-
στον patro και με τα 2 χέρια.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
40!!! κινητα θα βγαλει η νοκια με symbian φετος.οποτε μαλλον δεν ψοφησε ΑΚΟΜΑ.... Μια χαρα εφαρμογες εχω κατεβασει εγω στο nokia e5 (τρελη μπαταρια 4-5 μερες χαλαρα) κ εννοειται πως εχω τον opera . κ θα το ξαναπω 74 εφαρμογες ανοιχτες σε symbian κ δεν κολλουσε τπτ ...να τ αφησω ?? http://www.youtube.com/watch?v=ru9gBlHXRrA
Οσο για το c5-03 το ειχα πριν to E5 και ειναι πολυ ωραιο κινητο δν του λειπει κατι.το android εχει πιο πολλες 'δυνατοτητες' θεωρουνται ακομα smartphone?
ειδα οτι λεει για το X6 ο amazing , το εχω αυτο και νομιζω οτι πλεον εχει ξεπεραστει , εχει τα καλα στοιχεια , μπαταρια, μουσικη,καμερα, web αλλα δεν αξιζει τωρα να δωσεις γιαυτο πανω απο 130 € γιατι το λειτουργικο του, symbian S60 εχει ηδη πεθανει μιας και τα κινητα αυτα εχουν 400αρηδες επεξεργαστες απο την εποχη του N95 . αμα πας σε νοκια να πας σε symbian 3
, για πιο καλες τιμες πρεπει να παιζουν αρκετα android . -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
40!!! κινητα θα βγαλει η νοκια με symbian φετος.οποτε μαλλον δεν ψοφησε ΑΚΟΜΑ.... Μια χαρα εφαρμογες εχω κατεβασει εγω στο nokia e5 (τρελη μπαταρια 4-5 μερες χαλαρα) κ εννοειται πως εχω τον opera . κ θα το ξαναπω 74 εφαρμογες ανοιχτες σε symbian κ δεν κολλουσε τπτ ...να τ αφησω ?? http://www.youtube.com/watch?v=ru9gBlHXRrA
Οσο για το c5-03 το ειχα πριν to E5 και ειναι πολυ ωραιο κινητο δν του λειπει κατι.αυτες οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα θες να μου πεις?
οκ και γω τωρα τρεχω καμια 45αρα
και στις εφαρμογες ειναι πολυ μπροστα σε νουμερα (αν οχι σε ποιοτητα) το ovi store. οποτε απο υποστηριξη κινητου ειναι μπροστα.
αληθεια εχει περισσοτερες εφαρμογες το ovi store?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οσο για το c5-03 το ειχα πριν to E5 και ειναι πολυ ωραιο κινητο δν του λειπει κατι.αυτες οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα θες να μου πεις?
οκ και γω τωρα τρεχω καμια 45αρα
και στις εφαρμογες ειναι πολυ μπροστα σε νουμερα (αν οχι σε ποιοτητα) το ovi store. οποτε απο υποστηριξη κινητου ειναι μπροστα.
αληθεια εχει περισσοτερες εφαρμογες το ovi store?
4πύρηνο έχεις ;
-
ναι εχω , αλλα pc ειναι λιγο δυσκολο να το κουβαλαω μαζι μου πρεπει να πηγαινει καμια 20αρια κιλα τουλαχιστον
-
ναι αυτη την εντυπωση εχω , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος μιας και δεν υπαρχουν αξιοπιστες πληροφοριες (θελει και ψαξιμο...) ουτε για τα downloads. το θεμα ειναι οτι ασχετα με την ποσοτητα το android εχει 'καλυτερες' εφαρμογες
-
ναι κιουση κ βεβαια τρεχουν κανονικοτατα . Εγω παντως 5 εφαρμογες που χρειαζομουν τισ τρεχει μια χαρα ολες μαζι . Παντως γνωμη μου ειναι οτι θα αργησει να πεθανει το συμπιαν . Υπερβολικα πολλες συκευες με το ιδιο λειτουργικο θα αποτυχουν εμπορικα..κ αυτο η νοκια σιγουρα δεν το θελει .. Κ βλεπω κ μια μικρη πιθανοτητα να στειλουν τον ελοπ στο καλο... Αν δεν πετυχουν τα πειραματα του..
-
δε ξερω ρε varga , θα δειξει το πραμα
και να σου πω την αληθεια δεν εχει καποιο νοημα να εξαφανιστει τελειως ενα λειτουργικο απο αποψη ανταγωνισμου
εγω παντως ειμαι υπερευχαριστημενος με το android και την ευκολια αλλα και τη παραμετροποιηση (γιατι ειμαι λιγο παραξενος και πολλοι βλεποντας τι κανω στο κινητο μου με βαση τα γουστα μου ωρες ωρες απορουν ) που σου προσφερει και δε σκεφτομαι κατι αλλο αυτη τη στιγμη.
σιγουρα μπορει σε αρκετους να μην αρεσει , για μενα ομως ειναι αρκετα καλο για τα γουστα μου.
το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να δωσω καποιο σοβαρο ποσο για καποια σοβαρη συσκευη για να απολαυσω το λειτουργικο 'σωστα' , αλλα δεδομενων των χρηματων που εδωσα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο
και το μεγαλο αρνητικο ειναι οτι στο android εξαρτασαι απο τις διαφορες εταιρειες για υποστηριξη και updates και αυτο δεν ειναι και πολυ καλο (γιατι συνηθως τον παιζουν) . απο την αλλη ομως αμα αρχισεις και ψαχνεσαι με xda μπορεις να εχεις φοβερα αποτελεσματα.
παιρνω σαν παραδειγμα το galaxy s που βλεπω σε φιλο (ο οποιος περναει καινουρια rom καθε 10 μερες βεβαια ) , το οποιο με τη στοκ rom και 2.1 δεν ειναι και πολυ καλο τηλεφωνο.. ετρωγε σκαλωματα και ωρες ωρες ηταν εκνευριστικο
μερικες 10αδες rom μετα , το κινητο ειναι απιστευτα γρηγορο και πραγματικα απολαμβανεις να το χρησιμοποιεις
οποτε δυστυχως ή ευτυχως για πολλους , αυτη ειναι η πραγματικη υποστηριξη που εχει η συσκευη σου (γιατι απο τη samsung/lg/htc κτλ.. μην περιμενεις και πολλα ) και στις πολυ 'δημοφιλεις' συσκευες αυτου του ειδους η υποστηριξη ειναι ισως κουραστικα πολλη αλλα ειναι εκει για σενα -
αν μπορεις δωσε το κατι παραπανω για desire , μη μπλεξεις με se imho
-
Βασικά καλό είναι να μην βάζεις το κινητό σε οποιαδήποτε από τις τσέπες σου.
-
Τσαντάκι man. Ξέρεις τι ακτινοβολία τρως ;
-
Εγω θα σου ελεγα να μην σε νοιαζει η ακτινοβολια
-
Γιατρός μου είπε να μην έχω το κινητό επάνω μου.
-
η μαμα να μην τρεχω
διαιτολογος να μην εχω φουρνακι
γιατρος να μην πινω
περιβαλλοντολογος να μην ανασαινω
κλπθεμα επιλογων.
-
Το να μην σε νοιάζουν οι επιπτώσεις του καπνίσματος γιατί είναι επιλογή σου απέχει παρασάγγας από το κάπνισμα δεν είναι επικίνδυνο.
-
Ναι, αλλά για το κάπνισμα υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία ότι προκαλεί πρόωρους θανάτους. Για τα κινητά δεν νομίζω ότι η ΠΟΥ έχει αποφανθεί κάτι αντίστοιχο.
-
Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι επικινδυνο.
Εγω λεω οτι και ειπε λιγο παλιοτερα ο Σωκρατης και εγινε σουξε, εν οιδα οτι ουδεν οιδα.
Πιστευω οτι αν μπορουσες να ξερεις τι περναει ο οργανισμος σου απο το περιβαλλον (και μονο την εξωγενη ακτινοβολια να βαλουμε) και τις συνηθειες σου θα εβλεπες οτι 0.5 της sar παραπανω ειναι κατι πραγματικα ασημαντο. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, αλλά για το κάπνισμα υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία ότι προκαλεί πρόωρους θανάτους. Για τα κινητά δεν νομίζω ότι η ΠΟΥ έχει αποφανθεί κάτι αντίστοιχο.έτσι ξεκίνησαν και τα τσιγάρα, διαφημίσεις και άρθρα ότι δεν είναι βλαβερά γιατί δεν είχαν στοιχεία...
τέσπα ΟΚ κατανοητό αλλά το κινητό σε τσέπη δίπλα στην καρδιά δεν μπορεί να μην επηρεάζει έστω κ λίγο.
-
δεν εχει αποδειχθει οτι υπαρχει προβλημα, αλλα καλο ειναι να μην κανουμε καταχρηση και οσο μπορουμε ας το εχουμε σε αποσταση. Το τσαντακι ειναι καλη λυση, οπως και η χρηση bluetooth.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, αλλά για το κάπνισμα υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία ότι προκαλεί πρόωρους θανάτους. Για τα κινητά δεν νομίζω ότι η ΠΟΥ έχει αποφανθεί κάτι αντίστοιχο.ελεος ρε παιδια με αυτη τη κουβεντα
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]