα μη λεμε και ο,τι θελουμε
κανονικοτατα smartphone με παρα πολλες δυνατοτητες ειναι και μην ξεχνας οτι καθορισαν σε πολυ μεγαλο βαθμο τη μορφη που εχουν σημερα τα smartphone
Για να φανταστείς για τι περιορισμούς μιλάμε θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Πέρασα μερικά τραγούδια μέσω μιας εφαρμογής. Τα τραγούδια αυτα μπορω να τα παίξω μόνο μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής και όχι μέσω της εφαρμογής iPod που έχει μέσα το iPad.Πάντως η τιμη του iPad 2 μπορω να πω ότι είναι αρκετά ανταγωνιστική.
Συγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή...Είχες αγοράσει iPhone παλιότερα αρά ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα και τώρα αγόρασες iPad2 και παραπονιέσαι για τα ίδια πράγματα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
για πες μου αν μπορεις στα γρηγορα διαφορες που εχει με το xoom (στο σχετικο τοπικο , μην ειμαστε off) , γιατι φιλος μου περιμενει πώς και πώς το xoom
εγω παντως δεν πολυνιωθω καμια αναγκη για ταμπλετα με ενα πιο μεγαλο τηλεφωνο με hdmi θα ημουν καλυμμενος
-
once an apple user always an apple user
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
once an apple user always an apple userκαλα μην το λες φιλος μου (που εχει δουλεψει λιγο πολυ τα παντα απο αρχαια χρονια σε υπολογιστες και κινητα) ξερασε και δεν θελει ουτε να τα ξαναβλεπει
πρεπει να βλεπει εφιαλτες με το itunes το κραζει συχνα πυκνα
θεμα γουστου ειναι, ας μην προσπαθουμε να βγαλουμε κατι καλυτερο απο το αλλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
once an apple user always an apple user
καλα μην το λες φιλος μου (που εχει δουλεψει λιγο πολυ τα παντα απο αρχαια χρονια σε υπολογιστες και κινητα) ξερασε και δεν θελει ουτε να τα ξαναβλεπει
πρεπει να βλεπει εφιαλτες με το itunes το κραζει συχνα πυκνα
Κατι έπρεπε να πώ για να βάλω την φωτογραφία της
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή...Είχες αγοράσει iPhone παλιότερα αρά ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα και τώρα αγόρασες iPad2 και παραπονιέσαι για τα ίδια πράγματα;
Δεν παραπονιεμαι.
Το iPad το πήρα απλά για να μπαίνω internet και είναι πολυ καλο σε αυτο. Απλά έδωσα ένα παράδειγμα για να ξέρουν οι υπόλοιποι για τι μιλάμε.
Ίσα ίσα κάνει περισσότερα απο ότι περίμενα.
Το ότι σκέφτομαι να το αλλάξω δε σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος απλά θέλω να δω και ένα android tablet και μιας και δεν έχω λεφτά να αγοράσω και ένα τέτοιο θα την πληρώσει το iPad. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Κατι έπρεπε να πώ για να βάλω την φωτογραφία της
ε τοτε συμφωνω μαζι σου
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]